• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

bu arada ne güzel senin kaynanan da alacak valla bnmkinden ses soluk yok tek dediği şey boşver kızım çok alma hemencecik büyüyecek zaten çocuğun giydiği haram yediği helal demişler diyorda başka bişey demiyor imkanı olmasa tamam diyecem dünya kadar günü var az uz mevlalarda da değil ama içinde heves yok bişey söyleyip kalbinide kırmak istemiyorum bende diğerlerinin yaptığı gibi en pahalı mağazaya götürüp bebeğin herşeyini aldırmasını bilirimde neyse boşver napalım artık biz alacaz gerekenleri kimseye zorla bişey aldıramam kendi utansın...

:9: Haha yavru bizimkisi utandıda dedi..baktı bunlar herşeyi alıyo..bide benim annem abim falanda aldı baya bişey utandıda dedi..beşiğe kadar alınca.. Işte bende alıcam hava iyi olsun vs vs..bide torundan haberi yok daha yeni iki üç konuşuyo..doktor kontrolime bile gelmedi..davet ettik...ilk olcak bide... Umrumd değil vallahi...kendine yapıyo birikimi aslında...alırsa kendi menfaatine..yoksa oturur evinde 30 yıllık kocasıyla birbirlerini severler..:9::9: Göremez yavrumu biliyoda bu huyumu pisimdir:60:

Ya bide biz relax takılıyoruz ya eşimler bunlar bi bütün yaşamışalr kaynata vs işte kardeşler kalabalık aile binasında büyümüşler..alışmışlar gaza gelmeye yani hatırları syılcak..büyük die onlara sorcan..yok isim konusunu..afedersin zıçma tekniklerini bile onlardn öğrencen..yani pof poflanmayı işte siz bilirsiniz muhappetlerini çok seviyolar..işte bizde kendi kafamızda gittiğimiz için..sormadan beşik aldık..ablasınında ilk oldu torunu işte şimdi 2 tane oldu..onlara hep sorulmuş nolar almış odayı kıyaslama yapıyo bekliyo bizden...hatta demişti bakalım nasıl aldınız beğencekmiyim die..ben demiştim anne ben beğendim yeterli değilmi.. Hep bu havada..bize sormadınız ama güzelmi ki..yok eksikmi ki..falan filan..çocuklar sorumluluk vermeyi bilmiyolar..güvenemiyolar işte yeni yeni..rizeli değillermi:9:

:9: Haha yavru bizimkisi utandıda dedi..baktı bunlar herşeyi alıyo..bide benim annem abim falanda aldı baya bişey utandıda dedi..beşiğe kadar alınca.. Işte bende alıcam hava iyi olsun vs vs..bide torundan haberi yok daha yeni iki üç konuşuyo..doktor kontrolime bile gelmedi..davet ettik...ilk olcak bide... Umrumd değil vallahi...kendine yapıyo birikimi aslında...alırsa kendi menfaatine..yoksa oturur evinde 30 yıllık kocasıyla birbirlerini severler..:9::9: Göremez yavrumu biliyoda bu huyumu pisimdir:60:

aman iyi hiç değilse utanma huyu varmış anam bizde o da yok battaniye başlıyacam diyor 5 aydır bi çıkıp ip alabilsem ama seninde görmen gerekiyor yanii yakındır sen ipini alda ben öreyim demesi onu bekliyorum:)))

Cnm bana müsade dah dururum ama bu seferde uyuyamam..yarın sohpet başk yer oluyo..biliyosun her cuma bendeydi ya..gide bilirsem gidicem..sanırım gidemem..nca geç kalkarım..yemek ypar evi topla iş güç..olur akşam... Muhappete doyum olmaz... Görüşürüz cnm..

