Aşılama 2011 Nisan Ayında Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yaa kızlar artık netten araya araya kör oldum ne olur özelde yapanlar bu işin(aşılamanın) ne kadar tuttuğunu yazarsa çok çok memnun olurum birde izmirden olanlar dr arıyorum ücretiyle beni biligilendirirseniz minnetttar olurum raporsuz

nurselcim ben özelde yaptırdım iki aşılamamıda .ilkinde ilaçlara 100, hastaneye herşey dahil 500 verdik.raporlu olarak.2. aşılamada da ilaçlar vardı o yüzden sadece hastaneye 450 verdik.beren ece izmirli o sana bununla ilgili bilgi verir canım...

canım mrb, hoşgeldin, inşallah uyguladığın kürle kavuşursun bebeğine, erken değil canım, aşılama yaptıdığım günü ilk gün sayarsak çarşamba 14. gün oluyor..hadi bakalım hayırlısı..

beren ece sen nasılsın canım?

canım ben klomen+ çatlatma iğnesi ile aşılama yaptırdım, o yüzden iğne ile tedavi daha pahalı diye biliyorum, ben ist. dayım, aşılama+çatlatma iğnesi 430 tl tuttu, klomen ucuz bir ilaç...

canlarım 2. aşılama sonucum belli oldu, tabiki negatif..hazırlıklıydım çoook çoook üzülmedim...

canım benim çoook üzülmemene sevindim üzülmemek elde değil zaten ister istemez insan biraz sarsılıyor.hayırlısı olsun inşaallah.Rabbim tez vakitte bizede hayırlı evlat nasip eder inşaallah.

ya kızlar benim bu ara bağırsaklarım baya çalışmaya başladı yani baya derken fazlasıyla anladınız herhalde.bide bi şişkinlik görseniz 4 5 aylık gibi
incir suyndanmı bilmiyorum napsam bıraksammı içmeyi yoksa devammı etsem?siz ne diyorsunuz napiyim?
ya berenece sen nerdesin napıyosun bu ara senden ses soluk yok merak ettim seni bi ses ver:92:

ben izmirde özel bornova şifada yaptırmıştım aşılamamı. doktorum prof.dr. erol tavmergen. şükürler olsun şu an 14 haftalık hamileyim Allahım isteyen herkese nasip etsin, ben ve benim gibi bebiş bekleyenlere de hayırla, sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. biz önce gonal-f kullanmıştık 235 tl. sonra çatlatma iğnesi otrivelle, piyasada 50 tl ile 80 tl arası değişiyo, eczanenin insafına kalmış. doktora 600 tl. hastaneye de 390 tl. 1 nisanda yaptırmıştım aşılamamı, kusuratları yanlış hatırlıyor olabilirim. ama aşağı yukarı izmirde raporsuz fayatlar böyle.

iyi geceler kızlar,uğurlu topiğime uzun süredir giremedim malesef ama inanın tüm bebek isteyenlere ve burdaki herkes iöçin sürekli dua ediyorum unuttuğumu düşünmeyin sakın......dualarınız kürleriniz ve umudunuz hiç eksik olmasın,yılmadan yorulmadan sabırla yola devam lütfen.....bu arada bi haber paylaşmak istedim,bi tanıdığımıza daha önce 3 kez sanırım tüp bebek yapıldı sonra bir kaç yıl sonra tekrar denedi yine tutmadı doktorlar kesinlikle çocuğunun olmayacağını söyledievlatlık almak istiyordu ama eşi pek yanaşmıyordu,kadını tanıdığım kadarıyla ne bi şikayet ne bi isyan hiç bir şey duymadım şahsen ben onun kadar sabırlı olabilirmiydim bilmiyorum dile kolay 12 yıl bekledi veeeeeeeeeee hamileeee şu an :=)))) kendiliğinden hamile kaldııdoktorlar kesin konuşuyormuş kesinlikle mümkün değil yumurtlaman artık yok felan diyorlarmışş,bunu sizinle paylaşmak istedim herşeyin vakti zamanı var rabbim neylerse güzel eyler canlarım,Allahım hepinize tez zamanda tattırsın bu duyguyu,,birde meryem suresini okumaya başlayınn 41 gün devam edin ara vermeden okuyun,ben meryem suresdinin faziletine çok inanıyorum Allahın izni ile hepinizin güzel hayırlı haberlerini okumak kısmet olur inşallah.....Allaha emanet olun.....

