Kızlar bilen bilir biz hala isim bulamadık oğlumaKafayı yicem düşünmekten ne zor şeymiş yaa.Yada biz zorlaştırıyoruz eşimle,o da olabilir :)
Eşim "kutay" a takmış durumda aylardır, daha önce de yazmıştım. Ben de şimdi "uygar" ve "altuğ" isimlerini buldum. Ne diyosunuz, yorum bekliyorum...
çok güzellll
bizde döndük dolaştık azra da karar kıldık..yanına ne olur acaba..
bizde kararsızız valla:44:canım beğendiğine sevindim azra ismini çok beğenirim ben ama yanına ne olur düşündüm ama bulamadım şimdilik
canım elif kuzenimin ismi yaa.koyamam sanırım aslında çok beğenirimbence azra elif güzel nedense elif ismi çok hoşuma gider benim çok hoş söylenmesi bile
onuda düşünmüştüm ama eşim olmaz dediazra ipek nasıl canım
zeynep sena çok güzelllbence azra ismi tek başına çok güzel.bende azra düşünüyordum ama eşim sena olsun istedi.azra sena pek uyumlu gelmediği için zeynep sena ismini düşünüyorum sizce nasıl kızlar..
kıslar belis mi ela mı karar veremiyoz,hangisi daa güsel
kıslar belis mi ela mı karar veremiyoz,hangisi daa güsel
içinizde Türkçe öğretmeni varmı
kaan mı
kağan mı doğru olanı cevap verirseniz mutlu olurumm
canım aynı ismi düşündüğümüz için aynı merak bizde de var ama arastırmalarma göre ürkçede iki sesli harf yanyana gelemeyeceği için doğru olanı Kağan mıs.
aaa ne güzel bebişlerimiz adaş olacaklar gerçi benimkinin başında hasan ı da varaslında hamile kalmadan önce berkay ismini çok istiyordum ama sonradan kağan da karar kıldım.
doğrusu kaan da olsa ben "kağan" olarak yazdıracam çünkü kaan olarak sevmiyorum.
Benim bildiğim öz türkçesi "kağan" ....
evet canım adaş olacaklarmıs benimkisi de Ali Kağan olacak zaten:)
bi adas daha olacak insAllah kizlar
benim oglus da Yusuf Kaan olacak ins.
böyle yazdirmamiz gerekiyor cünkü almanyada zorluk olmasin diye
canım aynı ismi düşündüğümüz için aynı merak bizde de var ama arastırmalarma göre ürkçede iki sesli harf yanyana gelemeyeceği için doğru olanı Kağan mıs.
benimki de sadece KAĞAN olcak
haydaaa kaan bolluğuna bak ya
benm oğlumun adıda değişiklik olmassa Ali KAan olacak Ali babamın ismi 2 sene önce kaybettik
yazım klavuzuna baktım kağan diye geçiyor ama sanki kaan daha hoş gibi
hnk arastırmalarma göre ürkçede iki sesli harf yanyana gelemeyeceği için doğru olanı Kağan mıs dedin ya onu 8 yaşında oğluma söylediğimdesaadet suat vb. bissürü isim saydı bana bakakaldım.
ama çok güzel demi Ali KAan
isimleriyle yaşasınlar sağlıklı uzun ömürlü analı babalıolsun yavrularımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?