• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

kızlaarrrrr videoyu izlednz mi :52: :52: :52:
İzleyemedim canım okuldayım sayfa açılmıyor artık evde bakarım

Günaydın güzel anneler :80: :80:
Biz geldikkkkk..yarın çalışıyor olsam da yaşasın bugün Cumaaa :62: :62: :62:
Hayırlı cumalar herkese..:92:

Günaydın tatlım hoşgeldinnnnnnnnnnn
ctesi çalışmak da zor olur ya diyorum bazen Allah'a şükür hafta sonları var bugün 7 den beri ayaktayım hala kendime gelemedim

günaydınnnnnnnnnnnn..... nasılsınız bayanlar.... ben çok yoğun çalışıyorum.....kızlar bu torba yasasından 20 hafta gebelik izni çıkmadı sanırım :((((( haberiniz varmı... sabah erken doğumla ilgili bir açıklama yaptılar o kadar :((((

gunaydin kizlar.insallah erken dogum yapmazsiniz devlet bununla ilgili bi yasa cikarmis.dun tarihli.bebegini erken dunyaya getiren anneler 16 hafta dogum izni kullanabilecek.bilginize sunulur.

günaydın tüm anneler,

dün doktor kontrolum vardı. 50 gr yukek cıktı 100 yaptırıcam pzt gunu. Allaha sukur bebısım ıyı. Ama daha once konusulmuştu burda bazı arkadaslar demıslerdı geriye donup bulmak imkansız. Göbekte oluşan kırmızı lekelerle alakalı. Bende de vardı onlar bende o arkadaslar gıbı catlak baslangıcı sanmıstım böle kırmızı kırmızı yuvarlak gıbı lekeler megersem mantarmıs :95:

nıbulen dıye bır krem verdı doktorum onu kullanıcam bırde bebe yagı, sabun ve dus jelı de dahıl olmak uzere göbege baska bısı surmek yasak sadece suyla yıkanacakmıs aklınızda olsun kızlar

cnm geçmiş olsun.inşallah 100lük yüklemen yüksek çıkmaz.
mantar neden olmuş acaba bişi dedimi doktorun?
inşallah kısa sürede oda geçer cnmm.

kızlaar bende bi yangınlık başladı yaa geceleri yanyrm ustumu ortemyrm zaten ewde de hep ince ve kısa seyler giye roldum eşim şaşryr bana :52: :53: :52: :53:

ayy o bendede var hemde gebeliğin başından beri.yazlık şeylerle yatıyorum.askılı badi ve şortla felan ve yorganıda tekmeleyip duruyorum.

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
dün doktora gittik şeker ölçümümüz de yapıldı allaha şükür bi sorun çıkmadı kuzum 28 cm 680 gr olmuşş :nazar: :nazar: ve bennn 2 haftada 2 kg daha alarak toplamda aldığım kiloyu 10 a çıkarmış bulunuyorum :43: :43:
sizde ne var ne yok bakim
tekrar yasin ve tefriciyemi okunuyor

cnm maşallah kocaman olmuş kuzun.
kilolarıda çok dert etme birazcık dikkatle duruyo kilo alımı.

merhaba kızlarr
biz geldik oğluşumla.bugün çok uykusuzuz.geç yattık ve 8 de kalktık mecburen.akşamda misafirliğe davetliyiz bugün temizlikte yapıcam.
sizde ne var ne yok?

gunaydin kizlar.insallah erken dogum yapmazsiniz devlet bununla ilgili bi yasa cikarmis.dun tarihli.bebegini erken dunyaya getiren anneler 16 hafta dogum izni kullanabilecek.bilginize sunulur.

günaydınnnnnnnnnnnn..... nasılsınız bayanlar.... ben çok yoğun çalışıyorum.....kızlar bu torba yasasından 20 hafta gebelik izni çıkmadı sanırım :((((( haberiniz varmı... sabah erken doğumla ilgili bir açıklama yaptılar o kadar :((((

Bu gidişle zor görürüz öyle izinleri ama biz şanslıyız bi anlamda doğum nisanda olursa mayıs haziraz izinle idare ederiz temmuz ağustosta da yaz tatili eylül ayı seminer falan derken bebişler 5-6 aylık olurlar inşallah

Back
X