- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #29.701
selam kızlar,bugün tetenoz aşımı oldum.ağrı yapar dediler ama çok şükür henüz bir şey yok.şeker yüklemesi kaçıncı haftalarda yapılıyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy bnm eşimm temizlik olmayan evde yaşayamaz
banada saolsun ev temiz bile olsa söyler
bazen bundan dolayı tartışırız bile.
ki bnde pis biri diilimdir.
tamam çok aşırı bi titizliğim yok ama her dk temizlik yapmam
hamile kalmadan öncede haftada iki kere yapardım
şimdi 1 kere yapıyorum.
Hoşbulduk AYSU87...Nasılsın canım...
selam kızlar,bugün tetenoz aşımı oldum.ağrı yapar dediler ama çok şükür henüz bir şey yok.şeker yüklemesi kaçıncı haftalarda yapılıyor.
iyiim tatlım ya sen nasılsın?
ayy bnde yapıyorum ama nasıl yapıyorum allah biliyor.maşallah canım ya yinede yapabiliyorsun ben şimdiden ağırlaşmaya başladım bir süpürge yapıyorum yarım saat oturuyorum![]()
bende 2. tetenozu yarın olucam cnm.selam kızlar,bugün tetenoz aşımı oldum.ağrı yapar dediler ama çok şükür henüz bir şey yok.şeker yüklemesi kaçıncı haftalarda yapılıyor.
Bende iyiyim...Normal doğum videolarını seyrediyorum...
sağolun kızlar
doktoruma her şeyi ben hatırlatmak zorunda kalıyorumda
offf şekerim 144 çıktı gene
sınır 140.bu kadar fazla olmasından dolayı iğne verirlermi acaba yaaa?
akşam yemeklerimde hep böle oluyo yaa neden acaba?
evde kendin ölçebiliyormusun
akşam yemeğinde ne yiyorsunki cnm?
bnm kayınvalidemdede var şeker.
ve kuzu kulağı diye bi ot var biliyorsundur belki.
ekşimsi ço kgüzel tadı
o şekerini düşürdüğünü iddia ediyor
pazarlarda demet demet satılıyor.
merhaba kızlar diyet yapanlar neler yiyor yazar mısınız?
ben yedim herhangi bi zararı olmadı cnm
doktoruna sor istersen genede.
kızlar sağolun cevaplar için (bu arada herkese iyi akşamlar) bugün gittim doktora bebek gyet iyi dedi kilosuda 972 gr mış boyuda 33.6 cm imiş sadece kötü mü bilmiyorum ama doktor bi yorum yapmadı dinlen fazla ayakta gezinme dedi bebeğin ayakları tam rahimimin üstünde buda bana rahimde ağrı yapıyor çünkü yanları değilde hep aşağıyı tekmeliyor dik duruyormuş sanırım bu yüzden her saat başı wc ye gidiyormuşum meğer sizin bebeklerin duruşu nasıl ?doktor bir yorum yapmadı ama acaba erken doğum olabilir miki ? ha bu arada oğluşum 2 hafta öneden gidiyormuş ve şekerim normal çıktı o kadar tatlı yiyen ben hayret ettim![]()
otun tipi roka gibi cnm.
çiğden yiyosun yıkayıp.
ğişmesi için diil yani.