2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

teşekkür ederim canım Allah razı olsun.bu arada ben listede yokum.ekleyin isterseniz medicana da yaptırdım 19 nisan transfer tarihimdi 29 nisan test tarihim.daha önce bir tüp bir dondurulmuş denemiştim sonuç negatifti ikisindede.

ben seni nasil akcirmis gozden allah alah, dur bakiyom listeye yok dedine gore hemen ekleyim,ki yarin hamis ikonlarini yapistirayim yanina niye 10 gun sonra yapiyosun 12 gun yerine erkenmi yapcan cnaim, rabbim ucuncude guldurcek yuzunu ins.

kızlar nasılsınızzz bugün bakamaım sizleree. Negatif alan arkadaşlara tekrar geçmiş olsun diliyorum en kısa sürede bebeklerinize kavuşmanızı diliyorum.. test yaptrıcak arakadaşlara bol şans dualarımız sizlerle. transfer olup bekleyen arkadaşlara sabır diliyorum..:21:

Tüp bebek tedavisine başladığımdan beri burayı takip ediyorum. Deneyim paylaşmı, kadın dayanışması hakikaten insana güç veriyor. Benim transferim pazar günü yapıldı. Embriyo kalitem iyiydi. Sorun kimdeydi derseniz eşimin spermi yeterli değilmiş. Sonra baktılar 31 yaşında biri icin ben de pek parlak bir rezerve sahip değilmişim. Neyseki tedavi süreci fena gitmedi. Önümüzde çarşamba umuyorum ki olumlu bir cevap alacağız.
canım hoşgeldinn... Allah kolaylık versin ve inşallah tedavin hayırlısı ile sonuçlanır bebişine kavuşursun.:emir_bebek::emir_bebek:
kızlar mrhb öncelikle sonuçu negatif olan arkadaşlara aylin ve hevuk sizin adınıza üzüldüğümü söylemek istiyorum allah bübük inşallah hepimizin yüzüne gülücek.. erken test yaptırmak isteyen arkadaşlar oturun oturduğunuz yerde zamanını bekleyin boşuna üzülmeyin..zeynepcim eminim sonuçun pozitif idrar testine takılma dualarımız seninle ... offff benim çok miğdem bulanıyo artık bebeğim karnımda olduğunu hissettiriyo varmı arkadaşlar midesi bulanan hamileler ne yapsam iyi gelirki kendime işe veremez oldum
canım nasılsınnn yaff bazen bende de oluyor gibi ama çok değil ben normaldede midesi hassas bir insan olmadığımdan olabilir ... mide bulantısı duygusunu pek bilmem. bazen arar ara geliyor canım ne güzel bebiş ben burdayım diyorr.. başkalarının şikayet ettiği şeyler bizim için ne kadar değerli değil mi :49:
kızlar bazı yazılar okuyorum bnım gbı dusuk degerle devam edenlerın sonu husran oluyo dusukle sonuclanıyomus umutlarım gıderek azalıyo....
kız yolucam seniiiii:1::1: sen bizim mucize bebğimizi doğurucaksın lütfen üzme onu bak çok kızarımmmmmm:21::21::21:
Herkese selam, ara ara sizleri takip ediyorum.Hamile olan arkadaşları tebrik ederim, inşallah sağ salim kucaklarına alırlar yavrularını.Sonucu negatif olanlar ve şuan tedavisi devam edenlerde inşallahhhhhhhhhhhh en kısa zamanda onlarda bu duyguyu tadar.Allah'ım nasip eder.

