ceeeeeeee burdayım
kardeşim geldi memeleketten onu gezdiriyorum.o yüzden fazla fırsatım olmadı girmeye.eşimde akşamları alıyor bilgisayarı giriyor oyunlara ondan pcyi kapmak zaten zor.neyseşimdi baktım herkez uyuyor bende foruma giriyim dedim sizi merak ettim naptınız diye.benim incir küründe bi haftayı doldurdum 21gün kullanmam gerekiyormuş sonra 7 gün ara sonra tekrar 21gün.bakalım hayırlısı yapabilecemmi o kadar.siz napıyosunuz?berencim bakarız bu ay senden güzel haberler alırız.inşallah bebeğin çok bekletmez seni.sen kaç yıllık evliydin?benim 4 bitecek ve 2 yılımızdan itibaren çocuk istedik ama olmadı sebebsiz infetrtilite galiba bişey görünmüyor çünkü.önce tiroid dediler ilaçla oda düzene girdi ama halen olmadı bunlar bahane zaten Rabbim nasip ettimi her halükarda oluyor..
inception çarşamba testmi yaptırıcan erken değilmi kaçıncı günün olucak hadi hayırlısı inşallah senden de güzel haberler alırız bize umut olursun topiğimiz uzun aradan sonra bebiş haberiyle canlanır:) hadi kaçtım ben öptüm
yaa kızlar artık netten araya araya kör oldum ne olur özelde yapanlar bu işin(aşılamanın) ne kadar tuttuğunu yazarsa çok çok memnun olurum birde izmirden olanlar dr arıyorum ücretiyle beni biligilendirirseniz minnetttar olurum raporsuz
canlarım 2. aşılama sonucum belli oldu, tabiki negatif..hazırlıklıydım çoook çoook üzülmedim...
yaa kızlar artık netten araya araya kör oldum ne olur özelde yapanlar bu işin(aşılamanın) ne kadar tuttuğunu yazarsa çok çok memnun olurum birde izmirden olanlar dr arıyorum ücretiyle beni biligilendirirseniz minnetttar olurum raporsuz
canım mrb, hoşgeldin, inşallah uyguladığın kürle kavuşursun bebeğine, erken değil canım, aşılama yaptıdığım günü ilk gün sayarsak çarşamba 14. gün oluyor..hadi bakalım hayırlısı..
beren ece sen nasılsın canım?
ya kızlar benim bu ara bağırsaklarım baya çalışmaya başladı yani baya derken fazlasıyla anladınız herhalde.bide bi şişkinlik görseniz 4 5 aylık gibi
incir suyndanmı bilmiyorum napsam bıraksammı içmeyi yoksa devammı etsem?siz ne diyorsunuz napiyim?
ya berenece sen nerdesin napıyosun bu ara senden ses soluk yok merak ettim senibi ses ver:92:
Canlarım herkese merhaba. ben hala adet olmadım adetim 2. Gun gecikti, su an bel agrisi dısında hicbir belirtim yok, korkuyorum kist oluşma tehlikesi vardı, cok mü büyüdü diye...
canım merak ettim hasta oldunmu?naptın?benim bu iki gündür kahverengi akıntı gelmeye başladı hayırdır anlamadım adet günüme daha 10 gün var..beni bu kürler çarptı galiba:)
bu arada benim kızkardeşim geçen yaz evlenmişti oda bayadır çocuk istiyorlardı olmuyordu.en son doktora gittiğinde doktor sende pko var demişti sonra geçen ay oda benimle birlikte soğan kürüne başladı kür bitti adet günü 10 gün geçti ama olmadı test yaptı hamile
çok sevindim en azından kür onda işe yaradı ama tabiki Rabbimin nasip etmesi soğan kürüde ona vesile oldu.Rabbim nasip etmeyince yani zamanı gelmeyince çıkıp minaredende atsan kendini boş
berencim bilgisayarının bozulmasına üzüldüm seni aramızda görmek istiyorum tez vakitte inşaallah.
leblebişekeri sen naptın merak ettim tüp bebek çalışmalarına başladınızmı bilgi almak istiyorum senden çünkü bende eylülde yada ekimde düşünüyorum..güzel haberlerini bekliyorum..