canım özelde 1000 tl yi buluyor belki 50 yada 100 fazla bile olabilir,

bu fiyat doktorunun ücretine göre değişir,benim ilaçlar 500 iğnem 20 tl,sperm yıkama ve doktorumada 400 vermiştim

ınception canım kusuruma bakma giremedim nete bozuldu şimdi ablamdayım açtım senin sonucunu öğrendim çok üzüldüm canım .ama senin çok fazla üzülmemende benim üzüntümü azalttı demekki sen benden daha güçlüsün ben ozamanlar zor günler yaşamıştım hatırlamak dahi istemiyorum.Allahım bizide birgün mutlu edecek bizimde inşallah birgün hayırlı zamandabebeklerimiz olcak onların o güzel yüzünü görmek mis kokusunu duymak bizede nasip olacak ben inancımı kaybetmedim:)

merhaba ben izmirliyim iki aşılama yaptırdım ikiside özelde oldu herbiri toplam 1200 tl civarı... iğneler 425 çatlatma iğnesi dahil.doktorum yumurta takibi için 300aldı aşılama sırasındada 500 ödedim .eğer bu iki aşılamamdada edindiğim tecrübeme dayanarak nacizane sana önerim var asla özelde yaptırma dokuz eylül üniversitesine git.ve erbil doğana muayne ol.bana ilk aşılama öncesi çok söylemişlerdi özelin daha iyi olacağını düşünmüştüm ismi üstünde özel diye ama çok yanıldığımı anladım ama biraz geç oldu hem madden hem manen....umarım hakkında hayırlısı olur.

canım burdayım bende bir ceeeeeeeeeeeeeeee desem mi ne:))canım ben incir kürünü bir iki gün uyguladım bu konuda bilgim yok ama normalde incirin bağırsak çalıştırıcı özelliği var.ablam yer kabızlık sorunu olduğunda .eğer sosyal hayatını etkiliyorsa bırak canım ama yinede sen bilirsin

Canlarım herkese merhaba. ben hala adet olmadım adetim 2. Gun gecikti, su an bel agrisi dısında hicbir belirtim yok, korkuyorum kist oluşma tehlikesi vardı, cok mü büyüdü diye...

Canlarım herkese merhaba. ben hala adet olmadım adetim 2. Gun gecikti, su an bel agrisi dısında hicbir belirtim yok, korkuyorum kist oluşma tehlikesi vardı, cok mü büyüdü diye...

canım merak ettim hasta oldunmu?naptın?benim bu iki gündür kahverengi akıntı gelmeye başladı hayırdır anlamadım adet günüme daha 10 gün var..beni bu kürler çarptı galiba:)
bu arada benim kızkardeşim geçen yaz evlenmişti oda bayadır çocuk istiyorlardı olmuyordu.en son doktora gittiğinde doktor sende pko var demişti sonra geçen ay oda benimle birlikte soğan kürüne başladı kür bitti adet günü 10 gün geçti ama olmadı test yaptı hamile
çok sevindim en azından kür onda işe yaradı ama tabiki Rabbimin nasip etmesi soğan kürüde ona vesile oldu.Rabbim nasip etmeyince yani zamanı gelmeyince çıkıp minaredende atsan kendini boş
berencim bilgisayarının bozulmasına üzüldüm seni aramızda görmek istiyorum tez vakitte inşaallah.
leblebişekeri sen naptın merak ettim tüp bebek çalışmalarına başladınızmı bilgi almak istiyorum senden çünkü bende eylülde yada ekimde düşünüyorum..güzel haberlerini bekliyorum..

canım ben adet oldum sonunda, bu ay da kistim oluşmuş adetim ondan gecikmiş, doğum kontrol hapı kullan dedi, ama ban kullanmıcam..Allah ol derse olur zaten..Soğan kürüne başladım..15 gün uygulayacağım..kardeşini tebrik ederim, darısı hepimizin başına inşallah...eee sen ne yaptın? belik sen de hamişsindir, ne güzel olur...