Kızlar, benim çok samimi arkadaşımda dün Sanko hastanesinde transferini oldu.İki embriyo transfer edildi.Şuan yatıyor.ayın 6'sında test yapacaklar.İnşallah onunda ikisinden biri bari tutar.
Ben sizlere şunu sormak istiyorum.Bu bir hafta boyunca neler yemeli(bebeğin tutunması için) yada neler yememeli?Acil cevaplarsanız çok sevinirim.Onunda bu konuda hiç bilgisi yok.
canım belli olmuyor tutunma olayı tamamen Allahın bir mucizesi.. doktorlar bile çözemiyor .. Ama bu dönemi rahat geçirmek istiyor ise gıdasına dikkat etsin sebze meuve tüketsin. süt tavsiye etmiyor doktorlar zaten gazlı bir dönem ilaçlardan dolayı sütte çok gaz yapıyor ve bağırsaklarda şişlik yapıyor... onun yerine peynir ve yoğurt bol bol ceviz fındık filan... ama uzak duracağı 3 şey önemli düşük yaptırıyor.. maydanoz, nane, adaçayıı bol şans
napıyosunuzz kızlarr benn hiçç iyii deilimm çokk üşüyorumm neden bilmiyorumm halsizlikk uyku hali var karnımdaa davull gibii olduu off canımm sıkkınn yaaaaa:19::19::19::19::19:
mersenem canım nasılsın dicem ama sen hayatım neden böle negatifsin canım önceleri çok yiyidin inşallah senin sonucunda pozitif olucak canım.. senin sonucunu da heyecanla bekliyorum ...
canlarım bı sey sorcam benım degerler az ama 2ye katlanıyo ya drum bana pazartesı kan ver dedı bıdaha ben yarın bı verıp baksam mı?ıcım rahatlayacak sankı ne dersınız bu arada son 1.5 ayda 12 tup kan verdım toplam:69:
canım ne yalan söylim doktor bana vermene gerek yok dedi ama ben yarın bir kan verip değerime bakıcam içim rahatlasın diyeee:1::1::1: alıışkanlık yaptıııı :1::1:
vallahi Mersenem yazdiklarin biraz rahatlaatti cnaim beni sagol paylastin icin, benimde o korku malesef var her arkadasta oldu kadar ama bende agri filan hic birse yok, benim deger en son 3ooo kusurdu, cumartesi kan vercem ve insallah deger artmis olur, 11 mayisida kese gormek icin beklerim artik, bende tuplerde oldumu kanama ben hic olmadim ya cok sukur acaba tuplerdemi diye kokuyodum ama yazdiklarindan anladim kadariyla tupte oldumu agri ve kanam yapiyor, rabbim hepimizi korusun canim, hayirlisi ile bebeklerimizi kucagimmiza almayi nasip etsin, ben dayanamdim bir kac arkadasima soyledim vallahi, rabbim mahcu[p etmezde ins. sevincimi herkesle paylasirim:nazar::nazar:hep beraber tabiki:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

silanaz nasılsın canım nasıl gidiyor... canım artık korkma allahın izniyle... dış gebelik olsa evet büyürken kanama yapıyor tüpler küçük olduğu için yeri yetmeyince mecburen büyüyor ve tüpü patlatıp kanamaya yol açıyor.. kimyasa gebeliktede değerler katlamıyor. 1000 değerini geçince zaten risk azalıyor.. tatlım senin Allahın izniyle düşüneceğin tek şey bebişin olsun canımmm:emir_bebek::emir_bebek: sağlıkla kucağına al inşallahh:49:

اَللهُ لآ اِلَهَ اِلاَّ هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ لاَ تَاْخُذُهُ سِنَةٌ وَلاَ نَوْمٌ لَهُ مَا فِي السَّمَوَاتِ وَمَا فِي اْلاَرْضِ مَنْ ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِنْدَهُ اِلاَّ بِاِذْنِهِ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ اَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَلاَ يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِنْ عِلْمِهِ اِلاَّ بِمَا شَآءَ وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَوَاتِ وَاْلاَرْضَ وَلاَ يَؤُدُهُ حِفْظُهُمَا وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ

Bismillahirrahmanirrahim

Allâhü lē ilēhe illē hüvel hayyul kayyûm. Lē te'huzühû sinetüv-ve lē nevm. Lehû mē fis-semēvēti vemē fil ard. Menzellezî yeşfeu indehû illē biiznih. yağlemü mē beyne eydîhim vemē [k]halfehüm velē yühîtûne bişey'im-min ilmihî illē bimē şē'. Vesia kürsiyyu hüssemēvēti vel ard. Velē yeûdühû hifzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm

"Bahar Cicekleri Gibi Hepimiz Yavrularimizla Acacagiz"

Nergis

"Ilk cicegimiz Gulsum'le, ikinci cicek serap'la, ucuncu cicek Ayduman'la, dorduncu cicek Silanaz' besinci cicek Rana'la, altinci cicek Lahor'la yedinci cicek Dekopa, sekinci cicek kardelen, dokuzuncu cicek Nazayse, onuncu cicek Gulnihal, ve simdilik onbirinci cicek Laviniaw ile yesercek."

