2011 Nisan Bebeklerinin İsimleri

sağolun kızlarr..bir yardım istedim,isim bulamadım dedim.bir Allahın kulu tek bişey yazmadı

canim ben buraya kendikimi yazdim bir dahada bu geceye kadar ugramamistim.bir listem vardi begendigim isimler yazayim belki begendigin cikar
ege:),can,kuzey,emir,berk,tamay,boran,efe,mert,alp,atIL,aras,rüzgarbenim oglan olsaydi can koyacaktik..umarim begenirsin

sağolun kızlarr..bir yardım istedim,isim bulamadım dedim.bir Allahın kulu tek bişey yazmadı

listemdeki kiz isimlerinide paylasayim belki birilerine yardimci olur:))

nisa,sude,helin,eylül,ceren,azra,nihan,ILgIn,beril,berra,berfin,ezgi,öykü,pelin,rana,deren,sena,serra,yagmur,belin,ipek,alara,nehir,idil,dilan,melina,su,ceylin,belis,defne,efsa

Son düzenleme:
kızlar cinsiyetimiz değişti ... Yaman yalan oldu :2: Kızımız geliyormuş... isim belli değil..

daha yeni okudum canım dediğin gibi ilk bebiş sağlıklı olsunda ikisininde ayrı tadı ayrı güzellikleri bize kız dese bende zorlanırdım isimde düşünüyorumda hiç bişi beğenemiyorum sude ela nisa biraz hoş geliyor

ilgin için sağol tatlım,isimlerde son yıllardaki güzel isimlerden ama ben anlamına çok önem veriyorum ve manevi anlamda güzel anlamlı bişeyler istiyorum..hemde çocuk ismnin anlamınıda taşıyor..bak mesela boran ,rüzgar fln koyanlar var çevremde çok esip gürleyen tipler dikkat etsin koyacak olanlar
efe abimin oğlu,can herkeste var,kuzey ve emirinde anlamları hoş değil..yani sakın yanlış anlama böyle çok eleştiriyormuş gibi yada beğenmiyormuş gibi fln düşünme nolurr..
ama gerçek fikirlerim bunlar..ben Allah katında isimlerin anlamından sorumlu olacağımız için bu konuda hassasım biraz..

ay kanki çok hoşsun bana nie sormuyoun..ben her topiği takip edemiyorum.. Genele yazsaysın ya...ben emir ismini seviyorum. 10 emirden... Nedense ama sana fikrimi sunarım cnm...

Bizim doktor önce kız dedi adını nisan koyacaktık ama yaman gibi yalan oldu..
Oğlumuza şimdilik taylan adını düşünüyoruz ikinci ismi olarakta aren (kum tanesi ve güneş anlamına geliyormuş) yada armin (özgürlük ve barış yanlısı anlamı)bakalım hangisi olacak yada başka bişeyde mi karar kılacağız

sizce nasıl ??????

farklı isimler yakışmış ama cnm iki isim

benim oğluşumun adı teoman tamamen babamızın istegi daha biz evlenmeden belliydi birsey diyemiyorum bende

cnm ikinci isim istemiyomu...eşim mustafayı evlenmeden çnce dedesinin ismi die koycam demiş içinden..yusufuda ben koydum mesela

ikinci isim hakkındada fikri vardı teoman tekin olacaktı eşimin bababsının ismi vazgecirene kadar neler çektim bilsentek isme razı oldum..ilk torun bebiş o yüzden koymak istedi ama ben istemedim bu isim devamı konusunu sevmiyorum ben kimsenin adını koymycam dedim..birde eşimin ailesi üç isimli hep eşimde tek istiyor ismi bakalım dört ayda bişiler değişir belkihalamız kerem istiyor cok te severiz halamızı kıramazsak teoman kerem olur:))

sevgili arkadaşlarım.
isim seçmek çok zor bir iş bizde eşimle bir türlü karar veremedik hala düşünüp araştırıp duruyoruz.
Ancak benim nacizane bir fikrim var erkek çocuklar bundan bir nebze istisna tutulabilir belki ama özellikle kız çocuklara tek isim verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Benim bebeğimde kız olacak ve mutlaka tek ismi olacak. Neden derseniz tecrübe ile sabit :)
Benim iki ismim iki soy ismim var. meslek dolayısıyla ya da manevi bir sebeple bir bayanın evlenmeden önceki soyadını taşıması bence hakkı. Şu an kimliğimdeki dört isimle yaşıyorum eski soyadımı hala taşıdığıma asla pişman değilim ama anne babamın bana tek bir isim vermiş olmasını çok ama çoook isterdim. Ağzı yanmış biri olarak bu konuyuda atlamamanızı rica ediyorum:)

iki isim de çok güzel,pek duymamıştım..anlamları da çok güzelmiş..
soyismi uyumuna da dikkat ederek seçilmeli özellikle erkeklerde..

merhaba kızlar...

bizim isim yine değişti.. kaan yada ali kaan dedik ve 3 gündürde aynı:)))) umarım değişmez ben çok ısındım çünkü:))))

bizim isim hikayemiz biraz farklı hanımlar ama benim için çok çok değerli...
benim 9 yaşında down sendromlu bir kardeşim var uğruna ölecek kadar seviyorum o derece yani ömrüm benim herşeyim o
hamile kaldığımı söylediğimden beri fikri hiç değişmedi kızzzz kızzzzz diyip duruyodu asla erkek demedi fikri hiç değişmedi hatta onun haricindeki herkes ama HERKES erkek diyordu neyse bir gün annemin arkadaşı sormuş kız kız diyip duruyosun muhammet adını ne koyacaksın bari demiş bizim bücürden el cevap : AYŞEEEEEEEEEEEE
nasıl güldüm sevindim anlatamam belki de biricik kardeşim bebeğimin dayısı sağlıklı olsaydı da çocuğumun adını koyabilseydi diye düşünecek durumdayken onun ağzından böyle bir şey duymak beni inanılmaz sevindirdi ve kız olursa kesinlikle bitanemin dediği olacak AYŞE olacak dedim veeee dr. büyük bir oranla kız olacağını söyleyince kesinleşti artık bebeğimin adı ayşe oldu

ne güzel canım benim... adı ile yaşasın inşallah Ayşe Bebek:)

iki isim de çok güzel,pek duymamıştım..anlamları da çok güzelmiş..
soyismi uyumuna da dikkat ederek seçilmeli özellikle erkeklerde..

vermiş olduğun fikir için teşekkürler.
ben sanki taylan areni daha çok benimsiyorum sanki armin kız gibi geliyor
bakalım en son neye karar vereceğiz..
ya gerçekten isim seçmek çok zormuşş:44:

merhaba kızlar bende kağan veya çağan arasında kaldım bakalım ne olacak

çağan ismi daha hoş geliyor kulağa anlam olarakta daha güzel bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…