yarın görüşmek üzere kızlar geç oldu epey ben çıkıyorum..yarın yumoşlarımı göreceğim nasipse..bakalım neler olcak paylaşırım sizle...iyi gecelerrr:80::80::80::80:
hoşçakal canım iyi gecelerrrr

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yarın görüşmek üzere kızlar geç oldu epey ben çıkıyorum..yarın yumoşlarımı göreceğim nasipse..bakalım neler olcak paylaşırım sizle...iyi gecelerrr:80::80::80::80:
evet benimde hamile kıyafetleirne acayip hevesim var hayrlısı ile hamile kaldığımda çeşit çeşit elbise giycem![]()
herkesee merhabaaakimsecikler yok mu ne?
bugün doktora gittim rahimde polip varmış çok üzüldüm tedavim yinemi ertelenicez ya of ofhisteroskobi olucakmışım aranızda yaptıran varmı lütfen bilgi verin bide fiyatları
kızlarrr nasılsınız..ben bugün hast de idim..artık ilacı kestik..bu gece ovitrellem var çarşambada yumurtalarım toplancak ya ondan sonrada transferrrrr
ama bugün benden kan aldılar hormonuma göre belkide bu ayı pas geçeblirz dedi dr um böyle bir ihtimalde var dediler..daha önce 2kez yaptrdım böyle bişey demediler bana..şimdi biraz moralim bozuk..henüz hast den aramadılar ınş iptal olmaz o kadar uğraştım iğne oldum ilaç aldım..ama yinede hayırlısı olsun hakkımzda...
bn varım canım.şimdi geldimmmmnaber nasılsın...
canım geç gördüm yazdığınıkusura bakma nolur, iyiyim sen nasılsın?
iğneye başlayacğımız günü bekliyorum sabırsızlıkla :) hergün bir adım daha yaklaşıyorum anneliğe![]()
ne güzel listemiz gitgide artıyo.inşallah hiç fire vermeden hepimiz hamile kalırız hayırlısıyla...
seninde mi aynı canım yum.toplamagulsum, Carsamba yumurtalar toplanckasa desene senle ayni zamanlar transfer olcaz, hadi hayirlisi bakalim, yumoslarin bir toplansin, dollensin artik transferden sonraki gunleri sayariz.
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14![]()
seninde mi aynı canım yum.toplama
evet o günler gelse saysak transferin 10.11. günü desek dimi
ve kan değerimiz 6666 çıksaaaaaaa![]()
Evet canim, listemiz gungectikce artiyor, listede bazi yenilikler yapcam, bos buldum zaman ins. begenirsiniz.... hepimizin arzusu hamile kalmaktan yana ama rabbim hayirlisini nasip etsin,,, ne diyelim