Aşılama 2011 Nisan Ayında Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
AHHH AHHHH üretiker benim 8 yıldır kabusum((((( bak şimdi ağlıcam...

off yaaaaa tıp ne kadar aciz kalıyor bu konuda değilmi. hamile kalırsak ne yapcaz.....sen ne kullanıyorsun ilaç olarak..bu arada kefir için kızlar alerjiye iyi geliyor ben her gün ilaç alıyordum şimdi 3 gün dayanabiliyorum inşallah arayı biraz daha uzatabilirsem iyi olacak ama.dr umda ilaçdan dolayıda hamile kalamıyor olabilirsin dedi kullanma diyor ama kaşınmanın ne olduğunu bilmiyor

ben ilaç kullanmıyorum canım....ben sıcak-soğuk ürtikerim var...hızlı yürümüyorum...yünlü giyinmiyorum...ve tabi çok kat kat giyinip hızlı hareket etmemeye çalışıyorum...ve tabi sıcağı sevmiyorum bunu söylememe gerek yok sanırım..b,irde çok sıcak suda yıkanmıyorum...böyle idare ediyorum...çünkü ürtiker ilaçlarında hormon var..zaten hamile kalmak için ilaç kullana kullana şişmeye başladım sanki

bende o seviyeye gelebilsem keşke ilaç kullanmadan idare edebilsem evet ben yıllardır ilaç kullanıyorum ve duba gibi oldum,bide bebek için kullandığım ilaçlar kilo aldırdı tek umudum hamile kalıp bebeğimi doğurmak ondan sonra koşuşturmacadan gider heralde kilolar:=)

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım hep takip ediyodum sizi,tecrübelerinizi bugüne nasipmiş aranıza katlmak. bende çocuk istiyorummmmm sizler gibi ALLAHım inşallah en yakın zamanda isteyen herkese
nasip etsin.

hoşheldin canım, inşallah hepimiz kavuşuruz meleklerimize...

arkadaşlar soğn kürü incir kürünü deneyeniniz var mı.nasıl yapılıyor ve ne zaman başlanıyor.faydası var mı?
arkadaşım ben soğan kürünü bir defa uyguladm,faydasını görmüştüm.hazırlanışı;
İki bardak klorsuz suyu (yaklaşık 250-300 ml) kaynatınız.
Orta boy yemeklik kuru soğanın en dış açık kahverengi ince kabuğunu soyduktan sonra dörde veya altıya bölüp kaynamakta olan suyun içerisine atınız. Ağzı kapalı olarak beş dakika kaynattıktan sonra ocaktan indirip ılımaya bırakınız. Ilıyınca, süzülür ve ılık olarak bir su bardağı öğle yemeğinden on dakika önce içilir. Aynı şekilde akşam yemeğinden önce tekrar taze olarak hazırlanıp on dakika önce içilir.

Bu küre onbeş gün devam edilir ve kür sonlandırılır.

rosemm slm arkadaşım vardı ancak cvp yazabiliyorum.benim ilk aşılamam.puregon iğne yle 7 günlük bir tedaviden sonra iki tane olgun yumurta ve birkaçtane daha küçük yumurtayla aşılama yapıldı ama doktorum gelişmiş olan bir tanesinden umutlu olduğunu söyledi ve onun yeterli olacağını söyledi.ama ben aşılamadan 5gün sonra kontrole gittiğimde doktor ufak yumurtaların kist yaptığınısöyledi eğer aşılama olumlu sonuç verirse 3 aylık olduğunda gebelik;kendiliğinden yok olurmuş eğer adet olursamda önce onu( sanırım d.kontrol hapı vericek) tedavi edip ikinci aşılamaya geçilecekmiş.umarım sonuç hakkımda hayırlı olan olur bu hepimiz için geçerli canım

çok teşekkür ederim
peki bu kürü ne zaman kullanmaya başlayacam adetten öncemi sonramı
incir kürü hakkında bir fikrin var mı arkadaşım

çok teşekkür ederim
peki bu kürü ne zaman kullanmaya başlayacam adetten öncemi sonramı
incir kürü hakkında bir fikrin var mı arkadaşım

rica ederm kirazcm.soğan kürü adet bitiminden 7 gün sonra en etkili zamn.İNCİR KÜRÜ İÇİN;Yarım litre (2,5 bardak) kaynayan klorsuz suyun içine onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ederek yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatın. Yirmi dakika dolduktan sonra ılıması için bekleyin. Ilıdıktan sonra süzün. Üçe ya da ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karnına için.