Cnm bana müsade dah dururum ama bu seferde uyuyamam..yarın sohpet başk yer oluyo..biliyosun her cuma bendeydi ya..gide bilirsem gidicem..sanırım gidemem..nca geç kalkarım..yemek ypar evi topla iş güç..olur akşam... Muhappete doyum olmaz... Görüşürüz cnm..

cnm bende senden müsade isteyecektim bende yrn eşimin yengesi davet etti oraya gitcem hem sanırım uykusuzluktan midem bulanmaya başladı hadi öpüyorum iyi geceler iyi uykular ALLAH rahatlık versin görüşürüz....

günaydın kızlar nasılsınız kayserıde felakaet kar yağıyo arabam da bakıma gitmişiti sağolsun eşim bıraktı işe.akşam çıkışta çok soğuk olur gibi duruyo simididen.

laurelindorenan,mesa,esteem,cimcimenaz,pinugkaya,300110,
:79::79::79::79::79: günaydın ve hayırlı cumalar kısslar :79::79::79::79::79::79::79:

günaydın kızlar nasılsınız kayserıde felakaet kar yağıyo arabam da bakıma gitmişiti sağolsun eşim bıraktı işe.akşam çıkışta çok soğuk olur gibi duruyo simididen.

Günaydın canımmm,kalın giyinseydin üşütme sakın bu havalarda,İstanbul'da da soğuk var ama hastalık yaygın herkes grip.Bu havalar insanı aldatıyor.:85:

bu arada ne güzel senin kaynanan da alacak valla bnmkinden ses soluk yok tek dediği şey boşver kızım çok alma hemencecik büyüyecek zaten çocuğun giydiği haram yediği helal demişler diyorda başka bişey demiyor imkanı olmasa tamam diyecem dünya kadar günü var az uz mevlalarda da değil ama içinde heves yok bişey söyleyip kalbinide kırmak istemiyorum bende diğerlerinin yaptığı gibi en pahalı mağazaya götürüp bebeğin herşeyini aldırmasını bilirimde neyse boşver napalım artık biz alacaz gerekenleri kimseye zorla bişey aldıramam kendi utansın...

kaynatılmış akşam bakıyorumda,daha bizde kimse alan olmadı annem sürekli sorup duruyor biz ne alalım kızım,ne almamız uygun düşer,arabasını beşiğini vs.gibilerden.Daha başlamadık alışverişe,kayınvalidem de kız annesi yapar bebeğin herşeyini diyor,ona da ayrı bi sinir oluyorum,kardeşim almayacaksan çenen çıkmasın alacaksanda al başkasının aldığına karışma.Yok anacım bu kaynanaların hepsi aynı fıngır fıngırlar konuşsalar karışsalar öyle rahat ediyorlar.:47:

:79::79::79::79::79: günaydın ve hayırlı cumalar kısslar :79::79::79::79::79::79::79:

günaydın tüm anneler,

dün doktor kontrolum vardı. 50 gr yukek cıktı 100 yaptırıcam pzt gunu. Allaha sukur bebısım ıyı. Ama daha once konusulmuştu burda bazı arkadaslar demıslerdı geriye donup bulmak imkansız. Göbekte oluşan kırmızı lekelerle alakalı. Bende de vardı onlar bende o arkadaslar gıbı catlak baslangıcı sanmıstım böle kırmızı kırmızı yuvarlak gıbı lekeler megersem mantarmıs :95:

nıbulen dıye bır krem verdı doktorum onu kullanıcam bırde bebe yagı, sabun ve dus jelı de dahıl olmak uzere göbege baska bısı surmek yasak sadece suyla yıkanacakmıs aklınızda olsun kızlar

gunaydn herkese bende kahvaltımı yaptımmmm eşimi gonderdm uyku tutmadı öle dolanyrm braz temzlk yapayım da stres atayım diye düşünyrdm :52:

günaydın tüm anneler,

dün doktor kontrolum vardı. 50 gr yukek cıktı 100 yaptırıcam pzt gunu. Allaha sukur bebısım ıyı. Ama daha once konusulmuştu burda bazı arkadaslar demıslerdı geriye donup bulmak imkansız. Göbekte oluşan kırmızı lekelerle alakalı. Bende de vardı onlar bende o arkadaslar gıbı catlak baslangıcı sanmıstım böle kırmızı kırmızı yuvarlak gıbı lekeler megersem mantarmıs :95:

nıbulen dıye bır krem verdı doktorum onu kullanıcam bırde bebe yagı, sabun ve dus jelı de dahıl olmak uzere göbege baska bısı surmek yasak sadece suyla yıkanacakmıs aklınızda olsun kızlar

canım geçmiş olsun aklmzda bulunsun dediğin ii oldu bende leke yok da hafifiten kaşnmaya başladı artık...şekr kaç çıktı canım ilknde yuksek çıkıp 2.de düşük çıkablyr ins onda yuksek çıkmaz tatlım :70:

