2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

Bende ayni okul oldu zaman boyle oluyodum, hafta sonu gec yatmalara, gec kalkmalara alisinca, is okul herneyse insanin icinden gelmiyor, olsun iyi bir tatil yaptin yine benimde pazartesi okul yok ondna olsa gerek o kadar bozulmmuyom, tedavi iyide bu bantlar var estradem diye onlar biraz rahatsiz ediyo, duscekelr diye korkuyom :)

yaa o bantları duydum ben de rahat olmuyormuş, benim doktorum hapını veriyor ama belki bant daha etkilidir.

Ben de nisan ayının sonunda hayırlısıyla tüp bebek tedavisine başlayacağım. Ama nedense heyecanın yanında bir de korku var içimde. Ya tutmazsa diyorum bir yandan da başka problemler çıkar mı diye düşünüyorum. Burada herkes birbirine çok moral veriyor. Benim de gerçekten çok morale ve desteğe ihtiyacım var. :69:

Ben de nisan ayının sonunda hayırlısıyla tüp bebek tedavisine başlayacağım. Ama nedense heyecanın yanında bir de korku var içimde. Ya tutmazsa diyorum bir yandan da başka problemler çıkar mı diye düşünüyorum. Burada herkes birbirine çok moral veriyor. Benim de gerçekten çok morale ve desteğe ihtiyacım var. :69:

Hayırlısı olsun canım korkma bunu bebeğine giden bir yol olarak düşün evet bı yol bazen çok dikenli olabiliyor ama sonunda ömrünün meyvesi seni bekliyor.. Hem merak etme göreceksin sandığından çok daha güçlüsün, annelik kahramanlıktır bizim gibi kadınlar içinse süper kahramanlık :))

Hayırlısı olsun canım korkma bunu bebeğine giden bir yol olarak düşün evet bı yol bazen çok dikenli olabiliyor ama sonunda ömrünün meyvesi seni bekliyor.. Hem merak etme göreceksin sandığından çok daha güçlüsün, annelik kahramanlıktır bizim gibi kadınlar içinse süper kahramanlık :))

Çok teşekkür ederim canım, çok kibarsın. ne kadar duygulandım anlatamam. Annelik çok yürek isteyen kahramanlık ve ben de herkes gibi bebeğimi kucağıma alıp koklamak için can atıyorum. Acı, üzüntü, yorgunluk gerekiyorsa da hepsine katlanmaya hazırım. Yeter ki canımın parçasını kucağıma alabileyim. Sana tekrardan çok teşekkür ediyorum. İnşallah herkesin istediği olur. :75:

Çok teşekkür ederim canım, çok kibarsın. ne kadar duygulandım anlatamam. Annelik çok yürek isteyen kahramanlık ve ben de herkes gibi bebeğimi kucağıma alıp koklamak için can atıyorum. Acı, üzüntü, yorgunluk gerekiyorsa da hepsine katlanmaya hazırım. Yeter ki canımın parçasını kucağıma alabileyim. Sana tekrardan çok teşekkür ediyorum. İnşallah herkesin istediği olur. :75:

Teşekkür edecek birşey yok canım, umarım bu yolda çok sıkıntı çekmeden bir an önce muradına kavuşursun..

Birazcik daha iyiy bugun turk bakkalina gittik, fistikli cikolata, findik kavurma benim sevdim ne varsa toplamis geldi, kucagima koydu(vucut dili ile anlasiyoruz ya bu aralar) Ben tabi hic pas vermiyorum cunku hakliyim... Sayiden urda daha once okumustum bu surecte bosnama asamasina gelen, yada tedaviyi esine kizip iptal eden diyodum nasil yani hani hep insan ddestek oluyor ya birbirine ama sayidende bu tarz seyler yasanabiliyormus, Mutlaka olursun canim yarin adetini, benimki normalden iki gun once gelmisti, doktor zaten oyle olmasi gerekiyo demisti, kullandin ilacalrdan dolayi gecse gecse en fazla bir iki gun gecer,, Hangi igne satin(gobek, kalca, catlatma bizde igne cesidi coook) ayarlanir erken cikarsin bisey olmaz ben e-mail attimProf. hic onemlid egil ayarlariz sen keyfine bak yazmis:1: sevindim :3::3: cunku sayiden dert ediyodum...