ISIM YAS DENEME SAYISI TEDAVI MERKEZI BEBIS ISIMLERI Transfer GUNU

Ayse............31................2............... ..Bursa Art.....................Elif...................... ...........?

Nisa.............25...............3...........Prof . Remi Ibrahimoglu........ Ecrin Nisa ve Emirhan........27 nisan

Silanaz.......24.5............4.........The Ottawa Fertility C....... Almira Naz ve Efecan............... Transfer gunu 6 nisan............18 nisan:49::49::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Kardelen......25..............1....... Holanda UMC PGG Li IVF............Berra ve Melik....................?

Tugba..........30..............2..........Antalya Tup Bebek......................Duru ve Mert.................?

Ankara_06....27.............3..........Dr. Serap Yalti........Trasnfer gunu:1 nisan......13 nisan::49::49::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Dilhusar.........30............2........Bahceci Tup Bebek............................................. .............?

Zeynep26......29............2........ Izmir Smyrnaart Merkezi........ bebis isimleri bekliyoruz........?

Glcnnn..........27............1.......... GAziantep SAnko T.M............................................... .....?

Nisnur...........29.......................Fertijin Bebek............................................. .................?

Hlycn...........28.............2............... Mutlu hhttp://www.kadinlarkulubu.com/images/eski_kk2/emir_bebek.gifaberlerini cok yakinda alcaz ins........?

Dekopa..........27..........2........... Umut Tup Bebek Merkezi........25 nisan:49::49::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Daisy8..........31............3.........Memorial Hospital......................................?

Mersenem .....23...........3..........Konya Euro Fertil.................................3 Mayis...?

Nazayse........29............1.................... .....25 nisan.......................?:49::49::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Hevuk...........27..............1...............Se rap YAlti Erdem HAstanesi.............................Hatice ve Ali.... 20 Nsian transfer.....2 Mayis

Cazii........É........1........................... ....Istanbul Tupbebek Merkezi.....................senin transfer ne zmaan?

Serap:49::49::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Ayduman:49::49::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

RAna:49::49::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Lahur....... YAs 35...23 nisan:49::49::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Gulnihal:49::49::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Laviniaw:49::49::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Yabangulu.....30.....3.deneme.......IVI Tup Bebek Merkezi.... 25 nisan....?Bidahakine Donmuslarla bebisimiz gelcek Ins.

Sudenaz.......27.....4.deneme......Anadolu saglik Merkezi......20 nisan Trasnfer..... 30 nisan...?

Zeynepconer......29 Nisan....?

Biozard..........29 Nisan....?

Kyr....26 nisan?Birhadaki denmede bebisimiz gelcek ins.

Baro.....4 MAyis...?

Ecrinemir.......1 Mayis....?

Gulsum, Serap, Ayduman, silanaz, Rana, Lahur, Dekopa, kardelen, NAzayse, Gulnihal, Laviniaw icin Halay'a Ikoncan'lar

:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
hamile KUPA OZETIMIZ:

Ilk kupamiz Gulsum'den geldi.:65:
Ikinci Kupamiz Serap'dan geldi.:65:
Ucuncu kupamiz Ayduman'dan geldi:65:
Dorduncu kupa Silanaz'dan geldi:65:
Besinci kupa Rana'dan geldi:65:
Altinci kupa LAhur'dan geldi:65:
Yedinci kupa dekopa'dan geldi:65:
Sekicinci kupa Kardelen'den geldi:65:
Dokuzuncu kupa Nazayse'den geldi:65:
Onuncu kupa Gulnihal'den geldi:65:
Onbirinci kupa Laviniaw'dan geldi:65:

