silanazcmm maşallahh oğluşunn baya tombişşş ama yavaşş yavaşşş alıştırr ek gıdaya ileerdee zorlukk çekersinn yoksaaa ....bizimmdee 7,5 ayımızz dolduuuu 10 gün öncee 8 kg idikkk ama dediğin gibii gün gün deişiyorrr ,diş sıkıntılarımızz çokk fazla ateşlenme felann oluyorrr diş jelii kullanıyorummm buarada ek gıyaa başladımm sabahlarıı 1 yumurta yiyirr minnoşumm tek sevdiğii besin buu yumurtadan bir saat sonraa cicibebe yiyorr 7 tane felan süt ile ıslatıorumm ,2 saat sonra felann emiyorrrr ardındann bir küçükk boyy muzz yediriorummm çorbalardan da hepsinii denedimm bulgurluu yoğurt çorbasınıı biraz seviyorr ama benn yedirirkenn zorlanıyorumm dr. söyledimm bunuu oda alışmasıı lazımm hemenn pes etmee ısrarr ett alışsınn ilerdee zolukk çekme dedii kavonozz mamasıı bende veriyorumm meyveli yoğurt felann bellii markalardannn yoğurtuda pek sevmiyorr ama benn zorla veriyorumm işteee ,bnmm paşamda çokk hareketliii 15 gün önce desteksiz oturmayı öğrendikk emeklemeye hves ediyorrr bugünde kanepeye dayadımm ayakta durabiliyorrr çok şükürr ALAHIMM bizee bugünlerii gösterdii inşallahh isteyenn herkese hayırlıı evlatlarr nasipp ederr sen oğluşunn çok küçükkenn balık yağımı nee veriyordunn cnmm neydii o tam hatırlayamadımm ,neysee grşrzz arkadaşlarrr bebişleriiiiniziiiii kocamann öpüyorummmm:)
mrb silanazcım işlerin yoğunluğundan yazamıyorum kızım küçük bir tatlı melek çok güzel bir hediye bize verilen eminimki hepinizin bebekleri çok tatlıdır.. kızım artık 9.ayda çorbalar yiyo ama çok işdahlı değil sadece sebze çorbası ve tarhana seviyo meyvelerden şeftali kaşık mamaları yulaflı bisküvili kavanoz maması sütlaç ve muzlu muhallebisini sadece az yiyebiliyo çok yemiyo bizimle masada yemek yemesine bayılıyo biz ne yersek az az onada veriyorum.. dün doktor kontrolumuz vardı 7,850 kg 68 cm tam ideal dedi doktor bana zayıf geliyo ama 1 aydır emmiyo milupa aptamil mama yiyo onu seviyo çoğunluk mama veriyoruz doktorumuz öyle dedi bugün kahvaltıya başladık tuzsuz peynir yumurta sarısı koska pekmez hipp organik bisküvi bugün yemiş sevmiş inşallah devamı gelir sıkılmaz doktor günde 1 köfte büyüklüğü eti ezip yedirin dedi akşam köfte içi verdim çok yemedi benden bu kadar şimdilik aslında çok anlatılıcak yazılıcak var ama vaktim yok hıı birde benim kız sürekli çığırıyo dönüyo ve adım atmaya başladı ellerini tutarak ama dişimiz yok dahabebişlerinizi öptüm by
Canım arkadaslarım ve minikleri hepinize merhaba. Coook uzun zamandır yazmadım size, ara ara aklıma geldi ama fırsat olmadı. Oncelikle yazdiklarinizi okudum, masallah hepiniz kocaman yapmissiniz bebeklerinizi, allahim saglikla buyumelerini nasip etsin. Ek gidalar baslamis, disler cikmis. Rabbim korusun hepinizi...
