Aşılama 2011 Nisan Ayında Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hahaha :) canım evde buldum 1 tane debendim yapim... Ama inanmadım tabiii ama sakın sen yapmaaaa

bende 6 tane var tam tamına yapmamak için zor tutuyom kendimi.kasıklarım gazım yüzünden çok ağrıyo şuanda.wc ye gidemiyorum yaa kabız oldum gene.

şeytan dürtüyo sağdan soldan kalk test yap diye

en yoğun adet belirtim başladı kızlar benim tatlı yemekten kendimi alamıyorum

şeytan dürtüyo sağdan soldan kalk test yap diye

en yoğun adet belirtim başladı kızlar benim tatlı yemekten kendimi alamıyorum

bende henüz adet belirtisi yok ben sürekli tuzlu yiyiyorum canım hep tuzlu şeyler istiyo.inş adet olmayız 9 ay boyunca .tatlı yiyince üstüne hemen tuzlu arıyorum zararı olmıcanı bilsem tuz yicem yani o derece.dün gece gece köfte canım çekti allahtan önceden hazırlayıp buzluga koydugum köftelerden çıkardım pişirdim.gecenin saat 2 sinde sonra uyumuşum.

gülcezacım sana bişey sormak istiyorum bilgin varmı bilmiyorum ama bu progestan hap aşılamadan sonra kullandınmı sen

en iyisi bi besmele çekelimde şeytanı kovalım yoksa test yapcaz ahh canım inşallah belirtilerin hamişlik belirtisidir,benim bi dönem bekleme süresinde miğdem bulanıyor sabahlarıda çıkarıyordum

leblebi şekeri sonucun ne oldu yükselme olmuş mu benim de 2.1 çıkmıştı pregestanı bırakınca adet oldum inşallah senin tutunmuştur bide 0 dan farklı değer olunca ne düşüneceğiz

tekrarlamadım canım yarın belki tekrarlarım. Bilmiyorum yani tahmin edemiyorum. Düşünmemeye çalışıyorum. Progestan falan kullanmıyorum ben. Bakalım kısmet.

mrb bende aranıza yeni katıldım bende 2. aşılamamı gonal f kullanarak 6 nisanda yaptırdım adet tarihim 26 nisandı henüz adet olmadım doktorumu aradım 1 hafta daha bekle öyle gel dedi çok heyecanlıyım. normaldede adetim 35 günü bulurdu ama ilk aşılamada klomen kullandım aşılamanın 15. günü hastalanmıştım şimdide aşırı gögüs agrım var bakalım ne olacak...

hg canım.inş hamilesindir kii bana öle geliyo şimdiye kadar olmadıgına göre evde test yaptınmı baya geçmiş çünkü bu arada yaşını falanda yaz listeye ekliyeyim canım

bu kadar nasıl sabrettin 20 gün geçmiş aşılamanın üstünden şuan idrar testinde bile çıkar bence bekleme hemen yap testi inşallah hamilesindir

hoşgeldin cnm.biz elimizde test beklerken sen hala test yapmamışsın valla tebrik ederim bizlerde azcık böyle olsak ama bence yarın sabah yap testini hatta ve şimdi varsa evde hemen yapta hepimiz aynı anda öğrenelim.inşallahhh vardır meleğin göbeğine konmuştur.

listemiz hayırlı olur inş herkesin kucagı bebek dolar rabbimden hayırlısı ya ALLAH YA BİsMİLLAH

adayımız yaş ve aşılama sayısı durumu ve sonuç
1 nisan whitebal-yaş 34-ilk aşılaması---18 nisanda hamileliğini ögrendiginde degeri 42,7
2 nisan
3 nisan
4 nisan
5 nisan
6 nisan elifna----yaş --------duydugumuza göre hamile ama gerisini bilmiyoruz
6 nisan umutlu87---yaş 24-2. aşılaması----26 nisan adet günü ama hala olmamış.
7 nisan ahesme----yaş 30- ilk aşılaması-----adet oldu 21 nisanda
8 nisan
9 nisan
10 nisan
11 nisan
12 nisan
13 nisan aleyna84 ----yaş 27 3. aşılama .......sonuc kan testi 0.44 negatif
13 nisan elt_elt----yaş 27-ilk aşılaması-----28 nisanda hamile oldugunu ögrendi betahcg-250
14 nisan inception ----yaş 29-ilk aşılama----- beklemede -28 nisan test tarihi
15 nisan
16 nisan suleyka----yaş27-2.aşılama-----2 mayısı bekliyo
16 nisan leblebisekeri---yaş 26-3.aşılama----28 nisan test tarihi 2 mayısı bekliyo
16 nisan beren_ece---yaş- 27-ilk aşılaması----30 nisan test günü
17 nisan
18 nisan waboose----yaş 30-ilk aşılama---2 mayısı bekliyo
19 nisan emell06----yaş 30-ilk aşılama-----beklenmeyen adet tarihi 3 mayıs
20 nisan gülceza ----yaş 27-ilk aşılama----- beklemede2 mayıs dönüm noktası
20 nisan sanik-----yaş 28-ilk aşılama-----beklenen adet tarihi 5-6 mayıs
21 nisan aysemeng77 -----yaş 34-ikinci aşılama .......beklenen adert 5 mayıs

22 nisan tsma --- yaş 31-ilk aşılama ------beklemede 11 mayıs adet tarihi dönüm noktası
22 nisan SURAL----yaş 31-2. aşılama-----beklemede
23 nisan prety_girl--yaş 26 -ilk aşılama------beklemede
24 nisan
25 nisan
26 nisan
27 nisan lastmoon----yaş 30-2. aşılaması-------12 mayıs test tarihi
28 nisan
29 nisan
30 nisan

Son düzenleme:
24 yaşındayım 2.5 yıllık evliyim bu zamana kadar genelde hep negatif görünce cesaret edemedim doktorum hiç bi problem olmadığını söyledi ama ilk aşılamam tutmadı diger ay yine klomen kullandım yumurta oluşmadı bu ay 75m gonal f vurdum 6 gün 4 tane yumurta oldu doktor şaşırdı adetin 12. günü aşılama yapıdı bugün adetimin 34. günü aşılamanında 23 filan oldu ama cesaretim yok benim doktorum bekle adeti dedi hep ama erken oluyordum tutmayınca bakalım haftaya gel dedi ve çok rahatım artık aklıma bile gelmiyo bazen işimi yapıyorum rahatım ama gece gögüs ağrısıyla uyanıyorum karnımdada garip bi ağrı oluyo bazen gögüs damarlarım çıktı ama bakalım hala yoktur diyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…