YARISMACI ARKADASLARA bASARILAR, DARISISi onikinci, VE 52'CILERIN BASINA insalllaHH

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Arkadaslar bilgi eklememi yani trANsfer, test gunu, yas, bebeis ismi isteyenler lutfen listeyi kopyalayip altina yazsin, sasiriyorum sonra, unutuyorumda bazi arkadaslari eklemeey valalhi uzuluyyorum

kızlar nasılsınızzz bugün bakamaım sizleree. Negatif alan arkadaşlara tekrar geçmiş olsun diliyorum en kısa sürede bebeklerinize kavuşmanızı diliyorum.. test yaptrıcak arakadaşlara bol şans dualarımız sizlerle. transfer olup bekleyen arkadaşlara sabır diliyorum..:21:

canım hoşgeldinn... Allah kolaylık versin ve inşallah tedavin hayırlısı ile sonuçlanır bebişine kavuşursun.:emir_bebek::emir_bebek:

canım nasılsınnn yaff bazen bende de oluyor gibi ama çok değil ben normaldede midesi hassas bir insan olmadığımdan olabilir ... mide bulantısı duygusunu pek bilmem. bazen arar ara geliyor canım ne güzel bebiş ben burdayım diyorr.. başkalarının şikayet ettiği şeyler bizim için ne kadar değerli değil mi :49:

kız yolucam seniiiii:1::1: sen bizim mucize bebğimizi doğurucaksın lütfen üzme onu bak çok kızarımmmmmm:21::21::21:

canım belli olmuyor tutunma olayı tamamen Allahın bir mucizesi.. doktorlar bile çözemiyor .. Ama bu dönemi rahat geçirmek istiyor ise gıdasına dikkat etsin sebze meuve tüketsin. süt tavsiye etmiyor doktorlar zaten gazlı bir dönem ilaçlardan dolayı sütte çok gaz yapıyor ve bağırsaklarda şişlik yapıyor... onun yerine peynir ve yoğurt bol bol ceviz fındık filan... ama uzak duracağı 3 şey önemli düşük yaptırıyor.. maydanoz, nane, adaçayıı bol şans

mersenem canım nasılsın dicem ama sen hayatım neden böle negatifsin canım önceleri çok yiyidin inşallah senin sonucunda pozitif olucak canım.. senin sonucunu da heyecanla bekliyorum ...

canım ne yalan söylim doktor bana vermene gerek yok dedi ama ben yarın bir kan verip değerime bakıcam içim rahatlasın diyeee:1::1::1: alıışkanlık yaptıııı :1::1:

silanaz nasılsın canım nasıl gidiyor... canım artık korkma allahın izniyle... dış gebelik olsa evet büyürken kanama yapıyor tüpler küçük olduğu için yeri yetmeyince mecburen büyüyor ve tüpü patlatıp kanamaya yol açıyor.. kimyasa gebeliktede değerler katlamıyor. 1000 değerini geçince zaten risk azalıyor.. tatlım senin Allahın izniyle düşüneceğin tek şey bebişin olsun canımmm:emir_bebek::emir_bebek: sağlıkla kucağına al inşallahh:49:

Canimsin ya oyle arkadsim, insallah boyle guzel devam etcek, hayirlisi ile bebislerimize kavuscaz, rabbim yardimcimiz olsun hepimizin.. elde degil be yavrum insan ne bilem korkuyo am korkmiyxcam hep bebisin benimle oldunu hissetecem, bende bas agrisi var, bazen midemde agzima geliyo ama kuscak gib olmuyom, acayip koku aliyom kizlar ama ne bilem be cnaim, sen ne alemdesin?

ben seni nasil akcirmis gozden allah alah, dur bakiyom listeye yok dedine gore hemen ekleyim,ki yarin hamis ikonlarini yapistirayim yanina niye 10 gun sonra yapiyosun 12 gun yerine erkenmi yapcan cnaim, rabbim ucuncude guldurcek yuzunu ins.

inşallah canım.benim blast olduğu için doktor verdi günü yani 29 nisan dedi ben erken yaptırmıyorum yani.

