bence gebelik haberini aldıktan sonra her sabah birini yap. Nasılsa çift çizgi garantti.
Alemsiniz vesselam..
hoşgeldin cnm.biz elimizde test beklerken sen hala test yapmamışsın valla tebrik ederim bizlerde azcık böyle olsakama bence yarın sabah yap testini hatta ve şimdi varsa evde hemen yapta hepimiz aynı anda öğrenelim.inşallahhh vardır meleğin göbeğine konmuştur.
valla yokmuş gibi davranıyorum haftaya perşembe doktora gidicem acaba tutmayınca adet geçermi bu kadar.
bu ay hamile kalamssam eğer diğer aya tekrar aşılama yapıldığında aynı günde idrarda gebelik testi yapacağım sırf çift çizgiyi görmek içinCanım sen yarın bi evde test yapsana
valla yokmuş gibi davranıyorum haftaya perşembe doktora gidicem acaba tutmayınca adet geçermi bu kadar.
bu ay hamile kalamssam eğer diğer aya tekrar aşılama yapıldığında aynı günde idrarda gebelik testi yapacağım sırf çift çizgiyi görmek içincanım sen yarın bi evde test yapsana
adetin kaç günde bir oluyordu ve yumurtalarının boyu kaç mm di aşılama yapılırken?
öyle düşünme olacak inşallah. Evdeki testte çıkmaz herhalde. Daha dün değer 4,10 du.
ben de düşünüyorum kasıklarımda bi gerilme var tam rahimin orda.ayaga kalkarken ve otururken sızlıyo.wcye bile oturup kalkarken sızlıyo.yarın yapcam heralde sabahtan bi test süleyka duymasın şiii aman diyeyim.
doktorum perşembe gel dedi kendim test yapmak istemiyorum çok üzülürüm diye en azından belki o zamana kadar olurum klomenle 15. gün hastalanmıştım adetime 3 gün vardı bu ayda erken olurum diyodum ama bakalım iğne geçikme yaparmı bimiyorum yada varmı artık bilemem ama gögüslerim çok şişti 4 5 gündür gece uyanıyorum dokunamıyorum yeşil damarlar var başta 10 gün hiç sorunum olmamıştı ilaçtan heralde hamilelikte gögüs nasıl olur bilmiyorum
kist olduysa eğer o zamanda adet gecikme yapar,normalde çatlatma iğnesiyle çatlayan yumurta ya döllenir hamile olursun yada adetle atılır,yada yumurtan çatlamamıştır kist olmuştur.bir sürü olasılık var yani dilerim hayırlısı olanı rabbim nasip eder.hamilelikte göğüs tıpkı tarif ettiğin gibi oluyormuş öyle duydum.
aşılamadan 1 gün sonra adetin 13. günü doktor kontrole çagırdı yumurtaların çatlamış dedi rahim çok düzgün rahim kalınlığı 9 bakalım kısmet dedi ama ne olacak bilmiyorum umarım hepimiz yavrularımıza kavuşuruz.
canım seni ümitlendirmemek için yazmadım ama bugün yazını okuduğumda yanımda arkadaş vardı hemşire kendisi.dediki bebek 3 haftalık olduğunda anca değer 5 ila 50 arası çıkar dedi ve sen zaten aşılama olalı 2 hafta oldu hatta o kadar bile olmadı dimi? O yüzden ümidini yitirme henüz kesin sonucu almadın sen o yaptırdığın testi sayma bence şimdi ya adetini bekle dualarla yada cumartesi günü test yaptır.
Hocam, Allah mutluluğunuzu tamamına erdirsin. Bir sorum olacaktı Bende ikinci aşılamayı 21 Nisanda yaptırdım Merional iğne ve ovitrelle çatlatma iğnesi kullandım sonucu beklemedeyim ama bende aşılama gününden bu yana gögüslerde şişkinlik ve de ağrı var daha önce merional iğne hiç kullanmadım acaba ondan mı kaynaklandı bilemiyorum. Sizde ne gibi bariz belirtiler oldu özellikle adet tarihinizden 1 hafta öncesi?
Cevaplarsanız sevinirim
Tekrar tebrik ederim hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?