2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

Selam Canim, ben hazirladinm disari cikcam, vitamin attim ondan bir saat sonra kahvalti yapmam lazim oyalaniyorum iste biseyler yiyip cikcam, BUGUN araba evde, bi akc is var onlari hakletcem, ordanda soyle guzel manzarali bir yere cekip, bu sali teslim etmem gereken odevimi bitirmeye caliscam.... yoksa ayvayi yerim valahi, hic icimden gelmiyor hayirlisiile su odevlerimi bide sinavlarimi bitirsem varya cok rahatliycam Nisan 24 son sinav tarihim, transferim olursa embriyolarimda icimde olcak.. LOL

Nisa be yollayim ben odevleri yardim et azcikkk yaaa...:1:

olurrr ama sonra bende yardım isterimmm.2-3 nisan vizelerim varrrr....:52:sen ne okuyordun canım..hangi bölüm olduğunu yazmamıştınn:25::25:

benide ekleyin kızlar bende nisanın 16 sı gibi ignelere başlıcam inşallah kist oluşmazsa:66:

hayırlı olsun canımmmm...inşallah aksilik çıkmaz...:46::46:

sanırım benim transferde nisanda olacak..kızlar baştan beri okudum yazılarınızı da hepiniz lucrini tedaviden 1 ay önce başlamşsınız ya bana bu dr lar neden pat diye başladılar puregonla beraber yaaa,sizce bi zararı olur mu,yardım edin ne olur desteğe morale o kadar ihtiyacım var ki,27 yaşındayım ve bu benim 3.denemem

sanırım benim transferde nisanda olacak..kızlar baştan beri okudum yazılarınızı da hepiniz lucrini tedaviden 1 ay önce başlamşsınız ya bana bu dr lar neden pat diye başladılar puregonla beraber yaaa,sizce bi zararı olur mu,yardım edin ne olur desteğe morale o kadar ihtiyacım var ki,27 yaşındayım ve bu benim 3.denemem

canım benim senin topiğine de cevap yazdım bennn...doktor açıklamasını yapmış sana bence bu kadar endişe etme.doktorum kim sakıncası yoksa yazar mısın...

canım benim senin topiğine de cevap yazdım bennn...doktor açıklamasını yapmış sana bence bu kadar endişe etme.doktorum kim sakıncası yoksa yazar mısın...
evet canım okudum moral oldun Allah razı olsun senden
sakıncası olur mu canım erdem hastanesinde yaptıryorum tüp bebeği
dr um serap yaltı
artık kafama takmamam lazım sorun etmemem lazım
ınş hiç bir sorun olmaz da hamiş oluruz hepimiz
bende bu topiğe gelirim artık:):49:

evet canım okudum moral oldun Allah razı olsun senden
sakıncası olur mu canım erdem hastanesinde yaptıryorum tüp bebeği
dr um serap yaltı
artık kafama takmamam lazım sorun etmemem lazım
ınş hiç bir sorun olmaz da hamiş oluruz hepimiz
bende bu topiğe gelirim artık:):49:

tabiki gelll...hoşgeldin...seni de listemize alırız...doktorunu da hastaneyide hiç duymadım...herhalde ankarada o yüzden...inşallahh her şey güzel olur hepimiz için...sizdeki problem ne canım...:16:

tabiki gelll...hoşgeldin...seni de listemize alırız...doktorunu da hastaneyide hiç duymadım...herhalde ankarada o yüzden...inşallahh her şey güzel olur hepimiz için...sizdeki problem ne canım...:16:

hayır canım herkes beni ankardan sanıyor doğal olarak tabi nickim öyle old için,istdanbuldayım anadolu yakaısnda ümraniye çakmak erdem hastanesi,çevremde burda tüp yaptıran ve tutan çok vardı bizde tercih ettik evimizede yakın daha önce ankarada yaptırdım 2 kez ama olmadı,bende pıhtılaşma sorunu çıktı aslında sürekli bebe aspirni kuıllanmam gerek ama burdaki dr um şuan için kesti açıklamasınıda yumurta toplama esnasında kanamayı tetikliyor ve tedaviyi kesmek zorunda kalıyoruz dedi yumurta toplandıktan sonra sana bebe asprini değil iğnesi başlarız dedi buda mantıklı geldi bana ınş sorun olmaz bakalım,çok farklı yöntem uyguluyor burası anlamadım ama artık kafamıda yormak istemiyorum açıkcası

arkadaşlar iyi günler.ben de kısa protokole başladım.ocak ayında uzun protol yapılmıştı.17 yumurtam olmuştu 10 tanesi döllenmişti 4 tanesi donduruldu.şimdi adetin 5.günü iğneleri oluyom bakalım perşembe kontrolüm var.hayırlıs bakalım.

