2011 Nisan Annelerinin yemek günlüğü

kızlaaaaaaaaaar yaptgnz fıırn makarna tarfini wersenze ben hiç yapmadım nette de bi ton tarf war ama szden istyrm tuttrabilmek için aş eriyorum galba

kızlaaaaaaaaaar yaptgnz fıırn makarna tarfini wersenze ben hiç yapmadım nette de bi ton tarf war ama szden istyrm tuttrabilmek için aş eriyorum galba

cnm vallahi kafamdan yapıyorum ben... uzun böyle spagettinin kalınları varya biraz daha onları haşlıyorum... sonra içine süt göz kararı...2 yumurta azcık ta un margarin . işte pul biber karabiber istersen fesleğen vs kaşar peyniri yada beyaz peynir... maydanoz tercihine bağlı istediklerini koy karıştır güzelce ama yarım paket için geçerli sonra fırına ver çıkartmadan 10 dak önce kaşar üstüne yine

yada...

yarım pak margarin sıvı yağ azcık 3 yemek kaşığı le kavur sonra 3-4 bardak süt kıvamına bak beşamel sos yap üçüne tuz onun içine koyabilirsin makarnayı karıştır kaşarda koy vs cnm.. karışık verdim ama :) idare et...

anladım canm çok tesekkr ettm en yakn zamnda yapacagımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…