2011 Nisan Bebeklerinin İsimleri

Teşekkür ederiz.
benim tatlı kızımın adıda ALLAHIN izniyle AZE OLCAK

Arkadaşımın yeğeninin ismiydi.
İlk onda duymuştum.
Değişik bir isim ama Türkçe değil sanırım.

benim prensesimin adı da kısmetse ECRİN olucak,,anlamı Allah'ın hediyesi demek

Kızlar bilen bilir biz hala isim bulamadık oğluma Kafayı yicem düşünmekten ne zor şeymiş yaa.Yada biz zorlaştırıyoruz eşimle,o da olabilir :)
Eşim "kutay" a takmış durumda aylardır, daha önce de yazmıştım. Ben de şimdi "uygar" ve "altuğ" isimlerini buldum. Ne diyosunuz, yorum bekliyorum...

canım anlamnı blmyrm ama bana altuğ ismi söylenşi biraz zor gbi gelyr..bana kutay daha ii gbi geldi

oğluşumun ismi inşallah EMİR olacak ama ben iki isim istiyorum kayınvalidem ve kayınpederim ikinci isim olarak KIVANÇ diyolar ama benim içime sinmiyorum KIVANÇ ismi daha farklı daha içime sinen birşeyleristiyorum fikir verirseniz çok sevinirim

bence azra elif güzel nedense elif ismi çok hoşuma gider benim çok hoş söylenmesi bile

benim oğlumun adı hasan kağan olacak kısmetse malum hasan kayınpeder adı benim eşim tek oğlan ve oğlum da sülalenin 5. ama ilk erkek torunu yani mecburen kayınpeder adı koyulacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…