Bu kürün uygulama şekli:
Kuru incir kürü, iki kez yirmibir gün uygulanır ve her yirmibir gün tamamlandığı zaman yedi gün ara verilir. Toplam uygulama süresi kırkiki gün olmalıdır.

.

birde merak ediyorum aşılamasında benim gibi kist oluşup gebelik olan varmı veya hiç duydunuzmu?

canım merak etme kist olsada hamile kalabilirsin tabi büyük kistler için aynı şey geçerli değil,genelde hepimizde ilaçlardan dolayı oluyor zaten ama adetle birlikte atıyoruz,bazen adet gecikmesi yaparsa ki o zaman büğyük kist olur,o zaman dr tedaviyi keser.korkma kistten bişi olmaz,onlar bizden korksun

merhaba kızlar ben yokken baya yazılar birikmiş.benimde bugün aşılama yapıldı.gülceza artık benide ekleyebilirsin o listeye.2.aşılamam.12 mayıs test tarihim.yarın test yaptırıcaklardan inşAllah güzel haberler duyarız..hadi hayırlısı...

Hayırlı olsun canım inşallah senden de hayırlı hbrleri alırız test gunünde

listemiz hayırlı olur inş herkesin kucagı bebek dolar rabbimden hayırlısı ya ALLAH YA BİsMİLLAH

adayımız yaş ve aşılama sayısı durumu ve sonuç
1 nisan whitebal-yaş 34-ilk aşılaması---18 nisanda hamileliğini ögrendiginde degeri 42,7
2 nisan
3 nisan
4 nisan
5 nisan
6 nisan elifna----yaş --------duydugumuza göre hamile ama gerisini bilmiyoruz
7 nisan ahesme----yaş 30- ilk aşılaması-----adet oldu 21 nisanda
8 nisan
9 nisan
10 nisan
11 nisan
12 nisan
13 nisan aleyna84 ----yaş 27 3. aşılama .......sonuc kan testi 0.44 negatif
14 nisan inception ----yaş 29-ilk aşılama----- beklemede -28 nisan test tarihi
15 nisan
16 nisan suleyka----yaş27-2.aşılama-----2 mayısı bekliyo
16 nisan leblebisekeri---yaş 26-3.aşılama----28 nisan test tarihi 2 mayısı bekliyo
16 nisan beren_ece---yaş- 27-ilk aşılaması----30 nisan test günü
17 nisan
18 nisan waboose----yaş 30-ilk aşılama---2 mayısı bekliyo
19 nisan emell06----yaş 30-ilk aşılama-----beklenmeyen adet tarihi 3 mayıs
20 nisan gülceza ----yaş 27-ilk aşılama----- beklemede2 mayıs dönüm noktası
20 nisan sanik-----yaş 28-ilk aşılama-----beklenen adet tarihi 5-6 mayıs
21 nisan
22 nisan tsma --- yaş 31-ilk aşılama ------beklemede 11 mayıs adet tarihi dönüm noktası
22 nisan SURAL----yaş 31-2. aşılama-----beklemede
23 nisan prety_girl--yaş 26 -ilk aşılama------beklemede
24 nisan
25 nisan
26 nisan
27 nisan lastmoon----yaş 30-2. aşılaması-------12 mayıs test tarihi
28 nisan
29 nisan
30 nisan

Son düzenleme:

ekledim canım listeye hayırlı olsun aşılaman.inş hepimiz güzel haberler alırız.

Hayırlı olsun canım inşallah senden de hayırlı hbrleri alırız test gunünde

canım çok saol.hepimizden güzel haber gelir inşAllah..yaşımı yazmayı unutmuşum.30 uma girdim 5 gün önce:) listeye yaşta ekleniyodu sanırım.işin en zor tarafı olan bekleme süreci başladı.çalıştığıma sevindim en azından bu süreç çalışırken fazla farkedilmiyor ama herhalde hep evde olsam sırf kendimi dinlerdim galiba..Allah bütün çocuk isteyenlere nasip eder inşAllah hep böle dua ederim ben:)

kızlar maalesef ben bu gün kendime yenik düştüm ve test yaptırdım. sonuç tabii ki negatif. aşılamanın 11. günü değer 4,10 çıktı. doktor tekrarlanması gerekir dedi ama ne düşüneceğimi bilmiyorum. birkaç gün beklerim. bakalım cesaretimi bir daha ne zaman toplarım. hepinize iyi geceler yol arkadaşlarım. yarın görüşürüz.....

en azından döllenmenin gerçekleştiğini biliyosun umarım sıkı sıkı tutunur sana canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…