• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

Selam hatunlar...Nasılsınız...

Bugün sağlık ocağında kontrolümüz vardı...2. aşımızıda olduk...Tansiyonumuzda iyi çıktı ama kiloyu hiç sormayın...1 ayda 4 kilo...Harika dimi...Ebe uyardı dikkat et dedi yoksa sen zorlanırsın dedi...Hamur tatlı az sebze meyva fazla yiyeceksin dedi...Oğluşumun kalp atışlarınıda dinledik çok güzel dedi veee o anda bir tepik yedi ebe...Sorunun varmı dedi...Bende birkaç akşam kesilmeden adet olacakmışım gibi ağrımın olduğunu söyledim...Gerginlik olup sonra ağrın oluyormu karnında dedi...Evet dedim...Hatta geriliyor yürümekte bile zorluk çekiyorum dedim...Birdaha olursa böyle sorunların ertelemeden dr. git nst bağlan dedi...Erken doğum olabilir dedi...Yatacaksın iş yapmayacaksın dedi...Endişeli baktı bana...İşte bugünde böyle geçti günümüz...

Selam hatunlar...Nasılsınız...

Bugün sağlık ocağında kontrolümüz vardı...2. aşımızıda olduk...Tansiyonumuzda iyi çıktı ama kiloyu hiç sormayın...1 ayda 4 kilo...Harika dimi...Ebe uyardı dikkat et dedi yoksa sen zorlanırsın dedi...Hamur tatlı az sebze meyva fazla yiyeceksin dedi...Oğluşumun kalp atışlarınıda dinledik çok güzel dedi veee o anda bir tepik yedi ebe...Sorunun varmı dedi...Bende birkaç akşam kesilmeden adet olacakmışım gibi ağrımın olduğunu söyledim...Gerginlik olup sonra ağrın oluyormu karnında dedi...Evet dedim...Hatta geriliyor yürümekte bile zorluk çekiyorum dedim...Birdaha olursa böyle sorunların ertelemeden dr. git nst bağlan dedi...Erken doğum olabilir dedi...Yatacaksın iş yapmayacaksın dedi...Endişeli baktı bana...İşte bugünde böyle geçti günümüz...
tedbiri elden bırakmamak lazım ama cnm budurumlar bendede oluyo..yorulunca falan bebek çökünyo bana... sönre ara ara oluyo bu durumlar..tabi sık olursa gitmek lazım..doktoruma dedim bunu dediki şuan içn erken..nts baplanma falan..30 dan sonra dedi..yada 32 sanırım... bide doğuma hazırlık ara ara olurmuş ufak kasılmalar..yalancı kasılmalarmış... yani tabi kedimizi dinlemek lazım ama çokta tedirgin edicek kadar değil..tabi yorulmamakta lazım çok...bu arada maşallah bebişine... :nazar: sanada kocama bi alkış:81: :9:

tedbiri elden bırakmamak lazım ama cnm budurumlar bendede oluyo..yorulunca falan bebek çökünyo bana... sönre ara ara oluyo bu durumlar..tabi sık olursa gitmek lazım..doktoruma dedim bunu dediki şuan içn erken..nts baplanma falan..30 dan sonra dedi..yada 32 sanırım... bide doğuma hazırlık ara ara olurmuş ufak kasılmalar..yalancı kasılmalarmış... yani tabi kedimizi dinlemek lazım ama çokta tedirgin edicek kadar değil..tabi yorulmamakta lazım çok...bu arada maşallah bebişine... :nazar: sanada kocama bi alkış:81: :9:

Evet canım tedbiri elden bırakmamak lazım...Bu bebişler bizi böyle oynatıp duruyorlar ama işte...Onlar sağlıklı olsunlarda bize yeter...

çok saol cnm.napalım kendi kendimizin doktoru olduk artık.
sen naptın ölçüyomusun şekerini?

canım ben öyle test amaçlı ölçüyorum mesela bugün küçük bir kaçak yapmıştım 3 gibi gofret yemiştim 4te baktım 93 kan şekerim ay nasıl mutlu oldum demek yükselmemiş diye:64::66:

slm hatunlar nasılsınız? ancak fırsat bulabildim..dün akşam pcye format attım xp yükledim çok şükr ama internet bağlantıları bayağı yapamadım..unutmuşum resmen sonra jeton düştü driverları tekrar yükleyince net geldi ama yükleme birkaç saat sürünce oğlum çok başıma sardıç.yüklenir yüklenmez oturdu başına şimşek mc quenn oynıcakmış.nokta kadar şeyden fırsat yok..bende zaten bunalmıştım net bağlantısına sinirlenip bıraktım oynadı..bugünde pazarımız vardı alışveriş yaptık sonrada markete gittik,gelince de yemek ve toptan uyku :9: biraz geçmişi dolaşayım bakim :8:

