Aşılama 2011 Nisan Ayında Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
slm arkadaşlar ben de 4 nisanda 2. aşılamamı oldum çok şükür bhcg 12.gün 46.6 15.gün de yani bugün 170 çıktı. Rabbim kuçaklarımızı boş bırakmasın hepimize hayırlarla versin.

çok şükür senin adına sevindim benim 12.günüm salı günü acaba bende kan testi
yaptırsammı yada beklesemmi karar veremiyorum

Son düzenleme:
çok şükür senin adına sevindim benim 12.günüm salı günü acaba bende kan testi
yaptırsammı yada beklesemmi karar veremiyorum

canım ben daha önceki aşılamamın 11. günü lekelendim 12. günü de adet oldum . bunda ne leke geldi ne de adet oldum.o yüzden dayanamadım tahlil yaptırdım. senin kaçıncı aşılaman haırlısı olur inşallah güzel haberler bekliyoruz:)

benimde ilk aşılama olmadı tekrar başlıcam senin bu ay kaç yumurtan vardı geçen aya göre farklı neler oldu belirtilerin falan bahsedermisin

hayırlısı olsun canım ümidini kesme sakın Allah büyük. benim yumurta sayım 8 taneydi. benim eşimin sayı azdı. pek bir belirtim yok ya arada kasıklarım ağrıyor yürürken hızlı yürüyemiyorum bi de göğüslerim biraz şiş o kadar.ben bir ay ara vermiştim sen hemen mi başlayacaksın?

bilmiyorum sence beklemelimiym yoksa başlamalımıyım bu arada sen aşılamanı nerde yaptırmıştın...ilk aşılamandan farklı bişey hissettinmi kendinde

benim ilk oldu bu inşallah da son olur ama hayırlısı tabi..

kızlarrr umudunuzu sakın yitirmeyin ben 3.aşılamada hamile kaldımm.tam umutsuzkenn önce kafanızı rahatlatınn psikolojik olarak düşünmeyinn rabbim inşaallh sizlerede tattırsın bu duyguyuu şimdi 29 haftalık hamileyimm

evet canım aşılamadan sonra 3 gün üstüste birliktelik önerdi benim doktorum.
benimde en büyük umudum hamile kalabiliyor olmak. inşallah bir daha kaybvetmem yan kimse kaybetmez bebeğini çok yorucu ve sıkınıtlı bir dönem.
cevabını atlamış olabilirim. siz ne aşamadasınız.

slm arkadaşlar ben de 4 nisanda 2. aşılamamı oldum çok şükür bhcg 12.gün 46.6 15.gün de yani bugün 170 çıktı. Rabbim kuçaklarımızı boş bırakmasın hepimize hayırlarla versin.

hayırlı olsun canım gözünüz aydın. rabbim size bağışlasın bir ömür mutluluklar....

doktorum bana aşılamadan sonra 4-5 gün ilişki önermedi, benim aşılamamın 5. günü, ilk aşılamam..şimdi kafama takıldı ya aşılama yetersiz kaldıysa

Son düzenleme:
kızlar nisan aşılama yaptıranlar diye sayfa açılmış bende uçarak geldim....
8 yıllık evliyinm sırasıyla yaşadıklarım şöyle 2 aşılama 2 tüp bebek kendiliğinden oluşan 1 dış gebelik ve tüpüm ameliyatla alındı arkasından tek tüple aşılama ve yine dış gebelik şimdi tekrar aşılama
nisan 13.günü aşılama oldum 28 nisanda sonuç alıcam...
şu anda sadece göğüs uçlarım hassaslaştı ve büyüdü bol b ol istirahat ediyorum..
çok sıkıldım yatmaktan resmen ruhum bunaldı....
sizlerde bvelirti varmı durum nasıl

Canım mrb, hosgeldin aramıza Benim sonuc tarihim de 28 nisan,beraber gun sayarız artık .bende acayip karın sisligi var onun dısında pek belirtim yok

inşallah yaşadıklarına değer bu sefer,bu yol çok uzun rabbim bizleri çok yormadan bebişlerimize kavuştursun inşallah..

Canım mrb, hosgeldin aramıza Benim sonuc tarihim de 28 nisan,beraber gun sayarız artık .bende acayip karın sisligi var onun dısında pek belirtim yok

oh heleşükür bir yoldaş buldum :))karın şişliği bende geçen sefer çok çok fazlaydı sanırım ilaçlar etkiliyor bilemiyorum ama geçen sefer ben dış gebelik yaşamıştım..şimdi sadece göğüslerde bir değişiklik var rahmin olduğu yerde ara ara batma şeklinde sızılar oluyor offfff ne zor beklemek...hepimize Allah sabır versin....

doktorum bana aşılamadan sonra 4-5 gün ilişki önermedi, benim aşılamamın 5. Günü, ilk aşılamam..şimdi kafama takıldı ya aşılama yetersiz kaldıysa

canım bozma moralini sakın. Her doktorun önerisi farklı olur. Umutsuz olma sakın. Pişman oldum söylediğime. Rabbim ol desin yeterki. Mucize olur yine olur. Sabret ve umut et. :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…