hayır canım herkes beni ankardan sanıyor doğal olarak tabi nickim öyle old için,istdanbuldayım anadolu yakaısnda ümraniye çakmak erdem hastanesi,çevremde burda tüp yaptıran ve tutan çok vardı bizde tercih ettik evimizede yakın daha önce ankarada yaptırdım 2 kez ama olmadı,bende pıhtılaşma sorunu çıktı aslında sürekli bebe aspirni kuıllanmam gerek ama burdaki dr um şuan için kesti açıklamasınıda yumurta toplama esnasında kanamayı tetikliyor ve tedaviyi kesmek zorunda kalıyoruz dedi yumurta toplandıktan sonra sana bebe asprini değil iğnesi başlarız dedi buda mantıklı geldi bana ınş sorun olmaz bakalım,çok farklı yöntem uyguluyor burası anlamadım ama artık kafamıda yormak istemiyorum açıkcası

bence de yorma kendini artık..başlamışsın sonuçta...akışına bırak...ve olumlu düşün...:46::46:

arkadaşlar iyi günler.ben de kısa protokole başladım.ocak ayında uzun protol yapılmıştı.17 yumurtam olmuştu 10 tanesi döllenmişti 4 tanesi donduruldu.şimdi adetin 5.günü iğneleri oluyom bakalım perşembe kontrolüm var.hayırlıs bakalım.

hayırlı olsun canımmm....seni de alalım mı listemize?:44:

Canim oncelikle Merhaba, senin tedavin dondulmuslarla degils nairsam odnan olmali, bu doktor'un tercihine gore degisebilirler, guvenmekten baska care yok malesef, Onalrda sana yanli tedavi uygulamak gibi bir risk kesinlikle alamazlar canim.. hic takam oyle seyleri kafana...

Nisan'da sende acican desene canim, pozitif ol. Isnalalh bu sefer rabbim dualarimizi kabul eder, guzel sonuclarala bebeklerimizi kcuagimiza aliriz... Benimde 4 deneme canim dondulmus embriyo ile hic uzulme, morelini yuksek tut, nasip vakti geldimi bizede nasip olcak Ins. bIzim gibi binlercesi var... YALNIZ VE CARESIZ hissetme derdi evren rabbim dermanda verir... Sadece sabretcezz..

canim hayirli olsun, dilerim hersey yolunda gider, Dondulmuslarla tedavin olcak, daha az yorucu, daha az doktor randevuelri oluyor, hadi hayirlisi ins. randevuden sorna yaz nasil gectini, bende dondulmuslral tedavi goruyorum gecemz dedim zaman geciyo valalhi Nisan 6 benim transfer gunu.. bende suan Lucrin igne bide, estrofem bu gobekten kalcadan yapistirilan bir alc var onu kullaiyorum... Nisan 1'de benim randevude,,,, Insallah Nisan 1 saka'si yapmazlar bana.... LOL

Canim oncelikle Merhaba, senin tedavin dondulmuslarla degils nairsam odnan olmali, bu doktor'un tercihine gore degisebilirler, guvenmekten baska care yok malesef, Onalrda sana yanli tedavi uygulamak gibi bir risk kesinlikle alamazlar canim.. hic takam oyle seyleri kafana...