günaydın şekerim hayırlı cumalar geçmişe bakayım dedim oku oku bitmiyo bazen ne güzel az oluyodu bugun çok

kaynatılmış akşam bakıyorumda,daha bizde kimse alan olmadı annem sürekli sorup duruyor biz ne alalım kızım,ne almamız uygun düşer,arabasını beşiğini vs.gibilerden.Daha başlamadık alışverişe,kayınvalidem de kız annesi yapar bebeğin herşeyini diyor,ona da ayrı bi sinir oluyorum,kardeşim almayacaksan çenen çıkmasın alacaksanda al başkasının aldığına karışma.Yok anacım bu kaynanaların hepsi aynı fıngır fıngırlar konuşsalar karışsalar öyle rahat ediyorlar.:47:
Ay aynen öyle benim kayınvalidede tık yok arıyo bazen rahatmısın bilmem ne diye soruyo bu kadar sinir oluyoum hayır alacaklarınaa hiç ihtiyacım yok çok şükür eşimle birlikte çalışıyoruz alıyoruz da ama ne bileyim bekliyor insan onların da torunları olacak biraz heveslensinler düşünsünler istiyorum evlendiğimiz zamanda böyle hiç faydaları olmadı hala içimde uktedir gerçi her şeyi eşimle birlikte yaptık o yüzden bişey söylemeye cesaretleri de olmuyo bu güzeeel
Ayrıca ben annemlere de aldırmıycam eskiden bizim burda da adettti kızın ilk çocuğunun beşiğini annenne hazırlar bütün ihtiyaçlarını ama ben anneme söyledim her şeyini biz alıcaz dedim kayınvalidem oturup torun beklesin zavallı annnemde masraflara girsin hatta belki biraz kötü niyetli olacak ama ben bebeğime aldığım birçok şeyi anneme bırakıyorum annem almış gibi görünsün :23::23:

günaydınnnnn canımmmmmmmmmmmm:21:
:16::16:

canım geçmiş olsun aklmzda bulunsun dediğin ii oldu bende leke yok da hafifiten kaşnmaya başladı artık...şekr kaç çıktı canım ilknde yuksek çıkıp 2.de düşük çıkablyr ins onda yuksek çıkmaz tatlım :70:

inşallah canım ya 162 cıktı 50 gr ama yuksek cıkacagını tahmın ediyordum cunku annem babam dedem nınem neredese butun akrabalarım seker hastası ama umarım dedıgın gıbı 100 gr dusuk cıkar ınsallah herkesin hamileligi sorunsuz bi sekilde gecsin insallahhhh

inşallah canım ya 162 cıktı 50 gr ama yuksek cıkacagını tahmın ediyordum cunku annem babam dedem nınem neredese butun akrabalarım seker hastası ama umarım dedıgın gıbı 100 gr dusuk cıkar ınsallah herkesin hamileligi sorunsuz bi sekilde gecsin insallahhhh

insaallh canm ya saglıklı bi şeklde gelsin bebişler :69:

gunaydn herkese bende kahvaltımı yaptımmmm eşimi gonderdm uyku tutmadı öle dolanyrm braz temzlk yapayım da stres atayım diye düşünyrdm :52:
Canım ne güzel uyku tutmuyo benim uyku düzenim felaket bir durumda gece yatağa giriyorum saatlerde dönüyorum yatakta uyuyamıyorum sabah da haliyle erkenden işe gelmek çok zor oluyor

günaydın tüm anneler,

Geçmiş olsun canım ay sanki bende var öyle hafif kırmızılıklar ama çok hafif endişelendim şimdi :26::26::26:
Hıımm yani çatlakların oluşmasını önlemek için badem yağı kakao yağı ve zeytinyağı karışımı sürüyodum o da mı yasak şimdi
şekerin de normal çıkar canım merak etme yüksek çıksa da en kötü ihtimal dr diyet veriyor benim 50 mg yüklememde 106 çıkmıştı normal sanıırım 100e gerek duymadı drum

kızlaar bende bi yangınlık başladı yaa geceleri yanyrm ustumu ortemyrm zaten ewde de hep ince ve kısa seyler giye roldum eşim şaşryr bana :52: :53: :52: :53:

Back
X