• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

evet canım artık sık çagırmaya baslayacaklar bkalım nasıl olacak.bıde su ızıne ayrılabıleseydık hayırlısıyla

evet canım yaa :48: Şubatın son haftası 32. haftam oluyor, o hafta gidip rapor alıcam sanırım..
Mart ayından itibaren kendime zaman ayıracağım inşallah :46: :46:
benim işyeri asgariden yatırıyor sigortayı, maaşımdan değil :19: sağlık olsun diyorum ..

ÖNCELİKLE HERKESE MERHABALAR KIZLAAAAAR :71::64::74::71:
Selam hatunlar...Nasılsınız...
Bugün sağlık ocağında kontrolümüz vardı...2. aşımızıda olduk...Tansiyonumuzda iyi çıktı ama kiloyu hiç sormayın...1 ayda 4 kilo...Harika dimi...Ebe uyardı dikkat et dedi yoksa sen zorlanırsın dedi...Hamur tatlı az sebze meyva fazla yiyeceksin dedi...Oğluşumun kalp atışlarınıda dinledik çok güzel dedi veee o anda bir tepik yedi ebe...Sorunun varmı dedi...Bende birkaç akşam kesilmeden adet olacakmışım gibi ağrımın olduğunu söyledim...Gerginlik olup sonra ağrın oluyormu karnında dedi...Evet dedim...Hatta geriliyor yürümekte bile zorluk çekiyorum dedim...Birdaha olursa böyle sorunların ertelemeden dr. git nst bağlan dedi...Erken doğum olabilir dedi...Yatacaksın iş yapmayacaksın dedi...Endişeli baktı bana...İşte bugünde böyle geçti günümüz...
Ooo maşallah 2. dozunuda oldun demek.Benim de olmam lazım ama işler o kadar yoğun ki izin alıp gitmem için birgün işe gelmemem lazım:59:napıcam blmyrum..
NST için de bence brz büyütmüş gibi geldi ama yine de tedbiri elden bırakmamak lazım tatlım..Çok geçmiş olsun

canım sadece dolap ve yatağını aldık diğer parçalar uymuyor bize onedenle alamadık. sadece değişiklik su dolabının altına 1 çekmece daha koydurduk. 1300 tl ye mal oldu
uhhh be çok masraflı:52::52:

slm hatunlar nasılsınız? ancak fırsat bulabildim..dün akşam pcye format attım xp yükledim çok şükr ama internet bağlantıları bayağı yapamadım..unutmuşum resmen sonra jeton düştü driverları tekrar yükleyince net geldi ama yükleme birkaç saat sürünce oğlum çok başıma sardıç.yüklenir yüklenmez oturdu başına şimşek mc quenn oynıcakmış.nokta kadar şeyden fırsat yok..bende zaten bunalmıştım net bağlantısına sinirlenip bıraktım oynadı..bugünde pazarımız vardı alışveriş yaptık sonrada markete gittik,gelince de yemek ve toptan uyku :9: biraz geçmişi dolaşayım bakim :8:
Selam tatlım , aramızda sistem uzmanları da varmış.ben hayatta format atamam sanırım kesin eksik birşeylar bırakır daha çok bozmaktan korkarım :60:

ben de haftasonu kıyafet aldım ilk kez.oda takımlarına baktım.park yatak alacağız.oda takımı konusunda kararsızım.belki mobilyacıya yaptıracağız.hazırlar da 2000den aşağı değil.eğer aşağı yukarı aynı olursa istediğimiz gibi yaptırmış oluruz.çilek takımları o kadar da kaliteli değil.
bende çilek i beğenmeyenlerdenim.Bence asla kalite satmıyor sırf marka satıyor..Oda takımı düşünüyorsan tavsiyem kendin yaptırmak.hem rengi seçebiliyorsun hem ağacını seçebiliyorsun hem çekmece ilave yapabiliyorsun..İçine siniyor yani ;)

