Aşılama 2011 Nisan Ayında Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

aşılamanın ilk günlerinde benimde karnım çok şişti ve acayip gazım vardı ve aşılama yapılana kadar hiç bi şikayetim yokken aşılamadan sonraki ilk 5 gün resmen bıktım afedersin gaz çıkarmaktan.bugün lerde o zamanki kadar olmasada yine var gazım.kabızlık bende çok olurdu önceden ama ben aşılama gününden beri sürekli akşam çorba ve sabah zeytinyagı yiyiyorum onun etkisiyle yine 2 günde çıkıyorum ama kabız degilim şükür.adet sancısı degilde hafif kasılma ve batmalarım oluyobirde bu geceden beri uyuyamıyorum saga sola yüzüstü nasıl yattıysam olmadı uyuyamadım kasıgımda rahmin oldugu yerde garip bi his olru rahatsızlık veriyo agrıda degil garip bişi anlamadım ne oldugunu.akıntım var ama progestan kullanıyorum vajenden ondan oluyodur die düşünüyorum.

Son düzenleme:

canım ya cok güzel...inşallah sağlıklıca bebeğini kucağına alırsın...meleğinle bize dua et olur mu?

merhaba arkadaşlar bende nisan 16sında aşılama yaptırdım ve sonucu c.tesi öğrenicem.benim ilk aşılamam ve beklemek tüm aşamdan daha zor.inşallah tüm bu yolda emek veren herkes muradına erer.herkese tüm evlat sahibi olmak isteyenlere dua ediyorum

hoşgeldin canım, inşallah pozitif sonuç alırsın...duaların için de aminn diyorum...

eeee kızlar nasıl gidiyor, neler hissediyorsunuz? ben cok heyecanlıyım perşembe test günüm, adet sancısına benzer sancılar başladı ama ara ara geliyor..siz de durumlar nasıl?

listemiz hayırlı olur inş herkesin kucagı bebek dolar rabbimden hayırlısı ya ALLAH YA BİsMİLLAH

adayımız yaş ve aşılama sayısı durumu ve sonuç
1 nisan whitebal-yaş 34-ilk aşılaması---18 nisanda hamileliğini ögrendiginde degeri 42,7
2 nisan
3 nisan
4 nisan
5 nisan
6 nisan elifna----yaş --------duydugumuza göre hamile ama gerisini bilmiyoruz
7 nisan ahesme----yaş 30- ilk aşılaması-----adet oldu 21 nisanda
8 nisan
9 nisan
10 nisan
11 nisan
12 nisan
13 nisan aleyna84 ----yaş 27 3. aşılama .......sonuc kan testi 0.44 negatif
14 nisan inception ----yaş 29-ilk aşılama----- beklemede -28 nisan test tarihi
15 nisan
16 nisan suleyka----yaş27-2.aşılama-----2 mayısı bekliyo
16 nisan leblebisekeri---yaş 26-3.aşılama----28 nisan test tarihi 2 mayısı bekliyo
16 nisan beren_ece---yaş- 27-ilk aşılaması----30 nisan test günü
17 nisan
18 nisan waboose----yaş 30-ilk aşılama---2 mayısı bekliyo
19 nisan emell06----yaş 30-ilk aşılama-----beklenmeyen adet tarihi 3 mayıs
20 nisan gülceza ----yaş 27-ilk aşılama----- beklemede2 mayıs dönüm noktası
20 nisan sanik-----yaş 28-ilk aşılama-----beklenen adet tarihi 5-6 mayıs
21 nisan
22 nisan tsma --- yaş 31-ilk aşılama ------beklemede 11 mayıs adet tarihi dönüm noktası
22 nisan SURAL----yaş 31-2. aşılama-----beklemede
23 nisan prety_girl--yaş 26 -ilk aşılama------beklemede
24 nisan
25 nisan
26 nisan
27 nisan
28 nisan
29 nisan
30 nisan

Son düzenleme:
hoşbulduk canım.yazılarınızı birkaç gündür takip ediyordum bende üye olmak istedim .belki paylaştıkça biraz olsun hem zaman geçer hemde heyecanım.birde listenize benide eklermisiniz. 84 lüyüm aşılamam 16.04de oldu

hoşgeldin canım aşışlaman hayırlı olsun kucagın dolsun inş.duana bende amin diorum sonucunu paylaşmayı unutmaki bizede ışık tutsun canım.
eeee kızlar nasıl gidiyor, neler hissediyorsunuz? ben cok heyecanlıyım perşembe test günüm, adet sancısına benzer sancılar başladı ama ara ara geliyor..siz de durumlar nasıl?

ahh ahh canım ne güzel zaman dolmak üzere senin biz daha bekliyoruz benim 5 günüm var daha mayıs 2 de test günüm belirtim belirgin olarak sadece bitmek tükenmek bilmeyen gazım ne yesem gaza dönüşüyo sanki arasırada agrılarım oluyo ve her hamileligimde oldugu gibi alerjim azdı ellerim ve vücudumda şişmeler oldu.ilaçımı almak zorunda kaldım bu akşam günlerdir sabrediyodum.dedim artık ilk bölünmeler bitmiştir heralde döllenme olduysa die düşündüm.allahtan drum bebege zarar vermicek bi ilaç vermişti yani b kategorisinde olanlardan onu içtim allaha emanet artık.başka hala bi belirtim yok yarın itibariyle 8.günüm olucak.
Allahııımmm bebegim yada bebeklerim benimle olsun ne olur herkese müjdeler ver bebeklerini kucaklarına ver yüzlerini güldür kucaklarını boş bırakma o mis kokularını içimize çekmeyi nasip eyle saglıklı hayırlı evlatlar nasip eyle.(AMİİİNNN)

ınceptıon bende normalde 25 günde bir adet oluyorum ama doktorun verdiği progestan ilaç adetei daha erken getiriyormuş ben bir kutuyu yarın bitirmiş oluyorum bana kanaman olursa kes ilacı dedi ama daha birşey yok şükür.belim 3 gündür sızı şeklinde ara ara ağrıyor karmım çok fazla şiş sürekli uyuyorum ama bilidiğiniz gibi bu hapların etkisinden olsa gerek.ama çok umutluyum içimden bir his öyle diyor umarım yanılmam

ekledim canım listeye senide hayırlı olsun.

ilaç meselesini dert etme canım, hiçbir şey olmaz Allah ın izniyle hem B kategorisinde, sonu güzel olur ve beklediğimize değer inşallah (aminnn)

inşallah canım, inanmak başarmanın yarısıdır, ben de inanıyorum inşallah hamilesindir...

teşekkür ederim gülcezacım. hayırlısı inşallah hepimiz için herkes inşallah bebeklerine biran evvel kavuşur

benim ilk aşılamam bu ay oldu ama tutmadı ne kadar süre sonra tekrr aşılama yapılıyor:97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…