Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
30 yaş 2.deneme bahçeci tüp bebek doktorum erbil yağmur sağlıklı olsunda da cinsiyet ve isim önemli değil.benim için önemli olan allahın izniyle sağlıklı embriyo oluşması.dualarınızı bekliyorum.
Selam canim onun icin progen kullniyon, yumurtalarin gelisimi icin, bol bol saglili yumurtlarin ins. yedine ictine , ialclarina cok dikkat et OHSS cok sik olan bir problem olmaya absladi, bol bol su ic, tavuksuyulu corba ic ve gatoreda diye bir icicek bir Turkiye'de varmi billmiyorum onu tavsiye ediyolardi... bende ucuncu denememde oldum Ohss ama benim oyle siddetli degildi rabbime cok sukur, onlem olsun diyede bir antiboyotik verdiler... Sen tedavin suresince yedine ictine cok dikkat et arkadasim....
olurrr ama sonra bende yardım isterimmm.2-3 nisan vizelerim varrrr....sen ne okuyordun canım..hangi bölüm olduğunu yazmamıştınn
Canim cigerim, ben bitirmek uzereyim Insalalh, yarin akzasiz belasiz %35 odevimi teslim etcem.. Seninkinede elimizden geleni yapariz cani, Ingilizce konusunda bir yardima ihtiyacin olursa HEMENNN, hizmetindeyim.. Dersler paylastikca azaliyo, dertler gibi... LOL
Ben tahim et bakalim... ANaokul ogretmenligi... Bu yaz mezun oluyorum, simdi gidip BAlo icin bilet alcam LOL.. Anam ben nasil bulcam soyle en yakisiklisindan bir hamile elbisesii... BULURUZ BULURUZZ...
boyle basiam pembe tac bile atkicam...
Sen Turk dili ve edebiyat okuyodun dimi? Tam'da benim uzmanlik alanim...![]()
evet canım edebiyattt...severek okuyorum..inşallah oda beni sevmiştirrrseneye ingilizce dersim var yardımlarını esirgemezsin artıkk
ders çalışıyordummmKiz Nisa34 nerdesin anam, akc saat oldu bekliyom bi giremedin yani benim cikmam lazim... ADIII gorusuruzz![]()
şimdi ara verdim canım neyse bi daha ki gelmende görüşürüz artıkınnn:81::80:
ayyy nasıl duygulandım burayı görünce sanki kendimizi hamile olarak hayal ettim
ben isim düşünmedim hiç şimdiye kadar hayrlısı ile hamiş kalayımda tek isteğim bu sağlıcakla kucağıma almak yavrumu..ama hayal kurmak güzel şey biraz isim düşünelim biz..kızlar herşeyimizi paylaşaım bu topikte olur mu ben hep burdayım artık![]()
tabisiii hep burada ol...pozitif düşünüp pozitif sonuç alacağız hepimizzz...hamiş hamiş olur canımızı sıkanlara günü göstereceğiz inşallahhhhh
Rabbimin izniyleee
![]()
ayyy nasıl duygulandım burayı görünce sanki kendimizi hamile olarak hayal ettim
ben isim düşünmedim hiç şimdiye kadar hayrlısı ile hamiş kalayımda tek isteğim bu sağlıcakla kucağıma almak yavrumu..ama hayal kurmak güzel şey biraz isim düşünelim biz..kızlar herşeyimizi paylaşaım bu topikte olur mu ben hep burdayım artık![]()
evet canım edebiyattt...severek okuyorum..inşallah oda beni sevmiştirrrseneye ingilizce dersim var yardımlarını esirgemezsin artıkk
|Sevmistir sevmistir, Insallah canim ne zaman istersen yardimci oluruz evel allah
ders çalışıyordummmşimdi ara verdim canım neyse bi daha ki gelmende görüşürüz artıkınnn:81::80:
Benimde su an calismam lazim ama burdayim, kafa dagitayim dedim artik yarinki teslim olcak odev icin son rutusleri yapmam lazim, bidakine artikin
tabisiii hep burada ol...pozitif düşünüp pozitif sonuç alacağız hepimizzz...hamiş hamiş olur canımızı sıkanlara günü göstereceğiz inşallahhhhh
Rabbimin izniyleee
![]()
Evett NIsan ayini bol bol hamis haberleri ile breketlendircez insALLAHH![]()
bu akşam 2.iğnelerimi oldum lucrin ve puregon...yumoşlar büyüyor mu bakalım 225 vuruyoruz puregonu sizler kaç vuruyorsunuz?
bizde dün 10 başladık bugün 5 vurdukben sadece lukrin vuruyorumm...diğer iğnelere adetle başlayacak..lukrin 10 vuruyorumm..büyüyordur tabe..işleri ne demü![]()
bizde dün 10 başladık bugün 5 vurduk
ben aşırı büyümesinden korkuyorum
pko var bende
ınş sorun olmaz hayrlısı
![]()
bu akşam 2.iğnelerimi oldum lucrin ve puregon...yumoşlar büyüyor mu bakalım 225 vuruyoruz puregonu sizler kaç vuruyorsunuz?
günaydın kızlarr![]()
Merhaba arkadaşlar,
Yazılanları ara ara okusam da İlk defa yazıyorum. Burdaki paylaşımlar sayesinde yalnız olmadığımı hissediyorum.
Nisan ayında bana da mikroenjeksiyon uygulanacak. Daha önce bir kere aşılama geçirdim ve tutmadı malesef. Çok da az bir ihtimaldi aslında ama yine de umutlanıyor insan işte bir şekilde. Meğer mikroenjeksiyon dışında hiçbir şey yapılamıyormuş. Nisanın 8'i gibi yumurta toplama işlemi olacak. Oldukça heyecanlıyım aslında çok stresli bir iş çünkü sonrası özellikle.Beklemek, beklemek, beklemek. İnşallah iyi sonuçları alıcam bu sefer. Herkes için de iyi olur inşallah..Bunca çabaya değer herkesin..
Ya kizlar bende beklenmedik bir problem gelisti, Ben 15 mart'ta adet oldum. 21'de kesildi bitti dedim.. Dun 22'sinde yine kanama basladi bende hemsire'yi aradim ben bir akc gun bekleyelimd edi akfam akristi boyle bir problemle karsilasan avrmi aranizda... Estrafen sanirsam ilacin adi, kalcan yada gobektan yapistirilan bantlara basaldiktan sonra oldu, hemsire belki vucud kabul etmeye calisiyo ondan gibi biseyler dedi kafam heptan karisti