Aşılama 2011 Nisan Ayında Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
aslında test yaptırmayı istiyorum ama korkuyorumda eşim cumaya kadar bekle diyor,bugünüde kayıpsız atlattık bakalım yarını da atlatırsak inşallah umudum dahada artacak..

ay valla ben çatlardım herhalde. Gerçi cumaya pek birşey kalmadı. Hayırlı sonuçları paylaşır, bize müjde verirsin de inşallah kutlarız hepbirlikte......

benim test günümde 28 nisan 3-4 kişiyiz herhalde o gün sonuç alacak. Ben de bir gebelik yaşadım ve kaybettim. Tek hatırladığım göğüslerimdeki dayanılmaz acıydı. Ohss olduğum için diğer belirtileri pek yaşayamadım. Hastanede serum ve iğnelerle kanki olmuştuk. Neyse geçmişi unutalım. Bebişlerimizi kucaklayacağımız günü sayalım hep birlikte.

VALLA BENİMDE GÖĞÜSLERİM DE ŞİŞLİK KASIKLARIMDA KRAMPLAR VAR. AMA FAZLA KENDİMİ DİNLEMEMEYE KARAR VERDİM. HAYIRISIYLA 28 NİSANDA ÖĞRENİCEZ SONUCU. RABBİM KOLLARIMIZI BOŞ BIRAKMASIN İNŞALLAH...

ya bende de bugun karnımda kramplar girmeye başladı, bi de akıntım çok fazlalaştı, ilaçlardan sanırım.
Bu arada şafak 8 bizim için...

canım bozma moralini sakın. Her doktorun önerisi farklı olur. Umutsuz olma sakın. Pişman oldum söylediğime. Rabbim ol desin yeterki. Mucize olur yine olur. Sabret ve umut et. :26:

haklısın canım, amuda da kalksam Allah ol demeden olmuyor kesinlikle...inşallah olmuştur...

Merhaba,

Ben de 18 nisanda aşılamamı yaptırdım. Doktor ertesi gün için birliktelik dedi ama korktum ( Şimdi aşılama tutmaz mı :18: Bir de bende çok şişkinlik var 2 gündür, sizde de oldu mu acaba ??

selam herkese...

ben de iki kere aşılama yaptırdım...negatifti ikisi de....2. aşılamadan sonra doktorum kist olduğunu bir ay beklememizi söyledi.....

beklediğim ay adetim 10 gün gecikti....beta hcg 7 çıktı bugün tekrarlıcaktık artış oldumu diye ama az önce regl oldum.....3. aşılamam mayısa kalıcak....

sabır versin Allah hepimize....çok bekletmesin.....evlat hasretiyle sınamasın.....

arkadaşlar ben de 1 nisanda aşılama yaptırdım, hala beklemedeyim. 18 nisanda bhcg 42,7 çıktı. 19 nisanda bir çatlatma iğnesi daha önerdi doktorum. cuma günü testi tekrarlayacağız. Allahım hepimizi güldürsün inşallahhhh...

Geçmiş olsun masal... Umutları tüketmemek gerek;gerçi herkes için geçerlidir die düşünüyorum; Allah hem manevi hem de maddi sabır versin ...

tşk ederim cnm allah razı olsun ama hayırlı haberle dönemedim sonuç 1,20
kendmi berbat hissediyorum ilk aşılamam olduğu için çok umutluydum....

üzme kendini desem de boş biliyorum ama en azından çabucak toparlanıp tedavini aksatma. Hemen sonuç alınacak diye birşey yok. Yolumuz açık olsun canım öpüyorum....

merhaba,

ben de 18 nisanda aşılamamı yaptırdım. Doktor ertesi gün için birliktelik dedi ama korktum ( şimdi aşılama tutmaz mı :18: Bir de bende çok şişkinlik var 2 gündür, sizde de oldu mu acaba ??

canım aşılamamız aynı gün olmuş. Nasıl geçicek zaman bilmiyorum. Işi de bıraktım ben evdeyim. Zaten alışamadım. şimdi hepten sıkıyo günler beni. Acil oyalanacak birşey bulmam lazım ama nasıl bilmiyorum. şişkinlik kullanılan ilaçlardan kaynaklı genelde herkes farklı tepki veriyo. Tutmadı mı diye düşünüp moralini bozma biliyosun moral herşey. Hakkımızda hayırlısı artık.

Ben tarihleri karıştırdım. Suleyka ile tarihlerimiz aynıymış şimdi farkettim. Ama önemli olan başarmak tabii ki.

canım yaaaa aşılamadan 19 gün sonraki çatlatma iğnesinin mantığını çözemedim. Ne için yaptırdı acaba çok merak ettim. çatlatma iğneleri gebelik hormonu içerdiği için yanlış pozitif sonuç verebiliyo. Kafam çok karıştı arkadaşım. Anlamamda yardımcı olur musun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…