Kızlar biz dolabını...3 li komidinini ve 2 li raf sipariş verdik 700 tl... Yatak bazasınıda alsak 1000 tl anca eder... Bildiğin birine istediğin gibi yaptırmak hem daha uygun hemde daha iyi.. Dolabın içinede 2 li çekmece koydurdum ayrıyetten.. Bakalım inş istediğim gibi olur...mobilyasının kalitesini renginide seçtik beyaz ama nasıl beyaz çeşit çeşit...sedefli gibi tam lake değil ara bi renk.. Inş gzel olur..
Bitmiş halini de görmek isteriiiiiiiim :29::46:
günaydın kızlar nasılsınız bız kızımla geneişe geldik her zamankı gıbı.çalışan arkadaşlar aranızda dogumdan sonra ücretsiz izine ayrılacak olanınız varmı
Bizim borçlarımız olduğu için ben ücretsiz izne çıkmayı hiç düşünmüyorum..onun yerine süt iznimi olsun yıllık iznimi olsun eğer yaptırabilirsem ücretli doğum iznime ekletmeyi düşünüyorum..
:46: :46: :46: :46: :46: :46:
ben tam okuyamadım yasayı ama izni arttırmadılar demi sadece ücretsiz izin 2 seneye çıktı diye biliyorum bide bu madde
ücretli izine birşey yapmadılar tatlım
Günaydın Kızlar.... :3:
Bugün çok mutluyuz. Çünkü dün kızımı gördüm... :emir_bebek: Kızım kocaman olmuş Teyzeleri... :nazar: 39,4 cm boy ve 1528 gr. olmuş benim minik kuşum... :16:
Kıpır kıpırdı yine herzamanki gibi... Beni çok mutlu ediyor... Artık karnımın dışından da hareketleri belli olmaya başladı... Herşey yolundaydı çok şükür... Çok sağlıklıymış minik kuşum... :nazar:
Günaydın,
kızına maşallah sübhanallah tatlım..:nazar:

evet bakanlardan birinin kızı hamile olsaydı bu iş olabilirdi belki
damdan düşenin halinden damdan düşen anlarmış ya
ama işlerine böyle gelmiştir.....
o zaman 3 tane doğururduk demi ya
bakan kızı da olsa onlara ücretsiz olamk hiç koymayacağı için yine kıllarını kıpırdatmazlardı..İçimizden birinin o mertebelere yükselmesi lazım ki halimizden o anlar
günaydın kızlar:16:
bizde dün bebişimizi gördük çok güzeldi kocaman olmuş artık kızım 35 cm ve 1020 gr sağlıklı ve bir terslik yoktu çok mutlu olduk doyadoya seyrettik:69:
Günaydııın,
boyu ve kilosu çok iyiymiş kızını,n maşallah sübhanallah :nazar:

günaydınn kızlarr
bana da markafoni için davetiye gönderir misinizz:69:
Günaydın ,davetiye gönderen olmadıysa özelden mailini atarsan canım davet yollayabilirim

tünaydın herkeseee :16::16::16: bebişler kocaman oluo maşallah :nazar::nazar: benimkide şimdi müzik dinlio kıpır kıpır :emir_bebek::69:

Günaydın kızlar sağlık ocağına gittim az önce geldim kan ilacım bitmişti sekizde sağlık ocagındaydım sıra aldım hemen ,,,ortalıkta kimse yoktu ilk benmiyim dedim bir baktım 12 . Kişiyim millet cevredeki eczanelere aldırıyormus sırasını 9 da geliyormus sağlık ocagına ilacı da oradan alıyorlarmıs. Bekle bekle 1 saat bekledm pansumanlar falan vardı hemsire onlarla ilgilendi sonra beni çağırdı hemsire cok ilgili sıra bekletmemeye çalısıyor bana ilacımı yazdı ,,doktor da ilacı gorunce gyno ferro sanol bunda folik asit var bu olmaz dedi bu sefer sistem kapanmıs oldu tekrar ilaç yazamadılar doktor sıra beklesen boyle olmaz dedi sanki ben kendiliğimden girdim içeri boyle sirinri tripli davranıslar bugun sadece ilac yazacaz kontrole haftaya gelirsin dediler benim herseyim bitti aşı tahliller haftaya niye cağırıyorlarsa zaten zor izin alıp gidiyorum stres li oluyorum geç kalınca sağlık ocağından cıkınca kendimi çok kötü hissettim başladım ağalamaya bir ilaç için mi bu kadar zahmete girdim bilsem kendim alırdım diye doktorumu değiştirecem şimdi arastırıyorum netten ne lazım
sanırım 6 ay geçmesi lazım canım.Bende değiştirmek istediğimde boyle birşey le karşılaşmıştım..Ama kansızlık bende de var diye benim kendi kadın doğum doktorum Ferro sanol duodenol verdi..

