- 21 Nisan 2010
- 3.078
- 199
- 163
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #1.221
maaşallah kuuzm buyutmuşun bebişini otrnca dha da bi belli olmş
maşallah cnm kocaman olmuş kuzun..
ewt tatlım şişirdik iyice göbüşleriMaşallah canım ikinize de..
kocaman olmuşsunuz,evet oturunca daha çok çıkıyor benim de öylee
ben burdayım demekle yetinmiyor adeta bağırıyor benimkiMaşallah canım...Nazar değmesin...Ne güzel ben burdayım diyor...
ewt cnm valla birgün böyle göbekli halimle fotolar çekcem hiç aklıma gelmezdi, hatta birininde buna şirin diyeceği.. ama hamilellik böyle güzel bişey işte her şey hoş geliyo gözetatlım çokk güzell ama söylemeden geçemeyeceğim özellikle oturuken çok şirin geldi gözüme ne diyoruzz tabiki kocaman bir maşallah hem anneye hem bebişe
maaşallah guzelim ya kocamn olmuş oğlusun valla
tatlım çokk güzell ama söylemeden geçemeyeceğim özellikle oturuken çok şirin geldi gözüme ne diyoruzz tabiki kocaman bir maşallah hem anneye hem bebişe
canım maşallah valla büyütmüşsün bebişiyeşil de pek yakışmış hani fonla da uyumlu olmuş
ewt tatlım şişirdik iyice göbüşleri
ben burdayım demekle yetinmiyor adeta bağırıyor benimki
ewt cnm valla birgün böyle göbekli halimle fotolar çekcem hiç aklıma gelmezdi, hatta birininde buna şirin diyeceği.. ama hamilellik böyle güzel bişey işte her şey hoş geliyo göze
maşallah canımcım yaa kocaman olmuş senin oğlanda nazar değmesin.
oyy oyy maşallah cnm kocaman olmuş oğluşun
28+3 günlük benim bitanecik prensesim ve annesiEki Görüntüle 131507 Eki Görüntüle 131508 Eki Görüntüle 131509
buda 27. haftamızda biz..ilk defa koyuyorum
28+3 günlük benim bitanecik prensesim ve annesiEki Görüntüle 131507 Eki Görüntüle 131508 Eki Görüntüle 131509
buda 27. haftamızda biz..ilk defa koyuyorum
kızım fit evet.minik ilerliyor..minyon olacak herhalde ama babada bende boylu posluyuz..:44:maşallah cnm yaaa kızında sende çok fitsiniz valla...
Kızlar harikasınız fizik olarak...Bebişlerinizede maşallah...
OHCANIMADEYSİN gııı bebişi nereye sakladın...Seninle aynı gidiyoruz ama beni gören ikiz mi diye soruyorlar...Kocaman bir maşallah sana canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?