2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

slm kizlar

oglusum her gun biraz daha buyuyor, onu buyumesini izlemek bana muthis bir haz veriyor, canim balim herseyim olgum.. 3 aylik muayenmiz cok sukur cok guzel gecti, oglum 64cm 7100gr olmus... butun kontroller guzel gecti 4 aylik asimiz var.. sizin bebisler nasil bakalim..

HLycn, yse nerlerdesiniz merak ediyorum annelik ansil gidiyor bakalim.. arada bir firsat buldunuzmu yazin lutfen.... tabi mucizelerinize kavustunuz insnain gozu daha birsey gormiyor bende anca firsat bulabildimmi giriyorum...

Mersenem senin yakisikli nasil oldu? arkadasalr ek gisaya ne zaman gecmeyi dusunuyorsun 4 aylik mi yoksa 6 aylik mi?

MAŞALLAH TEBAREKALLAH oğluşuna ama resimlerini hala atmadın unuttum zannetme:52:bizim paşada elmayı felan soruyo yavaş yavaş ek gıdaya başladım 20 sinde kontrolümüz var artık boy kilo ne çıkcak ama boyunu evde ölçtüm 68cm tebarekallah

slm kizlar

oglusum her gun biraz daha buyuyor, onu buyumesini izlemek bana muthis bir haz veriyor, canim balim herseyim olgum.. 3 aylik muayenmiz cok sukur cok guzel gecti, oglum 64cm 7100gr olmus... butun kontroller guzel gecti 4 aylik asimiz var.. sizin bebisler nasil bakalim..

HLycn, yse nerlerdesiniz merak ediyorum annelik ansil gidiyor bakalim.. arada bir firsat buldunuzmu yazin lutfen.... tabi mucizelerinize kavustunuz insnain gozu daha birsey gormiyor bende anca firsat bulabildimmi giriyorum...

Mersenem senin yakisikli nasil oldu? arkadasalr ek gisaya ne zaman gecmeyi dusunuyorsun 4 aylik mi yoksa 6 aylik mi?

MAŞALLAH TEBAREKALLAH oğluşuna ama resimlerini hala atmadın unuttum zannetme:52:bizim paşada elmayı felan soruyo yavaş yavaş ek gıdaya başladım 20 sinde kontrolümüz var artık boy kilo ne çıkcak ama boyunu evde ölçtüm 68cm tebarekallah

İyiyuz kuzum bibyaramazlik yok allahha sukur.giriyorumokuyp cikiyorum bvakit bulamiyorum inanki..hepiniz iyi olun insallah:71:

selam kızlar naber? ben yazamadım uzun zamandır biliyorsunuz kızım çok küçük doğdu 2 kilo bile değildi doğduğunda çook zorluk çektik hala da inanılmaz gaz sorunu yaşıyoruz ama buna da şükür. gaz sorunu normalde 3 ayda geçermiş ama kızım 1 ay erken doğduğu için sanırım daha uzun sürecek, bugün tam 75 günlük olduk :)) ve maaşallah 1960 gramdan 4.5 kiloyu geçtik boyumuzda 10cm kadar uzadı.. benim de doğum iznim önümüzdeki ayın 9unda bitiyor şükürler olsun ki ablam bizde kalıyor kızım kreşe başlayana kadar 2-3 yıl bakacak kızıma.. işte böyleee..

hu hu kizlar ne zamandir yazmiyordum:-) benim oglan da cuma gunu ucuncu ayini bitirecek. gecen ay alti bucuk kiloydu. bir ay erken dogdu ama erken doganlar sahiden daha hizli buyuyorlarmis. bugun ise basladim. zor bur gundu. sutumu sagip birakiyorum. babannwsi bakiyor, o yuzden gozum arkada degil. sizler de iyisiniz umarim. vay be nerden nereye geldik:-)sukurler olsun.

seninkide selvi boylu masalalhh canim... canim ben resim yuklemeyi bilmiyorum diyip isin icidnen cikamak istemiyorum, ama ben fazla taraftar degilim koymaya cunku akdinalrkulubu en kucuk arastirma yaptinda cevap olarak cikan birinci yada ikinci site oluyor... canim kac aylik oldu snein bebek sen benden sonra dogum yapmamaismiydin... ben daha hic birsey vermedim anne sutu disinda 6 aydan oncede dusunmuyorum...