Anam ben geliyomda arada 7 saat fark olunca haliyle boyle oluyor, bundan sonra geneli evdeyim sabah kalktim gibi acarim canim...

Nisa hatirliyonmu bana Endometrial Biopsy yaptilar demistim, hamilelik sansini artirmak icin demisti doktor bana sadece tam olarak ne oldunu bilmiyodum, bu video'da bana yaptikalri islemi anlatiyor, ondan dikkatimi cekdi, benimde rahim kenarindan parca aldilar, hatirladimmi o gunu bile aci veriyo vallahii... benimgi ucuncu, dorduncu denemesi olanlar daha cok bu video'yu dikkata alsinlar.... INSallah sayiden pozitif sonuc almaya ve guzel bir gebelik sureci ile bebis kucagima almaya yardimci olur...[/QUOTE]

oh oh sefan olsun ...bende mi benimkine küssem napsam:63::63:yok ama hakkını yiyemem kocacığımın.pazar kahvaltısı hazırladı bügün bana:56::56:sonra ders çalışayım diye arkadaşlarıyla takılmaya gitti.saat 5 gibi aradı aldı evden gezmeğe ve yemeğe götürdü:64::66:1 saat oldu eve döneli...:62:hamile kalırsan evden çıkmayacan nasılsa iyi gez diyo...:49::49:olduuu fanusa koyarsın dedim bende tabiki ne sandınnn diyo...:60:

aa hatırladım çok canım yandı demiştin.hatta anestezi vermediler diye kızmıştım ben...inşallah işe yarar canım benim ya.ben izledim bugün vidyoyu.güzel bilgiler veriyo tekrar teşekkürrr.ay çok yazdım kız...:78::77:

:3:Naber kızlar ne var ne yok? Benim tatil bittiii yarın iş var :((( Ama tatille beraber doğum kontrol haplatı da bitti çok şükür, yarın doktorumla konuşurum eğer tahmin ettiğim gibi giderse yani kistim falan yoksa cuma başlarız iğnelerime..Bakalım neler olacak ?
hadi bakalım bayağı ilerlemişsin ayşecim...ohhh sefan olsun tatil de...yaramıştır inşallahhh...
o korku hepimizin içinde var canım...ama Rabbim istedikten sonra neler olmaz ki...ferah tut içini...ne kadar az sitres o kadar iyi...bu arada hoşgeldin aramızaa:71::71:

kızlarrr saatler alındı ya iğne saatini napacağız şimdi...ben her sabah 10 da vuruyodum.şimdi 11 de mi vuracağım...kafam karıştı yaww:59::59:

bu arada sılanazcım listede boş kalan yere oğlumun adını da yaz...bulduk sonunda isim daha doğrusu sonunda eşimi ikna ettimm...EMİRHAN...olacak İnnnşalllaahhh....:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

iyi geceler arkdaşlar nasılsınız benim yarın yine kont var..bakalım yumurtalarım bu h.içş toparlanır herhalde heycanlanıyorum:49:

hadi bakalım bayağı ilerlemişsin ayşecim...ohhh sefan olsun tatil de...yaramıştır inşallahhh...

o korku hepimizin içinde var canım...ama Rabbim istedikten sonra neler olmaz ki...ferah tut içini...ne kadar az sitres o kadar iyi...bu arada hoşgeldin aramızaa:71::71:

Hoşbulduk canım. Eşimden ve ailemden çok destek alıyordum tüp bebek konusunda. Moralimi yüksek tutmamda yardımlarını esirgemiyorlar sağolsunlar. Sizlerin de sohbetlerini okudum, çok destek verici. Kafamda birkaç soru daha var. Mikroenjeksiyonun farkı ne oluyor? Ayrıca tüp bebek sürecinde ilaç kullanımları beni biraz korkutuyor. Acaba bu konularda bilginiz var mı? Yardımcı olabilecek birileri bulunur mu?

yaa o bantları duydum ben de rahat olmuyormuş, benim doktorum hapını veriyor ama belki bant daha etkilidir.

