2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

selam kızlar ooh maaşallah bunlar büyümüş de kardeşler bile konuşulur olmuş ne güzel.. ahh nasıl zor günlerden geçip de geldik bugüne çoook şükür. geçen sene nisanda transferim olacak sanırken tedavim iptal olmuştı zır zır ağlarken rabbim kendiliğinden nasip etti hlycn benim müjdemi size verirken meğer kendisi de hamileymiş vay be ne günlerdi :)) kardeş fikri güzel ama benim niiiyetim yok ha yine bir mucize olursa başımla beraber ama bir daha iğneler tedaviler bana göre değil..
bugün kızım 90 günlük :)) doktor kontrolüne gittim o kedi enciği kadar doğan kuzum bugün kendi ayındaki kız bebeklerin ortalamasını yakalmış çok şükür.
hepinize sevgiler..

hihiiii, hic sorma arkadasim,ne buyuk lutuf dimi rabbim sayiden sen ve hlycn 2011 mucizeleri kucaginizda masallah sizee, ne coks evinmistim o zaman rabbim ne buyuk, masallah fistik buyumus, allah nazarlardan sakalsin, hani hep derler ya dogan buyuyor, diye sayiden bundan sonra dahda hizli buyucekler benim oglusum cuma gunu 4 aylik olcak, asimiz var teyzeleri.... yakinda gecer bile, solar hepsini rabbim saglik evrsinde, onlar guzel guzel gelisir.... bizdende size sevgiler...

Aman masaallahh:nazar:Ayyysenin sidikli kiizinaa..cok guzel bi bebek..nette grdum hStanenin sayfasinda..simdi bude kocaman olmus..kizlar gogsunuzu ucu haric sirkeyle silcekmisniz..nazardan korurmus.birinin grmesine gerek yok kendi sutune kendin bile nazar degermisin..bu arada ROTAVİRUS ASİSİ hakkinda ne dusunuorsunuz..yaptrcakmisiniz.silanazz sizin orlarda ne durumda bu rotavirus asisi..optumm haminizzzi:21:

Cnaim burda verilen asi kitapciginda aylik oyle bir asi gozukmuyor, yoksada yapilmiyordur, burda asilar denetimli yapiliyor, yani turkiye'deki gibi saglik bakanligindan gecen asilar oluyor, ben olmadi icin yaptirmayida dusunmuyorum, doktorlariniza sorun bakem gerke varmi, varsa nicin ? belki turkiye'ye geldimmi onemli ise, mantikli bir aciklamasi var bende yaptiririm belki ama burda oyle bir asi yok bildim kadar...

hem de nasıl büyüdükoskocamn oldu o bebekle alakası bile yok şimdi :))) face kullanıyor olsaydın görürdün hergün bir resim koyuyorum neredeyse aaa dur şu kediyi kaldırayım da kızımı koyayım.. biz yaptırdık rota aşısını iki doktora sorduk ikisi de önerdi biz de yaptırdık
2 çeşidi var rotarix ve rotateq biri 2 doz biri 3 doz biri sadece türkiyede görülen virüs içinmiş diğeri daha kapsamlı dedi doktor biz de 3 doz olanı yaptırdık rotateq

amanda amannn aysenin dunyalar guzeli kizi bumuymus, rabbim anzarlardan saklasin cok tatli, sayiden bambaskalar simdi dimi, ebnim oglumda dogduki haliyle simdki hali bambaskaaa, her haliyle cok tatli ama teyzeleri... bende soram su asiyi doktora gittimi bakalim ne diycek.... ingilizceside aynimi acaba, bir arastirayim

Kizlar bebegimin burnu tikalii..oksuruyor..cok ktuu..ne yapmakiyimmm..lutfen yrdim edinn

Canim burda otrivin saline diye Burun damlasi var tamamen dogal tikanikli burnu aciyo Ben Ilk zamanlar her yedirmeden once burnuna birer damlasi veriyodyum, oksuruk icinde ayaklarinin altina vicks sur burda hep arkadaslar ogle Yapiyoruz telden bu kadr yaziniyo

Canim bende ilk zma adan beri kullaniyorum damlayi..bogaz icinde dun dra gttiksurup verdi balgam sokturu u..tukruklerinide yutamio bebegim zorlanio.ona napiosunuz pekkki.var mi kanadada bi yontem llollll:1:Bu arada saol cvbin icin bebegim:71:ha bu arada vicks bebege agir gelmes mi ki????

