AHHH AHHHH üretiker benim 8 yıldır kabusum((((( bak şimdi ağlıcam...
off yaaaaa tıp ne kadar aciz kalıyor bu konuda değilmi. Hamile kalırsak ne yapcaz.....sen ne kullanıyorsun ilaç olarak..bu arada kefir için kızlar alerjiye iyi geliyor ben her gün ilaç alıyordum şimdi 3 gün dayanabiliyorum inşallah arayı biraz daha uzatabilirsem iyi olacak ama.dr umda ilaçdan dolayıda hamile kalamıyor olabilirsin dedi kullanma diyor ama kaşınmanın ne olduğunu bilmiyor
ben ilaç kullanmıyorum canım....ben sıcak-soğuk ürtikerim var...hızlı yürümüyorum...yünlü giyinmiyorum...ve tabi çok kat kat giyinip hızlı hareket etmemeye çalışıyorum...ve tabi sıcağı sevmiyorum bunu söylememe gerek yok sanırım..b,irde çok sıcak suda yıkanmıyorum...böyle idare ediyorum...çünkü ürtiker ilaçlarında hormon var..zaten hamile kalmak için ilaç kullana kullana şişmeye başladım sanki
merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım hep takip ediyodum sizi,tecrübelerinizi bugüne nasipmiş aranıza katlmak. bende çocuk istiyorummmmm sizler gibi ALLAHım inşallah en yakın zamanda isteyen herkese
nasip etsin.
arkadaşım ben soğan kürünü bir defa uyguladm,faydasını görmüştüm.hazırlanışı;arkadaşlar soğn kürü incir kürünü deneyeniniz var mı.nasıl yapılıyor ve ne zaman başlanıyor.faydası var mı?
hoşheldin canım, inşallah hepimiz kavuşuruz meleklerimize...
çok teşekkür ederimarkadaşım ben soğan kürünü bir defa uyguladm,faydasını görmüştüm.hazırlanışı;
İki bardak klorsuz suyu (yaklaşık 250-300 ml) kaynatınız.
Orta boy yemeklik kuru soğanın en dış açık kahverengi ince kabuğunu soyduktan sonra dörde veya altıya bölüp kaynamakta olan suyun içerisine atınız. Ağzı kapalı olarak beş dakika kaynattıktan sonra ocaktan indirip ılımaya bırakınız. Ilıyınca, süzülür ve ılık olarak bir su bardağı öğle yemeğinden on dakika önce içilir. Aynı şekilde akşam yemeğinden önce tekrar taze olarak hazırlanıp on dakika önce içilir.
Bu küre onbeş gün devam edilir ve kür sonlandırılır.
çok teşekkür ederim
peki bu kürü ne zaman kullanmaya başlayacam adetten öncemi sonramı
incir kürü hakkında bir fikrin var mı arkadaşım
merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım hep takip ediyodum sizi,tecrübelerinizi bugüne nasipmiş aranıza katlmak. bende çocuk istiyorummmmm sizler gibi ALLAHım inşallah en yakın zamanda isteyen herkese
nasip etsin.
birde merak ediyorum aşılamasında benim gibi kist oluşup gebelik olan varmı veya hiç duydunuzmu?
merhaba kızlar ben yokken baya yazılar birikmiş.benimde bugün aşılama yapıldı.gülceza artık benide ekleyebilirsin o listeye.2.aşılamam.12 mayıs test tarihim.yarın test yaptırıcaklardan inşAllah güzel haberler duyarız..hadi hayırlısı...
merhaba kızlar ben yokken baya yazılar birikmiş.benimde bugün aşılama yapıldı.gülceza artık benide ekleyebilirsin o listeye.2.aşılamam.12 mayıs test tarihim.yarın test yaptırıcaklardan inşAllah güzel haberler duyarız..hadi hayırlısı...
Hayırlı olsun canım inşallah senden de hayırlı hbrleri alırız test gunünde
kızlar maalesef ben bu gün kendime yenik düştüm ve test yaptırdım. sonuç tabii ki negatif. aşılamanın 11. günü değer 4,10 çıktı. doktor tekrarlanması gerekir dedi ama ne düşüneceğimi bilmiyorum. birkaç gün beklerim. bakalım cesaretimi bir daha ne zaman toplarım. hepinize iyi geceler yol arkadaşlarım. yarın görüşürüz.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?