aslında test yaptırmayı istiyorum ama korkuyorumda eşim cumaya kadar bekle diyor,bugünüde kayıpsız atlattık bakalım yarını da atlatırsak inşallah umudum dahada artacak..
kızlar nisan aşılama yaptıranlar diye sayfa açılmış bende uçarak geldim....
8 yıllık evliyinm sırasıyla yaşadıklarım şöyle 2 aşılama 2 tüp bebek kendiliğinden oluşan 1 dış gebelik ve tüpüm ameliyatla alındı arkasından tek tüple aşılama ve yine dış gebelik şimdi tekrar aşılama
nisan 13.günü aşılama oldum 28 nisanda sonuç alıcam...
şu anda sadece göğüs uçlarım hassaslaştı ve büyüdü bol b ol istirahat ediyorum..
çok sıkıldım yatmaktan resmen ruhum bunaldı....
Sizlerde bvelirti varmı durum nasıl
9 nisanda ilk aşılamam yapıldı yarın kan testimi yaptırıcam inş. Olumlu çıkar sonuç...
oh heleşükür bir yoldaş buldum :))karın şişliği bende geçen sefer çok çok fazlaydı sanırım ilaçlar etkiliyor bilemiyorum ama geçen sefer ben dış gebelik yaşamıştım..şimdi sadece göğüslerde bir değişiklik var rahmin olduğu yerde ara ara batma şeklinde sızılar oluyor offfff ne zor beklemek...hepimize Allah sabır versin....
oh heleşükür bir yoldaş buldum :))karın şişliği bende geçen sefer çok çok fazlaydı sanırım ilaçlar etkiliyor bilemiyorum ama geçen sefer ben dış gebelik yaşamıştım..şimdi sadece göğüslerde bir değişiklik var rahmin olduğu yerde ara ara batma şeklinde sızılar oluyor offfff ne zor beklemek...hepimize Allah sabır versin....
canım bozma moralini sakın. Her doktorun önerisi farklı olur. Umutsuz olma sakın. Pişman oldum söylediğime. Rabbim ol desin yeterki. Mucize olur yine olur. Sabret ve umut et. :26:
haklısın canım, amuda da kalksam Allah ol demeden olmuyor kesinlikle...inşallah olmuştur...
erken değilmi ben 7 nisanda yaptırdım ama hala beklemedeyim.
hadi canım hayırlı haberler dön inşallah....
çok şükür senin adına sevindim benim 12.günüm salı günü acaba bende kan testi
yaptırsammı yada beklesemmi karar veremiyorum
selam kzlar bende 16 nisanda aşılama yaptırdım:)
selam herkese...
ben de iki kere aşılama yaptırdım...negatifti ikisi de....2. aşılamadan sonra doktorum kist olduğunu bir ay beklememizi söyledi.....
beklediğim ay adetim 10 gün gecikti....beta hcg 7 çıktı bugün tekrarlıcaktık artış oldumu diye ama az önce regl oldum.....3. aşılamam mayısa kalıcak....
sabır versin Allah hepimize....çok bekletmesin.....evlat hasretiyle sınamasın.....
tşk ederim cnm allah razı olsun ama hayırlı haberle dönemedim sonuç 1,20
kendmi berbat hissediyorum ilk aşılamam olduğu için çok umutluydum....
merhaba,
ben de 18 nisanda aşılamamı yaptırdım. Doktor ertesi gün için birliktelik dedi ama korktum( şimdi aşılama tutmaz mı :18: Bir de bende çok şişkinlik var 2 gündür, sizde de oldu mu acaba ??
arkadaşlar ben de 1 nisanda aşılama yaptırdım, hala beklemedeyim. 18 nisanda bhcg 42,7 çıktı. 19 nisanda bir çatlatma iğnesi daha önerdi doktorum. Cuma günü testi tekrarlayacağız. Allahım hepimizi güldürsün inşallahhhh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?