amin canım, çok teşekkür ederiz. ben34 yaşındayım. şükürler olsun ilk aşılamamdı 1 nisanda yaptırdım. 17 nisanda evde test yaptım negatif, 18 nisanda bhcg 47,2. 22 nisanda bhcg 548. karnım acayip şişti aşılamanın ilk günlerinde. iğnelerden olduğunu düşündüm. şu günlerde de şişlik bitmeye başladı zaten. kabızlık problemim çok oldu ama zaten aşılamadan önce de oluyordum. bir de akıntım oluyordu çok. onu da iğnelere yordum. benim çok fazla belirtim olmadı, ya da ben konduramamışım kendimeadet sancısı gibi hafif sinyaller geliyordu sadece.hatta bir hafta kadar pedle dolaştım. evdeki test de negatif çıkınca, sırf doktor istiyo diye bhcg'yi isteksizce yaptırdım. sonucu görünce de şooookkkkk oldummm
bhcg 47,2 çıktıktan sonra kendimi kontrol etmeye başladım. göğüs kenarlarımda belli belirsiz kabartılar oluştu. şu anda başka hissettiğim bişey yok. sanırım bu belirti işi herkeste farklı oluyor.
dualarım sizinle canlarım, Allahım hepimizin sağlıkla, mutlulukla kucağımızı doldursun.
çok teşekkür ederim şekercim... karnım acayip şişti aşılamanın ilk günlerinde. iğnelerden olduğunu düşündüm. şu günlerde de şişlik bitmeye başladı zaten. kabızlık problemim çok oldu ama zaten aşılamadan önce de oluyordum. bir de akıntım oluyordu çok. onu da iğnelere yordum. benim çok fazla belirtim olmadı, ya da ben konduramamışım kendime adet sancısı gibi hafif sinyaller geliyordu sadece.hatta bir hafta kadar pedle dolaştım. evdeki test de negatif çıkınca, sırf doktor istiyo diye bhcg'yi isteksizce yaptırdım. sonucu görünce de şooookkkkk oldummm
bhcg 47,2 çıktıktan sonra kendimi kontrol etmeye başladım. göğüs kenarlarımda belli belirsiz kabartılar oluştu. şu anda başka hissettiğim bişey yok. sanırım bu belirti işi herkeste farklı oluyor.
dualarım sizinle canlarım, Allahım hepimizin sağlıkla, mutlulukla kucağımızı doldursun.
merhaba arkadaşlar bende nisan 16sında aşılama yaptırdım ve sonucu c.tesi öğrenicem.benim ilk aşılamam ve beklemek tüm aşamdan daha zor.inşallah tüm bu yolda emek veren herkes muradına erer.herkese tüm evlat sahibi olmak isteyenlere dua ediyorum
hoşbulduk canım.yazılarınızı birkaç gündür takip ediyordum bende üye olmak istedim .belki paylaştıkça biraz olsun hem zaman geçer hemde heyecanım.birde listenize benide eklermisiniz. 84 lüyüm aşılamam 16.04de oldu.haa birde sonuç c.tesi olacak ama ben p.tesi test yaptırmayı düşünüyorum
hoşgeldin canım aşışlaman hayırlı olsun kucagın dolsun inş.duana bende amin diorum sonucunu paylaşmayı unutmaki bizede ışık tutsun canım.merhaba arkadaşlar bende nisan 16sında aşılama yaptırdım ve sonucu c.tesi öğrenicem.benim ilk aşılamam ve beklemek tüm aşamdan daha zor.inşallah tüm bu yolda emek veren herkes muradına erer.herkese tüm evlat sahibi olmak isteyenlere dua ediyorum
eeee kızlar nasıl gidiyor, neler hissediyorsunuz? ben cok heyecanlıyım perşembe test günüm, adet sancısına benzer sancılar başladı ama ara ara geliyor..siz de durumlar nasıl?
hoşbulduk canım.yazılarınızı birkaç gündür takip ediyordum bende üye olmak istedim .belki paylaştıkça biraz olsun hem zaman geçer hemde heyecanım.birde listenize benide eklermisiniz. 84 lüyüm aşılamam 16.04de oldu
hoşgeldin canım aşışlaman hayırlı olsun kucagın dolsun inş.duana bende amin diorum sonucunu paylaşmayı unutmaki bizede ışık tutsun canım.
ahh ahh canım ne güzel zaman dolmak üzere senin biz daha bekliyoruz benim 5 günüm var daha mayıs 2 de test günüm belirtim belirgin olarak sadece bitmek tükenmek bilmeyen gazım ne yesem gaza dönüşüyo sankiarasırada agrılarım oluyo ve her hamileligimde oldugu gibi alerjim azdı ellerim ve vücudumda şişmeler oldu.ilaçımı almak zorunda kaldım bu akşam günlerdir sabrediyodum.dedim artık ilk bölünmeler bitmiştir heralde döllenme olduysa die düşündüm.allahtan drum bebege zarar vermicek bi ilaç vermişti yani b kategorisinde olanlardan onu içtim allaha emanet artık.başka hala bi belirtim yok yarın itibariyle 8.günüm olucak.
Allahııımmm bebegim yada bebeklerim benimle olsun ne olur herkese müjdeler ver bebeklerini kucaklarına ver yüzlerini güldür kucaklarını boş bırakma o mis kokularını içimize çekmeyi nasip eyle saglıklı hayırlı evlatlar nasip eyle.(AMİİİNNN)
ınceptıon bende normalde 25 günde bir adet oluyorum ama doktorun verdiği progestan ilaç adetei daha erken getiriyormuş ben bir kutuyu yarın bitirmiş oluyorum bana kanaman olursa kes ilacı dedi ama daha birşey yok şükür.belim 3 gündür sızı şeklinde ara ara ağrıyor karmım çok fazla şiş sürekli uyuyorum ama bilidiğiniz gibi bu hapların etkisinden olsa gerek.ama çok umutluyum içimden bir his öyle diyor umarım yanılmam
kızlar ben cıkıyorum yarın iş var , hepinize ii geceler...
benim ilk aşılamam bu ay oldu ama tutmadı ne kadar süre sonra tekrr aşılama yapılıyor:97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?