Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya arkadaşlar
okutyorum herkesde kasık ağrısı bel ağrısı
bende hiç bişey yok ben birde hiç yatmadım ilk gün sadece ertesi gün işe geldim
tutmadığı zaman adet mi görüyorsun![]()
ben bişeyi çok merak ediyorum
şimdi bir sürü hamişimiz var ya, silanaz ,dekopa, rana, nazayşe, ankara06 ismini hatırlayamadığım
diğer güzel anne adayları acaba bu hamişlerimizin kaç tanesinin ilk denemesi?
![]()
senın ılk dımıııı cnmm.bnm bldıgım nasaysenın ılk cnmmm dıgerlerını blmkommm
bnm de transfer 14unde oldu cnm nasıl hesapladın 4haftayı ya bana da soler mısın adetuın ne zamandı bıde kan testın ne cıktı?
neden kimse cavap yazmıyor ihtiyacım var(((((((((((
şimdi bir sürü hamişimiz var ya, silanaz ,dekopa, rana, nazayşe, ankara06 ismini hatırlayamadığım
![]()
ya arkadaşlar
![]()
cnm bana 14 taranfer oldu ve ogun orda hemıserye sormustum oda bana gebelığın 23 de bellı olcak gebe olursan 23 de 4 haftalık olcak demıstıı ... sanrım son adet olduüun tarıhten hesaplıyorlar
pekı cnm sen nerde hangı hastanede oldun tup bebeğını...
anladım cnm ben de 13 nısan test gunumdu ama degerım cok dusuk kımyasal olabılır cnm 23 nıanda 26 cıktı senın kac cıktı?ben ivi de tedavı gordum cnm
![]()
ya arkadaşlar
ya ben sapıttım herseyı bırbırıne karıstırdım ya kız ben 14 nısan transferım oldu sonra 23 dııl 25ınde test yapcaksın dedı ogundu test tarıhım ama benım aklım 23 e kaydı neden cunku 23 nısanda kanamam basladı acıl hastaneye gttık kan verdım 6.5 cıktıı tum umutlarımı yıtırdım dr 25ınde gununde bıdaha tekrarla dedı dun tekrarladım 26 olmus degerım ama henuz daha gebeyım dıyemıyoruz durum bu senın 14de transferın oldu 23 nısan nasıl cok erken ya emın mısın ?test tarıhın ne test sonucun ne
canımm senn nasılsınn knama durumunn nasıll bebeğimmmmm yarınn kan vercen mii tekraarrrrrr![]()
pınarm nasılsın bıtanemmmmm????????[/QUOT
iyiyim canım çok teşekkür ederim işte sık sık bakıyorum okuyorum sizi bi sevinip bi üzülüyorum bide diyet yapmaya çalışıyomm ama çok zor geldi valla en korktuğum kısmı buydu zaten neyse sen nasılsın keyfin iyidir umarım senin ve bebişinin :))