2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

mersenem peşin sıra geliyorum, opunu ol transferini ol, arkanda sırada bekliyorum:))
tecrübelerinle yardımcı olursun bana,kıdemlisin birkaç gün ne de olsa :21::1:

gel gell canım senin son adet ne zaman ,tabi har zaman için sor aklına takılanı benim 3. tüp bebek baya gıdemliyim malesef........dr.ilk tüp bebek dediğinde çok ağlemıştım günlerce ama şuan 3.denemedeyim

ben geldimm... çok cnm sıkkın ben sivrizeka naptın bilin... 8 de olmam gereken çatlatma iğnelerini olmayı unuttum... dışardaydık eve glrkn aklma geldi apar topar gittim yeni yaptırdım... ben sıyırdım hadi gözüm aydın :):)

valla cnm yazmıştım... bugün bazı tahlillerim yüksek çıkmış normalde.. fazla yumurtadan dolayı yumurta toplancak dondurulucak inş. güzel bebiş olurlarsa... 30 tane falan yumurta var gbi karında su birikimi olabiliyo sana zor olacaktır. riske atmaya gerek yok 1 ay sora transfer ederiz dedi... pztsi genel anesteziyle toplancak nevar ne yok... bide kistim var onuda boşaltcaz dedi dr.. bide kst tarafından fazla yumurta alamıycaz galiba kist engelliyo dedi bilmiyom artık hayırlısı...

ee kızlar bebişler nasıl bakalım..

canım iğneyi yaptırdığın saati doktoruna söyle muhakkak çünki biliosn o çok önemli bir iğne ,maşşalhh baya olmuş yumoşların benim 10 tane felan sanırım ,o haldede karnım 5 aylık hamile gibi oldu sen neyapıon 30 yumurta ile neyse inşallah kaliteli olur bebişlerimiz kaçta giriyon opu ya cnm bnm 10 da inşallahh:18:

kızlar günaydın zeynep 26 inşallah güzel haberler alırsın tatlımm bitane olsun senin olsunn yarın bebişin senle olucakk inşallahh

öyle canım hamile kalırsak 9 aylık zorlu bir süreç var ama bu tedavii benii çok yordu 2 haftadır evimden uzağım kız kardeşimdeyim ve onlarda sonuça kadar göndermeyiz diyolar bilmem ne yaparım eşim dersenkendi ihtiyaçlarını kendi hallediyor evin halini düşünmek bile istemiyorumm :36::36::52:inşşallah bu emeklerimiz boşa çıkmazz
Bnce de dsnme evin halini cnmm insaallah sonu gusel olur bsver eviii:1:
canım iğneyi yaptırdığın saati doktoruna söyle muhakkak çünki biliosn o çok önemli bir iğne ,maşşalhh baya olmuş yumoşların benim 10 tane felan sanırım ,o haldede karnım 5 aylık hamile gibi oldu sen neyapıon 30 yumurta ile neyse inşallah kaliteli olur bebişlerimiz kaçta giriyon opu ya cnm bnm 10 da inşallahh:18:
Nie ole oldu kuzum karnin su mu topluoo bnmki ole olmamistii ama bnmsatenn 2 taneciktiii yumosumm:91:

Bnce de dsnme evin halini cnmm insaallah sonu gusel olur bsver eviii:1:

Nie ole oldu kuzum karnin su mu topluoo bnmki ole olmamistii ama bnmsatenn 2 taneciktiii yumosumm:91:

amann canımm valla salladımm artıkk evii felann hamile oluyumda hayırlısı ilee :4: bilmiyorum canımm su mu topluyorr anlamadımm ama çok şiştimm su tpolasa dr.demezmiydii yaaa bakk şimdii takıldı aklıma:18:

hlycn senin sonuç a da azz kaldıı pazartesii başka kimin testi vardıı kızlarrr çokk kalabalığızz isimleri karıştırıyorum vallaa:26:

herkese günaydın kızlarrr
test günüme 9 gün kaldı...
bu akşam abimin nikahı var oraya gideceğim...doktorum izin verdiii:74::74::92::92:
az önce bebişlerimle birlikte yemek yedik..
konuşuyorum onlarla...
yanaklarım hala hafifte olsa kızarık..
akıntım kesildi...
sol kasığımda ve ayağımda olan ağrı hafifledii..
bazen hafif bazen şiddetli belim ağrıyooo
birdee bugün adet sancısı gibi ağrı var gögüslerimde ve karnımda...
diğer denemelerimden değişik belirti gösteriyorum.
aslında onlarda hiç belirti yoktu:1::1:
İnşallah sonuç güzel olurrr:65::65::65:

Son düzenleme:
herkese günaydın kızlarrr
test günüme 9 gün kaldı...
bu akşam abimin nikahı var oraya gideceğim...doktorum izin verdiii:74::74::92::92:
az önce bebişlerimle birlikte yemek yedik..
konuşuyorum onlarla...
yanaklarım hala hafifte olsa kızarık..
akıntım kesildi...
sol kasığımda ve ayağımda olan ağrı hafifledii..
bazen hafif bazen şiddetli belim ağrıyooo
birdee bugün adet sancısı gibi ağrı var gögüslerimde ve karnımda...
diğer denemelerimden değişik belirti gösteriyorum.
aslında onlarda hiç belirti yoktu:1::1:
İnşallah sonuç güzel olurrr:65::65::65:

gunaydin canim sayili gunlerin kalmis bende ayni senin durumdaydim kiz kardesimin kinasina gidememistim babam kizdi gelme dugun gecer gider sen o kadar siknti cektin vs diye ama ben dugune gittim ve transferin 3/gunuydu ve sonucum pozitifti korkma bisey olmaz sadece otur yorulma bu yetiyo ben dans bile etmistim:23:

Selam Kizlar

Donor icin ne dusunuyosunuz?Allah korusun hepimiz bu asamaya gelmeden bebismiz olca.Inaniyorum.Fakat donor fikrine nasil bakiyosunuz?Ben esime sordum ama olumlu cevap alamadim.Eslerine soran varmi??

gunaydin canim sayili gunlerin kalmis bende ayni senin durumdaydim kiz kardesimin kinasina gidememistim babam kizdi gelme dugun gecer gider sen o kadar siknti cektin vs diye ama ben dugune gittim ve transferin 3/gunuydu ve sonucum pozitifti korkma bisey olmaz sadece otur yorulma bu yetiyo ben dans bile etmistim:23:

ya zaten nikah...mecburen oturacağım yani...inşallah benimkide pozitif olur...:49::49:

Selam Kizlar

Donor icin ne dusunuyosunuz?Allah korusun hepimiz bu asamaya gelmeden bebismiz olca.Inaniyorum.Fakat donor fikrine nasil bakiyosunuz?Ben esime sordum ama olumlu cevap alamadim.Eslerine soran varmi??

bizde konuştuk eşimle yani yapma düşüncesiyle değil de yapanların psikolojisini konuştuk.ve bizce evlatlık almak doner durumundan daha yeğ.çünkü o çocuk senin olmuyor.başka bir adam ya da kadından oluyor ve üstüne biraz ağır olacak ama nikahsız olduğu için .....gerisini yazmayım anlaşılır zaten.bu bizim düşüncemiz tabi.yapanlara saygı duyuyorum...

benim transferim yapıldı test gününü bekliyorum normalde 23 nisan ama ben dayanamayam yarın bi kan tahlili yaptırmayı düşünüyorum yarın 1 hafta olacak belkim çıkar beklemek zor
bir hafta icin bir sey diyemycem ama 9 gun de cikiyor genelde insallahh pozitftir cikar canim:46:

bugün 11.günüm ve 2.testi yaptırdım 78 çıktı yani ikiye katlamış
doktorumu aradım şimdi niye ööle değer düşük 2 gün sonra tekrar yaptır dedi canım sıkıldı birazz..

Back
X