Canimsin ya oyle arkadsim, insallah boyle guzel devam etcek, hayirlisi ile bebislerimize kavuscaz, rabbim yardimcimiz olsun hepimizin.. elde degil be yavrum insan ne bilem korkuyo am korkmiyxcam hep bebisin benimle oldunu hissetecem, bende bas agrisi var, bazen midemde agzima geliyo ama kuscak gib olmuyom, acayip koku aliyom kizlar ama ne bilem be cnaim, sen ne alemdesin?

canım ben biraz daha rahatladım ağrılarım azaldı gece çok wc kalkıyorum kalktığımda midem böyle tuhaf oluyor ama çok ağır değil... ama en çok dikkatimi çeken şey ben tam bir çikolata cadısıyımdır. normalde her gün çikolata yerdim... bir haftadır ağzıma süremedim. tatlı hiçbirşeye tahammülüm yok hep acı ve ekşi önüme bir kap zeytin alıp kemiriyorum düşün. eşimden gizli gizli kızıyor çok kaçırınca miden yanar diyorr :1::1: bunun dışında bir uyku hali varr helede öğlen gibi bir uyku bastırıyor sormaaa .. koku da var tazı gibiyim.. koku zaten bebişin en baş belirtilerinden briiymiş canımmm için ferahlasın bak bebişin sana sinyal veriyor... Yararbbim şükürler olsun Allahım herekese yaşatsın yıllardır bunun için uğraşmıyormuyuzz :14:

اَللهُ لآ اِلَهَ اِلاَّ هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ لاَ تَاْخُذُهُ سِنَةٌ وَلاَ نَوْمٌ لَهُ مَا فِي السَّمَوَاتِ وَمَا فِي اْلاَرْضِ مَنْ ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِنْدَهُ اِلاَّ بِاِذْنِهِ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ اَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَلاَ يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِنْ عِلْمِهِ اِلاَّ بِمَا شَآءَ وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَوَاتِ وَاْلاَرْضَ وَلاَ يَؤُدُهُ حِفْظُهُمَا وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ

Bismillahirrahmanirrahim

Allâhü lē ilēhe illē hüvel hayyul kayyûm. Lē te'huzühû sinetüv-ve lē nevm. Lehû mē fis-semēvēti vemē fil ard. Menzellezî yeşfeu indehû illē biiznih. yağlemü mē beyne eydîhim vemē [k]halfehüm velē yühîtûne bişey'im-min ilmihî illē bimē şē'. Vesia kürsiyyu hüssemēvēti vel ard. Velē yeûdühû hifzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm

Nergis

"Ilk cicegimiz Gulsum'le, ikinci cicek serap'la, ucuncu cicek Ayduman'la, dorduncu cicek Silanaz' besinci cicek Rana'la, altinci cicek Lahor'la yedinci cicek Dekopa, sekinci cicek kardelen, dokuzuncu cicek Nazayse, onuncu cicek Gulnihal, ve simdilik onbirinci cicek Laviniaw ile yesercek."

Ayse............31................2............... ..Bursa Art.....................Elif...................... ...........?

Nisa.............25...............3...........Prof . Remi Ibrahimoglu........ Ecrin Nisa ve Emirhan........27 nisan

Silanaz.......24.5............4.........The Ottawa Fertility C....... Almira Naz ve Efecan............... Transfer gunu 6 nisan............18 nisan:49::49::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Kardelen......25..............1....... Holanda UMC PGG Li IVF............Berra ve Melik....................?

Tugba..........30..............2..........Antalya Tup Bebek......................Duru ve Mert.................?

Ankara_06....27.............3..........Dr. Serap Yalti........Trasnfer gunu:1 nisan......13 nisan::49::49::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Dilhusar.........30............2........Bahceci Tup Bebek............................................. .............?

Zeynep26......29............2........ Izmir Smyrnaart Merkezi........ bebis isimleri bekliyoruz........?

