2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

evet benimde hamile kıyafetleirne acayip hevesim var hayrlısı ile hamile kaldığımda çeşit çeşit elbise giycem:62::62::62::62:

inşallah hevesimizi alırız canımmm...:49:[/QUOTE]

Bak NISa benden once goz koydu, yazdi ins. canlarim ya bizlerede nasip olr, boyle karnimizi gere gere gezmek LOL,

NIsa'cim benimde kalkmam alzim, masa'yi hazirlamaya baslayim yoksa geldimii misafiler beni boyle pasakli masayi'da bos bulcaklar hayirli gecler kardesim gorusuruz ins. yarin

bende çıkıyorum sılacım sadece sen kaldın sanırım...yarın görüşürüz inşallah...adını öğrendim ama sıla diyeyim yinede sana:16::16:ya adet olmuş gibi ağrım var ama gelen giden yok sinir oldum...neyse uyuyayım belki gece gelir...öptümmmm:54::54:

bugün doktora gittim rahimde polip varmış çok üzüldüm tedavim yinemi ertelenicez ya of of:50::50::50:histeroskobi olucakmışım aranızda yaptıran varmı lütfen bilgi verin bide fiyatları

kızlarrr nasılsınız..ben bugün hast de idim..artık ilacı kestik..bu gece ovitrellem var çarşambada yumurtalarım toplancak ya ondan sonrada transferrrrr:49::49:
ama bugün benden kan aldılar hormonuma göre belkide bu ayı pas geçeblirz dedi dr um böyle bir ihtimalde var dediler..daha önce 2kez yaptrdım böyle bişey demediler bana..şimdi biraz moralim bozuk..henüz hast den aramadılar ınş iptal olmaz o kadar uğraştım iğne oldum ilaç aldım..ama yinede hayırlısı olsun hakkımzda...

bugün doktora gittim rahimde polip varmış çok üzüldüm tedavim yinemi ertelenicez ya of of:50::50::50:histeroskobi olucakmışım aranızda yaptıran varmı lütfen bilgi verin bide fiyatları

CANIM poli[ ne tam olarak bilmiyorum ama historoskopi bir kac kez yaptridim, burda her yilda bir tekrarini istiyolar cunku, sadece hafif agrili bir sey, kisiden kisisye'de fark edebiliyor, bir gece onceden antibiyotik aliyosun, testen bir saat oncede agri kesici aliyorsun, ilk rahmi temizliyolar, sonra bir sivi veriyolar icine... kramp giriyo aluyo bitiyo LOL

kızlarrr nasılsınız..ben bugün hast de idim..artık ilacı kestik..bu gece ovitrellem var çarşambada yumurtalarım toplancak ya ondan sonrada transferrrrr:49::49:
ama bugün benden kan aldılar hormonuma göre belkide bu ayı pas geçeblirz dedi dr um böyle bir ihtimalde var dediler..daha önce 2kez yaptrdım böyle bişey demediler bana..şimdi biraz moralim bozuk..henüz hast den aramadılar ınş iptal olmaz o kadar uğraştım iğne oldum ilaç aldım..ama yinede hayırlısı olsun hakkımzda...

gulsum, Carsamba yumurtalar toplanckasa desene senle ayni zamanlar transfer olcaz, hadi hayirlisi bakalim, yumoslarin bir toplansin, dollensin artik transferden sonraki gunleri sayariz.