Ben de artık bir anneyim)) hem de coook mutlu bir anne, çok zor günler yasadım ama şimdi keyfini sürüyorum. Benim miniklerim 30.haftada gelmek istediler, 15gun hastanede yattım. Tam 32.hafta dolduğunda 16.06.2012 tarihinde sezeryanla 1200gr YAGMUR, 1400gr TOPRAK dünyaya geldiler. Minik prensim 20gun, tatlı cadım 35gun kuvezde kaldılar. Ömrümün yarısı onlarla kuvezde tükendi, şimdi yuvamızda, koynumdalar allahıma şükürler olsun saglik durumları gayet iyi. Çok haylaz, serseri bir oğlum, citkirildim, cimcime bir kizim var teyzeleri. Sizlerle başladığım anne olma serüvenimi nihayet evlâtlarıma taclandirdim.
Hepinizi kocaman opuyorum, Rabbim hepimizin evlatlarını korusun. İsteyen herkese bu eşsiz duyguyu nasip etsin. Çiçeği burnunda anneden sevgilerle...
Canim va;lahi goruntude oyle tombis tombis yanaklari yok ama kilosu iyi maslalah yarin kontrolumuz var bakalim hersey yolundadir isn. ben yumurtayi sulandirip veriyorum ama yemiyor sen ansil veriyosun canim bi zahmet yazsana belki benimkide alir.... cicibebe ye benim oglum 7.5 aydan sonra almaya basladi arada bende veriyorum... bulgurlu yogurt nasil yapiyosun ve belender dan geciriyomusun yoksa bulgurlu oyle verdinmi? canim eve benim oglum 7.5 aya kadar nerdeyse hicbir ek gidayai almadi simdi cok sukur yiyor ben hic zorlmadim simdi cok guzel maslalh yiyo.... benimkide desteksiz oturuyor artik hehe kanepe kenarlarinda dikilmeye bile basladi:))) amin sayiden bugunler bizim icin allahin mucizesi simdi sitede 4. tup bebek denemesi filan gordunmmu topikler allahim diyorum bende o yollardan gectim hemde ne zorlukalrla simdi hepsini unutmus gibiyim ogluma baktikca sen ne buyuksun
Canim ben ogluma hic bisey vermedimsadece d vitamini veriyorum ama onuda hep unutuyorum ekndim ictim ilk zamanlar balik yagi sutumden gecsin iyi diye ama toplasan bir ay icmedim.... bizde opuyozz
yeni disinizde hayirli ugurlu olsun efendim, darisi benim oglusmun basina
Canım tebrıklerr.hoşgelmıiş miniklerrrCanım arkadaslarım ve minikleri hepinize merhaba. Coook uzun zamandır yazmadım size, ara ara aklıma geldi ama fırsat olmadı. Oncelikle yazdiklarinizi okudum, masallah hepiniz kocaman yapmissiniz bebeklerinizi, allahim saglikla buyumelerini nasip etsin. Ek gidalar baslamis, disler cikmis. Rabbim korusun hepinizi...
Ben de artık bir anneyim)) hem de coook mutlu bir anne, çok zor günler yasadım ama şimdi keyfini sürüyorum. Benim miniklerim 30.haftada gelmek istediler, 15gun hastanede yattım. Tam 32.hafta dolduğunda 16.06.2012 tarihinde sezeryanla 1200gr YAGMUR, 1400gr TOPRAK dünyaya geldiler. Minik prensim 20gun, tatlı cadım 35gun kuvezde kaldılar. Ömrümün yarısı onlarla kuvezde tükendi, şimdi yuvamızda, koynumdalar allahıma şükürler olsun saglik durumları gayet iyi. Çok haylaz, serseri bir oğlum, citkirildim, cimcime bir kizim var teyzeleri. Sizlerle başladığım anne olma serüvenimi nihayet evlâtlarıma taclandirdim.
Hepinizi kocaman opuyorum, Rabbim hepimizin evlatlarını korusun. İsteyen herkese bu eşsiz duyguyu nasip etsin. Çiçeği burnunda anneden sevgilerle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?