Aşılama 2011 Nisan Ayında Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

karnım dediğin kasığınmı canım

Duydum duydumm sonra yazma bana negatiff çıktı

Duydum duydumm sonra yazma bana negatiff çıktı

hani geçen gün yapmıştımya negatifti bu sabah gene yaptım silik bi çizgi var canım biraz olsun umudum pekişti ama inanmıyorum tabi.pazartesi kan testi ne çıkıcak merak ediyorum belki yarın belki öbürgün tekrarlıcam idrar testini.innşşş hamileyizdir yaa.

Arkadaşlar günaydın benimde acayip karnım şişti herkes soruyo karnımı görünce hamile misin diye birde acayip gaz sorunum olmaya başladı bu etkıler çoğunluk herkeste oluyor galıba bu arada sağ kasığımda sürekli bi batma gerilme var insallah hayırlısı olur

karın ve gögüs ağrısı herkezin sorunu galiba benim aşılamadan sonra 10 gün hiç bi sorunum yoktu gayet normal ağır kaldırmadım ama her işimi yaptım taki 10 günden sonra karın ağrısı vardı yatınca geçiyodu şuan oda normal ama gögüslerim çok ağır sanki sızlıyor dokunamıyorum damarlar zaten çıkmıştı ama bakalım ne olacak..

ne yaptın verdin mi kan testini?sonucunu yazzzz...benim içinde pozitif olduğuna dair bir his var bakalım:)

ne yaptın verdin mi kan testini?sonucunu yazzzz...benim içinde pozitif olduğuna dair bir his var bakalım:)

yok canım pazartesi günü kan testim yapılcak dr randevum var ondan önce kan vermem zaten.ama yarın ve öbürgün idrar testini tekrarlıcam canım inş dedigin gibi olur pozitif sonuç alırım canım.

gülceza seninle aynı gün kan testi yaptırıcaz inşşalllah olumlu olur ikimiz içinde neler hissediyorsun varmı değişiklikler gözlemlediğin kendinde

gülceza seninle aynı gün kan testi yaptırıcaz inşşalllah olumlu olur ikimiz içinde neler hissediyorsun varmı değişiklikler gözlemlediğin kendinde

bilmem henüz belirtimi bilmedigim kasıklarımda gaz ve agrı var gögüslerimde bi belirti hissetmiyorum.ama gazım gerçekten çok fazla.ben normalde hiç gaz çıkaramazdım ama aşılamanın 4 gününden beri maşallah durmak bilmiyo.inş güzel sonuçlar alırız canım.

Son düzenleme:
yok canım pazartesi günü kan testim yapılcak dr randevum var ondan önce kan vermem zaten.ama yarın ve öbürgün idrar testini tekrarlıcam canım inş dedigin gibi olur pozitif sonuç alırım canım.

canım ben de senin hamile olduğunu düşünüyorum, idrar testin ilk zamanlarda negatif çıkıp sonra pozitif çıkmış, bence kesin hamilesin..hayırlı olsun şimdidendarısı bir dahaki ay başımıza...ben de kararsızım mayıs ayında aşılama yaptırıp yaptırmama konusunda, doktorum aralıksız 3-4 ay denemeliyiz diyor, ama bakalım..

selam kızlarr,bende biraz önce idrar testi yaptımm veeeeeeeeeee tabiki çıkmadı yine tek çizgiyi gördüm erken yaptığımı bildiğim için üzülmedim en azından ilacın etkisi geçmiş onu biliyorum

kızzzzzzzzz silik çıktıysa vardır sen yarın sabah tekrarla testi nede olsa stokta çok test

ahh canım keşke bende senin kadar emin olabilsem evet önceki testim negatif çıktı ama bugünkünde çok silik bi çizgi vardı ilk 5 dakkada çıktı zaten beim testlerimde 5 dakka bekliyosun ve 10 dakkadan sonrakiler okunmuyo yani okumayın yazıyo.hayırlısı canım inş dediginiz gibi olur bakalım yarın ve öbür gün neler olucak ve asıl pazartesi günü neyle karşılaşıcam.inş hepimiz beklemeden bebeklerimize kavuşuruz.

amin canım, hbr bekliyoruz senden pazartesi günü...

inception sen test yapmışmıydın listede 28 nisan gözüküyoda test günü heralde atlamışım test yapıp yapmadıgını.

kızzzzzzzzz silik çıktıysa vardır sen yarın sabah tekrarla testi nede olsa stokta çok test

tekrarlıcam canım inşdahada belirgin gözükür.vardır diemiyorum henüz çünkü herkes gibiçoookkk negatif sonuç oldu hayatımda beklicem taakiii utrasonda görene kadar kimseciklere sölemicem ama size sölerim

kızlar ben çok ama çok heyecanlıyım sizin kaç gün kaldı sonucu öğrenmeye ve gözlemlediğiniz farklılıklar neler

kızlar ben çok ama çok heyecanlıyım sizin kaç gün kaldı sonucu öğrenmeye ve gözlemlediğiniz farklılıklar neler

tanıdığıma memnun oldum . Benim 2. Aşılamam benim bugün 8. Günüm beklemedeyim 6 mayısta test tarihim , gögüslerim şiş, ayaklarım şiş, ellerim şiş, gaz fazlasıyla ve vajinal ıslaklık oda kullanmış olduğum jelden kaynaklıymış, tek farkım ilk aşılamamda beli ağrısı çoktu bunda ise allaha şükür hiç yok , ama karnım çok şişti eğilmekte zorlanıyorum , 1. Aşılamada anlamsız yemek öyemek hissi vardı bunda o belirtiler yok, sadece göğüs, el , ayak,karın şişliği var inş güzel haberler veririz birbirimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…