2011 Nisan Annelerinin Göbüşleri:))

tatlım çokk güzell ama söylemeden geçemeyeceğim özellikle oturuken çok şirin geldi gözüme ne diyoruzz tabiki kocaman bir maşallah hem anneye hem bebişe

canım maşallah valla büyütmüşsün bebişiyeşil de pek yakışmış hani fonla da uyumlu olmuş

Maşallah canım ikinize de..
kocaman olmuşsunuz,evet oturunca daha çok çıkıyor benim de öylee
ewt tatlım şişirdik iyice göbüşleri
Maşallah canım...Nazar değmesin...Ne güzel ben burdayım diyor...
ben burdayım demekle yetinmiyor adeta bağırıyor benimki
tatlım çokk güzell ama söylemeden geçemeyeceğim özellikle oturuken çok şirin geldi gözüme ne diyoruzz tabiki kocaman bir maşallah hem anneye hem bebişe
ewt cnm valla birgün böyle göbekli halimle fotolar çekcem hiç aklıma gelmezdi, hatta birininde buna şirin diyeceği.. ama hamilellik böyle güzel bişey işte her şey hoş geliyo göze

maaşallah guzelim ya kocamn olmuş oğlusun valla

maşallah canımcım yaa kocaman olmuş senin oğlanda nazar değmesin.

oyy oyy maşallah cnm kocaman olmuş oğluşun

Hepinize tek tek çoook teşekkür ederiz oğluşumla teyzeleri...Bizde kendimize maşallah diyelim ozaman...

maşallah cnm yaaa kızında sende çok fitsiniz valla...
kızım fit evet.minik ilerliyor..minyon olacak herhalde ama babada bende boylu posluyuz..:44:

cnm benim karnım çok çıkmıyor..bunda erken bile çıktı
7 aya kadar kimse anlamıyordu hamile olduğumu.iç karnım geniş bayağı..leğen kemiklerimde geniş ondan kaynaklanıyor herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…