ÖNCELİKLE HERKESE MERHABALAR KIZLAAAAAR :71::64::74::71:

Ooo maşallah 2. dozunuda oldun demek.Benim de olmam lazım ama işler o kadar yoğun ki izin alıp gitmem için birgün işe gelmemem lazım:59:napıcam blmyrum..
NST için de bence brz büyütmüş gibi geldi ama yine de tedbiri elden bırakmamak lazım tatlım..Çok geçmiş olsun

uhhh be çok masraflı:52::52:

Selam tatlım , aramızda sistem uzmanları da varmış.ben hayatta format atamam sanırım kesin eksik birşeylar bırakır daha çok bozmaktan korkarım :60:

bende çilek i beğenmeyenlerdenim.Bence asla kalite satmıyor sırf marka satıyor..Oda takımı düşünüyorsan tavsiyem kendin yaptırmak.hem rengi seçebiliyorsun hem ağacını seçebiliyorsun hem çekmece ilave yapabiliyorsun..İçine siniyor yani ;)

Bitmiş halini de görmek isteriiiiiiiim :29::46:

Bizim borçlarımız olduğu için ben ücretsiz izne çıkmayı hiç düşünmüyorum..onun yerine süt iznimi olsun yıllık iznimi olsun eğer yaptırabilirsem ücretli doğum iznime ekletmeyi düşünüyorum..

ücretli izine birşey yapmadılar tatlım

Günaydın,
kızına maşallah sübhanallah tatlım..:nazar:

bakan kızı da olsa onlara ücretsiz olamk hiç koymayacağı için yine kıllarını kıpırdatmazlardı..İçimizden birinin o mertebelere yükselmesi lazım ki halimizden o anlar

Günaydııın,
boyu ve kilosu çok iyiymiş kızını,n maşallah sübhanallah :nazar:

Günaydın ,davetiye gönderen olmadıysa özelden mailini atarsan canım davet yollayabilirim

sanırım 6 ay geçmesi lazım canım.Bende değiştirmek istediğimde boyle birşey le karşılaşmıştım..Ama kansızlık bende de var diye benim kendi kadın doğum doktorum Ferro sanol duodenol verdi..

sağol canım. davetiyem geldi:69:

mrb kızlar bana yardımcı olurmusunuz bende nisan annesiyim ve kızım olacak inş ama bi türlü isme karar veremedik Ada ismini eşimle ikimizde çok beğeniyoruz yanına da anlamlı ve adaya uyumlu bi isim arıyoruz zeynep elif hüma duru azra isimleride çok hoşumuza gidiyor yardım edermisiniz...

selam kızlaar,biz geldiik :92:
2 gündür pek sayfa ilerlemiyor hayırdır inşallaah:52:

Günaydın Kızlar.... :3:

Bugün çok mutluyuz. Çünkü dün kızımı gördüm... :emir_bebek: Kızım kocaman olmuş Teyzeleri... :nazar: 39,4 cm boy ve 1528 gr. olmuş benim minik kuşum... :16:
Kıpır kıpırdı yine herzamanki gibi... Beni çok mutlu ediyor... Artık karnımın dışından da hareketleri belli olmaya başladı... Herşey yolundaydı çok şükür... Çok sağlıklıymış minik kuşum... :nazar:

