- 27 Ekim 2008
- 2.977
- 7
- 158
Kızlar sonucum negatif. Hiç hazİr degilmisim buna... Resmen bayginim saatlerdir, özür dilerim.
Bu kadar canımın yanacagini düşünmemiştim.
:25:

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar sonucum negatif. Hiç hazİr degilmisim buna... Resmen bayginim saatlerdir, özür dilerim.
kyr canım benim ..çok merak ettim seni .ne desem boş gelir biliyorum.kendine iyi davran ,çok ağlama olurmu bak benimde olmadı ne yaplım zor çok zor..
ALLAHIM İNŞALLAH YÜZÜMÜZÜ GÜLDERECEK bizimde bir gün .bu gün geçsin kocanla konuşun doktarunuza gidin sebeplerini konuşun ne yapcağına karar verirsin.. gülen yüzün hep gülsün
Allah yardimcin olsun kyr,hepimizin insallah, bende cuma aldim negatif hala toparlanamadim,seni cok iyi anliyorumm cok zorrr...tekrar calismaya basladim bugün,sanki Rabbimin beni sinamasi gibi,isyerine o kadar cok bebek ve hamile geldiki cok tuhaf oldum...ALLAHIM NOLUR YARABBIM TÜM ISTEYENLERE BU DUYGUYU YASAT HAYIRLISIYLA ...
ayduman nazayse kızlar nasılsınızzz....
ben bir yandan çalışıp bir yandna yazdıklarınızı okuyorum. bu arada günlerdir rahatsızdım avrupa sitelerinde bir araştırma yaptım pc nin verdiği zarar ile ilgili ... içim rahatladı sürekli pc başında olduğum için vicdan azabı çekiyorudm.. Telefon , elektrik süpürgesinde bile bilgisayardan daha fazla varmış manyetik dalga o sebepten gönlünğz rahat olsun griş yapabilrisiniz![]()
iyi canım ya ayaklarımı uzattım yatıyorum yine pc başındaaslında bende endişeliydim pc den gün boyu iş gereği başındayım akşamda evde açıyorum içim rahatladı bak şimdi sağol dekopa ağrıların varmı kasıklarında benim adet sancısı gibi ağrı var korkutuyo beni biraz ilk günlere nazaren daha az ama acaba çok ayakta kalıncamı oluyoki :44::44::44:
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim. Biliyorum care değil ama ağlamadan duramıyorum. Çok canım yanıyor, o kadar pozitif, o kadar umutluydum ki bunun olabileceğini her düşündüğümde sacmalama siyordum kendime.
Çok acitiyormus, çok yakıyormuş inanın bu kadarını tahmin etmedim. Tedavim başladığından beri mektup yazıyordum bebeğime, dilim korkudan hiç söylemedi ama yüreğim çok emindi.
Allah sizlerden razı olsun, hamileleri ayrı ayrı tebrik etmiştim, sonuc bekleyenlere sabır diliyorum. Rabbin bugün bana ve nisaya yaşattıklarını hiçbirinize yaşatmasın. Kimsenin yüreği böyle yanmasın.
Tekrar tekrar sagolun, hepiniz...nazaysem umutlarım, dualarım seninle dilerim en kısa zamanda alırsın kesin, mutlu haberi...
canım benim çok haklısın üzüntünü yaşa tabiki hepimizi negatifi yaşadık çok acı kelimeler boş geliyor insana biliyorum. Ama unutma canım en azından tedvai seçeneğimiz var tedavi oluyoruz. Ya hiç şansın olmasaydı. Tedavi ile bile olabilecek umut olmasaydı.. Yazık Gözyaşlarına kaç yaşındasın kaçıncı denemen bilmiyorum canım ama inan bana her kışın bir yazı var send e nisada bebeklerinize kavuşucaksınız vazgeçmeyin yeterki . daha dik olun .. daha inançlı maddi durumunuz elveriği müddetçe bırakmayın tedaviyi.. dualarımız hep sizinle .... elbet Mevlam dualarımızı kabu edicek canım
evet canım çok ayakta kalınca oluyor benimde öle yorulduğumda birde ayaklarım üşüdüğünde ama zaten benim adet günlerimdi ondan da ağrıyor adet günü geçince bir haftaya kadar ağrı oluyormuş biraz... sorma benimde sürekli pc de içim içimi yiyordu epey bakındım sanıldığı gibi zararlı değil canım... ama bu alışveriş merkezlerinin girişindeki x-rya cihazından geçme o zararlı ben unuttum bugün işyerine giderken geçtim.benim de bir ağrım oluyor bir olmuyor olmayıncada endişeleniyor insan bebiş ordamı diyeee
elimde olsa hergün kan testi yaptırıcam yaaaaa bir görseydim keseyiiii
![]()
tabiki canım benim acınıda yaşa içnde kalmasın ama kendini paralama heba etme lütfen. eğer müsaitse herşey yapabilirde bir ay dinlendirebilirde canım. doktorunla konuş. bak ne güzel işte dondurulmuşların varmışş. olmayan arkadaşlarımız var onlar ne yapsın canımm.. merak etme bu kadar gönlün duasını mevalm geri çevirmez canım.. Elbet kavuşacaksın bebişine sabrettCnm benim çok sagol, saat 3'te öğrendim sonucu daha yeni geldim kendime. Geçecek elbet daha neler geldi gecti bu da geçecek ama çok acitiyor ona da yapacak birsey yok. Birsey sormak istiyorum size, benim dondurulmuslarim var daha hastalanmadım. Hemen bu ay yaparlar mı 2. Denemeyi.
