• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

slm kızlar bi uğrim dedim foruma ,açar aaçmaz senin yazını görünce gıcık oldum resmen,bu ne anlayışsızlık..hakkaten bazen Allah insanın sabrını sınıyor..böyle şeyleri okudukça çalışmadgıma şükrediyorum valla ne yalan söylim..

ya zaten derslerde yeterince öğrencilerle uğraşıyoruz..zaten ayakta fazla kalınca bayılacak gibi oluyorum..işte bir de böyle insanlarla uğraşıyoruz malesef..bi izzne ayrılıp çıksam şu okuldan hatta tayinim çıksa da temelli gitsem şu okuldan..

kankiş bu sizin beğendiğniz modelle turuncu yeşilli model aynı sanırım yanlış görmüyorsam,,bence çok hoş gayet kullanışlı ,hatta 2çocuğu olan ve yeri çok büyük olmayanlar için gayet güzel tasarlanmış..bence güzel beğendiğiniz,yalnız birde yatagabirde sökülüp takılabilen bir korkuluk ekletin bence,küçükken korumalı olmuş olur düşme riskine karşı..

yerinde olsam yarin dotora giderim komple evde oturmak icin rapor alirdim.el mi yaman beymi görürdü..
slm kızlar bi uğrim dedim foruma ,açar aaçmaz senin yazını görünce gıcık oldum resmen,bu ne anlayışsızlık..hakkaten bazen Allah insanın sabrını sınıyor..böyle şeyleri okudukça çalışmadgıma şükrediyorum valla ne yalan söylim..

ya zaten derslerde yeterince öğrencilerle uğraşıyoruz..zaten ayakta fazla kalınca bayılacak gibi oluyorum..işte bir de böyle insanlarla uğraşıyoruz malesef..bi izzne ayrılıp çıksam şu okuldan hatta tayinim çıksa da temelli gitsem şu okuldan..

Son düzenleme:
polyanna canim elinde kapi gibi dr.raporu var.milli egitim mudurlugune skayet etsene.ne demek ya rsporunu kabul etmiyo.ben rapor aldigim zaman sadece telle haber verridim hic muhattap bile olmazdim.korkma sana bisiy yapamaz.git sikayet et.

meseleyi büyütmek istemiyorum..uğraşamam şimdi onunla..zaten yüz göz değilim..işte bugün bi raporu verdim o kadar..müdür yardımcısına söylerim artık birşey olursa..

gencodasi1.jpg

canım benim bu model hoşuma gitti..cıvıl cıvıl geldi renkleri..

meseleyi büyütmek istemiyorum..uğraşamam şimdi onunla..zaten yüz göz değilim..işte bugün bi raporu verdim o kadar..müdür yardımcısına söylerim artık birşey olursa..

anladim canim.o zaman nobetlere girme.sonucta raporun var.sana hic bisiy yapamaz.senin hakkinda sikayettede bulunamaz.kendi suclu duruma duser sonucta.

iyiyim sükür calisiyorum artik ya gündüzleri pek girmiyorum yemekti ev isiydi is saatim geliyo anca böyle is dönüsü gecede gec saate kadar oturdugum icin burdayim.gece ku$u yani:)) sen nasilsin??
Sağol canım..Ben sık sık yazılanları okuyorum ama devamlı yazmıyorum..Sen nasılsın?Geçen esraya sordum seni hiç denk gelmedim diye...

yerinde olsam yarin dotora giderim komple evde oturmak icin rapor alirdim.el mi yaman beymi görürdü..
canım ben iznimi doğumdan sonra kullanmak istiyordum..mart gibi izne ayrılırım diyordum..eylüle kadar da evde olacaktım..bakalım haftaya doktora gidicem eğer su hala fazlaysa erken doğum riski varsa belki izne de çıkarabilir beni..kısmet artık..

iyiyim sükür calisiyorum artik ya gündüzleri pek girmiyorum yemekti ev isiydi is saatim geliyo anca böyle is dönüsü gecede gec saate kadar oturdugum icin burdayim.gece ku$u yani:)) sen nasilsin??

iyi şükür..Bende devamlı evdeyim..Evde de dinlene dinlene iş yapıyorum..Ağrılı,sancılı bir hamilelik geçiyorum..Şükür buraya kadar geldik ,Allah kucağımıza almayı nasip etsin..

kızlar eşim yatmıyo musun diye sesleniyor..yarın gene malesef okul var..destekleriniz için çok teşekkür ederim..şimdi daha iyiyim çok teşekkürler..hepinize iyi geceler allaha emanet olun..görüşürüz..

kızlar bunu şimdi yaptırmayı düşünüyorum odam küçük diğer odalarım geniş ama işte... bu yatağa bide bebek koruması yaptırcam çıkartmalı vs... ilerdede kulansın die işte 1-2. sınıfa gidene kadar diorum..bide bebek odalarını sevmiyorum ben ya nedense içimde hiç istek olmadı o konuda... öyle işte

izin derken canim rapor verincede senin kendi izninden mi kesiyolar orayi tam bilmedigim icin.mesela benim dk. rapor verse dogum iznimden kesilmez dogumun ilk gününden sonra baslar kanunlarin verdigi izin.orda nasil?

canım ben iznimi doğumdan sonra kullanmak istiyordum..mart gibi izne ayrılırım diyordum..eylüle kadar da evde olacaktım..bakalım haftaya doktora gidicem eğer su hala fazlaysa erken doğum riski varsa belki izne de çıkarabilir beni..kısmet artık..

Back
X