Aşılama 2011 Nisan Ayında Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba arkadaşlar. Ben de aşılama ile ilgili bilgi sahibi olmak istiyorum. Lütfen yardım edermisiniz. Biz eşimle korunmayı bıraktık ben 8. ayda hamile kaldım. Bebeğim 10 haftalıkken karnımda kalbi durdu ve kürtaj oldum. 14 ocakta. Nisan 14 te doktorun verdiği 3 aylık korunma süresini bitirdik ve tekrar korunmayı bıraktık. Ama bu ayda bişey yok regl oldum. Artık bu durum beni çok üzmeye başladı. Doktor hiç bir sorun yok dedi yumurtlamam falan herşey normal. Eşim herhangi bir test yaptırmadı eger o ayda hamile kalamasaydım eşime test yapacaklardı ama hamile kaldım. Şimdide beklemek istemiyorum. Bu aşılama nedir nasıl oluyor maliyeti nedir lütfen yardımcı olurmusunuz. çok teşekkürler herkese.

canım üzülme daha 11. gün umudunu yitirme canım lütfen benim önceki kimyasal gebeligimde 6.24 ten yükseldi ama benim nerdeyse adetim 6 gün gecikmişti o halde bile yükseldi senin daha 11. günün bekle ve tekrarla testini.

canım ben umutluyum senden lütfen cumartesi tekrarla testini ve güzel haberi ver bize

aşılamada eşinen alınan sperm yıkamadan geçiyor..ve şırınga yardımıyla spermin gideği yol kısaltılıyor..ağrısız acısız bir işlem...maliyeti sanırım ile göre değişiyor...ben aşılama öncesi iğneler başladım yumurta geliştirmek için ssk lı olduğum için iğneler 105 aşılama 420 tabi doktor muayenesi filan başka ekstra bir para çıkabilir ama çok değil...aklıma gelenler bunlar canım

hayır umutsuzluk yokkkkkkkkkk..son ana kadar hep umudumuz olucak....lütfen p.tesi tekarar test yaptır

arkadaşlar merhaba, malesef benden de kötü hbr var, kan testi sonucumu öğrendim, nagatifff...umutlu değildim ama yine de üzülüyor insan...inşallah sizler olumlu sonuçlar alırsınız..

arkadaşlar merhaba, malesef benden de kötü hbr var, kan testi sonucumu öğrendim, nagatifff...umutlu değildim ama yine de üzülüyor insan...inşallah sizler olumlu sonuçlar alırsınız..

canım hayırlısı olsun yaa üzülme demicem çünkü insan üzülüyo elinde degil biliyorum ama ara varmeden devam canım bugün olmazsa bigün mutlaka olucak bebegin.kaç çıktı sonucun kaçıncı günde yaptırdın testi.

listemiz hayırlı olur inş herkesin kucagı bebek dolar rabbimden hayırlısı ya ALLAH YA BİsMİLLAH

adayımız yaş ve aşılama sayısı durumu ve sonuç
1 nisan whitebal-yaş 34-ilk aşılaması---18 nisanda hamileliğini ögrendiginde degeri 42,7
2 nisan
3 nisan
4 nisan
5 nisan
6 nisan elifna----yaş --------duydugumuza göre hamile ama gerisini bilmiyoruz
7 nisan ahesme----yaş 30- ilk aşılaması-----adet oldu 21 nisanda
8 nisan
9 nisan
10 nisan
11 nisan
12 nisan
13 nisan aleyna84 ----yaş 27 3. aşılama .......sonuc kan testi 0.44 negatif
14 nisan inception ----yaş 29-ilk aşılama----- test sonucu negatif
15 nisan
16 nisan suleyka----yaş27-2.aşılama-----2 mayısı bekliyo
16 nisan leblebisekeri---yaş 26-3.aşılama----28 nisan test tarihi 2 mayısı bekliyo
16 nisan beren_ece---yaş- 27-ilk aşılaması----30 nisan test günü
17 nisan
18 nisan waboose----yaş 30-ilk aşılama---2 mayısı bekliyo
19 nisan emell06----yaş 30-ilk aşılama-----beklenmeyen adet tarihi 3 mayıs
20 nisan gülceza ----yaş 27-ilk aşılama----- beklemede2 mayıs dönüm noktası
20 nisan sanik-----yaş 28-ilk aşılama-----beklenen adet tarihi 5-6 mayıs
21 nisan
22 nisan tsma --- yaş 31-ilk aşılama ------beklemede 11 mayıs adet tarihi dönüm noktası
22 nisan SURAL----yaş 31-2. aşılama-----beklemede
23 nisan prety_girl--yaş 26 -ilk aşılama------beklemede
24 nisan
25 nisan
26 nisan
27 nisan lastmoon----yaş 30-2. aşılaması-------12 mayıs test tarihi
28 nisan
29 nisan
30 nisan