görürsün allahın izniyle herşeye razıyız bebişlerimiz için ağrılara sancılara allahım biran önce kolaylıkla 9 ayımızı geçirmek nasip etsin..
tabiki canım benim acınıda yaşa içnde kalmasın ama kendini paralama heba etme lütfen. eğer müsaitse herşey yapabilirde bir ay dinlendirebilirde canım. doktorunla konuş. bak ne güzel işte dondurulmuşların varmışş. olmayan arkadaşlarımız var onlar ne yapsın canımm.. merak etme bu kadar gönlün duasını mevalm geri çevirmez canım.. Elbet kavuşacaksın bebişine sabrett
insallah cnm, hepimız kavusuruz...
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim. Biliyorum care değil ama ağlamadan duramıyorum. Çok canım yanıyor, o kadar pozitif, o kadar umutluydum ki bunun olabileceğini her düşündüğümde sacmalama siyordum kendime.
Çok acitiyormus, çok yakıyormuş inanın bu kadarını tahmin etmedim. Tedavim başladığından beri mektup yazıyordum bebeğime, dilim korkudan hiç söylemedi ama yüreğim çok emindi.
Allah sizlerden razı olsun, hamileleri ayrı ayrı tebrik etmiştim, sonuc bekleyenlere sabır diliyorum. Rabbin bugün bana ve nisaya yaşattıklarını hiçbirinize yaşatmasın. Kimsenin yüreği böyle yanmasın.
Tekrar tekrar sagolun, hepiniz...nazaysem umutlarım, dualarım seninle dilerim en kısa zamanda alırsın kesin, mutlu haberi...
cnm allahım sabır versınn...takdiri ilahiii üzülme sıkma canını ne yapsan da etsen de hersey olacagına varır.bşze dusen sadece dua etmekkkk gerisi allaha kalmıssss...umarımm hersey gusel olcak..önemlı olann yaradanın bızım için istemesiiKızlar sonucum negatif. Hiç hazİr degilmisim buna... Resmen bayginim saatlerdir, özür dilerim.
çok üzüldüm canım
benimde böyle 3 kere canım yandı,her defasında artık hiç olmıycakmış gibi geliyordu,sanki dünya duruyordu ama rabbim sabrını veriyor ve hayata tekrardan umutla bağlanıyoruz..canım bu günlerde geçecek bir gün pozitif sonuç aldığında bu günleri anıcaksın ve diyceksinki
''her şeye ama her şeye özellikle beklemeye değermiş ''
sizleri simdi daha iyi anlıyorum inan, allah herkese sabır versin. gececek elbet, oyle şeyler yasadım ki neler gectı.bır söz var "allah dagına gore verirmis karı, kimseye kaldıramayacagı yuk vermezmıs" bunu her soyledıgımde bıraz daha ıyı hıssedıyorum kendimi, gucum buna yeter yoksa mevlam vermezdı bunu diyorum, topalanmamı saglıyor...
esim az önce yanıma geldi okudugu kıtaptan bısey gosterdı bana. Soyle yazıyor "ınanclı ınsan kotuyu yasarkende sukur diyebilendır, ıyıyı yasarken herkes sukreder" gercekten de oyle cok acısa da cnm, yangınım heryerimi kavursada soyle bır dusundum de ne cok seyımız var sukredecek aslında...dun canı yanan arkadaslara soylediklerimi soyluyorum sımdı kendıme, dayan bu da gececek, mevlam bılir en ıyısını simdi goremesem de vardır bır hayır benim için dusundugu...
sagolun, sagolun, sagolun, iyi ki varsınız her bırınız...ıste bu da bır sukur...