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 :49::49::49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Ayet'el Kursi

اَللهُ لآ اِلَهَ اِلاَّ هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ لاَ تَاْخُذُهُ سِنَةٌ وَلاَ نَوْمٌ لَهُ مَا فِي السَّمَوَاتِ وَمَا فِي اْلاَرْضِ مَنْ ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِنْدَهُ اِلاَّ بِاِذْنِهِ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ اَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَلاَ يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِنْ عِلْمِهِ اِلاَّ بِمَا شَآءَ وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَوَاتِ وَاْلاَرْضَ وَلاَ يَؤُدُهُ حِفْظُهُمَا وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ

Bismillahirrahmanirrahim

Allâhü lē ilēhe illē hüvel hayyul kayyûm. Lē te'huzühû sinetüv-ve lē nevm. Lehû mē fis-semēvēti vemē fil ard. Menzellezî yeşfeu indehû illē biiznih. yağlemü mē beyne eydîhim vemē [k]halfehüm velē yühîtûne bişey'im-min ilmihî illē bimē şē'. Vesia kürsiyyu hüssemēvēti vel ard. Velē yeûdühû hifzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm

"Bahar Cicekleri Gibi Hepimiz Yavrularimizla Acacagiz"

Nergis

ISIM YAS DENEME SAYISI TEDAVI MERKEZI BEBIS ISIMLERI Transfer GUNU

Ayse............31................2............... ..Bursa Art.....................Elif !

Nisa.............25...............3...........Prof . Remi Ibrahimoglu........ Ecrin Nisa !

Silanaz.......24.5............4.........The Ottawa Fertility C....... Almira Naz ve Efecan !

Yesim..........23.............1...........Prof. Refahattin Yuzel.............Nisan ve Ruzgar!

Kardelen......25..............1....... Holanda UMC PGG Li IVF............Berra ve Melik!

Tugba..........30..............2..........Antalya Tup Bebek......................Duru ve Mert!

Nisnur............................................ ...................bilgileri bekliyoruzzz.............!

Ankara_06....27.............3..........Dr. Serap Yalti............ bebis isimelri bekliyoruzz.!

Dilhusar.........30............2........Bahceci Tup Bebek.......................................!

Zeynep26......29............2........ Izmir Smyrnaart Merkezi........ bebis isimleri bekliyoruz...!

Glcnnn..........27............1.......... GAziantep SAnko T.M.............." " ' ...!

Nisnur...........29.......................Fertijin Bebek............................................. ..........!

:49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ne güzel listemiz gitgide artıyo.inşallah hiç fire vermeden hepimiz hamile kalırız hayırlısıyla...

bn varım canım.şimdi geldimmmm:66::66:naber nasılsın...

canım geç gördüm yazdığını :( kusura bakma nolur, iyiyim sen nasılsın?
iğneye başlayacğımız günü bekliyorum sabırsızlıkla :) hergün bir adım daha yaklaşıyorum anneliğe:34:

Slm kızlar nasılsınız?Uf bende bi başlayamadım gitti uzun protokol hakkaten baya uzunmuşş çarşamba günü yumurta baskılamak için iğnelere başlıycam sanırım sonra ne olur nezaman transfer olur bilemiyorum...

canım geç gördüm yazdığını :( kusura bakma nolur, iyiyim sen nasılsın?
iğneye başlayacğımız günü bekliyorum sabırsızlıkla :) hergün bir adım daha yaklaşıyorum anneliğe:34:

Gülcann sen ne iğnesine başlıycaksın yumurta gelişmesi için olanmı?

ne güzel listemiz gitgide artıyo.inşallah hiç fire vermeden hepimiz hamile kalırız hayırlısıyla...

Evet canim, listemiz gungectikce artiyor, listede bazi yenilikler yapcam, bos buldum zaman ins. begenirsiniz.... hepimizin arzusu hamile kalmaktan yana ama rabbim hayirlisini nasip etsin,,, ne diyelim

gulsum, Carsamba yumurtalar toplanckasa desene senle ayni zamanlar transfer olcaz, hadi hayirlisi bakalim, yumoslarin bir toplansin, dollensin artik transferden sonraki gunleri sayariz.

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 :49::49::49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
seninde mi aynı canım yum.toplama
evet o günler gelse saysak transferin 10.11. günü desek dimi:49:
ve kan değerimiz 6666 çıksaaaaaaa:66::66::66::66:

Back
X