sağol ayşecim...ben muayene de sorun çıkar diye korkuyorum şimdi.hapı bırakınca kaç gün sonra adet oldun...
genelde 3. gün adet oluyorum ben hapı bırakınca
üzme kendini olur mu hiç bişey olmayacak herşey çok yolunda gidecek merak etme..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol ayşecim...ben muayene de sorun çıkar diye korkuyorum şimdi.hapı bırakınca kaç gün sonra adet oldun...
nisa'cim bende orayai cozememistim, ama cocundurdukten sonra'da ayni islem uygalanabiliyrmus demekki... baska bir sonuca cikaramadim cunku, islem ayni benimde o noktada kafam karisti ama nicin alsinlar sence o zaaman? bir fikrin varmi?
genelde 3. gün adet oluyorum ben hapı bırakınca
üzme kendini olur mu hiç bişey olmayacak herşey çok yolunda gidecek merak etme..
üç gün geçerse lukrin bitiyor bu kez dearar sorarım bende lukrin bitti napayım diye...sonunda birbirimizi boğazlamazsak iyi...doktorumu sevmesem bugün bırakırdım ama
emeğime de acıyorum...
Nisa Guzelim ne oldu boyle, okula cikmam lazim cikamiyorum vallahi, hic birsey olmaz allahin izni ile uzulme kucuk bir aynlis anlasilma olmus, sen biraktin gibi bir iki gun icinde adet olcaksin, muayanendede hersey yolunda gitcek hic onemlid egil bundna sonraki ilaclarinin kullanimi hakkinda net bir bilgi al, canim ve herzaman ilac paketlerinin icindeki bilgileride oku, benimde hemsire her seyi tek tek anlatmiyo ama soruyorum, kizarsa kizinsin cokda umrumda sanki, yanlis bir adim atmaktansa o bana ben ona zilgit cekem ne olcak, hic uzme tatli canini olur boyle kucuk aksiliklar , benim cikmam alzim okuldan girmeye claiscam cok opuyorum seni....
Canim lUkrine kesinlikle devam etceksin zaten ara tabik sor, transferden yaklasik bir hafta onceye kadar kullaniyosun, onu sakin aksatma benim cikmam lazim doncem cnaim
üç gün geçerse lukrin bitiyor bu kez dearar sorarım bende lukrin bitti napayım diye...sonunda birbirimizi boğazlamazsak iyi...doktorumu sevmesem bugün bırakırdım ama
emeğime de acıyorum...
ya canım benim sinirin bozulmuş senin rahatla biraz.. 2 gün beklersin adet olmazsan lucrin yetmiyor diye ararsın.. hem doktor sana bir saat sonra arasın demedi mi neden aramıyorsun ki?
aradımmm...yazdım ya aradım diye.hatta eşime arattım.sorun olmaz adet olunca arasın kontrol günü ayarlayalım.hapı kessin lukrine devam etsin demiş.şimdi ki sorun şu 3 gün içinde adet olmazsam lukrin bitiyor ve muayene de sorun çıkar diye korkuyorum.evet canım sinirim çok bozuldu kaç saat ağladım bilmiyorum valla.şimdi de inanılmaz başım ağrıyor:84:
bende adet olmayı bekliyorum.nisan ayında olacak transferim eğer bir aksilik olmazsa.kısa protokol uygulanacak.nisanın 5inde falan adet olmam gerekiyor inşallah gecikmezde bir an evvel tedaviye başlarız.
bencede...sakinim artık canım...birikmişlerim taştı bence...çünkü ben bu süreçte hiç ağlamadım...olumsuz sonuç aldığımda bile...şimdi coştum iştetatlım tamam o zaman diyorum ya sana yap iki gün lucrini eğer adet olmazsan 2. gün yarın benim lucrinim bitiyor napayım diye bir daha ararsın.. onlar bizim sorularımıza sabırla cevap vermek zorundalar hiç çekinme ara..
en sevdiğim ders boş dersKizlar ben geldim, benim ders iptal olmus herhalde kimse yok, bende bilgisayar odasina geldim nerde kalmistikkk.....
yemek yapıp duş alıcam canım...belkş uyurum bilmiyorum ama önce yemek yapmam lazımben gelene kadar herkes cikmis, NIsa o kadar aglarsan herhalde basin agirir ya, uzme tatli canini, birazcik uyu aksamada cik soyle bir temiz hava al, bir cay ic yada portakal suyu :) Azcik kafan dagilsin...
emeğime de acıyorum...
selammmm...kızlarrrr ben çok heycanlıyım yaa sanki ilk tüp bebek denemem...yarın yumoşlarım toplancak nasipse ınşşşş..şimdiye kadar dr um yumurtalarım hakkında bilgi vermedi daha önceki dr larım bilgi veriyorlardı zaten bende usg görüntüsünden anlıyor ve bakıyordum..ama bu sefer hiç bişey bilmemek daha iyi geldi bana..yok şu kadar var yok bu kadar var birinin boyutu az birinin çok hiiiiç dert etmiyorum kendime..en iyisi bilmemek kızlar valla..bu benim 3.denemem bunu daha yeni anladım..hayrlısı bakalım yarın neler olucak...dua edin emi bana:109::109::109:
![]()
selammmm...kızlarrrr ben çok heycanlıyım yaa sanki ilk tüp bebek denemem...yarın yumoşlarım toplancak nasipse ınşşşş..şimdiye kadar dr um yumurtalarım hakkında bilgi vermedi daha önceki dr larım bilgi veriyorlardı zaten bende usg görüntüsünden anlıyor ve bakıyordum..ama bu sefer hiç bişey bilmemek daha iyi geldi bana..yok şu kadar var yok bu kadar var birinin boyutu az birinin çok hiiiiç dert etmiyorum kendime..en iyisi bilmemek kızlar valla..bu benim 3.denemem bunu daha yeni anladım..hayrlısı bakalım yarın neler olucak...dua edin emi bana:109::109::109:
![]()
![]()
sakın tedaviyi falan bırakmayı aklından geçirme,
kimseyi sevmek zorunda değilsin hem doktorunu sevmesen de, sevsende, hemşireler gıcık olsanda
onlar sana ne çok şey soruyosun dese de :) kolay mı başlanıyor bu tedaviye hemen ilk olumsuzlukta bırakmayı düşünüyosun,
hamiş olduğumuzda gülücez bu konuşmalarımıza![]()