Son düzenleme:
şimdiye kadar 6 kişiden 2 si hamile haberi verdi yaa kızlar bu ay pek şanslı degil heralde ben de korkuyorum.

en azından döllenmenin gerçekleştiğini biliyosun umarım sıkı sıkı tutunur sana canım..

döllenme olmuş mudur diyosun. Ben birşey düşünemiyorum canommmm.

gülcezamm umutsuz değilim ama umutlanamıyorum da bakalım yarın ya da sonraki gün tekrarlarım herhalde.

hayır umutsuzluk yokkkkkkkkkk..son ana kadar hep umudumuz olucak....lütfen p.tesi tekarar test yaptır

canım benim tekrarlıycam ve sizinle paylaşıcam inşallah hayırlı haberlerdir. Bu yola birlikte çıktık.

Suleyka canomm sen ne zaman test yaptırmayı düşünüyosun. Beni gördükten sonra beklersin herhalde birkaç gün daha.

canım aynı şeyleri yaşamışız. Ama ben aşılama ile hamile kalmıştım.. Normal yoldan olabiliyomuş. Yani sıkıntı yaparsan vücudunuda yorarsın. Zaten baş düşmanımız stres. Normal yoldan hamile kalabildiğine göre eşinde de sorun yoktur. Bence birkaç ay daha bekle. Ama strese girerek değil rahatlat kafanı herşey yoluna girer.

stres yapmamayı nasıl başarıyorsunuz.ben bunu bir türlü başaramıyorum.sürekli bu konu aklımda.aslında sadece stres yapan ben değilim.çevresel faktörlerde bu konuda bana destek oluyor.çevremdeki herkes sürekli hamile misin sendemi sorun var eşinde mi sorun var diye soruyorlar.

haklısın canım benim de stres yapmamayı başarabildiğim söylenemez. Kendi adıma sadece çabalıyorum ama olmuyo. Dediğin gibi sağolsunlar bu konuda hiç yalnız bırakmıyolar...

haklısın canım benim de stres yapmamayı başarabildiğim söylenemez. Kendi adıma sadece çabalıyorum ama olmuyo. Dediğin gibi sağolsunlar bu konuda hiç yalnız bırakmıyolar...

yaa sorma kimseciklere sormam toplum arasında çocuk mevzusunu geç hiç bi özel konuyu sormam bana neden sorulur oluda anlamış degilim.kime ne ama soruyolar işte işin ilginci bana siz kaynananlardan gizli korunuyosunuzdur ama korunmuyoz dionuzdur bile dediler.

inception çok çok üzüldüm inan ama Allahtan hayırlısını dileyelim inşallah önümüzdeki ay güzel haberlerini verirsin.lütfen pes etme inşallah en yakın zamanda bebişini alırsın kucağına hayırlısıyla....

inşallah canım, sizin hbrlerinizle mutlu olurum..ben 14. günü yaptırdım, kaç çıktığını bilmiyorum doktorumu aradım, o sonucu söyledi negatif dedi.

canım çok teşekkür ederim, iyiki varsınız, inşallah siz güzel hbrler alırsınız...

Suleyka canomm sen ne zaman test yaptırmayı düşünüyosun. Beni gördükten sonra beklersin herhalde birkaç gün daha.

ben test günümde belki yaparım belki yapmam
4,10 dedin test sonucuna 5 ve üstü hamilelik
erken yaptırdığın için şüpheli şu an sonucun 4,10 çıktığına göre tutunmaya çalışıyoeğer hamişsen 2 gün sonra 2 kat 2 kat artacaktır Allah 'ın izniyle canım umarıım herşey gönlümüzce olur benim karnım çok ağrıyor adet olacakmış gibi hakkımızda hayırlısı olsun inşallah..

sana ne diceksin olmıycak işte. Haddini bilmezler oldukça var. Anneme ablama bile derim çoğu zaman ben bu konuyla ilgili konuşmadıkça sormayın diye. Kaldıki başkasına laf anlatmak daha zor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…