Bizim Adımız METEHAN oldu:)
tesekkr ederm tatlım bilglndrdgn için sudenazı zaten eşim begenmedibuyuk ihtmal inci olacak 2 isim çok düşünmedk ama koyarsak uymlu olsun istyyrm ve iki ismi ile seslnmek istyrm bakalım inci nin yanına ne yakışır sizce?
Canım zaten saadet, suat da öz türkçe isimler değil.Arapça yada farsçadan gelme.Oğluna öyle açıklayabilirsin
ben gerekli açıklamayı yaptım zaten
sadece örnek vermek için yazmıştım.....)
Kusura bakma canım amacım akıl vermek değildi, yanlış anlamadın umarım. Sen oğlum böyle söylediğinde bakakaldım deyince yazmak istedim sadece. Sorun yok yani
arkadaşlar yarddddddddddddıııııııım. ben bebişime seçkin mert ismini koymak istiyordum. hatta şekerleri bile o şekilde yazıldı :26: ancaaaak ben bebişin adını pars diye değiştirmek istiyorum. ebru şallı bebeğinin adını koymuş. benimde inanılmaz hoşuma gitti. diyanet işlerinden bir bayanda bu tür isimler konabilir hamza da doğan demek zaten felan dedi. doğan, şahin aslan felan da koyabilirsiniz dedi. seçkin çocukta bir üstünlük oluşturabilir dedi. eşimin hiç hoşuna gitmedi hatta dalga geçti. sonra kk ya sor 5 kişi güzel derse pars ismini o zaman koyarız dedi. çok mu kötü ya
güzel bence ya, bende çocuğuma değişik isimler koymayı isterim. mert ismini çok severim, çok güzel ama çooook fazla var, şöyleki herkesin en azından 3-4- tane mert diye tanıdığı olur, o isimlerden biri olacağına farkı olsun derim ben
cengizhan isminide severim, bi arkadaşımın kardeşinin adı, severim böyle tarihi ismilerii, kızım olursada duru koyarım; aslında duru su istiyorum da annem çeşme koy daha iyi diyor
kafa aynı vallaben de kızım olursa okyanus koymak istiyordum. anamın ne dediğini demiyim burda ağzı bozuk kadunun
arkadaşlar yarddddddddddddıııııııım. ben bebişime seçkin mert ismini koymak istiyordum. hatta şekerleri bile o şekilde yazıldı :26: ancaaaak ben bebişin adını pars diye değiştirmek istiyorum. ebru şallı bebeğinin adını koymuş. benimde inanılmaz hoşuma gitti. diyanet işlerinden bir bayanda bu tür isimler konabilir hamza, abbas da arslan demek zaten felan dedi. doğan, şahin aslan felan da koyabilirsiniz dedi. seçkin çocukta bir üstünlük oluşturabilir dedi. eşimin hiç hoşuna gitmedi hatta dalga geçti. sonra kk ya sor 5 kişi güzel derse pars ismini o zaman koyarız dedi. çok mu kötü ya
elde var biiiiir.Canım mert eşimin adı. Mecbur adını koycam dedim bi kere o kesin kalacak. O kadar heveslendirdikten sonra vazgeçersem boşar valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?