Aşılama 2011 Nisan Ayında Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bence gebelik haberini aldıktan sonra her sabah birini yap. Nasılsa çift çizgi garantti.
Alemsiniz vesselam..

bu ay hamile kalamssam eğer diğer aya tekrar aşılama yapıldığında aynı günde idrarda gebelik testi yapacağım sırf çift çizgiyi görmek için canım sen yarın bi evde test yapsana

valla yokmuş gibi davranıyorum haftaya perşembe doktora gidicem acaba tutmayınca adet geçermi bu kadar.

bu ay hamile kalamssam eğer diğer aya tekrar aşılama yapıldığında aynı günde idrarda gebelik testi yapacağım sırf çift çizgiyi görmek için Canım sen yarın bi evde test yapsana

öyle düşünme olacak inşallah. Evdeki testte çıkmaz herhalde. Daha dün değer 4,10 du.

bu ay hamile kalamssam eğer diğer aya tekrar aşılama yapıldığında aynı günde idrarda gebelik testi yapacağım sırf çift çizgiyi görmek için canım sen yarın bi evde test yapsana

ben de düşünüyorum kasıklarımda bi gerilme var tam rahimin orda.ayaga kalkarken ve otururken sızlıyo.wcye bile oturup kalkarken sızlıyo.yarın yapcam heralde sabahtan bi test süleyka duymasın şiii aman diyeyim.

doktorum perşembe gel dedi kendim test yapmak istemiyorum çok üzülürüm diye en azından belki o zamana kadar olurum klomenle 15. gün hastalanmıştım adetime 3 gün vardı bu ayda erken olurum diyodum ama bakalım iğne geçikme yaparmı bimiyorum yada varmı artık bilemem ama gögüslerim çok şişti 4 5 gündür gece uyanıyorum dokunamıyorum yeşil damarlar var başta 10 gün hiç sorunum olmamıştı ilaçtan heralde hamilelikte gögüs nasıl olur bilmiyorum

adetin kaç günde bir oluyordu ve yumurtalarının boyu kaç mm di aşılama yapılırken?

genel 31 ama 28 ve 35 arası değişiyordu ama ilk aşılamada erken olmuştum bu aşılama yapılalı bugün 24 olmuş yumurtalarımda 14 15 16.5 18 di doktor çok büyümeden 10. gün çatlatma iğnesi vurdurdu

öyle düşünme olacak inşallah. Evdeki testte çıkmaz herhalde. Daha dün değer 4,10 du.

canım seni ümitlendirmemek için yazmadım ama bugün yazını okuduğumda yanımda arkadaş vardı hemşire kendisi.dediki bebek 3 haftalık olduğunda anca değer 5 ila 50 arası çıkar dedi ve sen zaten aşılama olalı 2 hafta oldu hatta o kadar bile olmadı dimi? o yüzden ümidini yitirme henüz kesin sonucu almadın sen o yaptırdığın testi sayma bence şimdi ya adetini bekle dualarla yada cumartesi günü test yaptır.

bende sabah yapmayı planlıyorum
adet öncesi belirtilerim: göğüslerim şişer ağrır.tatlı isteğim tavan yapar.sinirli ve egrgin olurum kendimi beğenmem ama bu ay başka bir belirtimde var göğsümün siyahlı yeri varya orda sık sık ağrı oluyo ama hareket ettikçe çoğalıyoo baya hissettiriyo,hormon ilaçlarından olduğunu düşünüyorum inşallah yan etki felan değildir.

kist olduysa eğer o zamanda adet gecikme yapar,normalde çatlatma iğnesiyle çatlayan yumurta ya döllenir hamile olursun yada adetle atılır,yada yumurtan çatlamamıştır kist olmuştur.bir sürü olasılık var yani dilerim hayırlısı olanı rabbim nasip eder.hamilelikte göğüs tıpkı tarif ettiğin gibi oluyormuş öyle duydum.

aşılamadan 1 gün sonra adetin 13. günü doktor kontrole çagırdı yumurtaların çatlamış dedi rahim çok düzgün rahim kalınlığı 9 bakalım kısmet dedi ama ne olacak bilmiyorum umarım hepimiz yavrularımıza kavuşuruz.

hayırlısı olsun inşallah,sendende güzel haberi alıcaz gibi geliyor

evet canım yaa ben acele ettim biliyorum. O yüzden dediğin gibi saymıyorum. Aşılamanın 11. Günüydü dün canım. Bi de doktorum işini garantiye almak için aşılamadan sonra 3 gün üstüste birliktelik öneriyo. Onlardan birinde olma ihtimali de var ki zaten bu kadar erken çıkmaz. Sabırsız davrandım. Ama ümidimi kaybetmedim. Bakalım hayırlısı rabbimden.

kızlar benim bugün 13.günüm benim ilaçlardanmıdır bilmem göğüslerimin kahverengi olan tarafı bayağı büyüdü ve damarlar çıktı.onun dışında son üç gündür sabah saat beş gibi bir huzursuzlukla uyanıyordum daha sonra uyuyamıyordum bugünda aynı şey oldu ve dünden beride kabızlığın tam tersi bir durum yaşıyorum ve sabah bununla beraber kustum.bilmiyorum ama bukadar erekn belirti olurmu

birde bende hep sivilce çıkardı bir tane belirgin olarak. öyle bir durum yok karnım çok çok sert ama gazım yok çok fazla tuvalete gittiğim için ben c.tesi test yapıcam tabi sonuç alabilirsem hafta sonu yaparlarmı bilmiyorum dr. 30unda yap dedi.birde bende çatlamamış yumurtalar vardı kist oluştumuştu ama dr sorun olmayacağını söylemişti umarım herşey yolundadır

bu gaz beni öldürücek çok agrı yapıyo yaa.ondanmı bilmiyorum ama kasıklarım agrıyoo.

SLM ARKADAŞLAR HAYIRLISIYLA HERKES BEBİŞ SAHİBİ OLUR YAZILARINIZI HİÇ SIKILMADAN OKUYORUM VE OKDAR İYİ GELİYOKİ İNŞ RABBİM HERKESE NASİP EDER BENDE ÇOK İSTİYORUM AMA MAYISTA TEDAVİYE BAŞLAYACAGIM RABBİMİN İZNİYLE AŞILAma yaptıracagım ilk olarak neler yapılıyo adet düzensizligide var bilmiyorum nasıl olur

kusura bakma dün cıkmak zorunda kaldım sorunu göremedim.bendede göğüslerdeki ağrı veşişkinlik hep devam etti..karnım cok agrıodu halada devam edio adet olcakmışım gibi bi agrı var.ama tek fark ayaga kalkınca olması yatınca gecen cinsten.bide adetime yakın hep tatlı yerdim canım hiç istemedi tatlı. inş sizlerde hamilesini,zdir allah gönlünüze göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…