Merhaba,
Umarım benim de Nisan da transferim gerçekleşir. Ben ekimde ilk denememi yaptım ve maalesef kasımda negatifi gördüm. Doktorum 2 siklus sonra deneriz tekrar dedi ama bir sürü aksilik üst üste geldi. En son Şubatın 24 ünde yeniden iğnelere başlamıştım ki iğneler bende kist yaptı ve yine tedavim iptal edildi. Şu sıra baskılama için doğum kontrol hapı kullanıyorum, onlar ay sonunda bittiğinde eğer bir sorun olmazsa yeniden kısa protokolle deneyeceğiz. Bu kez şansım yaver giderse Nisan ortasında transferim olur. Umarım olur. Tedaviye bile başlayamazken içimde hiç umut yeşermiyor çünkü..
ben de seni hatırlıyorum canım sonradan fazla yazmadın demek olmadı üzüldüm ama ne demişler Allahın hakkı üç değil mi :)))canım benim açtığım topikten biliyorum seni.nolur moralini bozma bak en azından başlangıcı yapmışsınız bence herşey yolunda gidecek ve nisan ayı bize uğurlu gelecek:81:
slm kızlar bir aksilik çıkmassa benimde nisanda tranferim gerçekleşir mart sonu başlıyoruz adetimi bekliyorum umarım bu kez olur dualarım hepimize
ben de seni hatırlıyorum canım sonradan fazla yazmadın demek olmadı üzüldüm ama ne demişler Allahın hakkı üç değil mi :)))
dondurulmuşun olmadı mı?
ben hep diyorum ki bahrda kuru dalları çiçeklendiren Rabbim bu bahar bizi de tomurcuklandırsın..
slm kızlar bir aksilik çıkmassa benimde nisanda tranferim gerçekleşir mart sonu başlıyoruz adetimi bekliyorum umarım bu kez olur dualarım hepimize
kulağa çok saçma geliyor ama bahar aylarında tedavilerin başarılı olduğunu okumuştum bir zamanlar, biraz züğürt tesellisi ama ben buna inanmak istiyorum :)) bu bahar bize gelsin..
evet yeni tedaviye yeni topik, uğur getirsin inşallah..yok canım ben zaten topiği açtığımda 2, denememi yapmıştım.tedavi sürem uzayınca bi süre konudan uzak kalmak için yazmadım tabi o arada topiğin ucu kaçtıtedavime tekrar başladığımda yazdım ama oradaki arkadaşlar çoktan sonuca ulaşmışlardı.neyse bizde buradan devam ederiz.
ya banada diğer denemelerime göre yani deneme yaptığım zamanlara göre şimdiki arkadaşlarım daha çok pozitif sonuç alıyor gibi geliyor.
evet yeni tedaviye yeni topik, uğur getirsin inşallah..
bi yolunu bulup kendimizi heveslendirmemiz şart zaten.
banamı sordun canım anlayamadım benim ikinci dr profosör turan çetin
bencedesenin doktorun kimdi canım
ben bursada prof.osman develoğlu na gidiyorum.
senin doktorunla ilgili hep çok güzel şeyler duyuyorum inşallah senin şifan da onun elinden gelir
adana balcalı da hocalık yapıyo ben özeline gidiyorum ilki negatif oldu ama ben merkezden çok memenun kaldığım için tekrar orada denemek istedim hayırlısı artık
inşallah canım.doktoruma güveniyorum bu kez.ilk iki denemede güven yoktu...kime sorsam lemi hocada yaptırdığı ilk denemede tuttu diyor.hayırlısı inşallah
doktora güvenmek önemli tabi ben bu kadar aksiliği üstüste yaşayınca bazen kafam karışmıyor değil ama şimdilik değiştirmek de istemiyorum çünkü çok ilgili bir insan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?