2011 Nisan Annelerinin yemek günlüğü

yaptn mı canımmmmmmmm afyet olsn arada yapmak lazm ya sık sık nereye kadr walla ya hamilelğimizi anlayalım braz bzm koca tepsi bitti valla az kalsn parmaklarmı yiyecektm onu böle iştahla yiyince eşim şaşrdı kaldı uzun zamndr beni öle gormemeişti :86:

yapamaadım yaaa,akşam eve geç gittik dün,bugün de tiyatroya gidiyoruz
yine evde yokum,yarın da misafirim var ama köstebek pasta yapıcam,bayadır aklımda
yapmıyordum da,malzemelerini de aldım..

yanına yapılacak da birşey değil,artık köstebek bitince haftayaa filaan inş..

ay canm k .bakma sana yemek dedim kendm yemek yemeye gttm online unutmuşum bide ewt tatlım dolaba koymştm yanına pilav bide brokoli haşladım limonlayıp zeytnyagı döktm ben çok sewerm bide omega 3 warmış diye okumştm brokolide..

ay bu biizm nisan annelernde iştah falan kalmamışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş :78::78::78:

cimcimenaz valla izne ayrıldım yaa yarın yapıcam bunuu inş. tuttururum ne güzel şeyler paylaşmışsınız gönül istesede çalışırken yapamıyordum kendimi mutfağa atıcam

bambik bugün yapıcam tarifi az sütte katıp deneyeceğim ayy inş. güzel olur tereyağı bekliyrm bende tarif paylaşıcam çok yok bnm ama favori bikaç tane var bu arada okumaya devamm

tamm buldumm işteeee..yok yapmadım ama hemn yenmesi lazm herhalde bunun meyveler karrarablr ilgnçmişşş :86:

Eklentiler

• $2365995905_964a5faf5a.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 126
Kısslar internette dolalşırken basit bi pasta tarifi gördüm canım çekti ama zamanım yok yapamadım izne ayrılırsam yapıcam inşallah kolay ama güzel görünüyor paylaşayım sizinle

Portakallı ve Çikolatalı Kedidili Pastası

6-8 kişilik

Malzemeler:

•6,5 su bardağı süt
•2 paket kedidili bisküvi
•2 paket kakaolu toz puding
•1 paket vanilyalı toz puding
•1 su bardağı portakal suyu
•2 yemek kaşığı portakal kabuğu rendesi
•100gr bitter çikolata
•2 çay bardağı iri dövülmüş fındık
Hazırlanması:

1.Kakaolu toz pudingi 5 su bardağı sütle pişirin. Çikolatayı ekleyip eriyinceye kadar karıştırın ve ocaktan alın.
2.Vanilyalı toz pudingi 1,5 su bardağı süt, portakal suyu, rendelenmiş portakal kabuğu ile karıştırarak pişirin. Dikdörtgen borcamın tabanını kaplayacak kadar kedidili dizin ve üzerine çikolatalı pudingin üçte ikisini dökün.
3.Tekrar bir sıra bisküvi dizin. Üzerine portakallı pudingi yayın. Tekrar bisküvi dizip çikolatalı pudingin kalanını ekleyin ve kaşığın tersi ile düzleyin. En üste fındıkları serperek en az 2 saat buzdolabında soğutup servis yapın.

Canım bi çiğköfte çekiyor şöyle limonlu lab lab götürecen
yalancısını bilen varmı

normalini biliyosan yalancısında et yerine patates var cnm haşlanmış... istersen tarif verim ama isottu baharatıydı vs aktardan alcan varsa evinde eyvallah lezzetini onlar veriyo çünkü

normalini biliyosan yalancısında et yerine patates var cnm haşlanmış... istersen tarif verim ama isottu baharatıydı vs aktardan alcan varsa evinde eyvallah lezzetini onlar veriyo çünkü

benim de 9 aydır canım çekiyor şu çiğ köfteyi ama aklıma geldikçe mercimek köftesi yapıyorum idare ediyoruz

teşekkürler arkadaşlar en iyisi ben mercimek köftesi yapıyım dicem ama tamam tamam itiraf ediyorum özdilekten aldım yalancısını tam 8 tane yedim sonra pişman oldum ama napııyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…