2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

Olmamı anacım siz hamile kalın hayırlısıyla cinsiyetleri belli oldumu gönderirim herkeşlere inşallah gücümün yettiği kadar..Ben ziyarete gittim canım Anlkarayı hediye olarak giderken alıcaktım bi kız için bi erkek için ama olmazsa üzülür diye almadım..Ordan konu açıldı yanii alırım hepinizi çok cici şeyler var girince kendimi kaybediyorum magzalara yiğenlerime arkadaşların bebişlerine alıyorum...
aayhhhh cnm olsun daaaaaaa yeter cnmmm duanıs ve iii dileklerınısssss..ne gusel olur dımıı hepımıs hepımıse gndersek hatıraaa offff olsalar daaaaaaaa inşaallahhhhh cnmmm:91:

kızlar yarın sabah olsun hiç istemiyorum kötü haber almaktan çok korkuyorum dualarınıza ihtiyacım var

yarın pırıl pırıl bir sabah olacak, boncuk boncuk bölünmüş olacak bebeğin ve su damlası gibi bırakacaklar içine o da orada kök salacak, büyüyüp hoop kucağına gelecek sen merak etme annesi...

seyneppcımmmmmm üzülme bıtanemmmmm ..hayrlsını ve sgalıklısnıı allahım blırr...kısma kndıne sıkma canınııı...olsa da allahtan olmasa da unutmaa..iöçini ferah tutt olsunmnnn..secret yap bebeım bırasss:32:

yarın pırıl pırıl bir sabah olacak, boncuk boncuk bölünmüş olacak bebeğin ve su damlası gibi bırakacaklar içine o da orada kök salacak, büyüyüp hoop kucağına gelecek sen merak etme annesi...

inşallah bitanem
öyle güzel anlatıyorsunki duygulandırdın beni sizleri çok seviyorum kızlar iyiki varsınız:54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

slm hycn canım naber sanırım sende pazartesiydi günün ay geliyormu ne bu test günü hem rahatım hem degilim karmakarışık yani:14:senden naber canım?

seyneppcımmmmmm üzülme bıtanemmmmm ..hayrlsını ve sgalıklısnıı allahım blırr...kısma kndıne sıkma canınııı...olsa da allahtan olmasa da unutmaa..iöçini ferah tutt olsunmnnn..secret yap bebeım bırasss:32:

haklısın canım kıçımıda yırtsam eğer bu dünyada alacak nefesi varsa olur RABBİM ol desin yeterki herşey ALLAH tan

kızlar hepinize HAYIRLI AKŞAMLAR 2 gündür uzaktım sizlerden ama mutlu haberlerinizi okudum çok sevindim zeynep in yumoşlarıı,serapın bebişi,nazeyse nin transferi ve yakşlan beta hcg günlerii bide yatmaktan sıkılan arkadaşlar size de hiç üzülmüyorumm ohhhh iyii olmuşş yatınn öyle bebiş sahibi olmqak kolaymı..:21::21: bu arad benim opu pazartesi bakalım bir yolun daha sonuna yaklaştık inşallah sonumuzz hayır olurr

mersenem peşin sıra geliyorum, opunu ol transferini ol, arkanda sırada bekliyorum:))
tecrübelerinle yardımcı olursun bana,kıdemlisin birkaç gün ne de olsa :21::1:

zeynep26 canııım sanada yazıyodum enter demişim kusura bakma tatlım rabbim büyük inş dilerim yumurtan bölünüp hücrelenecek du edelim canım senin için 1ayetel kürsi okudum ve dua ettim inan inş dualarımız kabul oluuuuuur.:54:

zeynep26 canııım sanada yazıyodum enter demişim kusura bakma tatlım rabbim büyük inş dilerim yumurtan bölünüp hücrelenecek du edelim canım senin için 1ayetel kürsi okudum ve dua ettim inan inş dualarımız kabul oluuuuuur.:54:

çok teşekkür ederim bitanem ALLAH BİN KERE RAZI OLSUN

ammmanınnn kımler glmıs...hgelmısss..cnm mısafrım vardı kaldım bu saaatee..yoksa coktan guummm yatakk.hatta sımdıı bebekelrımm dıokı anne noluyyy uyualımmmm..bnde pekı dıorummmsziiziii sevıorumm iii gecelr ii pazrlarr dıorummmmmmmmmm:36::36::36::36::36::54::54::54::66::66::66::66::76::76::36::36::36::54:

ben geldimm... çok cnm sıkkın ben sivrizeka naptın bilin... 8 de olmam gereken çatlatma iğnelerini olmayı unuttum... dışardaydık eve glrkn aklma geldi apar topar gittim yeni yaptırdım... ben sıyırdım hadi gözüm aydın :):)

CAZİİ biz senle aynı dönemdeydikk seninn durum ne?

valla cnm yazmıştım... bugün bazı tahlillerim yüksek çıkmış normalde.. fazla yumurtadan dolayı yumurta toplancak dondurulucak inş. güzel bebiş olurlarsa... 30 tane falan yumurta var gbi karında su birikimi olabiliyo sana zor olacaktır. riske atmaya gerek yok 1 ay sora transfer ederiz dedi... pztsi genel anesteziyle toplancak nevar ne yok... bide kistim var onuda boşaltcaz dedi dr.. bide kst tarafından fazla yumurta alamıycaz galiba kist engelliyo dedi bilmiyom artık hayırlısı...

ee kızlar bebişler nasıl bakalım..

ayyy mersenemmmm aynıyız cnmmm... opu pztsiii.... ama bnm bebişlerim ki olursa tabiii tarnsfer olmıycak... :(:(:(:(:(

ammmanınnn kımler glmıs...hgelmısss..cnm mısafrım vardı kaldım bu saaatee..yoksa coktan guummm yatakk.hatta sımdıı bebekelrımm dıokı anne noluyyy uyualımmmm..bnde pekı dıorummmsziiziii sevıorumm iii gecelr ii pazrlarr dıorummmmmmmmmm:36::36::36::36::36::54::54::54::66::66::66::66::76::76::36::36::36::54:

iyi geceler
iyi uykular
tatlı rüyalar bitanem

Back
X