Aşılama 2011 Nisan Ayında Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

bendede senin hissettiklerinin dışında bişi yok :) ben 30 nisan ama yapmıcam ilaçlar 3 gün geciktiriyor benim adeti bekleyim diyorum onun dışında çok kötü grip oldum bugün ilaçta alamıyorum mahvoldummm

canım benim de ilk aşılamam olduğu için sana yardımcı olamayacağım , ama bence eğer kist oluşmamışsa hemen tekrarlanabilir gibime geliyor..

canım adetinin 2. Günü doktora gidip yumurtalara bakıyo ve ilaçlara başlanıyo yani iğnelere ve folik asit 2. Istiyorsan günü kaçırma

slm kızlarr günaydıınn hepinizee bugün benimm 8. günüm bugün sabah kalktıgımdaki ilk belirti kasıgıma ani ve şiddetli agrıların saplanması oldu.adet agrısı gibi agrılarım vaar hafif hafif yani çok seyrek giriyo arasıra ve bitmek bilmeyen gazım.patlıcam yakında eşim dalga geçiyo benle valla çakmakla yaklaşmayın die tabela asıcam yatagına dio.

günaydıııııın kızlar..benim bugün tam 12.günüm bendede herhangi bir adet belirtisi yok bugün ilacım bitiyor dr arıyacağım daha dvm edecekmiyim diye yoksa adetimi bekleyeceğim.ilacı bıraktıktan sonra eğer hamile değilsen büyük ihtimal adet oluyormuşsun sanırım dr bekle dicek dvm ettirmeyecek çooooooook heyecanlıyım

Hayırlı günler kızlar,kasıklarınızdan ağrı miğdenizden bulantı eksik olmasın (tabii sadece hamilelik sebebinden dolayı) gülceza sendemi alerji var,ilacının adı ney b kategorisinde olan,bendede ürtiker var mahvediyor beni

canım adetinin 2. Günü doktora gidip yumurtalara bakıyo ve ilaçlara başlanıyo yani iğnelere ve folik asit 2. Istiyorsan günü kaçırma

canım teşekkür ederim verdiğn bilgi için, benim aşılamam yapıldı, şu an sonuç için beklemedeyiz, bir şey sormak istiyorum, bana doktorum yumurta geliştirci iğne vermedi hap verdi ve de adetin 5. günü başlattı, tedavisi benim gibi olan var mı?

allerset canım evet hemde nasıl allerjim var kim sorarsa aşılamaya başlamadan önce bunun tedavisini bile oldum dr bidaha olmıcak bitti artık dedi ama oldu yaa 5 gündür kaşın kaşın delirtti beni akşam canım acımaya başlayınca ilacımı almak zorunda kaldım

haplarla yumurtlaman olduğu için iğnelere gerek duyulmamış ne güzellll,hem daha az masrafsız hem daha az stresli,sonuçta ikiside aynı yani yumurta uyarıcı şeyler,umarım sonucuda süpperrrrrrr olur...

gülceza slım canım o ağrıların nedeni gaz olabilir inşallah bebeğin sinyal veriyordur annişine ama bende de vardı 7.gün ve iki gün dvm etti. ayaklarımı uzatınca oluyordu gerilince ama şuan yok oldu.ama ozamanlar çok gaz prob.vardı şuan daha iyiyim.

berencim hayırlı olsun aşılaman...hangi iğneyi kullandın kaç yumurtan oluştu bu gün kaçıncı günün biraz bilgi verirmisin

piyasadaki tüm alerji ilaçlarını kullandım bende malesef hiç bir derman bulamadım yıllardırda çekiyorum,hatta bi ara çocuk istemedim sırf bu kaşıntı yüüznden sonrada elbette rabbim dayanma gücü verir hamile kalırsam dedim,inan bir kaç gündür ölüyorum ilaçda alamadım,hamile kalırsam ne olacak hiç bilmiyorum

AHHH AHHHH üretiker benim 8 yıldır kabusum((((( bak şimdi ağlıcam...

haplarla yumurtlaman olduğu için iğnelere gerek duyulmamış ne güzellll,hem daha az masrafsız hem daha az stresli,sonuçta ikiside aynı yani yumurta uyarıcı şeyler,umarım sonucuda süpperrrrrrr olur...

canım çok teşekkür ederim, içim rahatladı sayende, inşallah hepimizin sonuçları süper olur inşallah...

arkadaşlar aranıza daha önce hamilelik yaşayan var mı????bakın yanlış anlamayın ama ben 2 kere hamilelik yaşadım...2,5 aylıkken ikisinide kaybettim...emin olun hiç bir hamilelik 5-10 günde belirti vermez...aslında belirti vermez...akıntı sancı gaz..bunlar adet belirtisi bile olabilir..yada strese bağlı...adet zamanı gelince sancı başlıyor...veya başlamıyor..ama adet olucaksınız zannediyorsunuz..ben 5 gün elimde pedle gittim hep banyoya iki hamileliğimdede..anlaşılmıyor ne yazıkki..keşke anlaşılsa...bunları neden yazıyorum..acaba belirtimi diye diye paranoyak olunuyor..ben bunları yaşadım....o yüzden nacizane fikrim adet tarihinizi bekleyin...sonrası hayal kırıklığı oluyor bunu sizlerde çok iyi biliyorsunuz...aa niye hamile kalıyorsan aşılama oldun derseniz..tedavisiz hamile kalamıyorum strese bağlıyor doktorummmm

ben ayaklarımı pek uzatmıyorım hep dizlerimden bükülü psikolojik olarak hep böyle yatarım amca uykuya dalınca uzanırlar.inş dedigin gibi bebişimdir.
bende canım korkum hamile kalırsam ne yapacagımdı ama saolsun sağlık ocagındaki drumbenim için prof una sormuş oda hamilelikte en zararsız olanının bu oldugunu söylemiş ama yinede sürekli degil sıkışınca alsın demiş.
AHHH AHHHH üretiker benim 8 yıldır kabusum((((( bak şimdi ağlıcam...

ahh ahh ben 9 senedir çekiyom gerçekten delirten bişi.çokk aglamışımdır bende hatırladıkca.

arkadaşlar soğn kürü incir kürünü deneyeniniz var mı.nasıl yapılıyor ve ne zaman başlanıyor.faydası var mı?

bendede senin hissettiklerinin dışında bişi yok :) ben 30 nisan ama yapmıcam ilaçlar 3 gün geciktiriyor benim adeti bekleyim diyorum onun dışında çok kötü grip oldum bugün ilaçta alamıyorum mahvoldummm

ben pko li olduğum için düzensiz zaten adetim. Ikinci aşılamamda 16. Gün adet olmuştum. Yani 2 mayıs. Bilmiyorum bekleyebilir miyimm.
Grip içinde doğal şeyler dene. Nane limon kaynat canım. Bi de zencefille bal. Göğsünü falan yumuşatıyo. Dilerim en kısa zamanda atlatırsın..

ben de 2,5 aylık bi gebelik yaşadım ve ben bile belirtileri ayıramıyorum. Ama ne olursa olsun umut işte. Zaten beklemek oldukça zor. Burda ufak tefek şeyleri paylaşıp belki zamanın geçmesini bekliyoruz. Ama umut olmadan da olmuyooo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…