canım idrar testi yaptım negatiffffffff
kızz dinime küfreden müslüman olsa bari işine döndü seninki sen bana kızmadınmı idrar testi yapma die sen neden yaptınkii bekle kan tahlilinii
hahaha :) canım evde buldum 1 tane debendim yapim... Ama inanmadım tabiii ama sakın sen yapmaaaa
şeytan dürtüyo sağdan soldan kalk test yap diye
en yoğun adet belirtim başladı kızlar benim tatlı yemekten kendimi alamıyorum
gülcezacım sana bişey sormak istiyorum bilgin varmı bilmiyorum ama bu progestan hap aşılamadan sonra kullandınmı sen
bende henüz adet belirtisi yok ben sürekli tuzlu yiyiyorum canım hep tuzlu şeyler istiyo.inş adet olmayız 9 ay boyunca .tatlı yiyince üstüne hemen tuzlu arıyorum zararı olmıcanı bilsem tuz yicem yani o derece.dün gece gece köfte canım çekti allahtan önceden hazırlayıp buzluga koydugum köftelerden çıkardım pişirdim.gecenin saat 2 sinde sonra uyumuşum.
leblebi şekeri sonucun ne oldu yükselme olmuş mu benim de 2.1 çıkmıştı pregestanı bırakınca adet oldum inşallah senin tutunmuştur bide 0 dan farklı değer olunca ne düşüneceğiz
bende ayın 13ünde aşılama yaptırdım bugün 15. Günüm biraz önce kan testi yaptırdık ve sonuç pozitiffff hamileyim hala soktayım allahım isteyen herkese nasip etsin
3-3 gidiyoruz kızlar 3 kişi hamile 3 kişi yeni umutlarla bekliyo bakalım sırada kim var süleyka cım galiba sen varsın leblebişekeri bide sen canım
canım idrar testi yaptım negatiffffffff
bende 6 tane var tam tamına yapmamak için zor tutuyom kendimi.kasıklarım gazım yüzünden çok ağrıyo şuanda.wc ye gidemiyorum yaa kabız oldum gene.
mrb bende aranıza yeni katıldım bende 2. aşılamamı gonal f kullanarak 6 nisanda yaptırdım adet tarihim 26 nisandı henüz adet olmadım doktorumu aradım 1 hafta daha bekle öyle gel dedi çok heyecanlıyım. normaldede adetim 35 günü bulurdu ama ilk aşılamada klomen kullandım aşılamanın 15. günü hastalanmıştım şimdide aşırı gögüs agrım var bakalım ne olacak...
mrb bende aranıza yeni katıldım bende 2. aşılamamı gonal f kullanarak 6 nisanda yaptırdım adet tarihim 26 nisandı henüz adet olmadım doktorumu aradım 1 hafta daha bekle öyle gel dedi çok heyecanlıyım. normaldede adetim 35 günü bulurdu ama ilk aşılamada klomen kullandım aşılamanın 15. günü hastalanmıştım şimdide aşırı gögüs agrım var bakalım ne olacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?