inşallah bizede yarın kupa almak nasip olur
BU KUPAYI alcaniz BASKA yolu YOk,,,
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah bizede yarın kupa almak nasip olur
Adasim yas kac, ben fazla takip edemiyorum onceki gibi, tek tek okurken atliyorum herhalde,sabah bir kakliyorum masalalh bizim sayfa 300 lerden 350'lerde donup 50 sayfa okuyunca kafa karisiyor. kac yasindasin? kacinci deneme?
BU KUPAYI alcaniz BASKA yolu YOk,,,
Insallah cnm ben daha once yasamistim bbism karnimdaydi ama baska nedenlerden dolayi udstu.Allahim insallah kucagimiza bir tane verir.Ben yurtdisindayim maalesef burdakiler cok yavas hareket ediyor. Aradan 3 hafta gecti ignelerden sonra hala bende regli olamadim(Bu arada duzeli regl olurdum normalde)Beklemekteyim.Olmazsa Istanbula yazin gelip yaptiricam.Ama maalesef karar veremedim hangi hastane olacagina...
Bu arada aklinda bulunsun bildigim kadariyla tuplerde yapisiklik oldugunda tuplerin alinmasi gerektigi aksi tatktirde tup bebekte sorun cikartacigini duymustum.Ama cok emin degilim.Istersen arastir cnm
evet yaa durgun günler yaşadık son günlerde coşturun bizi kızlarrrrrrrrrrr![]()
Nazayse bencede yaptirma cnaim, sabret bekle, sayiden takinti haline geliyo iki gunde bir insan kan vermek istiyor ama bzim istedimiz gibi olmuyor, pazartesi ooo kaclarda olcak bak gorursun, sen dayanamayip yaptirca benziyon ama bekle derim canim bende
kızlar belki giremem diye şimdiden yazıyorum..biliyorsunuz yarın hayırlısıyla sonucumu alacağım..
sonucumu yarın geç yazabilirim..öğleyin gitmeyi düşünüyorum...
dualarınızı eksik etmeyin..rabbim isteyen herkesin kucaklarını doldursun inşallah (amin)
kızlar yarın sonucu öğrenicem nolur banada dua edin.10.günüm yarın.dondurulmuşumda yok eğer bu tutmazsa herşeyi baştan yaşamak zorunda kalıcam oda kimbilir birdaha ne zaman.dualarınızı eksik etmei lütfen.
ayy evet ya güzel haberlerle yüzümüz gülsün bizimdeevet yaa durgun günler yaşadık son günlerde coşturun bizi kızlarrrrrrrrrrr![]()
1981 doğumluyum canım
dekopa ayşenazı gazlama :) zor vazgeçirdik bakkk kan yapmasın dieee, zeynep26 seni de unutmadım dualarımdasın,
dekopaaaa sen resmen belırtı yasıyosun amahıc suphe yokkk benım de goguslerım şiş mıdem de bı garıp psıkolojıktır keın...
![]()
dekopa ayşenazı gazlama :) zor vazgeçirdik bakkk kan yapmasın dieee, zeynep26 seni de unutmadım dualarımdasın,
arkadaşlar crinone jel ihtiyacı olan varsa bi kutu 2013 son kullanma tarihlki var isteyene verebilirim
tickerfactory.com a girerek canım ordan yaparsın yapamazsan mesaj at daha uzun anlatırımteşekkürler canım çok düşünceli bir davranışş... bu takvimi nasıl koyuyorsun bne onu merak etttim![]()