silanazcmm maşallahh oğluşunn baya tombişşş ama yavaşş yavaşşş alıştırr ek gıdaya ileerdee zorlukk çekersinn yoksaaa ....bizimmdee 7,5 ayımızz dolduuuu 10 gün öncee 8 kg idikkk ama dediğin gibii gün gün deişiyorrr ,diş sıkıntılarımızz çokk fazla ateşlenme felann oluyorrr diş jelii kullanıyorummm buarada ek gıyaa başladımm sabahlarıı 1 yumurta yiyirr minnoşumm tek sevdiğii besin buu yumurtadan bir saat sonraa cicibebe yiyorr 7 tane felan süt ile ıslatıorumm ,2 saat sonra felann emiyorrrr ardındann bir küçükk boyy muzz yediriorummm çorbalardan da hepsinii denedimm bulgurluu yoğurt çorbasınıı biraz seviyorr ama benn yedirirkenn zorlanıyorumm dr. söyledimm bunuu oda alışmasıı lazımm hemenn pes etmee ısrarr ett alışsınn ilerdee zolukk çekme dedii kavonozz mamasıı bende veriyorumm meyveli yoğurt felann bellii markalardannn yoğurtuda pek sevmiyorr ama benn zorla veriyorumm işteee ,bnmm paşamda çokk hareketliii 15 gün önce desteksiz oturmayı öğrendikk emeklemeye hves ediyorrr bugünde kanepeye dayadımm ayakta durabiliyorrr çok şükürr ALAHIMM bizee bugünlerii gösterdii inşallahh isteyenn herkese hayırlıı evlatlarr nasipp ederr sen oğluşunn çok küçükkenn balık yağımı nee veriyordunn cnmm neydii o tam hatırlayamadımm ,neysee grşrzz arkadaşlarrr bebişleriiiiniziiiii kocamann öpüyorummmm:)
Canim va;lahi goruntude oyle tombis tombis yanaklari yok ama kilosu iyi maslalah yarin kontrolumuz var bakalim hersey yolundadir isn. ben yumurtayi sulandirip veriyorum ama yemiyor sen ansil veriyosun canim bi zahmet yazsana belki benimkide alir.... cicibebe ye benim oglum 7.5 aydan sonra almaya basladi arada bende veriyorum... bulgurlu yogurt nasil yapiyosun ve belender dan geciriyomusun yoksa bulgurlu oyle verdinmi? canim eve benim oglum 7.5 aya kadar nerdeyse hicbir ek gidayai almadi simdi cok sukur yiyor ben hic zorlmadim simdi cok guzel maslalh yiyo.... benimkide desteksiz oturuyor artik hehe kanepe kenarlarinda dikilmeye bile basladi:))) amin sayiden bugunler bizim icin allahin mucizesi simdi sitede 4. tup bebek denemesi filan gordunmmu topikler allahim diyorum bende o yollardan gectim hemde ne zorlukalrla simdi hepsini unutmus gibiyim ogluma baktikca sen ne buyuksun
Canim ben ogluma hic bisey vermedimsadece d vitamini veriyorum ama onuda hep unutuyorum ekndim ictim ilk zamanlar balik yagi sutumden gecsin iyi diye ama toplasan bir ay icmedim.... bizde opuyozz
yeni disinizde hayirli ugurlu olsun efendim, darisi benim oglusmun basina