canım yaaaa aşılamadan 19 gün sonraki çatlatma iğnesinin mantığını çözemedim. Ne için yaptırdı acaba çok merak ettim. çatlatma iğneleri gebelik hormonu içerdiği için yanlış pozitif sonuç verebiliyo. Kafam çok karıştı arkadaşım. Anlamamda yardımcı olur musun...
ben 6 nisanda aşılama yaptırdım ve sonuç hamileyimmmmmmmmmmm
çooookkkk sevindim canımmmm.... Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. ben de 1 nisanda yaptırmıştım. 4 gün önce hamile olduğumu öğrendim. hala inanamıyorum, rüyadayım sanki. Allahım hepimizin mutluluğunu daim etsin, isteyen herkese nasip etsin
hamiş haberleri almak gerçekten hepimize moral oluyor ne güzel yaa Allah hepimize nasip etsin bu mutluluğu arkadaşlar.. beklemeye devam
çooookkkk sevindim canımmmm.... Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. ben de 1 nisanda yaptırmıştım. 4 gün önce hamile olduğumu öğrendim. hala inanamıyorum, rüyadayım sanki. Allahım hepimizin mutluluğunu daim etsin, isteyen herkese nasip etsin
bende 9 nisanda aşılamırdıma yaptırdım ama olmadı .bu ilk aşılamam.2 yıldır bebek istiyoruz ama olmuyor.uzun süre klomen kullandım.bir kez çatlatma iğnesi yaptırdım.aşılama tutmayınca doktorumuda aramadım moralimin bzuk olmasından dolayı ne yapacağımı bilemiyorum.
izmirde e tavsiye edeceğiniz bir dr yada hastahane var mı
eşimde de bende de bir problem yok.sizin dr nerede?çocuk yapma konusunda sıkıntın varsa canım kahraman koldayı öneririm benim doktorum sonderece güleryüzlü ve uzmanlık alanı infertilite herşeyi detaylı açıklıyor tavsiye ederim...problemin neydi
GÜLCEZA;18875219]listemiz hayırlı olur inş herkesin kucagı bebek dolar rabbimden hayırlısı ya ALLAH YA BİsMİLLAH
adayımız yaş ve aşılama sayısı durumu ve sonuç
1 nisan
2 nisan
3 nisan
4 nisan
5 nisan
6 nisan
7 nisan ahesme----yaş 30- ilk aşılaması-----adet oldu 21 nisanda
8 nisan
9 nisan
10 nisan
11 nisan
12 nisan
13 nisan aleyna84 ----yaş 27 3. aşılama .......sonuc kan testi 0.44 negatif
14 nisan inception ----yaş 29-ilk aşılama----- beklemede -28 nisan test tarihi
15 nisan
16 nisan suleyka----yaş27-2.aşılama-----2 mayısı bekliyo
17 nisan
18 nisan
19 nisan emell06----yaş 30-ilk aşılama-----beklenmeyen adet tarihi 3 mayıs
20 nisan gülceza ----yaş 27-ilk aşılama----- beklemede2 mayıs dönüm noktası
20 nisan sanik-----yaş 28-ilk aşılama-----beklenen adet tarihi 5-6 mayıs
21 nisan
22 nisan tsma --- yaş 31-ilk aşılama ------beklemede 11 mayıs adet tarihi dönüm noktası
22 nisan SURAL----yaş 31-2. aşılama-----beklemede
23 nisan
24 nisan
25 nisan
26 nisan
27 nisan
28 nisan
29 nisan
30 nisan]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?