Nisan'da sende acican desene canim, pozitif ol. Isnalalh bu sefer rabbim dualarimizi kabul eder, guzel sonuclarala bebeklerimizi kcuagimiza aliriz... Benimde 4 deneme canim dondulmus embriyo ile hic uzulme, morelini yuksek tut, nasip vakti geldimi bizede nasip olcak Ins. bIzim gibi binlercesi var... YALNIZ VE CARESIZ hissetme derdi evren rabbim dermanda verir... Sadece sabretcezz..
sılanazcım çok teşekkür ederim güzel yorumun için,evet bu saatten sonra yapcak pekde bişey yok,onlara güvenmek zorundayız,ınş nisanda hepimiz hamile başlıklarımızı açarız:49:

olurrr ama sonra bende yardım isterimmm.2-3 nisan vizelerim varrrr....:52:sen ne okuyordun canım..hangi bölüm olduğunu yazmamıştınn:25::25:

Canim cigerim, ben bitirmek uzereyim Insalalh, yarin akzasiz belasiz %35 odevimi teslim etcem.. Seninkinede elimizden geleni yapariz cani, Ingilizce konusunda bir yardima ihtiyacin olursa HEMENNN, hizmetindeyim.. Dersler paylastikca azaliyo, dertler gibi... LOL

Ben tahim et bakalim... ANaokul ogretmenligi... Bu yaz mezun oluyorum, simdi gidip BAlo icin bilet alcam LOL.. Anam ben nasil bulcam soyle en yakisiklisindan bir hamile elbisesii... BULURUZ BULURUZZ...
:49: boyle basiam pembe tac bile atkicam...:1::1::1::1::1::1:

Sen Turk dili ve edebiyat okuyodun dimi? Tam'da benim uzmanlik alanim...:52:

sılanazcım çok teşekkür ederim güzel yorumun için,evet bu saatten sonra yapcak pekde bişey yok,onlara güvenmek zorundayız,ınş nisanda hepimiz hamile başlıklarımızı açarız:49:

oyle canim, ne yapcaz baska rabbim merhamet versin kalplerien sadece para kazanamk icin yapmasinalr, malesef cok ornegi var bir ticarete donusturduler baksana Tup bebek tutmazsa 4/3 geri boyle birsey varmi yaa... Isnallahhhh canim insalalh hepimiz:49: pembe, pembe taclar takcaz...

canim hayirli olsun, dilerim hersey yolunda gider, Dondulmuslarla tedavin olcak, daha az yorucu, daha az doktor randevuelri oluyor, hadi hayirlisi ins. randevuden sorna yaz nasil gectini, bende dondulmuslral tedavi goruyorum gecemz dedim zaman geciyo valalhi Nisan 6 benim transfer gunu.. bende suan Lucrin igne bide, estrofem bu gobekten kalcadan yapistirilan bir alc var onu kullaiyorum... Nisan 1'de benim randevude,,,, Insallah Nisan 1 saka'si yapmazlar bana.... LOL[/

QUOTE]
canım benim dondurulmuşlar hauz yapıldı.bundada yumurta toplancak benim eğer genetik araştrmada sağlıkl varsa transfer edilecek yoksa transfer olmayacak.umarım allahımdan 1 tane de olsa sağlıklı embriyo çıksın.senin dotorun kim.benim ilaçlarım balık yağı glukofaj multivitamin,selenyum,acti flora,femara,menapur umarım allahımdan sağlıklı embriyo çıkar.

,

normal canım dondurulmuş değil bu benim 3.denemem olacak
ınş hepimiz anne oluruzda bu hasret biter...:49::49::49::49:

Ayet'el Kursi

اَللهُ لآ اِلَهَ اِلاَّ هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ لاَ تَاْخُذُهُ سِنَةٌ وَلاَ نَوْمٌ لَهُ مَا فِي السَّمَوَاتِ وَمَا فِي اْلاَرْضِ مَنْ ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِنْدَهُ اِلاَّ بِاِذْنِهِ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ اَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَلاَ يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِنْ عِلْمِهِ اِلاَّ بِمَا شَآءَ وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَوَاتِ وَاْلاَرْضَ وَلاَ يَؤُدُهُ حِفْظُهُمَا وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ

Bismillahirrahmanirrahim

Allâhü lē ilēhe illē hüvel hayyul kayyûm. Lē te'huzühû sinetüv-ve lē nevm. Lehû mē fis-semēvēti vemē fil ard. Menzellezî yeşfeu indehû illē biiznih. yağlemü mē beyne eydîhim vemē [k]halfehüm velē yühîtûne bişey'im-min ilmihî illē bimē şē'. Vesia kürsiyyu hüssemēvēti vel ard. Velē yeûdühû hifzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm

"Bahar Cicekleri Gibi Hepimiz Yavrularimizla Acacagiz"

Nergis

ISIM YAS DENEME SAYISI TEDAVI MERKEZI BEBIS ISIMLERI Transfer GUNU

Ayse............31................2............... ..Bursa Art.....................Elif ve erkek ???