slm kızlar nasılsınız. biz yine deli gibi alışveriş yaptık dün. bebişlerin cicileri kısmına ekledim aldıklarımızın bir kısmını. ayy süper bii indirime denk geldik bebettonun tüm ürünleri %50 ile %75 indirimliydi bii dünya şey aldık 100 lira tuttu eşim mağazadan zor çıkardı beni. yaa şukadarını söyleyim bebettonun 5 li setlerini 3.50 ye aldık gerisini siz düşünün artık

ay cnm süpermiş indirim valla denk gelse bende kaçırmazdım..güle güle kullan aldıklarını..birkaç arkadaş daha alışveriş yapmış,ciciler topişine bakim bari :31:

ben de haftasonu kıyafet aldım ilk kez.oda takımlarına baktım.park yatak alacağız.oda takımı konusunda kararsızım.belki mobilyacıya yaptıracağız.hazırlar da 2000den aşağı değil.eğer aşağı yukarı aynı olursa istediğimiz gibi yaptırmış oluruz.çilek takımları o kadar da kaliteli değil.

Kızlar biz dolabını...3 li komidinini ve 2 li raf sipariş verdik 700 tl... Yatak bazasınıda alsak 1000 tl anca eder... Bildiğin birine istediğin gibi yaptırmak hem daha uygun hemde daha iyi.. Dolabın içinede 2 li çekmece koydurdum ayrıyetten.. Bakalım inş istediğim gibi olur...mobilyasının kalitesini renginide seçtik beyaz ama nasıl beyaz çeşit çeşit...sedefli gibi tam lake değil ara bi renk.. Inş gzel olur..

günaydın kızlar nasılsınız bız kızımla geneişe geldik her zamankı gıbı.çalışan arkadaşlar aranızda dogumdan sonra ücretsiz izine ayrılacak olanınız varmı

günaydın kızlar nasılsınız bız kızımla geneişe geldik her zamankı gıbı.çalışan arkadaşlar aranızda dogumdan sonra ücretsiz izine ayrılacak olanınız varmı

günaydınlarrr
ben tam 1 sene ayrılmayı düşünüyorum yeter artık biraz koca parası yiyelim
32.hafta doktordan çalışabilir raporu alıp 5 haftayıda ekleticem 8*5:13 hafta oluyor sonrada bir sene ücretsiz izin gerçi benim işim iyi maaşımda dolgun ama bana ne
bazı şeylere paha biçilmezz

günaydınlarrr
ben tam 1 sene ayrılmayı düşünüyorum yeter artık biraz koca parası yiyelim
32.hafta doktordan çalışabilir raporu alıp 5 haftayıda ekleticem 8*5:13 hafta oluyor sonrada bir sene ücretsiz izin gerçi benim işim iyi maaşımda dolgun ama bana ne
bazı şeylere paha biçilmezz

günaydııınnn...ben de 32.haftada çalışabilir raporu alıp 5 haftayı doğum sonrasına ekletmeyi düşünüyorum ama inşallah erken doğum olmaz da iznimiz yanmaz...

Canım benim doğum iznim yaz tatili seminnner dönemi bir ay da rapor derken Allah nasip ederse 6 ay geçiyor sonrası da tayin durumumuza ve bebeğe bakabilme durumumuza bağlı merkeze tayinimiz çıkarsa annem bakacak bende çalışırım ama şu an bulunduğumuz yerde kalırsak bi 6 ayda ücretsiz izin alırım ama inşallah bebeğim kısmetiyle gelir ücretsiz izin almama gerek kalmaz çünkü ücretsiz izin alırsam maddi olarak eşimi çok zorlar kısmet nasıl olur bilemiyorum sen napıcaksın alacak mısın ücretsiz izin
:80: günaydın cnm..babam kahvaltıya gelicek ayaklandım bu saatte

İş olunca mecburen erken kalkıyoruz biz canım gece 1 gibi uyudum saba 6 buçukta kalktım hala tam ayılamadım

günaydııınnn...ben de 32.haftada çalışabilir raporu alıp 5 haftayı doğum sonrasına ekletmeyi düşünüyorum ama inşallah erken doğum olmaz da iznimiz yanmaz...

evet bende erken doğumdan tırsmıyorum desem yalan olmaz
geçen bir yerde hanımın biri dediki çok aşağıda sanki erken doğcak gibi dedi
moralimi bozdu
gerçektende aşağıda ya hep ayakta hep ayakta olmaktan olabilirmi acaba:30:

evet bende erken doğumdan tırsmıyorum desem yalan olmaz
geçen bir yerde hanımın biri dediki çok aşağıda sanki erken doğcak gibi dedi
moralimi bozdu
gerçektende aşağıda ya hep ayakta hep ayakta olmaktan olabilirmi acaba:30:

canım bozma moralini herkes herşeyi söylüyor...inşallah bebişlerimiz tam zamanında ve sağlıklı gelirler..:nazar:

Back
X