Aşılama 2011 Nisan Ayında Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
selam kızlar işten geldim hemen oturdum pc nin başına ,benim şimdiye kadar adetim olmadı en azından bugünü atlatabilirsem yarın sabah test yaptıracağım ama öyle her adet öncesi gibi değilim,karnımda çok hafif bi ağrı var oda ara ara oluyo,göğüslerde dolgunluk hissi çok fazla arada midem bulanıyo ama adet olmadan öncede midem bulanıyodu bilmiyorumki herşeyin bi açıklaması var sanırım hayırlısıyla bekliyoruz bakalım yarın size inşallah güzel haberler vermek dileğiyle inşallah...

merhaba bende aranıza yeni katıldım.2. aşılamayı yaptırıcaz.bu defa tutar inşAllah.iğnelere başladık.sizinde tecrübelerininizden faydalanmak için üye oldum buraya aslında ne zamandır takip ediyorum yazıları ama üye olmak bugüne nasipmiş..Rabbim inşAllah çocuk isteyen herkese nasip eder..

hadi hayırlı olsun bakalım:))))

aramıza hoşgeldin canım. Tedavin hayırlı olsun. Kafana takılan herşeyi sorabilirsin. Seve seve hepimiz yardımcı oluruz. Ne de olsa aynı yolda yürüyoruz...

merhaba kızlar bende dün yani 20 nisanda aşılama yaptırdım evde yatıyorum işlemden sonra eve geldigimde uyumuşum ne zaman geldigini bilmedigim 5-6 saat sonra wcde çamaşırımda koyu sarı leke gördüm sizdede oldumu böle bişey korktu aslında ama araştırmlarıma göre normal yarın drumu arıcam tekrar gelirse cumartesi günüdegünde 3 defa vajinal progestan a başlıcam hayırlısı allahtan artık.

canım telaş yapma hemen sonuçta yıkanmış spermleri içeri gönderiyolar. içerde kalcak değil. sıvısı kendini dışarı bırakır ayağa kalktığın zaman. cumartesi akşam ve pazar sabahta ben de aynı şey oldu normal yani. ilk aşılama deneyimin mi ?

arkadaşlar sanırım hasta oluyorum,akıntının rengi değişti akşam yatarken şimdi herşey normal ama bende test yaptıracaktım ama karın ağrılarım da arttı o yüzden bugün bekleyeceğim malesef ama umudum çok azaldı..

Selam arkadaşlar ben de dün ilk aşılamamı yaptırdım..bakalım ne olacak...umarım herkesin gönlüne göre olur...bu süreçte bu siteyi çok takip ettim zaman bulup yazamasam da yazılanları okudum sürekli :))

hayırlı olsun umarım kimsenin emeğini geri çevirmez rabbimm

canım umudunu azaltma, akıntı rengi hamilelikte de değişebilir sonuçta, bizi hbrdar etmeyi unutma..

evet canım ilk aşılamam ondanda telaşlıyım neyle karşılaşabilecegimi bilmiyorum ayagı kalktıgımda sıvı gelmedi ben yatarken gelmiş ben kalkınca gördüm.şimdilik bişi yok normal akıntım geliyo o kadar.ilk gördüğğümden beri bişi gelmedi ben dün aşılamadan önce banyo yapmıştım biraz sıcak banyo yaparım normalde o yüzden korkumdan dünden beri banyo yapmadım bu akşam ılık banyo yapıcam.en azından spermleri korumuş olurum die düşüdüm.test tarihim 1 mayıs 13.günüm oluyo yani nasıl geçicek bilmiyorum ve tutmazsa die korkuyorum biraz.bizde eşimin vardiyalı çalışmasından dolayı çatlama iğnesinden sonraki 36. saatte birleşme olamıyodu izinde alamıyodu işten kalıyodu yani.yada 3-4 saat önce yada sonraya denk geliyodu bide biz başaramıyoruz bari aşılama yaptıralım dedik inş herkesinki benimkide tutar.dünden beri kasıklarımda iğne batması gibi bişiler hissediyorum arada hayırlısı rabbimden .

umarım tutar canım,ama batmalar ve kasık ağrıları ilaçlardan kaynaklı benimde test tarihim 1 mayııs umarım herkes isteğine kavuşur... jel kullanıyomusun sen?

mehaba arkadaşlar bende 19 nisanda aşılamamı oldum,Allah epimize hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah.......test günü yaklaşanlar progesteron test sonucunuz kaççıktı bilgi verirmisiniz?

umarım tutar canım,ama batmalar ve kasık ağrıları ilaçlardan kaynaklı benimde test tarihim 1 mayııs umarım herkes isteğine kavuşur... jel kullanıyomusun sen?

ne jeli kullanılıyor? dr bana hiç öyle bişey demedi...ilk gün yat dinlen dedi sadece, umarım dileyen herkesin bebişi olur, beklemek zor geliyor kızlar ... benim de ağrılarım oluyor, dün yaptırdım aşılamayı bakalım hayırlısı olur inşallah...

canım bana crınone diye vajinadan sıkılan bir jel verdi progestan salgılayıp tutunmasını sağlıyomuş bebeğin bende ilk aşılamamda kullanmadım şimdi vaerdi ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…