Canim bende ilk zma adan beri kullaniyorum damlayi..bogaz icinde dun dra gttiksurup verdi balgam sokturu u..tukruklerinide yutamio bebegim zorlanio.ona napiosunuz pekkki.var mi kanadada bi yontem llollll:1:Bu arada saol cvbin icin bebegim:71:ha bu arada vicks bebege agir gelmes mi ki????

Canim agir helebilcegi icon ayak altina suruyolar, ustunede corabi giydir baya bir rHatlatiyormus, arkadasim bebegide oyle okisiruk, halsizlik iyi geliyor

Anladim canim.hemen uygulayin bende..senin minik erkek ne alemde iydir insallah

dene canim bel;ki ise yarar ins. bebise faydasi olur, bizde iyi olmya calisiyoruz 4/ay asimizi olduk dun, gece atesi cikti cok uzuldum, duzgun yemedi, agladi ama simdi daha iyi, rota diyodunuz ya canim onu agizdan verdi bide sagli solu bacaktan yapti acimasiz doktourumuzz hehehhe bebelerimizin iyligine ama yinede insanin ici ciz ediyor

onun disinda hersey yolunda cok sukur, 64cm 8050 gr olmus, kucuk bey... ek gidaya ins, sutum yeterse 6 ayda basliycam insallahhh...

Ayyy bebişler büyüyor maşallah. Hepinize ayrı ayrı selam kızlar, ne zamadır girip yazamadım sizlere. Malum hamilelik heyecanlı bir süreç:))) Biz çok iyiyiz teyzeleri, kızım da, oğlum da iyi Allahıma binlerce kere şükür. 5.ayımızı da devirdik, ben de şimdilik birşey yok, küçük bir göbek dışında:))) Yeni yeni hareketlerini hissetmeye başladım, onlar kıpırdanıyor ben keyifini yaşıyorum. Allahım isteyen herkese sağlıkla yaşatsın bu duyguları.

Sizler kardeş planlarını konuşmaya başlamışsınız, Allahım istediğiniz zaman nasip etsin yavrularınızı, doğanlara da sağlık versin. Hepinizi öpüyorum kocaman...

kızlar hepinize merhaba topiği okuyamadım yaklaşık 7 aydırda girmiyorum kızımla ilgilenmekten artık işe başladım kızımı bırakıp :14: onu çok özlüyorum çok tatlı bir kızım var ve koçaman oldu artık allahım bu günleri gösterdi bize çektiğim bütün sıkıntıları unuttum o herşeye değermiş umarım hepiniz iyisinizdir umarım bebişlerinizde sağlıklıdır öpüyorum sizleri.

slm kızlarr burası da mıı terk edildii bnde uzun zamandırr uğrayanadımm umarımm bütünn kızlarr iyidirr ,sankii oğluşmm hep bnm leymişş hiçç evlat hasretii çkmemişimm gibiyiimm rabbi isteyene versinn inşallahh HEPİNİZİNN RAMAZAN AYII MÜBAREKK OLSUNN İNŞALLAAHHH

kızlar hepinize merhaba topiği okuyamadım yaklaşık 7 aydırda girmiyorum kızımla ilgilenmekten artık işe başladım kızımı bırakıp :14: onu çok özlüyorum çok tatlı bir kızım var ve koçaman oldu artık allahım bu günleri gösterdi bize çektiğim bütün sıkıntıları unuttum o herşeye değermiş umarım hepiniz iyisinizdir umarım bebişlerinizde sağlıklıdır öpüyorum sizleri.

Merhaba Ayduman Nasilsin Canim, kizin nasil.... MAsallah kizina evlat adi canim bu insanin canina can omrune omur katiyor :)) ise basladinmi tabi zordur ozlersin canim olsun en azindan saeni evde bekleyen bir melikenin oldunu bilmek , dusunmek bile insna o kadar buyuk bir seinc veriyorki.... Kizin tam kac aylik oldu, gelisimi nasil, ek gidaya basladinmi canim... benim oglum da gun gectikce buyuor masalalh her gun daha fazla asik oluyorum ben bu yavrukusumaa... canim benim.... ek gida olarak benimki yogurta bayiliyor, bide aksamlari pirinc unu mamamsi yapiyorum onuda seviyor onun disinda her seyden az az tatiriyorum iste....

