Aşılama 2011 Nisan Ayında Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar aşılamadan sonraki 12-13.gün evde yapılan testlerden alsak belli olur mu

yok canım yaa evdeki testler daha geç sonuç veriyo. Ona güvenme boşa hayal kırıklığı yaşama canomm. Biliyosun moral herşey bizim için.

Gülceza tatlım yaa ben de çatlıyorum. Bugün test yaptırsam kesin olmamakla birlikte bi fikir verebilir ama korkudan ölüyorum. Hiç böyle olmamıştım.

off adet olucakmışım gibi kasıklarımda ağrı var...aslında kendimi dinleyen bir tip değilim ama...resmen adet sancısı...akşam bende hiç uyuyamadım..karnım davul gibi şiş...henüz aşılamanın 4.günü...iğneler ve ilaçlar bu hale getirdi..bu akşamda progestona başlıcam hakkımızda hayırlısı

daha çok hamiş haberi gelsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...hamiş kalanlarıda listemize ekleyelim arkadaşlar..umudumuz olsunlar

belirtilere kafaı takıp umutsuzluğa kapılma canım henüz çok erken dinlen. Inşallah bi haberde senden alırız.........

selam canım nasılsınn varmı bi gelişme?????????????????????

inan ben de nerdesin diye mail atıcaktım merak ettim seni de. Hala göğüslerim dışında hiç birşey hissetmiyoru. Bi de sağ kasığıma arada bıçak saplanır gibi ağrı giriyo sonra geçiyo. Sürekli değil yanii. Sen de var mı bi gelişme. Sen ne zaman test yapıcaksın.

amin canım, çok teşekkür ederiz. ben34 yaşındayım. şükürler olsun ilk aşılamamdı 1 nisanda yaptırdım. 17 nisanda evde test yaptım negatif, 18 nisanda bhcg 47,2. 22 nisanda bhcg 548. karnım acayip şişti aşılamanın ilk günlerinde. iğnelerden olduğunu düşündüm. şu günlerde de şişlik bitmeye başladı zaten. kabızlık problemim çok oldu ama zaten aşılamadan önce de oluyordum. bir de akıntım oluyordu çok. onu da iğnelere yordum. benim çok fazla belirtim olmadı, ya da ben konduramamışım kendime adet sancısı gibi hafif sinyaller geliyordu sadece.hatta bir hafta kadar pedle dolaştım. evdeki test de negatif çıkınca, sırf doktor istiyo diye bhcg'yi isteksizce yaptırdım. sonucu görünce de şooookkkkk oldummm
bhcg 47,2 çıktıktan sonra kendimi kontrol etmeye başladım. göğüs kenarlarımda belli belirsiz kabartılar oluştu. şu anda başka hissettiğim bişey yok. sanırım bu belirti işi herkeste farklı oluyor.
dualarım sizinle canlarım, Allahım hepimizin sağlıkla, mutlulukla kucağımızı doldursun.

tebrik ederim canım..senden de belirtilerini alabilir miyiz?

çok teşekkür ederim şekercim... karnım acayip şişti aşılamanın ilk günlerinde. iğnelerden olduğunu düşündüm. şu günlerde de şişlik bitmeye başladı zaten. kabızlık problemim çok oldu ama zaten aşılamadan önce de oluyordum. bir de akıntım oluyordu çok. onu da iğnelere yordum. benim çok fazla belirtim olmadı, ya da ben konduramamışım kendime adet sancısı gibi hafif sinyaller geliyordu sadece.hatta bir hafta kadar pedle dolaştım. evdeki test de negatif çıkınca, sırf doktor istiyo diye bhcg'yi isteksizce yaptırdım. sonucu görünce de şooookkkkk oldummm
bhcg 47,2 çıktıktan sonra kendimi kontrol etmeye başladım. göğüs kenarlarımda belli belirsiz kabartılar oluştu. şu anda başka hissettiğim bişey yok. sanırım bu belirti işi herkeste farklı oluyor.
dualarım sizinle canlarım, Allahım hepimizin sağlıkla, mutlulukla kucağımızı doldursun.

moralini bozma canım, Allahım senin için de bi güzellik düşünmüştür. vakti var demek ki. pes etmek yok tamam mııııı

teşekkür ederiz canım, ellerine sağlık. listemiz en kısa zamanda hayırlısıyla pozitiflerle dolsun inşallahhhh

listemiz hayırlı olur inş herkesin kucagı bebek dolar rabbimden hayırlısı ya ALLAH YA BİsMİLLAH

adayımız yaş ve aşılama sayısı durumu ve sonuç
1 nisan whitebal-yaş 34-ilk aşılaması---18 nisanda hamileliğini ögrendiginde degeri 42,7
2 nisan
3 nisan
4 nisan
5 nisan
6 nisan elifna----yaş --------duydugumuza göre hamile ama gerisini bilmiyoruz
7 nisan ahesme----yaş 30- ilk aşılaması-----adet oldu 21 nisanda
8 nisan
9 nisan
10 nisan
11 nisan
12 nisan
13 nisan aleyna84 ----yaş 27 3. aşılama .......sonuc kan testi 0.44 negatif
14 nisan inception ----yaş 29-ilk aşılama----- beklemede -28 nisan test tarihi
15 nisan
16 nisan suleyka----yaş27-2.aşılama-----2 mayısı bekliyo
16 nisan leblebisekeri---yaş 26-3.aşılama----28 nisan test tarihi 2 mayısı bekliyo
17 nisan
18 nisan waboose----yaş 30-ilk aşılama---2 mayısı bekliyo
19 nisan emell06----yaş 30-ilk aşılama-----beklenmeyen adet tarihi 3 mayıs
20 nisan gülceza ----yaş 27-ilk aşılama----- beklemede2 mayıs dönüm noktası
20 nisan sanik-----yaş 28-ilk aşılama-----beklenen adet tarihi 5-6 mayıs
21 nisan
22 nisan tsma --- yaş 31-ilk aşılama ------beklemede 11 mayıs adet tarihi dönüm noktası
22 nisan SURAL----yaş 31-2. aşılama-----beklemede
23 nisan prety_girl--yaş 26 -ilk aşılama------beklemede
24 nisan
25 nisan
26 nisan
27 nisan
28 nisan
29 nisan
30 nisan

Son düzenleme:
canım tek yumurtam açık demiştin açık olan tarfata tek yumurtanmı vardı

sol tüpüm açıktı rosemmcim, her iki tarafta da birer yumurta gördüm ben ekranda. doktorum ölçüm yaparken en son gün biri 18mm, diğeri 24 mm. idi. önceden dediğim gibi ben doktora çok soru sormuyorum, o da sormadan söylemiyo. yalnız bi keresinde şöyle sordum. "duyduğum kadarıyla yumurtalıklar her ay sırayla çalışıyormuş, aşılama yapacağımız ay sol yumurtalığımın mı çalışması gerekecek?" dedim, o da, "eğer doğal yoldan gebelik düşünseydik öyle olacaktı, ama biz dışarıdan yumurtalara müdahale ediyoruz. aşılamada farketmiyo, hatta zaman zaman beklenmedik şekilde spemler diğer yumurtaya da sızabiliyor" dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…