2011 Nisan Annelerinin yemek günlüğü

ay bu toipk ölmüş de ağlayanı yok kızlar pasta kek tarfi wermenze gerek yok çok sewerek yaptgnz yada pratk yemeklerden de vereblrsnz tarif

hakkaten cimcimee yaa,ben de ara ara bakıyorum ses yok topikten..anlaşılan bizim nisan
anneleri pek meraklı değil yemek yemeye,yapmayaa

yada kendilerine saklıyorlar herhalde tarifleri..şaka bir yana,herkes yemekten korkar oldu sanırım
topikte pek uğrak yeri olmuyor oyuzden..

ay bende çok hevesli deilimdir canım yapmaya da bu hamilelik beni değişridi inanamazsınız 2 gundur ruyamda bir tatlı goryrm inat edyrm yapmyrm inat ettkçe ruyalarmdan çıkmıyor ne değişik bi hal aldım ben böle

bu ara beni de tatlı sevdası fena sardı..kahvaltıda reçeller ballar pekmezleer...
vallahi yiyorum ama sonra yemesemiydim diyorum ama her sabah aynı şeyi bir daha yapıyorum..

akşamları da çayın yanına hep bişeyler arıyor elim,kaçtıkça yakalanıyorum,acayip oldum bu aralar..

sormaaaa ynsı bendede var pekmeze recele saldryrm hergun yiyrm ben valla saldım çayıra oldum nasılsa az kaldı diye umarm çok şişmeyiz.....
kızlar akşama çaya misafrm var sigara böreklermi hazrladım yanına ne yapablrm szce ıslak kek yapayım diye düşündm ama karra weremedim :26:

ıslak kek çok güzel olur ama yumurtalı karışımdan dökme üstüne sende yersen bebiş için zararlı olabilir

benim canım böyle atıştırmalık bişiler istiyor tarif portakal ağacından ben denemedim ama yorumlar çok güzel..

malzemeler:

•1 paket yumuşak margarin
•2 adet yumurta sarısı
•1 paket kabartma tozu
•2 yemek kaşığı sirke
•3 yemek kaşığı toz şeker
•1 tatlı kaşığı tuz
•1 cay bardağı sıvıyağ
•2 cay kaşığı mahlep
•aldığı kadar un (~600 gr)
•üzerine:
•yumurta akı + susam
hazırlanması:

1.tüm malzemeyi yoğurup, kolayca rulo yapabilmek için 10 15 dk derin dondurucuda bekletip 2 parmak kalınlığında rulo yapın
2.her bir ruloyu 2-3 cm eninde parçalara kesip önce yumurta akına sonra susama bulayın.
3.200C fırında üzerleri kızarana kadar pişirin.

Eklentiler

• $kandil_simidi.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 92

ewt canım zaten normaldede o karşmdan dökmeyi sewmem hazr çikolata sosu dökeblrm yada puding yapıp dökeblrm gecen bi arkadaşım da yarım kilo sut 2 kahve fincanı şeker 1 tepeleme unu pişirmiş altnı kataptnca krem şanti döküp karştrmş bu sosuda kekn uztne dökmüş bayıldım çok lezzzetli geldi kakaolu krem şanti koyablrm buna...senn werdgn tarf te guzelmiş aslnda ama margarin war ya gecen yaptm margarnli bi poğaca..artık yapmayayım dyrm malum ağır braz

tatlım sen ye yiyebildiğin kadar,senin kilon müsait,fazla da almamışsın 7 kilo süpeer..
benim 10 kiloyu buldu hatta geçiyor nerdeysee..ama haleen yiyorum iştee

tatlım sen ye yiyebildiğin kadar,senin kilon müsait,fazla da almamışsın 7 kilo süpeer..
benim 10 kiloyu buldu hatta geçiyor nerdeysee..ama haleen yiyorum iştee

bugn çıktım tartya canımmmmmmm 8 kilo olmşz bundan sonra hızlı alacagmz doğruymuşşşşşşşşşşşşşş az kaldı dye teselli edyrm kendmi amaaan hamilelğin tadını çıkaralım braz ya ne bu deil mi :82:

Bende teryağlı yada margarinli bişi yaparsam çok suçlu hissediyorum kendimi

Ee senin ıslak kek tarifin nasıl arkadaşının yaptığıda güzel gibi görünüyor denemekte fayda var

aynen öylee vallaa,bazen bende hep öyle kandırıyorum kendimi ama sonra gerçeği düşündüğümde içim acıyor amaaan geldiği gibi gider bu kilolar atla deve değil yaa..ama az kilo alanlara da imreniyorum iştee..ne yaman çelişki heyhaaaat!

Bende teryağlı yada margarinli bişi yaparsam çok suçlu hissediyorum kendimi

Ee senin ıslak kek tarifin nasıl arkadaşının yaptığıda güzel gibi görünüyor denemekte fayda var

Malzemeler

3 adet yumurta
3 yemek kaşığı kakao
1,5 su bardağı şeker
2 su bardağı un
1 adet kabartma tozu
1 bardaktan bir parmak eksiklkte yağ
1 su bardağı süt

BU kek malzemeleri..kek frndan çıktıktan sonra çatalla delikler açıp 1 bardak soğuk sut dökyrm ben ıslanması için..ustune de arkadaşımın werdgiği sosu yapacagım en ustune de hndistan cewizi serperim braz.. bakalım nasıl olacak sonucu yazarım

bncede canm alyrsak alyrz ne yapalım geldgği gbi gder arakdaşm 15 kilo aldı bebek 2 aylıktı hepsini werdi veriirz yaaaaw

Bende yapayım ay canım bişi çekip duruyodu iyi oldu tarifin
ama ben o harçtan yapamıycam kremşantim yok onun yerine çikolata sos var evde onu pişrip dökerim bu durumda yine süt dökeyimmi?

Bende yapayım ay canım bişi çekip duruyodu iyi oldu tarifin
ama ben o harçtan yapamıycam kremşantim yok onun yerine çikolata sos var evde onu pişrip dökerim bu durumda yine süt dökeyimmi?

ewet ewet canım dök ben çikolata sosu döksemde dökyrm sutten yumşatyr keki daha ii olyr frndan çıkar çıkmaz scakken dök sutu.

kızlaar sizin yüzünüzden bende yapıcam bu akşam bu keki iştee..
browni hastasıyım zaten,hiç dayanamam,ben yaparken içine dövülmüş fındık ta koyarım,tavsiye ederim..kakaolu keke çok yakışıyor zaten..

neyse artık bir dahakine yaparsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…