:nazar: gözün aydın cnm..maşallaah prensesine,ne kadar büyümüş..
artık hızla büyüyorlar

günaydın kızlar:16:
bizde dün bebişimizi gördük çok güzeldi kocaman olmuş artık kızım 35 cm ve 1020 gr sağlıklı ve bir terslik yoktu çok mutlu olduk doyadoya seyrettik:69:
cnm senin kızına da kocaman bir maşallaah:nazar:
kızların boyları da gayet iyi maşallaah,

mrb kızlar bana yardımcı olurmusunuz bende nisan annesiyim ve kızım olacak inş ama bi türlü isme karar veremedik Ada ismini eşimle ikimizde çok beğeniyoruz yanına da anlamlı ve adaya uyumlu bi isim arıyoruz zeynep elif hüma duru azra isimleride çok hoşumuza gidiyor yardım edermisiniz...

ada bence de çok güzel. ilk ıssız adam filminde duyduğumda da çok hoşuma gitmişti. kızım olsaydı düşünebilirdim:34:

sağol canım. davetiyem geldi:69:
Hayırlı olsuuuuun :13:
Merhaba,hayırlı olsun kızın tatlım..Benim fikrim; Duru Ada ya da Azra Ada dan yana :13:
selam kızlaar,biz geldiik :92:
2 gündür pek sayfa ilerlemiyor hayırdır inşallaah:52:
[/B][/COLOR]
Selaam,Hoşgeldin
ben şu aralar çok yoğun olduğum için takip edemediğimden durumun pek farkında olduğumu söyleyemeyeceğim :1:

Son düzenleme:
Günaydın kızlar sağlık ocağına gittim az önce geldim kan ilacım bitmişti sekizde sağlık ocagındaydım sıra aldım hemen ,,,ortalıkta kimse yoktu ilk benmiyim dedim bir baktım 12 . Kişiyim millet cevredeki eczanelere aldırıyormus sırasını 9 da geliyormus sağlık ocagına ilacı da oradan alıyorlarmıs. Bekle bekle 1 saat bekledm pansumanlar falan vardı hemsire onlarla ilgilendi sonra beni çağırdı hemsire cok ilgili sıra bekletmemeye çalısıyor bana ilacımı yazdı ,,doktor da ilacı gorunce gyno ferro sanol bunda folik asit var bu olmaz dedi bu sefer sistem kapanmıs oldu tekrar ilaç yazamadılar doktor sıra beklesen boyle olmaz dedi sanki ben kendiliğimden girdim içeri boyle sirinri tripli davranıslar bugun sadece ilac yazacaz kontrole haftaya gelirsin dediler benim herseyim bitti aşı tahliller haftaya niye cağırıyorlarsa zaten zor izin alıp gidiyorum stres li oluyorum geç kalınca sağlık ocağından cıkınca kendimi çok kötü hissettim başladım ağalamaya bir ilaç için mi bu kadar zahmete girdim bilsem kendim alırdım diye doktorumu değiştirecem şimdi arastırıyorum netten ne lazım

Merhabalar cnm ne biçim dr muş o ya.Türkiydeki bütün sağlık ocaklarında hamilelerin öncelik hakkı vardır hatta hiç sıra numarası bile almanıza gerek yok.İçerdeki hasta çıkar çıkmaz girebilir ve ilacınızı yazdırabilirsiniz.Muayene olmak istersenizde gebe muayene odaları aynı oluyor zaten.Ay inanaki cnm okuyunca çok sinir oldum bu duruma ayrıca ilaç konusunda da senin kendi dr un değiştirmeden sıradan bi dr ilacını değiştiremez okadar akıllı olsaydı 6 seneyle kalmaz 2-3 sene daha okuyup kadın doğum dr olurdu.Yaptığı sırf hava atmaktan öte bişey değil bence en iyisi sen dr ara söyle durumu gerekli görürsede o kendi değiştirsin ayrıca her ay bizi ısrarla muayeneye çağırmaları kendi çıkarları için yoksa bizi düşündüklerinden değil gebe takibiyle ilgili ank sağlık bakanlağından puan usulü değerlendirmeleri var korunma yöntemleri,hamilelik takibi,yeni doğan bakımı aile planlaması gibi.Mesela gebe kalmayı düşünmeyen bir kişi eğerki gebe kalır ve sonlandırmak isterse sağlık ocağındaki dr a eksi puan veriliyor doğum kontrol yöntemleriyle ilgili doğru açıklama vermediği ve anlatmadığı için.Ben hamileliğin ilk aylarını yurtdışında geçirdim sağlık ocağındaki dr hamile olduğumu biliyordu ama kaydımı yaptırmamıştım gelince gittim nasıl tutuştular anlatamam pasaport fotokopime varana kadar istediler bakanlığa bildirmek için yani demek istediğim boşuna sinirin bozulmuş cnm boşver her ay zaten kendi dr gidiyorsundur kontrole eğerki okadar üzdüyse seni gitmezsin olur biter yada daha iyi dr seçersin kendine seni üzmeye kimsenin hakkı yok heleki bu haldeyken...

