- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #29.961
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ay çok güldüm anacım bizdede durum aynı adam kaçıyo sürekli bende vazgeçtim istemiyom artık kendinin olsun popomu dönüp yatıyom![]()
![]()
![]()
bizdede tam tersi oluyo.her gece.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ay çok güldüm anacım bizdede durum aynı adam kaçıyo sürekli bende vazgeçtim istemiyom artık kendinin olsun popomu dönüp yatıyom![]()
![]()
![]()
bizdede tam tersi oluyo.her gece.
benim koca korkuyo valla 6ayda 2 kez ancak oldu
Aysucum,doğru söylüyorsun aslında dağıtmasalar bile yeter,ama ne kadar ev hanımı da olsan
hayat müşterek,en azından yardım etmesi lazım,ama işte sende kıyamıyorsun ona dimi..
insallah cıkmaz. senı takıp edıyorum ne zamandır masallah iraden sapasaglam senınkıde duzenıne gırer ınsallh en kısa zamanda.
vallahı canım neden olmus olabıleceğıne iliskin bi bilgi vermedi doktorum ama hemen ne suruyorsun dıe sordu bi de baska bı doktor arkadasım seker varsa ona baglı bu tur durumların gorulme rıskı artar dedı. neticeten gobege hıcbısı surulmıcek
![]()
![]()
![]()
![]()
Selam hatunlar...Biz geldik oğluşumla...Az önce dr. geldik sonuçlarımızı öğrendik...İdrar tahlilim temiz çıktı enfeksiyon filan kalmamış...İdrar kültürümde güzel çıkmış sadece akıntı gözüküyor dedi...O zaten hep vardı...Veee şeker yükleme testimizde çok güzel çıktı...102 çıkmış...
hoşgeldin tatlım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişiniselam tum anne adaylari ben bu sitede bayadir uyeyim yanliz okumaktan baska bi ise yaramadim simdi bende araniza katilmak istiyorum beni araniza alirmisiniz :78:
26 yasindayim belcikada yasiyorum 4sene cocugum olmadi ve sonunda tedavi ile hamile kalanlardanim
su an 24 haftalik hamileyim allah izin verirse bi kizim olacak ..
şanslımıyım diyon yani aaaa öle her gecedeolmaz canım azcık rahat dursun seninkideyok canm ya.benmkinden hic korku felan yok.her gece istiyo.bu yuzden cok tartisiyoz.napacami sasirdim artik.sen sansliymisin.
selam tum anne adaylari ben bu sitede bayadir uyeyim yanliz okumaktan baska bi ise yaramadim simdi bende araniza katilmak istiyorum beni araniza alirmisiniz :78:
26 yasindayim belcikada yasiyorum 4sene cocugum olmadi ve sonunda tedavi ile hamile kalanlardanim
su an 24 haftalik hamileyim ALLAH izin verirse bi kizim olacak ..
selam tum anne adaylari ben bu sitede bayadir uyeyim yanliz okumaktan baska bi ise yaramadim simdi bende araniza katilmak istiyorum beni araniza alirmisiniz :78:
Hamilelikte Edilmesi Gereken Dualar ve Dikkat Edilmesi Gerekenler
Allah razı olsun canım,çok yararlı bilgiler
hoşgeldin tatlım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini
sagol canim cumlemizin insallah tek dilegimiz saglikli sekilde kucagimiza almak rabbim anne olmak istiyen herkeze tadirir bu duyguyu insallah
Hoşgeldin canım aramıza...
![]()
AYSU87 canım çok teşekkür ederim...İnşallah sendende en kısa sürede güzel haberler bekliyoruz...
hoşgeldin aramıza cnm.
sağlıkla kucağına alırsın miniğini inşallah.
su an 24 haftalik hamileyim allah izin verirse bi kizim olacak ..
Sağol canım...Vallah bebişler sorun yaratmıyor ama anneler bir türlü kurtulamıyor hastalıklardan...
Hamile olduğumdan beri benim hormonlar azmış durumda...:84:Ben adama atlıyorum herifte çocuğa bişey olacak diye kaçıyor...![]()
birileri kaçar kocaları kovalar,birileride kocalarını kovalar bu ruh değişikliği bizi zıvanadan çıkardı iyice
![]()
hoşgeldin tatlım panik atak diyince aklıma geldi bazen çok cesur oluyorum bazen de doğumu düşünüp kalp atışlarımın hızlandıgını hissediyorum biraz çabuk heyecanlanan bir yapım var geçen eşimle sinemaya gittik av mevsimi orada kızı ameliyat ederlerken kız korkudan şoka girdi eve geldik eşime ya ben de korkudan şoka girersem dedim sürekli iyi şeyler düşünmeye çalışıyorum ama arada atkilendiğim şeyler olabiliyor inşallah şu doğumu hayırlısı ile atlatırız allah yardımcımız olsun
hosbuldum canim bende aynen oyleyim iste kafama olmayan seyleri takiyorum birgun bi icimde kimildamadigini hissedeyim hemen panik oluyorum niye kimildamyiyor yoksa kalbimi durdu ALLAh gostermesin biseymi oldu diye kendimi yiyip bitiriyorum o degil esimide huzursuz ediyorum boyle evet abartiyorum belki ama yillar sonra bu duyguyu tadinca insan en kucuk seyde panik yapiyor istemiyerek gece ne uyku var ne yemek yiyebiliyorum bu yuzden ya kendime ceki duzen vermeliyim ama nasil :2:
cnm inşallah salıyı bekliyorum ama neredeyse hep sınırda tokluklarım yada 5-7 rakam üstünde.inşallah bunlara iğne vermezler.şekeri düşürcek şeyler arıyorum bende ama bulamadım henüz bişi.