2011 Nisan Bebeklerinin İsimleri

son olarak neye karar verdiniz bilmiyorum ama kendi ismim diye söylemiyorum:90: bence İNCİ çok güzel
11 haftalık hamileyim ben de kızım olsaydı ve kendi ismim olmasaydı ben de kesin inci koyardım
bu arada iki isim olarak annem bana inci nur düşünmüş fena değil. ama tek başına daha güzel bence

bence defne güzel bende çocuğum olursa eğer erkek güney kız eynel koymak istiyorum eynel zazacada aynur anlamına gelir bu arada forumda yeniyim ve ilk mesajım merabalar herkese...

ben gerekli açıklamayı yaptım zaten
sadece örnek vermek için yazmıştım.....)

Kusura bakma canım amacım akıl vermek değildi, yanlış anlamadın umarım. Sen oğlum böyle söylediğinde bakakaldım deyince yazmak istedim sadece. Sorun yok yani

Son düzenleme:
arkadaşlar yarddddddddddddıııııııım. ben bebişime seçkin mert ismini koymak istiyordum. hatta şekerleri bile o şekilde yazıldı :26: ancaaaak ben bebişin adını pars diye değiştirmek istiyorum. ebru şallı bebeğinin adını koymuş. benimde inanılmaz hoşuma gitti. diyanet işlerinden bir bayanda bu tür isimler konabilir hamza, abbas da arslan demek zaten felan dedi. doğan, şahin aslan felan da koyabilirsiniz dedi. seçkin çocukta bir üstünlük oluşturabilir dedi. eşimin hiç hoşuna gitmedi hatta dalga geçti. sonra kk ya sor 5 kişi güzel derse pars ismini o zaman koyarız dedi. çok mu kötü ya

Son düzenleme:

güzel bence ya, bende çocuğuma değişik isimler koymayı isterim . mert ismini çok severim, çok güzel ama çooook fazla var, şöyleki herkesin en azından 3-4- tane mert diye tanıdığı olur, o isimlerden biri olacağına farkı olsun derim ben

Son düzenleme:

elde var biiiiir. canım mert eşimin adı. mecbur adını koycam dedim bi kere o kesin kalacak. o kadar heveslendirdikten sonra vazgeçersem boşar valla

cengizhan isminide severim, bi arkadaşımın kardeşinin adı, severim böyle tarihi ismilerii, kızım olursada duru koyarım ; aslında duru su istiyorum da annem çeşme koy daha iyi diyor

Son düzenleme:
cengizhan isminide severim, bi arkadaşımın kardeşinin adı, severim böyle tarihi ismilerii, kızım olursada duru koyarım ; aslında duru su istiyorum da annem çeşme koy daha iyi diyor

kafa aynı valla ben de kızım olursa okyanus koymak istiyordum. anamın ne dediğini demiyim burda ağzı bozuk kadunun

simtencim parsı ben de beğenmedim çünkü çok farklı isimleri sevmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…