İyiyuz kuzum bibyaramazlik yok allahha sukur.giriyorumokuyp cikiyorum bvakit bulamiyorum inanki..hepiniz iyi olun insallah:71:

Aman iyi olun canim masallah yakisklimiz buyumustur simdi, bende yazamadim zamn oyler yapiyorum en azindan siz arkadaslari takip etmeye calisiyorum... firsa tbuldukca yaz ama canim opuyoruz sizi...

selam kızlar naber? ben yazamadım uzun zamandır biliyorsunuz kızım çok küçük doğdu 2 kilo bile değildi doğduğunda çook zorluk çektik hala da inanılmaz gaz sorunu yaşıyoruz ama buna da şükür. gaz sorunu normalde 3 ayda geçermiş ama kızım 1 ay erken doğduğu için sanırım daha uzun sürecek, bugün tam 75 günlük olduk :)) ve maaşallah 1960 gramdan 4.5 kiloyu geçtik boyumuzda 10cm kadar uzadı.. benim de doğum iznim önümüzdeki ayın 9unda bitiyor şükürler olsun ki ablam bizde kalıyor kızım kreşe başlayana kadar 2-3 yıl bakacak kızıma.. işte böyleee..

Canim gaz problemi 3 aydan sonra cok azaliyor cogu zaman kendi atmaya basliyor senin yardimin olmadan, masallah kizimiz toparlamis.. allah nazarlardan saklasin... cok sanslisin cnaim ne mutlu emanet etcen yakinlarin var...

hu hu kizlar ne zamandir yazmiyordum:-) benim oglan da cuma gunu ucuncu ayini bitirecek. gecen ay alti bucuk kiloydu. bir ay erken dogdu ama erken doganlar sahiden daha hizli buyuyorlarmis. bugun ise basladim. zor bur gundu. sutumu sagip birakiyorum. babannwsi bakiyor, o yuzden gozum arkada degil. sizler de iyisiniz umarim. vay be nerden nereye geldik:-)sukurler olsun.

Ya allah allah bacim sende benden sonra dogum yapmadinmi benim oglan daha 3 ay bir haftalik oldu seninki ucuncu ayini nasil bitiriyor kafam karisti... evet canim benimkide 1 ay once dogdu ama cok sukur cok guzel toparladi... bende geneli calismasamda gogsumu sagip sutumu veriyorum... cunku gece anca aliyor... vallahi oyle yatip kalkip sukretmek lazim...

seninkide selvi boylu masalalhh canim... Canim ben resim yuklemeyi bilmiyorum diyip isin icidnen cikamak istemiyorum, ama ben fazla taraftar degilim koymaya cunku akdinalrkulubu en kucuk arastirma yaptinda cevap olarak cikan birinci yada ikinci site oluyor... Canim kac aylik oldu snein bebek sen benden sonra dogum yapmamaismiydin... Ben daha hic birsey vermedim anne sutu disinda 6 aydan oncede dusunmuyorum...

slm cnm .. Ewt ablası bizimki boya gidiyor biraz bende oğluşuma anne sütü veriyorum tabii abii arada bazı şeylerden tatttırıyorum ayrıca 4 aydan sonra bazı pürelerede başlıycam çocuk dr. Verdiği bir kitapcıkta önerilen besinler var hem ilerde yemek seçme problemide olmuyormuş , bizimde 21 martta 3 ay biyor inşallahhh ,resim konusunda da fikrine tabiki saygı duyuyorumm:)