Canim ebnde ilk defa kullaniyorum, hatta ilk 50 ile basladimda kanama bile yapti korktum ama doktor vucut kaul etmeye calsiiyor dedi, dozu artinca normale doncu simdi 200'luk takiyorum, iki gun sonra 400 olcak... Bide transferden sonra iki gun ara ile degistircem 200'luk takcam hamilelik devam ederse 3 ay boyunca... Insallah bakalim hayirlisi canim, ben sadece progestone in oil oluyordum, bundan hersey farkli bakalim... NASip ins,

iyi geceler arkdaşlar nasılsınız benim yarın yine kont var..bakalım yumurtalarım bu h.içş toparlanır herhalde heycanlanıyorum:49:

iyi geceler canım.İnşallah canım yaklaştın meleğine inşallah...benim daha var sanırım.bi adet olsam belli olacak da işte bekliyorum...

Hoşbulduk canım. Eşimden ve ailemden çok destek alıyordum tüp bebek konusunda. Moralimi yüksek tutmamda yardımlarını esirgemiyorlar sağolsunlar. Sizlerin de sohbetlerini okudum, çok destek verici. Kafamda birkaç soru daha var. Mikroenjeksiyonun farkı ne oluyor? Ayrıca tüp bebek sürecinde ilaç kullanımları beni biraz korkutuyor. Acaba bu konularda bilginiz var mı? Yardımcı olabilecek birileri bulunur mu?
ailenin destek vermesi çok güzel..benim eşimden başka kimse bilmiyor...eşim istemiyor bilmelerini....mikroenjeksiyonun farkı şu canım küçük bir iğne yardımı ile spermi yumurtanın içersine kendisi koyuyor embriyoloğ.bu döllenme işlemini kolaylaştırıyor.ilaç kullanımı hakkında kafana takılan ne canım yaz cevaplayayım bildiğim kadarıyla.3, denemem nasılsa...:1::1:

merhaba Elif'cim

Hadi hayirlisi bakalim, bu korkulari, endiseleri yasamadan baslayan hic bir arkadasin olmadina ismin adin gibi emin ol. heycan tatli bir heycan, sen tabiki olumlu, pozitif dusuncen her zaman, ama en kotu sonucada kendini hazirliycaksin, benim dorduncu denmem oldu halde hala o korku var icimde, hala ya aksilik cikarsa... oo birsuru sey siraiyabilirim sana, ama Allahin izni ile hepsinin yolunda gidicene inanamkatan baska carem olmadinida biliyorum... Tutmazsa inanki dunyanin sonu degil, denemesen keskelerin olcak hep, denesen en azindan umut oluyo insana, hepten caresiz olmadini biliyosun ve kisirlik problemi sende veya esinde bence hic farketmiyor sonucta ikinizin problemi, onun icin hersey en kotusunde bile bir iylik bir neden oldunu dusunceksinki umutun, ve sabrin hic tukenmesin...

Binlerce arkadas var ilk denemede anne olan, ama inanki 10 deneme'de bile olan insanlar var zaman ve nasip isi, biz elimizden geleni yapcam, gerisi once Allah'in sonra bizimle ilgilenen doktorlarin yardimi ile kucaklarimiz bos kalmiycak insallah... HER kadin ANNE olmayi hak eder....

Birazcik daha iyiy bugun turk bakkalina gittik, fistikli cikolata, findik kavurma benim sevdim ne varsa toplamis geldi, kucagima koydu(vucut dili ile anlasiyoruz ya bu aralar) Ben tabi hic pas vermiyorum cunku hakliyim... Sayiden urda daha once okumustum bu surecte bosnama asamasina gelen, yada tedaviyi esine kizip iptal eden diyodum nasil yani hani hep insan ddestek oluyor ya birbirine ama sayidende bu tarz seyler yasanabiliyormus, Mutlaka olursun canim yarin adetini, benimki normalden iki gun once gelmisti, doktor zaten oyle olmasi gerekiyo demisti, kullandin ilacalrdan dolayi gecse gecse en fazla bir iki gun gecer,, Hangi igne satin(gobek, kalca, catlatma bizde igne cesidi coook) ayarlanir erken cikarsin bisey olmaz ben e-mail attimProf. hic onemlid egil ayarlariz sen keyfine bak yazmis:1: sevindim :3::3: cunku sayiden dert ediyodum...

