kızlar maalesef ben bu gün kendime yenik düştüm ve test yaptırdım. sonuç tabii ki negatif. aşılamanın 11. günü değer 4,10 çıktı. doktor tekrarlanması gerekir dedi ama ne düşüneceğimi bilmiyorum. birkaç gün beklerim. bakalım cesaretimi bir daha ne zaman toplarım. hepinize iyi geceler yol arkadaşlarım. yarın görüşürüz.....
kızlar maalesef ben bu gün kendime yenik düştüm ve test yaptırdım. sonuç tabii ki negatif. aşılamanın 11. günü değer 4,10 çıktı. doktor tekrarlanması gerekir dedi ama ne düşüneceğimi bilmiyorum. birkaç gün beklerim. bakalım cesaretimi bir daha ne zaman toplarım. hepinize iyi geceler yol arkadaşlarım. yarın görüşürüz.....
aşılamada eşinen alınan sperm yıkamadan geçiyor..ve şırınga yardımıyla spermin gideği yol kısaltılıyor..ağrısız acısız bir işlem...maliyeti sanırım ile göre değişiyor...ben aşılama öncesi iğneler başladım yumurta geliştirmek için ssk lı olduğum için iğneler 105 aşılama 420 tabi doktor muayenesi filan başka ekstra bir para çıkabilir ama çok değil...aklıma gelenler bunlar canımMerhaba arkadaşlar. Ben de aşılama ile ilgili bilgi sahibi olmak istiyorum. Lütfen yardım edermisiniz. Biz eşimle korunmayı bıraktık ben 8. ayda hamile kaldım. Bebeğim 10 haftalıkken karnımda kalbi durdu ve kürtaj oldum. 14 ocakta. Nisan 14 te doktorun verdiği 3 aylık korunma süresini bitirdik ve tekrar korunmayı bıraktık. Ama bu ayda bişey yok regl oldum. Artık bu durum beni çok üzmeye başladı. Doktor hiç bir sorun yok dedi yumurtlamam falan herşey normal. Eşim herhangi bir test yaptırmadı eger o ayda hamile kalamasaydım eşime test yapacaklardı ama hamile kaldım. Şimdide beklemek istemiyorum. Bu aşılama nedir nasıl oluyor maliyeti nedir lütfen yardımcı olurmusunuz. çok teşekkürler herkese.
arkadaşlar merhaba, malesef benden de kötü hbr var, kan testi sonucumu öğrendim, nagatifff...umutlu değildim ama yine de üzülüyor insan...inşallah sizler olumlu sonuçlar alırsınız..
en azından döllenmenin gerçekleştiğini biliyosun umarım sıkı sıkı tutunur sana canım..
canım üzülme daha 11. Gün umudunu yitirme canım lütfen benim önceki kimyasal gebeligimde 6.24 ten yükseldi ama benim nerdeyse adetim 6 gün gecikmişti o halde bile yükseldi senin daha 11. Günün bekle ve tekrarla testini.
hayır umutsuzluk yokkkkkkkkkk..son ana kadar hep umudumuz olucak....lütfen p.tesi tekarar test yaptır
merhaba arkadaşlar. Ben de aşılama ile ilgili bilgi sahibi olmak istiyorum. Lütfen yardım edermisiniz. Biz eşimle korunmayı bıraktık ben 8. Ayda hamile kaldım. Bebeğim 10 haftalıkken karnımda kalbi durdu ve kürtaj oldum. 14 ocakta. Nisan 14 te doktorun verdiği 3 aylık korunma süresini bitirdik ve tekrar korunmayı bıraktık. Ama bu ayda bişey yok regl oldum. Artık bu durum beni çok üzmeye başladı. Doktor hiç bir sorun yok dedi yumurtlamam falan herşey normal. Eşim herhangi bir test yaptırmadı eger o ayda hamile kalamasaydım eşime test yapacaklardı ama hamile kaldım. şimdide beklemek istemiyorum. Bu aşılama nedir nasıl oluyor maliyeti nedir lütfen yardımcı olurmusunuz. çok teşekkürler herkese.
stres yapmamayı nasıl başarıyorsunuz.ben bunu bir türlü başaramıyorum.sürekli bu konu aklımda.aslında sadece stres yapan ben değilim.çevresel faktörlerde bu konuda bana destek oluyor.çevremdeki herkes sürekli hamile misin sendemi sorun var eşinde mi sorun var diye soruyorlar.
haklısın canım benim de stres yapmamayı başarabildiğim söylenemez. Kendi adıma sadece çabalıyorum ama olmuyo. Dediğin gibi sağolsunlar bu konuda hiç yalnız bırakmıyolar...
canım hayırlısı olsun yaa üzülme demicem çünkü insan üzülüyo elinde degil biliyorum ama ara varmeden devam canım bugün olmazsa bigün mutlaka olucak bebegin.kaç çıktı sonucun kaçıncı günde yaptırdın testi.
inception çok çok üzüldüm inan ama Allahtan hayırlısını dileyelim inşallah önümüzdeki ay güzel haberlerini verirsin.lütfen pes etme inşallah en yakın zamanda bebişini alırsın kucağına hayırlısıyla....
Suleyka canomm sen ne zaman test yaptırmayı düşünüyosun. Beni gördükten sonra beklersin herhalde birkaç gün daha.
yaa sorma kimseciklere sormam toplum arasında çocuk mevzusunu geç hiç bi özel konuyu sormam bana neden sorulur oluda anlamış degilim.kime ne ama soruyolar işte işin ilginci bana siz kaynananlardan gizli korunuyosunuzdur ama korunmuyoz dionuzdur bile dediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?