kusura bakma dün cıkmak zorunda kaldım sorunu göremedim.bendede göğüslerdeki ağrı veşişkinlik hep devam etti..karnım cok agrıodu halada devam edio adet olcakmışım gibi bi agrı var.ama tek fark ayaga kalkınca olması yatınca gecen cinsten.bide adetime yakın hep tatlı yerdim canım hiç istemedi tatlı. inş sizlerde hamilesini,zdir allah gönlünüze göre versin
ben de düşünüyorum kasıklarımda bi gerilme var tam rahimin orda.ayaga kalkarken ve otururken sızlıyo.wcye bile oturup kalkarken sızlıyo.yarın yapcam heralde sabahtan bi test süleyka duymasın şiii aman diyeyim.
Duydum duydumm sonra yazma bana negatiff çıktı
hani geçen gün yapmıştımya negatifti bu sabah gene yaptım silik bi çizgi var canım biraz olsun umudum pekişti ama inanmıyorum tabi.pazartesi kan testi ne çıkıcak merak ediyorum belki yarın belki öbürgün tekrarlıcam idrar testini.innşşş hamileyizdir yaa.
ne yaptın verdin mi kan testini?sonucunu yazzzz...benim içinde pozitif olduğuna dair bir his var bakalım:)
gülceza seninle aynı gün kan testi yaptırıcaz inşşalllah olumlu olur ikimiz içinde neler hissediyorsun varmı değişiklikler gözlemlediğin kendinde
yok canım pazartesi günü kan testim yapılcak dr randevum var ondan önce kan vermem zaten.ama yarın ve öbürgün idrar testini tekrarlıcam canım inş dedigin gibi olur pozitif sonuç alırım canım.
hani geçen gün yapmıştımya negatifti bu sabah gene yaptım silik bi çizgi var canım biraz olsun umudum pekişti ama inanmıyorum tabi.pazartesi kan testi ne çıkıcak merak ediyorum belki yarın belki öbürgün tekrarlıcam idrar testini.innşşş hamileyizdir yaa.
canım ben de senin hamile olduğunu düşünüyorum, idrar testin ilk zamanlarda negatif çıkıp sonra pozitif çıkmış, bence kesin hamilesin..hayırlı olsun şimdidendarısı bir dahaki ay başımıza...ben de kararsızım mayıs ayında aşılama yaptırıp yaptırmama konusunda, doktorum aralıksız 3-4 ay denemeliyiz diyor, ama bakalım..
ahh canım keşke bende senin kadar emin olabilsem evet önceki testim negatif çıktı ama bugünkünde çok silik bi çizgi vardı ilk 5 dakkada çıktı zaten beim testlerimde 5 dakka bekliyosun ve 10 dakkadan sonrakiler okunmuyo yani okumayın yazıyo.hayırlısı canım inş dediginiz gibi olur bakalım yarın ve öbür gün neler olucak ve asıl pazartesi günü neyle karşılaşıcam.inş hepimiz beklemeden bebeklerimize kavuşuruz.
kızzzzzzzzz silik çıktıysa vardır sen yarın sabah tekrarla testi nede olsa stokta çok test
canım benim 2. Aşılamam ilk aşılamada adetim 3 gün geçti oluyo gecikme ama sana en iyi cavabı 13-14-15 günü kan testi gösterecek .valla yokmuş gibi davranıyorum haftaya perşembe doktora gidicem acaba tutmayınca adet geçermi bu kadar.
kızlar ben çok ama çok heyecanlıyım sizin kaç gün kaldı sonucu öğrenmeye ve gözlemlediğiniz farklılıklar neler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?