Anam ben geliyomda arada 7 saat fark olunca haliyle boyle oluyor, bundan sonra geneli evdeyim sabah kalktim gibi acarim canim...

Nisa hatirliyonmu bana Endometrial Biopsy yaptilar demistim, hamilelik sansini artirmak icin demisti doktor bana sadece tam olarak ne oldunu bilmiyodum, bu video'da bana yaptikalri islemi anlatiyor, ondan dikkatimi cekdi, benimde rahim kenarindan parca aldilar, hatirladimmi o gunu bile aci veriyo vallahii... benimgi ucuncu, dorduncu denemesi olanlar daha cok bu video'yu dikkata alsinlar.... INSallah sayiden pozitif sonuc almaya ve guzel bir gebelik sureci ile bebis kucagima almaya yardimci olur...

oh oh sefan olsun ...bende mi benimkine küssem napsam:63::63:yok ama hakkını yiyemem kocacığımın.pazar kahvaltısı hazırladı bügün bana:56::56:sonra ders çalışayım diye arkadaşlarıyla takılmaya gitti.saat 5 gibi aradı aldı evden gezmeğe ve yemeğe götürdü:64::66:1 saat oldu eve döneli...:62:hamile kalırsan evden çıkmayacan nasılsa iyi gez diyo...:49::49:olduuu fanusa koyarsın dedim bende tabiki ne sandınnn diyo...:60:

Bu erkeklerin hepsi takintili bu evden cikmama konusunda, benimkide ayni zaten tedavi bile gorurken daha istemiyo cikayim anam 24 saat evde gecermi yaa... hele 9 ay yarabbi kendileri gunde bir kez cikmasalar dunyanin sonu gibi ama bize gelicne nanay... Seninde hafta sonu super gecmis oohhh olcak o akdar

aa hatırladım çok canım yandı demiştin.hatta anestezi vermediler diye kızmıştım ben...inşallah işe yarar canım benim ya.ben izledim bugün vidyoyu.güzel bilgiler veriyo tekrar teşekkürrr.ay çok yazdım kız...:78::77:[/QUOTE]

ya herkees ne guzel burda, ayse, elifhoca, NISan anam dortlu sohbet olmuyomu yaaa, ben yazilanlari sayyi refresh aypsamda gec goruyorum....

ınş sende başlarsın nisacım

:49:
sılacım bende varım bende aradım başka yerlere gireyim derken sayfayı kapatp tekrar açıyorummm:49:

iyi geceler canım.İnşallah canım yaklaştın meleğine inşallah...benim daha var sanırım.bi adet olsam belli olacak da işte bekliyorum...

ailenin destek vermesi çok güzel..benim eşimden başka kimse bilmiyor...eşim istemiyor bilmelerini....mikroenjeksiyonun farkı şu canım küçük bir iğne yardımı ile spermi yumurtanın içersine kendisi koyuyor embriyoloğ.bu döllenme işlemini kolaylaştırıyor.ilaç kullanımı hakkında kafana takılan ne canım yaz cevaplayayım bildiğim kadarıyla.3, denemem nasılsa...:1::1:

Nisa kardesim 4.deneme hatirlatirim,

Arkadas sanirsam yan etkilerini kastetti, bende cok arastirdim canim bu konuyu ilerde bir problem yaratirmi diye ama elde var sifir, kesinlikle net bir bilgi bulamadaim,ne ingilizce ne turkce....
Benima aileminde en buyuk endisesi o ama bence belirlia raliklaral tedaviye basladinmi hci bir sey olamz alalhin izni ile boyle bir risk olsa bu riski goze alamazlar... Allah'a emanetiz anliycan

kızlarrrr...üç cuma sela ile ezan arası ha mim surelerini okuyanın dileğini kabul ediyormuş Rabbim...bizde okuyalım...bir arkadaşım üçüncü cumada hamileydim dedi...ben arıyorum fakat hangi cüzde bulamıyorum...bilen varsa yazsın....
ayrıca 4444 tefriciye...
41 meryem suresi... bunlarında okunması iyiymiş...birde birbirimize dua edelim ...müslümanın birbirine yaptığı dua evvelmiş....

Back
X