16 aralikta dogum yaptim silanazcim. cuma ucbitecek dolayisi ile:-)

Cnaim benmi yaznlis hesap;iyorum sizmi bilmiyorum guzelim ben 6 aralikta dogum yaptim oglum 3 ay 1 hafta iki gunluk sneinkinin nasil uc ayi bitiyor, pasan 3. ayina gircek canim bu kadar acele etme buyutmek icin hihiiihiiii..... ay doldumu 4 e girmezmi? opuyoruz sizii

yavru kuşum yanlış hesaplıyorsun:) seninki de 3 ay 10 günlük olmuş. benimki ise tam 3 ay:) ve evet yarından itibaren 4. ayından gün alacak. acele ettiğim yok anlayacağın.

mersenem doktorun mu ek gıdaya başlamanı istedi canım. anne sütü yeterliyse erken değil mi?

Son düzenleme:
Bugün dr kontrolümüz vardı. Dr anne sütüne aynen devam dedi.boyu kiloyu yazmayacağım zira kıyas yapmak bazı anneleri üzebiliyor. burdaki minnoşların hepsinin kilosu boyu gayet iyi gidiyor. sütlere bereket:):):)

Son düzenleme:
Bugün dr kontrolümüz vardı. Dr anne sütüne aynen devam dedi.boyu kiloyu yazmayacağım zira kıyas yapmak bazı anneleri üzebiliyor. burdaki minnoşların hepsinin kilosu boyu gayet iyi gidiyor. sütlere bereket:):):)

Merhaba canimm herseyin yolunda olduna sevindim, masallahh bebisimize.. anne sutunu rabbim bize biz evlatlarimiza ins. bende 6 ay lik olana kadar sadece anne sutu vercem ins. bizimde randevu 13 gun sonra 4. ay asimizi olcaz bakalim boy pos kilo ne alemde guzel kilo aliyorsa anne sutu 6 aya kadar yeter diyolar simdiye kadar iyi gidiyoruz, bakalim doktor amcamiz ne diycekk..

kiyas yapmak yanlis olur cunku, hepimizin dogum haftasi, bebeklerimizin dogum kilosu, beslenim sekli farkli oldu icin zannetmiyorum kimse karsilastirsin her bebegin gelisimi farkli... bizim bebelerimiz kiymetli oldu icin daha ozenli besliyoruz, gelisimlerini takip ediyozur anne sutu ile beslenen bebek 6 aylikken dogum kilosunu ikiye katlamasi lazim bizimkiler :nazar::nazar::nazar::nazar: 3 aylikken katlADILAR.. ya kizlar benim oglum yastikla uyumayi cok sveiyo ama cok hareketlnedi korkuyorum yastikla yatirmaya, kayip yastiktan acayip komik sekillere giriyor, agu bugular hic bitmiyorrr.... rabbime binlerce kere sukurler olsun bu gunler icin ben gecen yil bu zaman transfer olmus sonuc bekliyodum deli danalar gibii... simdi oglusumlayim... 1 yasina geldimide yada 2 sut vermeme bagli hemen 2 ye basliycam hormonlar taze ikennn

Bende cok istiyorum bebegime kardes..ama kafamda bisuru soru isaretii..daha bebegim kucuk olcak hamileleikte iyi ilgilenemezsem..calisma hayatima geri donmem gerek uzatmalari oynuyorum..yazik annem hem ogluma hem geleek bebegime nasil bakacak..ve en onemlisi istedigimiz anda allahim razi olcak mii..hayal kirikligi yasamak istemiorum..alahim buyuk plan yapmayalim..

selam kızlar ooh maaşallah bunlar büyümüş de kardeşler bile konuşulur olmuş ne güzel.. ahh nasıl zor günlerden geçip de geldik bugüne çoook şükür. geçen sene nisanda transferim olacak sanırken tedavim iptal olmuştı zır zır ağlarken rabbim kendiliğinden nasip etti hlycn benim müjdemi size verirken meğer kendisi de hamileymiş vay be ne günlerdi :)) kardeş fikri güzel ama benim niiiyetim yok ha yine bir mucize olursa başımla beraber ama bir daha iğneler tedaviler bana göre değil..
bugün kızım 90 günlük :)) doktor kontrolüne gittim o kedi enciği kadar doğan kuzum bugün kendi ayındaki kız bebeklerin ortalamasını yakalmış çok şükür.
hepinize sevgiler..