Uzuuuuuunnn geçen aradan sonra herkese merhaba. Yanılmıyorsam en son 10 mayısta sıkıntılı bir dönemdem sonra hamile olduğum haberini sizlerle paylaşmıştım. Ama hiç birşey sandığım gibi değilmiş... O günden sonra tarifi zor sancılar çektim doktora gittim ilk kontrol için, sonuç; DIŞ GEBELİK ... Hemen iğne yaptılar kurutmak için. İnanmadım yine başka doktorlara gittim, anlattım başımdan geçenleri. Sen neden hastane değilsin, kontrol altında olman gerekiyor dediler. Hemen Zeynep Kamil Hastanesine gittim. Gittiğim gibi yatırdılar. Çünkü dış gebelik çok tehlikeli bir durummuş. Yattığım ertesi günü tarfisiz sancılarla uykumdan uyandım, 5 saatte 5 kez ultrasona girdim; ki hayatımda unutmak istediğim 5 saat. Tanı koyamıyorlar, doktorların biri gidiyor biri geliyor, hepsi tepemde, ben ise sancımdan ağlıyorum, artık nefes alamıyorumdum. İlk kez o an ölüyorum artık dedim... Gece 21.50 ameliyathaneye giderken gördüm. Acilen ameliyata aldılar. Artık bayılmak istiyordum dayanamıyordum sancılarıma... Sabah uyandığımda ilk sorduğum şey yumurtalığımı alıp almadıkları oldu. Evet almamışlardı ama sonradan öğrendim ki 40.000 de 1 görülen bir ihtimalle hamilelik yumurtalığımın içinde büyümüş 2 cm olmuş, rahim içinde kanama yapmış. Ameliyatta 1 kg kan almışlar. Yumurtalığımı ise oyarak temizlemişler. Şu an işlevi olup olmadığı belli değil, %50 ihtimal.

Sözün kısası ben mayıs ayını hatırlamak istemiyorum... Allah düşmanımın başına vermesin. 30 yaşımda anne olmak istiyordum ama kul kurar kader gülermiş... 6 ay hamile kalmam yasak. Sonrasını Allah bilir ...

kızlar ben geldim bilgisayarım tamir oldu şükürr..sizinle dertleşmeyi çok özledimlastmoon canım kardeşini tebrik ediyorum ve eline almayıda inşallah nasip eder rabbim. darısı ablasının ve tüm isteyenlerin başına.inception canım bence doktorun verdiği d.kontrol hapını kullan kullanki kistin yok olsun yoksa gebe kalman zorlaşır.ben bu ay tüp bebek tedavisine başlıyorum müjdemi vereyim sizlere hemen.10 gibi adet olucam .tüm prosedürde tamam sanırım 12 si gibi tedaviye başlanır nasipse kafam çok rahatlamıştı bir aydır çok düşünmüyordum şimdi biraz heyecanlıyım yine..tüp bebekte sonuç daha başarılı ama yinede şubattan beri artık tek embriyo dölleniyormuş çoğul gebeliklere karşı.. şansım biraz daha düşük ama yinede umutluyum hayırlısı bakalım.maraton başladı yine

canım çok geçmiş olsun...hakkında herşeyin hayırlısını iste..bence 6 ay sonra hemen hamile kalacaksın, ve bunun için içten dua edicem...ben de 30 yaşımda anne olmak istiyordum ama, dediğin gibi plan program bize ait olmuyor kaderde..geçmiş olsun tekrar, çabuk toparlanmaya çalış 6 ay içinde ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…