Glcnnn..........27............1.......... GAziantep SAnko T.M............................................... .....?

Nisnur...........29.......................Fertijin Bebek............................................. .................?

Hlycn...........28.............2............... Mutlu hhttp://www.kadinlarkulubu.com/images/eski_kk2/emir_bebek.gifaberlerini cok yakinda alcaz ins........?

Dekopa..........27..........2........... Umut Tup Bebek Merkezi........25 nisan:49::49::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Daisy8..........31............3.........Memorial Hospital......................................?

Mersenem .....23...........3..........Konya Euro Fertil.................................3 Mayis...?

Nazayse........29............1.................... .....25 nisan.......................?:49::49::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Hevuk...........27..............1...............Se rap YAlti Erdem HAstanesi.............................Hatice ve Ali.... 20 Nsian transfer.....2 Mayis

Cazii........É........1........................... ....Istanbul Tupbebek Merkezi.....................senin transfer ne zmaan?

Yabangulu.....30.....3.deneme.......IVI Tup Bebek Merkezi.... 25 nisan....?Bidahakine Donmuslarla bebisimiz gelcek Ins.

Sudenaz.......27.....4.deneme......Anadolu saglik Merkezi......20 nisan Trasnfer..... 30 nisan...?

Zeynepconer......29 Nisan....?

Biozard..........29 Nisan....?

Baro.....4 MAyis...?

Gulsum, Serap, Ayduman, silanaz, Rana, Lahur, Dekopa, kardelen, NAzayse, Gulnihal, Laviniaw icin Halay'a Ikoncan'lar

:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
hamile KUPA OZETIMIZ:

Onbirinci kupa Laviniaw'dan geldi:65:

YARISMACI ARKADASLARA bASARILAR, DARISISi onikinci, VE 52'CILERIN BASINA insalllaHH

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Arkadaslar bilgi eklememi yani trANsfer, test gunu, yas, bebeis ismi isteyenler lutfen listeyi kopyalayip altina yazsin, sasiriyorum sonra, unutuyorumda bazi arkadaslari eklemeey valalhi uzuluyyorum

inşallah bizede yarın kupa almak nasip olur

canım ben biraz daha rahatladım ağrılarım azaldı gece çok wc kalkıyorum kalktığımda midem böyle tuhaf oluyor ama çok ağır değil... ama en çok dikkatimi çeken şey ben tam bir çikolata cadısıyımdır. normalde her gün çikolata yerdim... bir haftadır ağzıma süremedim. tatlı hiçbirşeye tahammülüm yok hep acı ve ekşi önüme bir kap zeytin alıp kemiriyorum düşün. eşimden gizli gizli kızıyor çok kaçırınca miden yanar diyorr :1::1: bunun dışında bir uyku hali varr helede öğlen gibi bir uyku bastırıyor sormaaa .. koku da var tazı gibiyim.. koku zaten bebişin en baş belirtilerinden briiymiş canımmm için ferahlasın bak bebişin sana sinyal veriyor... Yararbbim şükürler olsun Allahım herekese yaşatsın yıllardır bunun için uğraşmıyormuyuzz :14:

Ahh ahh ebdne dondurma cok severim ama kac ay oldu yemedim inan, soguk iyi degil yeme dedi kaynanm bende uslu gelin dinliyom, ben cayi bile sekersiz icerim ama fistikli cikolotaya dayananm yerim, esim turk babakina gitmisti aldi sagolsun gunde bir dilim bilemedin iki dilim ama uc yok :1:kilo cok aldim gobek onde oturdu, kiz kardesim gordu kamerada beni ayaktayken , abla diyo sana ne oldu bu halin, ne diyo tosun gibi olmusun:1: guleyimmi aglayimmi sasirdim, esim'de cok akiliyi kilodan ama alip alipta getiriyo ye diye...
Insallah canim bebisimin sinyalleridir, Oyle canim agostos'ta tam yedi yillik evli olcam, rabbim dileyen, isteyen tum arkadaslaraimiza nasip etsin, hic bir kadinin kucagini bos birakmasin

Bismillahirrahmanirrahim

Nergis

Nisa.............25...............3...........Prof . Remi Ibrahimoglu........ Ecrin Nisa ve Emirhan........27 nisan Insalalh birdahaki denemede bebisini kucagina alcak

Silanaz.......24.5............4.........The Ottawa Fertility C....... Almira Naz ve Efecan............... Transfer gunu 6 nisan............18 nisan
:49::49::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Zeynep26......29 nisan....?