Aman masaallahh:nazar:Ayyysenin sidikli kiizinaa..cok guzel bi bebek..nette grdum hStanenin sayfasinda..simdi bude kocaman olmus..kizlar gogsunuzu ucu haric sirkeyle silcekmisniz..nazardan korurmus.birinin grmesine gerek yok kendi sutune kendin bile nazar degermisin..bu arada ROTAVİRUS ASİSİ hakkinda ne dusunuorsunuz..yaptrcakmisiniz.silanazz sizin orlarda ne durumda bu rotavirus asisi..optumm haminizzzi:21:

Aman masaallahh:nazar:Ayyysenin sidikli kiizinaa..cok guzel bi bebek..nette grdum hStanenin sayfasinda..simdi bude kocaman olmus..kizlar gogsunuzu ucu haric sirkeyle silcekmisniz..nazardan korurmus.birinin grmesine gerek yok kendi sutune kendin bile nazar degermisin..bu arada ROTAVİRUS ASİSİ hakkinda ne dusunuorsunuz..yaptrcakmisiniz.silanazz sizin orlarda ne durumda bu rotavirus asisi..optumm haminizzzi:21:

hem de nasıl büyüdükoskocamn oldu o bebekle alakası bile yok şimdi :))) face kullanıyor olsaydın görürdün hergün bir resim koyuyorum neredeyse aaa dur şu kediyi kaldırayım da kızımı koyayım.. biz yaptırdık rota aşısını iki doktora sorduk ikisi de önerdi biz de yaptırdık
2 çeşidi var rotarix ve rotateq biri 2 doz biri 3 doz biri sadece türkiyede görülen virüs içinmiş diğeri daha kapsamlı dedi doktor biz de 3 doz olanı yaptırdık rotateq

Bende cok istiyorum bebegime kardes..ama kafamda bisuru soru isaretii..daha bebegim kucuk olcak hamileleikte iyi ilgilenemezsem..calisma hayatima geri donmem gerek uzatmalari oynuyorum..yazik annem hem ogluma hem geleek bebegime nasil bakacak..ve en onemlisi istedigimiz anda allahim razi olcak mii..hayal kirikligi yasamak istemiorum..alahim buyuk plan yapmayalim..

Canim benim bizden iyi planla is yurumedigini bilen yoktur eminki, ben gonlumden geceni yazdim, ogluma kardes istiyorum allahin izni ile, ama dedin gibi oglumun bebekligindende calmak istemiyorum, allah ansip eder bir daha olursa hamile iken ilgilenebilcekmi tabi bir suru soru benim kafamdada var HLYcn, Senin acindanda zor tabi calisan biri oldunmu kararlarini oda cok etkiliyor, benim esim calismami istemiyor,susluk DIPLOma almisim diyorum, onun icin belki diyorum oglum 2 yasina geldimi denemelere baslarim, ins. dogal olur ama olduki olmadi ben 4. denemede oglumu kucagima almis biriyiyim. ve tedavilerin oyle basit olmadinida biliyorum, ama ins, donmus 9 embriyom'dan rabbim ogluma birde kardes nasip eyler...tum isteyenlerle beraber, gecen yil bu zamanlar rabbim versede bi tane verse diyoduk hamdolsun ansip oldu, bizim ansibimizde yoksa rabbim tum dileyenelere nasip eylesin ins.

Back
X