slm kızlarr burası da mıı terk edildii bnde uzun zamandırr uğrayanadımm umarımm bütünn kızlarr iyidirr ,sankii oğluşmm hep bnm leymişş hiçç evlat hasretii çkmemişimm gibiyiimm rabbi isteyene versinn inşallahh HEPİNİZİNN RAMAZAN AYII MÜBAREKK OLSUNN İNŞALLAAHHH

Slm mersenem sen nasilsin canim.. terk etmek degil ben kimse girmeyince daha giremedim ama duzenli gine tup bebege bakiyorum en var ne yok diye, yardimci olabilcem arkadaslara yaziyorum bazen cunku bizde o yollardan gectik zorluklarini cok iyi biliyoruz..... Sayiden arkadasim cok dogru bir sey demissin ebnde sanki 7 yildir cektim ozlemi unuttum gitti, sanki evlenip hemen anne olmusum o cektik dertler, kederler hafizamdan yok olmus gibi, ama hatirliyorumki oglumun kiymetini, onu bana nasip eden rabbime sukrumu unutmayim:)) seninde canim ben bu ramazan insalalh ailemin yaninda olcam 7 yil sonra, turkiyeye geliyorum tarihi tam belli degil ama bir iki haftaya vatanaima geliyorum ins.

Senin olgusun nasil, gelisimi, hareketleri...sagligi.... benim randevuler iki ayda bir 8 aylik kontrolemizde bakalim ne olcak, anne sutu devam ve ek gida sadece tadimlik aliyor ama cok sukur, cok neseli bir bebek... cok hareketli zip zip ziplliyor yerinde duramiyorum, emekleme hareketleri, yuvarlanmalar var ama daha tam emekleme yok zaten erkende.... eeeeeeeeee sizde ne var ne yokÉ

Sa arkadaslarim..silanaz 8aylij oldu ama hala tadimlik mi ek besinler.bizim burda 6.aydan snra ek guda hemen diolar.anlatsan ne dedi senin dr

Sa arkadaslarim..silanaz 8aylij oldu ama hala tadimlik mi ek besinler.bizim burda 6.aydan snra ek guda hemen diolar.anlatsan ne dedi senin dr

slm hlycn nasilsin cnaim. hayirli ramazanlar...

evet cnaim ben 6 aya kadar sadece anne sutu evrdim 6 aydan sonra yavas yavas basladim... ama oyle ek gidada istahli bir bebegim yok, ilk zamanlar cok ziorlandim sadece iki uc kasik yiyordu ne versem, simdi hosuna gideni bir kase kadar verebiliyorum, yogurt cok seviyor, bugun ilk defa muz kattim ama fazla begenmedi, pirincunu muhallebisini bu aralar seviyor, ama anne sutu agirlikli hala besleniyor ek gida gun geliyor hic nerdeyse almadigi oluyor sadece pirincunu vermeye calisiyorumki demir seviyesi dusmesin onun disinda doktorum acele etmem gerektigini sadece yeni meyve ve sebzelerele yavas yavas tanistirmami, cunku 9 aya kadar hala ana besin anne sutu oldunu soyledi, 9 aydan sonra ek gida duzenli ogun haline girer dedi....

benim doktor yani acele etme daha kucuk bir bebek, yetiskin degil dedi... masallah canim kilosuda iyi oldu icin takilmadim ek gidaya, bugunelrde bal kabagi puresi yapiyorum bide onu seviyor... bide arkadasim ben evde havuc, bezelye ve bir cok sebze puresi denedim yemedi, hazir organik kavanozdakielrden deneedim bakiyim yicekmi diye begendimi butun kavanozu yiyo bazen, ne kadar dogru bilmiyorum ama doktora sordum hic bir sakincasi yok dedi onlar saglik kurumlarindan denetli, senin evde yaptiklarindan daha saglikli dedi, belirli pisirme suresinde vitaminelri olmeden yapiliyo falan flan ama ben mecbur kalmadikca yine kavanoz vermeyi tercih etmiyorum organik olsada..

7 aylikken rahatsiz oldunda doktora goturdum 10 kilo idi nerdeyse, onun icin anne sutu agirlikli ama herseyden de deniyerek yol aliyoruzz.... eee sen anlat bakalim birazda oglusun ansil... nasil geciyor gunler simdi bu ek gida zamanalari geliyor insan ay ne yapsam diye cirpiniyor ama yavas yavas hersey oturuyor sen ne yaptin basladinmi

bide canim belki senin icin erken ama bu oruc tutma konusunda ben suan mazertliyim ama ozrum bittimi, deniycem sutumu etkilemzse tutcam ins.