Biozard..........29 nisan....?

Baro.....4 MAyis...?

:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

Hamile KUPA OZETIMIZ:

Onbirinci kupa Laviniaw'dan geldiKyr:65:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Sagol canim, evet cok destek verdin, istersen topigi MAYIS"A degistirem himm, biz burdayiz canim insallah mayis, haziran daha coookkk paylasmalarimiz olca

ismin ne önemi var silanazcım,bosver böyle kalsın :)burdaki sıcaklıgı bırakıp gidemem
hiç biryere,hergün severek okuyorum :68:,açtığın topic sana uğur getirdi
bize de getirsin istiyorum

kızlaaar çok fena grip oldum napcam ben yaa
benim gribim çok pis oluyor burnum şarıl şarıl akıyor:43::43::43:
çok halsizim çok fenyaım off napim ben yaa
ayyy çok geçmiş olsun :18:
ilaçsız da grip zor geçer ama mecbursun turunçgillere dayan
ağrın çoksa parol öneriyor doktorlar ama yine de en iyi senin doktorun bilir
ona sormadan sakın bişey yapma:26:

napıyosunuzz kızlarr benn hiçç iyii deilimm çokk üşüyorumm neden bilmiyorumm halsizlikk uyku hali var karnımdaa davull gibii olduu off canımm sıkkınn yaaaaa:19::19::19::19::19:

mersenemm takipliyorum seni güzelimmm :61:
seninle birlikte gün sayıyorum saat sayıyorum :49:
niye sıkılıyomuş canın yine? nezaman sıkılmadı ki :27:
o tarif etiğin durum herkeste var mevsimsel olabilir diye düşünüyorum
halsizlik ve uyku hali, üşünmen de kansızlıktan olabilir çünkü bende öyleyim :33:

ismin ne önemi var silanazcım,bosver böyle kalsın :)burdaki sıcaklıgı bırakıp gidemem
hiç biryere,hergün severek okuyorum :68:,açtığın topic sana uğur getirdi
bize de getirsin istiyorum

ayyy çok geçmiş olsun :18:
ilaçsız da grip zor geçer ama mecbursun turunçgillere dayan
ağrın çoksa parol öneriyor doktorlar ama yine de en iyi senin doktorun bilir
ona sormadan sakın bişey yapma:26:

mersenemm takipliyorum seni güzelimmm :61:
seninle birlikte gün sayıyorum saat sayıyorum :49:
niye sıkılıyomuş canın yine? nezaman sıkılmadı ki :27:
o tarif etiğin durum herkeste var mevsimsel olabilir diye düşünüyorum
halsizlik ve uyku hali, üşünmen de kansızlıktan olabilir çünkü bende öyleyim :33:

KIzlar alalh hayra cikarsin yazmiycakdim yazicam vallahi, her listeyi duzenledimde, mersenem'e hamis ikon koyuyom yanlislikla, bir iki degil vallahi, benim icime doguyo cnaim , mersenem bence HAMILE pozitifle gelcek, Silanaz demisti OLCAk :1::1::1::1::1: Rabbimin izni ile

canlarım bı sey sorcam benım degerler az ama 2ye katlanıyo ya drum bana pazartesı kan ver dedı bıdaha ben yarın bı verıp baksam mı?ıcım rahatlayacak sankı ne dersınız bu arada son 1.5 ayda 12 tup kan verdım toplam:69:

bence öyle birşey yapma hem çok kan vermişsin yazık bebişineeee kansız kalmasınn
hemde olurda düşük çıkarsa boşuna sıkacaksın canını
bekle sabret güzelim yaa
:24:

Back
X