Uzuuuuuunnn geçen aradan sonra herkese merhaba. Yanılmıyorsam en son 10 mayısta sıkıntılı bir dönemdem sonra hamile olduğum haberini sizlerle paylaşmıştım. Ama hiç birşey sandığım gibi değilmiş... O günden sonra tarifi zor sancılar çektim doktora gittim ilk kontrol için, sonuç; DIŞ GEBELİK ... Hemen iğne yaptılar kurutmak için. İnanmadım yine başka doktorlara gittim, anlattım başımdan geçenleri. Sen neden hastane değilsin, kontrol altında olman gerekiyor dediler. Hemen Zeynep Kamil Hastanesine gittim. Gittiğim gibi yatırdılar. Çünkü dış gebelik çok tehlikeli bir durummuş. Yattığım ertesi günü tarfisiz sancılarla uykumdan uyandım, 5 saatte 5 kez ultrasona girdim; ki hayatımda unutmak istediğim 5 saat. Tanı koyamıyorlar, doktorların biri gidiyor biri geliyor, hepsi tepemde, ben ise sancımdan ağlıyorum, artık nefes alamıyorumdum. İlk kez o an ölüyorum artık dedim... Gece 21.50 ameliyathaneye giderken gördüm. Acilen ameliyata aldılar. Artık bayılmak istiyordum dayanamıyordum sancılarıma... Sabah uyandığımda ilk sorduğum şey yumurtalığımı alıp almadıkları oldu. Evet almamışlardı ama sonradan öğrendim ki 40.000 de 1 görülen bir ihtimalle hamilelik yumurtalığımın içinde büyümüş 2 cm olmuş, rahim içinde kanama yapmış. Ameliyatta 1 kg kan almışlar. Yumurtalığımı ise oyarak temizlemişler. Şu an işlevi olup olmadığı belli değil, %50 ihtimal.
Sözün kısası ben mayıs ayını hatırlamak istemiyorum... Allah düşmanımın başına vermesin. 30 yaşımda anne olmak istiyordum ama kul kurar kader gülermiş... 6 ay hamile kalmam yasak. Sonrasını Allah bilir ...[/QUO
slm öncelikle çok geçmiş olsun.yazdıklarını okudum ve çok duygulandım.ama şunu unutmamak gerek herşeyin başı sağlık .senin sağlığın; hepimizin hayalini kurduğu bebeğin sağlıklı olarak var olması.canım yaşadıkların gerçekten zor olsa gerek okurken bile çok üzüldüm ama senin şuan sağlığının yerinde olmasınada bir okadar sevindim.senin hamile olduğun haberini hatırlıyorum ama sonra girmedin sanırım topiğe.inşallah en doğru ve hayırlı zamanda tekrar hamiile kalırsın hayırlı ve sağlıklı bir evladın olur
Uzuuuuuunnn geçen aradan sonra herkese merhaba. Yanılmıyorsam en son 10 mayısta sıkıntılı bir dönemdem sonra hamile olduğum haberini sizlerle paylaşmıştım. Ama hiç birşey sandığım gibi değilmiş... O günden sonra tarifi zor sancılar çektim doktora gittim ilk kontrol için, sonuç; DIŞ GEBELİK ... Hemen iğne yaptılar kurutmak için. İnanmadım yine başka doktorlara gittim, anlattım başımdan geçenleri. Sen neden hastane değilsin, kontrol altında olman gerekiyor dediler. Hemen Zeynep Kamil Hastanesine gittim. Gittiğim gibi yatırdılar. Çünkü dış gebelik çok tehlikeli bir durummuş. Yattığım ertesi günü tarfisiz sancılarla uykumdan uyandım, 5 saatte 5 kez ultrasona girdim; ki hayatımda unutmak istediğim 5 saat. Tanı koyamıyorlar, doktorların biri gidiyor biri geliyor, hepsi tepemde, ben ise sancımdan ağlıyorum, artık nefes alamıyorumdum. İlk kez o an ölüyorum artık dedim... Gece 21.50 ameliyathaneye giderken gördüm. Acilen ameliyata aldılar. Artık bayılmak istiyordum dayanamıyordum sancılarıma... Sabah uyandığımda ilk sorduğum şey yumurtalığımı alıp almadıkları oldu. Evet almamışlardı ama sonradan öğrendim ki 40.000 de 1 görülen bir ihtimalle hamilelik yumurtalığımın içinde büyümüş 2 cm olmuş, rahim içinde kanama yapmış. Ameliyatta 1 kg kan almışlar. Yumurtalığımı ise oyarak temizlemişler. Şu an işlevi olup olmadığı belli değil, %50 ihtimal.
Sözün kısası ben mayıs ayını hatırlamak istemiyorum... Allah düşmanımın başına vermesin. 30 yaşımda anne olmak istiyordum ama kul kurar kader gülermiş... 6 ay hamile kalmam yasak. Sonrasını Allah bilir ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?