Birazcik daha iyiy bugun turk bakkalina gittik, fistikli cikolata, findik kavurma benim sevdim ne varsa toplamis geldi, kucagima koydu(vucut dili ile anlasiyoruz ya bu aralar) Ben tabi hic pas vermiyorum cunku hakliyim... Sayiden urda daha once okumustum bu surecte bosnama asamasina gelen, yada tedaviyi esine kizip iptal eden diyodum nasil yani hani hep insan ddestek oluyor ya birbirine ama sayidende bu tarz seyler yasanabiliyormus, Mutlaka olursun canim yarin adetini, benimki normalden iki gun once gelmisti, doktor zaten oyle olmasi gerekiyo demisti, kullandin ilacalrdan dolayi gecse gecse en fazla bir iki gun gecer,, Hangi igne satin(gobek, kalca, catlatma bizde igne cesidi coook) ayarlanir erken cikarsin bisey olmaz ben e-mail attimProf. hic onemlid egil ayarlariz sen keyfine bak yazmis

sevindim

cunku sayiden dert ediyodum...
Anam ben geliyomda arada 7 saat fark olunca haliyle boyle oluyor, bundan sonra geneli evdeyim sabah kalktim gibi acarim canim...
Nisa hatirliyonmu bana Endometrial Biopsy yaptilar demistim, hamilelik sansini artirmak icin demisti doktor bana sadece tam olarak ne oldunu bilmiyodum, bu video'da bana yaptikalri islemi anlatiyor, ondan dikkatimi cekdi, benimde rahim kenarindan parca aldilar, hatirladimmi o gunu bile aci veriyo vallahii... benimgi ucuncu, dorduncu denemesi olanlar daha cok bu video'yu dikkata alsinlar.... INSallah sayiden pozitif sonuc almaya ve guzel bir gebelik sureci ile bebis kucagima almaya yardimci olur...