selam kızlar ooh maaşallah bunlar büyümüş de kardeşler bile konuşulur olmuş ne güzel.. ahh nasıl zor günlerden geçip de geldik bugüne çoook şükür. geçen sene nisanda transferim olacak sanırken tedavim iptal olmuştı zır zır ağlarken rabbim kendiliğinden nasip etti hlycn benim müjdemi size verirken meğer kendisi de hamileymiş vay be ne günlerdi :)) kardeş fikri güzel ama benim niiiyetim yok ha yine bir mucize olursa başımla beraber ama bir daha iğneler tedaviler bana göre değil..
bugün kızım 90 günlük :)) doktor kontrolüne gittim o kedi enciği kadar doğan kuzum bugün kendi ayındaki kız bebeklerin ortalamasını yakalmış çok şükür.
hepinize sevgiler..
hihiiii, hic sorma arkadasim,ne buyuk lutuf dimi rabbim sayiden sen ve hlycn 2011 mucizeleri kucaginizda masallah sizee, ne coks evinmistim o zaman rabbim ne buyuk, masallah fistik buyumus, allah nazarlardan sakalsin, hani hep derler ya dogan buyuyor, diye sayiden bundan sonra dahda hizli buyucekler benim oglusum cuma gunu 4 aylik olcak, asimiz var teyzeleri.... yakinda gecer bile, solar hepsini rabbim saglik evrsinde, onlar guzel guzel gelisir.... bizdende size sevgiler...