merhabalar cnm ne biçim dr muş o ya.türkiydeki bütün sağlık ocaklarında hamilelerin öncelik hakkı vardır hatta hiç sıra numarası bile almanıza gerek yok.içerdeki hasta çıkar çıkmaz girebilir ve ilacınızı yazdırabilirsiniz.muayene olmak istersenizde gebe muayene odaları aynı oluyor zaten.ay inanaki cnm okuyunca çok sinir oldum bu duruma ayrıca ilaç konusunda da senin kendi dr un değiştirmeden sıradan bi dr ilacını değiştiremez okadar akıllı olsaydı 6 seneyle kalmaz 2-3 sene daha okuyup kadın doğum dr olurdu.yaptığı sırf hava atmaktan öte bişey değil bence en iyisi sen dr ara söyle durumu gerekli görürsede o kendi değiştirsin ayrıca her ay bizi ısrarla muayeneye çağırmaları kendi çıkarları için yoksa bizi düşündüklerinden değil gebe takibiyle ilgili ank sağlık bakanlağından puan usulü değerlendirmeleri var korunma yöntemleri,hamilelik takibi,yeni doğan bakımı aile planlaması gibi.mesela gebe kalmayı düşünmeyen bir kişi eğerki gebe kalır ve sonlandırmak isterse sağlık ocağındaki dr a eksi puan veriliyor doğum kontrol yöntemleriyle ilgili doğru açıklama vermediği ve anlatmadığı için.ben hamileliğin ilk aylarını yurtdışında geçirdim sağlık ocağındaki dr hamile olduğumu biliyordu ama kaydımı yaptırmamıştım gelince gittim nasıl tutuştular anlatamam pasaport fotokopime varana kadar istediler bakanlığa bildirmek için yani demek istediğim boşuna sinirin bozulmuş cnm boşver her ay zaten kendi dr gidiyorsundur kontrole eğerki okadar üzdüyse seni gitmezsin olur biter yada daha iyi dr seçersin kendine seni üzmeye kimsenin hakkı yok heleki bu haldeyken...

verdiğin bilgi için çok sağol cnm ben de neden bu kadar cok cağırıyorlar dıyordum değişiklik için arastırdım 3 ayı geçmem gerekiyormus ben buraya başlıyalı 5 ay oldu aradım kimlikle gel dediler çevremde 3 sağlık ocagı var en uzagı buydu önümüzdeki ay değiştirecem daha yakın bi sağlık ocagına gidecem

selam kızlar 1 hhadftadır hiç giremedim siteye.fena halde grip oldum.gözümü açamadım nerdeyse...şimdi daha iyiyim.en azından ayaktayım yatmıyorum...sizler nasılsıız geçmişi pek okuyamadım.umarım iyisinizdir...
bizde 2 gün önce drumuza gittik bebeğimin hareketleri çok azalmıştı bide gripli olunca endişelendim soluğu doktorda aldım ama çok şükür iyiymiş kızım sadece tembellik yapıyormuş...herşey gayet iyi dedi drumuz...33 cm boyu var 930 gr olmuş ağırlığı...ben bu ay yine 5 kg kadar almışım kızdı walla dr....toplamda 10 kg almış oldum..hamur işi ve tatlı yemeyi yasakladı...
bu arada kızımın yatağıda geldi eve...çok mutlu oldum...:))
bizde şimdilik başka bişe yok...

