• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

Günaydııın,
boyu ve kilosu çok iyiymiş kızını,n maşallah sübhanallah :nazar:

cnm senin kızına da kocaman bir maşallaah:nazar:
kızların boyları da gayet iyi maşallaah,

ay maşallah :nazar:cnm artık kilolarıda gördük..şimdi 2-3 derken bi bakmışız zaman gelmiş:16:
teşekkürler kızlar herşey çok güzeldi ama doktor moralimi bozdu değiştirsemmi diye düşünüyorum.

kızlaaaaar slm cnm çok sıkılıyor yazmıştım biraz önce cnmın sıkıntısı fazlasıyla geçiren bişey oldu biraz önce oğluşumun yatağı geldiiiii.Kaynanamda burdaydı hmn oturduk kurduk ayyy çok güzel ya yerimm ben onuu...Anlaşılan oğluşta beğendi yatağı geldi geleli durmuyor yerinde:)yalnız müzik kutusunu çalıştırmak için 3 adet pile ihtiyacımız var ekmek almak için dışarıya çıkmaya üşenen ben şimdi hmn üzerimi değişip dışarı çıkayım dye düşünüyorum:))) Ay çok mutlu oldum....

kızlaaaaar slm cnm çok sıkılıyor yazmıştım biraz önce cnmın sıkıntısı fazlasıyla geçiren bişey oldu biraz önce oğluşumun yatağı geldiiiii.Kaynanamda burdaydı hmn oturduk kurduk ayyy çok güzel ya yerimm ben onuu...Anlaşılan oğluşta beğendi yatağı geldi geleli durmuyor yerinde:)yalnız müzik kutusunu çalıştırmak için 3 adet pile ihtiyacımız var ekmek almak için dışarıya çıkmaya üşenen ben şimdi hmn üzerimi değişip dışarı çıkayım dye düşünüyorum:))) Ay çok mutlu oldum....

ne güzel canımmm :66: gözün aydın, güzel günlerde kullanın inşallah :nazar: :nazar: :emir_bebek:

kızlaaaaar slm cnm çok sıkılıyor yazmıştım biraz önce cnmın sıkıntısı fazlasıyla geçiren bişey oldu biraz önce oğluşumun yatağı geldiiiii.kaynanamda burdaydı hmn oturduk kurduk ayyy çok güzel ya yerimm ben onuu...anlaşılan oğluşta beğendi yatağı geldi geleli durmuyor yerinde:)yalnız müzik kutusunu çalıştırmak için 3 adet pile ihtiyacımız var ekmek almak için dışarıya çıkmaya üşenen ben şimdi hmn üzerimi değişip dışarı çıkayım dye düşünüyorum:))) ay çok mutlu oldum....

hadi gözün aydın... Sabah şekeri...bende bu gün 7.30 da kalktım babam geldi kahvaltıya...sonrada şekerleme yaptım oh... çek resmini hemen koy...bekliyoruz..:46:

Selam kızlar...
Biz iyiyiz çok şükür siz nasılsınız?

Balküpü gözün aydın canım.
iyi günlerde kullanın inşallah...

Ayça sabun tozunu sormuşsun canım.
Muhtemelen ben de Hacışakir alırım.
Annelerimizin yıllardır kullandıkları marka ne de olsa.

Selam kızlar...

Balküpü gözün aydın canım.
iyi günlerde kullanın inşallah...

teşekkür ederim cnm bu arada sana cvp yazacaktım zaten aklımdaydın.Kumaşı falan çok güzel görünüyor naylonumsu falan değil yanii çok çok güzel oyuncakları falan çok şeker tentesinin kumaşı hafif parlak gibi ama ben onu ütüledim öyle koydum süper oldu oldukçada büyük hatta kaynanam e kayınpederim vardı bayağı kullanır herhalde bebiş bu beşiğini dediler tahminen kaç yaşına kadar dedim bnm kaynanamda ilk çocuğuna buna benzer tarzda bişey almışta 3 yaşına kadar kullandık daha da kullanırdı ama ona yenisini alıp kardeşi diğerini kullanmaya başladı dedi ama bu daha geniş ve daha derin uzun süre kullanabiir dedi aman sağlıklı sıhatli olsunlarda önemli olan o...

hadi gözün aydın canım

Selam kızlar...

hoşgeldin cnm iyiyiz şükür

Ayça sabun tozunu sormuşsun canım.
Muhtemelen ben de Hacışakir alırım.
Annelerimizin yıllardır kullandıkları marka ne de olsa.

ya kzılar bende dalin le ilgili kötü okuyor diye okudum sizlerden birkaç yerde . omo baby var evde birkaç parça eşyasını omo baby ile yıkayıp bakıcam begenirsem onu alrım benimde sabun tozu kokusuna alerjim var içim almıyor hiç . hamilelğimden de önce vardı bu
birde gene de dalini bende koklayacağım

Son düzenleme:
teşekkür ederim cnm bu arada sana cvp yazacaktım zaten aklımdaydın.Kumaşı falan çok güzel görünüyor naylonumsu falan değil yanii çok çok güzel oyuncakları falan çok şeker tentesinin kumaşı hafif parlak gibi ama ben onu ütüledim öyle koydum süper oldu oldukçada büyük hatta kaynanam e kayınpederim vardı bayağı kullanır herhalde bebiş bu beşiğini dediler tahminen kaç yaşına kadar dedim bnm kaynanamda ilk çocuğuna buna benzer tarzda bişey almışta 3 yaşına kadar kullandık daha da kullanırdı ama ona yenisini alıp kardeşi diğerini kullanmaya başladı dedi ama bu daha geniş ve daha derin uzun süre kullanabiir dedi aman sağlıklı sıhatli olsunlarda önemli olan o...
İçine sinmesine çok sevindim canım.
Ben de uzun süre kullanmak istiyorum zaten.
Bu hafta sonu fırsat bulabilirsem gidip bakmayı düşünüyorum.
Zaten aklımda senin aldığın model bir de baby life var.

hadi gözün aydın canım

hoşgeldin cnm iyiyiz şükür

ya kzılar bende dalin le ilgili kötü okuyor diye okudum sizlerden birkaç yerde . omo baby var evde birkaç parça eşyasını omo baby ile yıkayıp bakıcam begenirsem onu alrım benimde sabun tozu kokusuna alerjim var içim almıyor hiç . hamilelğimden de önce vardı bu
birde gene de dalini bende koklayacağım

Ben Dalinin en kalitesiz bebek markalarından biri olduğunu duymuştum.
O nedenle kokusu nasıl olursa olsun dalin düşünmüyorum.

Back
X