- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #29.741
slm kizlar.naparsiniz.
hoşgeldin cnm...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kizlar.naparsiniz.
iyi geceler kızlar umarım iyidir keyifler?
hoşgeldin cnm... Biz iyiyiz çok şükür..gece kuşlarına sende katıldın hoşgeldiniyi geceler kızlar umarım iyidir keyifler?
hosbulduk canm.ya burda ezan okunmuyo.cami yok yani.internetten ogrenmeye calisicam.sela vaktini umarim bulabilirim.bulamazsamda turkiyedeki sela ve ezan saatine gore burdaki saati ayarlasam diyorum.oglebn zamani.nasil olur.
hoşgeldin cnm... Biz iyiyiz çok şükür..gece kuşlarına sende katıldın hoşgeldin
olur cnm nasıl istersen...
bende simdi yemek hazirliyorum bi taraftan.malzemeleri dogradim.tek pisirmesi kaldi.artik daha bi mutluyum .turkiyeye gidicem ya.allahim ins.su isim de olur.insanin kendi memleketi gibisi varmi ki.hem kizima kavusacam.ins.isimede kvusurum.o zaman hersey daha guzel olur.esracigim tekrar alah razi olsun.
gece cadıları olduk valla tatlı cadılar tabbikide gerçi gece kısmı sueylul için pek geçerli değil sanırım amerikada akşam saatleri olsa gerek:))
gece cadıları olduk valla tatlı cadılar tabbikide gerçi gece kısmı sueylul için pek geçerli değil sanırım amerikada akşam saatleri olsa gerek:))
esra bu saatte ne yemeği kız boşver meyve ye en iyisi bu saatte bu arada geçen gün biri bana ayva yersen bebeğin gamzeli olur demişti o günbugundur ayva yiyorum bakalım ne kadar doğru:)
ben baya yedim ayva cnm 2. Yımda başladım hatta..bende gazmeliyim bakalım olcakmı benimkinde...y tatlı yedim zti cnm...cnım acı istiyo yaf![]()
burda saat aksam 5.22 ahhaah ama farketmiyoki.uyuyamiyorum zaten.sizin saatinize gorede gece burda oluyorum.sizin orda gunduzken burda gece oluyo.farketmiyo yani.gece uyku problemim var bi suredir.bende uyuyamadigim icin dua okumaya niyetlendim artik.hem daha iyi olur.
Mutfaktan çıktım....az yimek iyim...kalori![]()
kızlar kocama sinir oldum..kızartma yaptım...tuzu çokmuş... herzamanda yemiyorum..arada iyiyorum cnm çok isterse... diyo doktora şikayet edicem seni falan..sözde beni düşünüyo ama... bbir gün eline balık lıp gelmediay sanki çiçek alıp gelmedi gibi oldu..malum hmişken balık önemli.. meyva asla yemiyorum ben iyiyorum am düzenli hani beni teşvik ettiği hiç bişey yok... tatlı çok seviyo yemeyi eksik etmiyo unutmuyo ama benim için sağlıklı aldığı pek bişi yok... öyle işte..sizinkiler nasıl bu dönemdeki ilgileri...