Nisa.............25...............3...........Prof . Remi Ibrahimoglu........ Ecrin Nisa ve ???

Silanaz.......24.5............4.........The Ottawa Fertility C....... Almira Naz ve Efecan 6 Nisan

Yesim..........23.............1...........Prof. Refahattin Yuzel.............Nisan ve Ruzgar

Kardelen......25..............1....... Holanda UMC PGG Li IVF............Berra ve Melik

Tugba..........30..............2..........Antalya Tupbebek......................Duru ve Mert

Nisnur...............................................................bilgileri bekliyoruzzz.............

Ankara_06....27.............3..........Dr. Serap Yalti............ bebis isimelri bekliyoruzz..

Dilhusar.............................................................bilgileri bekliyoruz...............

Trasnfer tarihi belli olan arkadaslar yazin ekleyelim....:49::49::49::49::49::49::49::49:

normal canım dondurulmuş değil bu benim 3.denemem olacak
ınş hepimiz anne oluruzda bu hasret biter...:49::49::49::49:

Selam canim onun icin progen kullniyon, yumurtalarin gelisimi icin, bol bol saglili yumurtlarin ins. yedine ictine , ialclarina cok dikkat et OHSS cok sik olan bir problem olmaya absladi, bol bol su ic, tavuksuyulu corba ic ve gatoreda diye bir icicek bir Turkiye'de varmi billmiyorum onu tavsiye ediyolardi... bende ucuncu denememde oldum Ohss ama benim oyle siddetli degildi rabbime cok sukur, onlem olsun diyede bir antiboyotik verdiler... Sen tedavin suresince yedine ictine cok dikkat et arkadasim....

canim hayirli olsun, dilerim hersey yolunda gider, Dondulmuslarla tedavin olcak, daha az yorucu, daha az doktor randevuelri oluyor, hadi hayirlisi ins. randevuden sorna yaz nasil gectini, bende dondulmuslral tedavi goruyorum gecemz dedim zaman geciyo valalhi Nisan 6 benim transfer gunu.. bende suan Lucrin igne bide, estrofem bu gobekten kalcadan yapistirilan bir alc var onu kullaiyorum... Nisan 1'de benim randevude,,,, Insallah Nisan 1 saka'si yapmazlar bana.... LOL[/

QUOTE]
canım benim dondurulmuşlar hauz yapıldı.bundada yumurta toplancak benim eğer genetik araştrmada sağlıkl varsa transfer edilecek yoksa transfer olmayacak.umarım allahımdan 1 tane de olsa sağlıklı embriyo çıksın.senin dotorun kim.benim ilaçlarım balık yağı glukofaj multivitamin,selenyum,acti flora,femara,menapur umarım allahımdan sağlıklı embriyo çıkar.

,

Nasil canim anlamadim, Nicin yumurta toplancak, dondurlmusun avrsa, genetik tarama nicin yaptiriyosun, oyle ciddi tasiyici olabilcene inandiniz bir hastalikmi var, ebn doktoruma dedim bu Embriyo'lar uzeridne genetik atni yaptirmak istiyorum bide ebnim esim seker hastasi, kesinlikle gerk yok dedi Kronik hastalar icin bu uygulaniyor dedi,, cokda guzel bir aciklma yaptirdi... Butun embriyolarda nasil yapcakalr anlamadim, canim benim doktor cok dusuk sans dedikelri embriyolar ile bile o akdar cok gebelik elde etmislerki onun icin hepsi denemeye dege, cok iyi deyip cok engativ sonuc aldimizda oldu dedi, onun icin ISnalalh Birdegil 2 tane cikar.... toplamda kactae oldunu bilmiyorum, Bende bundan 2 ay once kan verdime simle genetik tarama icin. 9 ay surebiliyomus soncu almakkk:53:

Back
X