Merhaba Ayduman Nasilsin Canim, kizin nasil.... MAsallah kizina evlat adi canim bu insanin canina can omrune omur katiyor :)) ise basladinmi tabi zordur ozlersin canim olsun en azindan saeni evde bekleyen bir melikenin oldunu bilmek , dusunmek bile insna o kadar buyuk bir seinc veriyorki.... Kizin tam kac aylik oldu, gelisimi nasil, ek gidaya basladinmi canim... benim oglum da gun gectikce buyuor masalalh her gun daha fazla asik oluyorum ben bu yavrukusumaa... canim benim.... ek gida olarak benimki yogurta bayiliyor, bide aksamlari pirinc unu mamamsi yapiyorum onuda seviyor onun disinda her seyden az az tatiriyorum iste....

mrb silanazcım işlerin yoğunluğundan yazamıyorum kızım küçük bir tatlı melek çok güzel bir hediye bize verilen eminimki hepinizin bebekleri çok tatlıdır.. kızım artık 9.ayda çorbalar yiyo ama çok işdahlı değil sadece sebze çorbası ve tarhana seviyo meyvelerden şeftali kaşık mamaları yulaflı bisküvili kavanoz maması sütlaç ve muzlu muhallebisini sadece az yiyebiliyo çok yemiyo bizimle masada yemek yemesine bayılıyo biz ne yersek az az onada veriyorum.. dün doktor kontrolumuz vardı 7,850 kg 68 cm tam ideal dedi doktor bana zayıf geliyo ama 1 aydır emmiyo milupa aptamil mama yiyo onu seviyo çoğunluk mama veriyoruz doktorumuz öyle dedi bugün kahvaltıya başladık tuzsuz peynir yumurta sarısı koska pekmez hipp organik bisküvi bugün yemiş sevmiş inşallah devamı gelir sıkılmaz doktor günde 1 köfte büyüklüğü eti ezip yedirin dedi akşam köfte içi verdim çok yemedi benden bu kadar şimdilik aslında çok anlatılıcak yazılıcak var ama vaktim yok hıı birde benim kız sürekli çığırıyo dönüyo ve adım atmaya başladı ellerini tutarak ama dişimiz yok daha :50: bebişlerinizi öptüm by

silanazcmm maşallahh oğluşunn baya tombişşş ama yavaşş yavaşşş alıştırr ek gıdaya ileerdee zorlukk çekersinn yoksaaa ....bizimmdee 7,5 ayımızz dolduuuu 10 gün öncee 8 kg idikkk ama dediğin gibii gün gün deişiyorrr ,diş sıkıntılarımızz çokk fazla ateşlenme felann oluyorrr diş jelii kullanıyorummm buarada ek gıyaa başladımm sabahlarıı 1 yumurta yiyirr minnoşumm tek sevdiğii besin buu yumurtadan bir saat sonraa cicibebe yiyorr 7 tane felan süt ile ıslatıorumm ,2 saat sonra felann emiyorrrr ardındann bir küçükk boyy muzz yediriorummm çorbalardan da hepsinii denedimm bulgurluu yoğurt çorbasınıı biraz seviyorr ama benn yedirirkenn zorlanıyorumm dr. söyledimm bunuu oda alışmasıı lazımm hemenn pes etmee ısrarr ett alışsınn ilerdee zolukk çekme dedii kavonozz mamasıı bende veriyorumm meyveli yoğurt felann bellii markalardannn yoğurtuda pek sevmiyorr ama benn zorla veriyorumm işteee ,bnmm paşamda çokk hareketliii 15 gün önce desteksiz oturmayı öğrendikk emeklemeye hves ediyorrr bugünde kanepeye dayadımm ayakta durabiliyorrr çok şükürr ALAHIMM bizee bugünlerii gösterdii inşallahh isteyenn herkese hayırlıı evlatlarr nasipp ederr sen oğluşunn çok küçükkenn balık yağımı nee veriyordunn cnmm neydii o tam hatırlayamadımm ,neysee grşrzz arkadaşlarrr bebişleriiiiniziiiii kocamann öpüyorummmm:)

slmm kızlarrr çokk şükürrr dişimizz çıktıııı ama gerçektenn çokk sıkıntılıııymışş dişş çıkarmakkk inşallahhh diğerr dişlerimizz böyle zorr çıkmazzzz sizlee paylaşmaaakk istedimmm ama oğluşumada pekkk yakıştııı dişiii MAŞAAALLLAAAHHHHHH:)

Back
X