selam kızlar 1 hhadftadır hiç giremedim siteye.fena halde grip oldum.gözümü açamadım nerdeyse...şimdi daha iyiyim.en azından ayaktayım yatmıyorum...sizler nasılsıız geçmişi pek okuyamadım.umarım iyisinizdir...
bizde 2 gün önce drumuza gittik bebeğimin hareketleri çok azalmıştı bide gripli olunca endişelendim soluğu doktorda aldım ama çok şükür iyiymiş kızım sadece tembellik yapıyormuş...herşey gayet iyi dedi drumuz...33 cm boyu var 930 gr olmuş ağırlığı...ben bu ay yine 5 kg kadar almışım kızdı walla dr....toplamda 10 kg almış oldum..hamur işi ve tatlı yemeyi yasakladı...
bu arada kızımın yatağıda geldi eve...çok mutlu oldum...:))
bizde şimdilik başka bişe yok...

cnm hoşgeldin :48: geçmiş olsun öncelikle..C vitamini olan gıdalardan ye bol bol..
Kızına da maşallah :nazar: :nazar:

Sıkma canını ya istediğin doktora gidebilirsin sanırım değişiklik istiyorum diye sağlık ocağına söylüyorsun form dolduruyorlar.ben bu sağlık ocağı konusunda sanırım en sanslı kişilerden biriyim .Her gittiiğimde ilk sırada ben varım hangi saat gitsem boş oluyor fazla talep yok bizim buralarda hatda ben istemesemde zorla kontrol yapıyorlar. hemşiremdende doktorumdanda memnunum.bu arada bende anlamadım neden gyno ferro vermedi benim kendi doktorumda bu ilacı veriyor ve bende bunu kullanıyorum sağlık ocağı sordu ne kullanıyorsun diye bunu söledim tamam dediler????

canım ada güzel bir isim yanına bence herhangi birşey koymayın daha once soylemıstım benım fıkrım tabı nacizane, ama herkesın ozellıkle bir kızın ısmı tek olmalı ben 2 ısım 2 soyısım sahıbı bır kadın olarak zorluk cekıyorum. ha 2. soyısmını almayabılırdın dıyenler cıkabılır ama eskı soyadımı tasımak benım ıcın hem yasal bır hak hem de ıstedıgım bır seydı senın kızında evlenmeden oncekı soyadını tasımak ısteyebılır ılerıde sade ve guzel bır ısım secmıssınız zaten bence ne ısım bulmak ıcın kendınızı yorun ne de ılerıde tasımak ıcın kızınızı.

Sıkma canını ya istediğin doktora gidebilirsin sanırım değişiklik istiyorum diye sağlık ocağına söylüyorsun form dolduruyorlar.ben bu sağlık ocağı konusunda sanırım en sanslı kişilerden biriyim .Her gittiiğimde ilk sırada ben varım hangi saat gitsem boş oluyor fazla talep yok bizim buralarda hatda ben istemesemde zorla kontrol yapıyorlar. hemşiremdende doktorumdanda memnunum.bu arada bende anlamadım neden gyno ferro vermedi benim kendi doktorumda bu ilacı veriyor ve bende bunu kullanıyorum sağlık ocağı sordu ne kullanıyorsun diye bunu söledim tamam dediler????

mesacım
sağlık ocakları biz hamileleri takip etmek zorunda eğer bunu savsaklarsa soruşturma geçiriyorlar AB birliğine giriş için böyle bir uygulama gelmiş
ben sağlık ocağına gidince beni kapıda karşılıyrlar nerdeyse hiç sıra bekletmeden çıkan hastadan sonra doktor sizi bekliyor diyorlar dosyamı açıyorlar doktor da ilgili davranıyor
ne istersin diye soruyor bi sıkıntın varmı diyor
bedava ilaç bile verdiler
sağlık bakanlığı bu konuyu çok sıkı tutuyormuş haberiniz olsun

kızlar benim karnım ara ara çok geriliyor bebişimde bi tarafa baskı yapıyor orası taş gibi olu veriyor. sizlerdede var mı böyle bişey? diyorum karnımı delecek şimdi. bide çok fazla bel ağrım var geceleri zor dönüyorum okadar yani. drada p.tesi gitcez ama sizlerdede böyle bişeyler var mı soruyum dedim.

Back
X