inan ben de nerdesin diye mail atıcaktım merak ettim seni de. Hala göğüslerim dışında hiç birşey hissetmiyoru. Bi de sağ kasığıma arada bıçak saplanır gibi ağrı giriyo sonra geçiyo. Sürekli değil yanii. Sen de var mı bi gelişme. Sen ne zaman test yapıcaksın.
benim ilk aşılamam bu ay oldu ama tutmadı ne kadar süre sonra tekrr aşılama yapılıyor:97:
canım benim de ilk aşılamam olduğu için sana yardımcı olamayacağım , ama bence eğer kist oluşmamışsa hemen tekrarlanabilir gibime geliyor..
canım adetinin 2. Günü doktora gidip yumurtalara bakıyo ve ilaçlara başlanıyo yani iğnelere ve folik asit 2. Istiyorsan günü kaçırma
Hayırlı günler kızlar,kasıklarınızdan ağrı miğdenizden bulantı eksik olmasın(tabii sadece hamilelik sebebinden dolayı) gülceza sendemi alerji var,ilacının adı ney b kategorisinde olan,bendede ürtiker var mahvediyor beni
canım teşekkür ederim verdiğn bilgi için, benim aşılamam yapıldı, şu an sonuç için beklemedeyiz, bir şey sormak istiyorum, bana doktorum yumurta geliştirci iğne vermedi hap verdi ve de adetin 5. günü başlattı, tedavisi benim gibi olan var mı?
gülceza slım canım o ağrıların nedeni gaz olabilir inşallah bebeğin sinyal veriyordur annişineama bende de vardı 7.gün ve iki gün dvm etti. ayaklarımı uzatınca oluyordu gerilince ama şuan yok oldu.ama ozamanlar çok gaz prob.vardı şuan daha iyiyim.
allerset canım evet hemde nasıl allerjim var kim sorarsa aşılamaya başlamadan önce bunun tedavisini bile oldum dr bidaha olmıcak bitti artık dedi ama oldu yaa 5 gündür kaşın kaşın delirtti beni akşam canım acımaya başlayınca ilacımı almak zorunda kaldım
Hayırlı günler kızlar,kasıklarınızdan ağrı miğdenizden bulantı eksik olmasın(tabii sadece hamilelik sebebinden dolayı) gülceza sendemi alerji var,ilacının adı ney b kategorisinde olan,bendede ürtiker var mahvediyor beni
haplarla yumurtlaman olduğu için iğnelere gerek duyulmamış ne güzellll,hem daha az masrafsız hem daha az stresli,sonuçta ikiside aynı yani yumurta uyarıcı şeyler,umarım sonucuda süpperrrrrrr olur...
ben ayaklarımı pek uzatmıyorım hep dizlerimden bükülü psikolojik olarak hep böyle yatarım amca uykuya dalınca uzanırlar.inş dedigin gibi bebişimdir.gülceza slım canım o ağrıların nedeni gaz olabilir inşallah bebeğin sinyal veriyordur annişineama bende de vardı 7.gün ve iki gün dvm etti. ayaklarımı uzatınca oluyordu gerilince ama şuan yok oldu.ama ozamanlar çok gaz prob.vardı şuan daha iyiyim.
bende canım korkum hamile kalırsam ne yapacagımdı ama saolsun sağlık ocagındaki drumbenim için prof una sormuş oda hamilelikte en zararsız olanının bu oldugunu söylemiş ama yinede sürekli degil sıkışınca alsın demiş.piyasadaki tüm alerji ilaçlarını kullandım bende malesef hiç bir derman bulamadım yıllardırda çekiyorum,hatta bi ara çocuk istemedim sırf bu kaşıntı yüüznden sonrada elbette rabbim dayanma gücü verir hamile kalırsam dedim,inan bir kaç gündür ölüyorum ilaçda alamadım,hamile kalırsam ne olacak hiç bilmiyorum
AHHH AHHHH üretiker benim 8 yıldır kabusum((((( bak şimdi ağlıcam...
bendede senin hissettiklerinin dışında bişi yok :) ben 30 nisan ama yapmıcam ilaçlar 3 gün geciktiriyor benim adeti bekleyim diyorum onun dışında çok kötü grip oldum bugün ilaçta alamıyorum mahvoldummm
arkadaşlar aranıza daha önce hamilelik yaşayan var mı????bakın yanlış anlamayın ama ben 2 kere hamilelik yaşadım...2,5 aylıkken ikisinide kaybettim...emin olun hiç bir hamilelik 5-10 günde belirti vermez...aslında belirti vermez...akıntı sancı gaz..bunlar adet belirtisi bile olabilir..yada strese bağlı...adet zamanı gelince sancı başlıyor...veya başlamıyor..ama adet olucaksınız zannediyorsunuz..ben 5 gün elimde pedle gittim hep banyoya iki hamileliğimdede..anlaşılmıyor ne yazıkki..keşke anlaşılsa...bunları neden yazıyorum..acaba belirtimi diye diye paranoyak olunuyor..ben bunları yaşadım....o yüzden nacizane fikrim adet tarihinizi bekleyin...sonrası hayal kırıklığı oluyor bunu sizlerde çok iyi biliyorsunuz...aa niye hamile kalıyorsan aşılama oldun derseniz..tedavisiz hamile kalamıyorumstrese bağlıyor doktorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?