2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

rahmine bakacam dedi doktorum anestezi verip...yapışıklık falan var mı diye ...bile göremiyorum ultrasonda ama önlem alalım yinede dedi..biliyor musun sılacım benim negatif almamın sebebi psikolojik olarak aşırı takmam olabilirmiş.o yüzden bidaha ki sefere rahat olmam için ilaç verecek.gerçe büyük ihtimalle doğru çünkü ben psikolojimden dolayı kalp spazmı geçiren biriyim ki tedavi sırasında da geçirmiştim:50::59:

kesinlikle olabilir cnaim, okudum yazmistin, insallah ekimde mutlu ahberlerini alcaz, psikojik yardim burda tedaviye baslamadna once gorusuyosun seni ahzirliyolar, ilac gerekiyosa veriyolar, dilerim yardimci olur senin ne kadar taktin o surecte yazdiklarindan belli oluyordu, keisnlikle belirti arayip kafada kurmiycan 3.denmede bunu kesfettim, dua dua dua tek acan kapi o insallah cok guzel olcak her sey

Sudenaz ne diycem bilmiyorum bugun yani bu akdar olur , rabbim sabir versin kardfesim bundan soonraki denmende rabbim senin kazanalardan eylesin

sonucu negatf sukan arkdşlar çok üzüldüm Rabbim tez zamanda güldürsün sizi ıni

sılanazcım nasılsın bi sıkıntı var mı ben bugün yine yaptrdım b hcg şükür sorun yok
ah bide kontrol zamanımız gelse:49:

bIozar dularim sen ve butun arkadaslarimla , sizde bana dua edin yarin kan tahlilim var bakalim ne olcak, hayirlisi insallah, ben akcar kizalr hazirlanmam alzim, kayinvaldem kiziyo kalk hazirlan diye:1: sinirlenmeyim, sakin sakin aklakyim gledimmi gircem arkadalsar

sılanazcım nasılsın bi sıkıntı var mı ben bugün yine yaptrdım b hcg şükür sorun yok

Ay ankarali sen v NAzyse omrumu yediniz, bendemi gidip kan versem, morelim sifir bu kadar uzucu haberden sonra inanki, rabbim korusun ben iyim bas agrilarim, ve karin agrim oluyo gorlemeli arada bir, kaynanam basimda off offf offf cekiyo, senin adina cok sevindim dua et benimde yarin ahyri sonuclar ciksin, kocaman opuyorum canim, cancagazim ilk annemiz

canım ya senindi dimi sonucu düşük çıkıp sonradan yükselen?kaçıncı gün transferiydi seninki?kaç hücreli konuldu? bide kaçıncı gün hangi değerlerin yazabilirmisin.belki banada umut olur.

kızlar değerim 95 e düşmüş çok üzgünümm şuan kabus gördüp uyanmak istiyorum :14::14::14::14: neden böyle oldu anlayamadım hiçbir sorun yoktu doktoruma hala ulaşamadım

bugün bir şokuda sen yaşattın bana..çok üzgünüm..iyiki yaptırmışsın testi...

kızlar 2. denemmde negatifffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff aldım sonucumu

canım aynı mutluluğu değilde aynı üzüntüyü paylaşacakmışız..sen çabuk toparlandın ben sersem gibyim...

kızlar ya ben sevinemedimde üzülemedimde ne yapacağımı şaşırdım.ne hamileyim ne değilim değerim 23.51 çıktı.doktorum pozitif ama değer düşük dedi eğer pazar günü 50 lere çıkarsa ozaman ii diyebiliriz dedi.ilaçlara devam dedi.nolur dua edin kızlar katlanarak artsın.

canım tebrikler..boşa üzme kendini,bizim gibi sıfırı görmedinya gerisi gelir inşallah..

vallahibu topiğe nazar değdi noluyoruz yavv...canım inan ki çok üzüldüm çok umutluydum senden oysaki...:50::50:ne desem boş şimdi...:59:

arkadasım geçmış olsun, cok taze acım o yuzden bılıyorum kı ne desem bos, uzuleceksın, canın yanacak ama elden ne gelir, bu da gececek. sen benden daha deneyımlısın daha ıyı bılırsın, ınsanız ve umutla yasıyoruz. her yenı gun daha az acı, daha cok umut getiriyor.

cok geçmış olsun, acını hafıfletmese de bız buradayız, ılac olmasa da yanındayız...

Sudenaz ne diycem bilmiyorum bugun yani bu akdar olur , rabbim sabir versin kardfesim bundan soonraki denmende rabbim senin kazanalardan eylesin

sağolun kızlar..bende anlamadım..çok umutluydum..bu son dedim ama olmadı...birkaç güne evime dönücem (bodruma) birdahaki kışa anca deneyebileceğim..

canım tebrikler..boşa üzme kendini,bizim gibi sıfırı görmedinya gerisi gelir inşallah..

inşallah canım bende öyle diyorum ama insan bu kadar düşük değerdede yüreği ağzında oturuyo işte.senin için ve zeynep için çok üzüldüm canım bende aynı acıyı daha önce yaşadım hata şimdi bile yaşamayacağım kesin değil çok zor biliyorum hiçbir söz teselli etmeye yetmiyo malesef.hakkınızda dilerim hayırlısı olur tez zamanda kavuşursunuz meleklerinize.Herşeyin Allahtan geldiğini biliyoruz ve sabır göstermemiz gerekiyor herşeye rağmen hayat devam ediyor bizde yaşamaya devam etmek zorundayız.

sudenazz cok uzldum cnmmmm ne dıyeegımı bılemıyorum ınan ya....Allah yardımcın olsun allah sabır versin bitanem....ya farkında mısınız gunlerdır negatıf ustune negatıf cıkıyo ya ben bıozardı da pozıtıf sayamıyorum suan kendım gbı....allah hepımzın yardımcısı olsun....

sudaneazzzz canımm aklım sendeydii kısmet deilmişş balımm hayırlı zamanda gelsinn bebişimizzz üzülme diycemmama daha tazesinn malesefff:2::2:

Dekopa canim nasil oldu bu ya, doktor ne dedi, degerin gene yuksek ama dusu neden olmus alabilir, inanki cok usuldum, yarin nasil gelcek bilmiyorumbedne korkmaya basladim, bu kadar olumsuzluktan sonra neyseki gulnihal sevindirdi bizi, daha ilk sayfalradayiim insallah ayzmisindir doktorun ne dedigini, insallah katlanicak guzelim, bugunh mubarek gun 45 dakika sonra kurana gitcem butun arkadaslarima dua etcem, en bastada sen inanki rabbim yardimcin olsun
sen korkma canım senin seğer kaç binlere geldi... ben hala şoktayım kanamam yok değerim düştü değerimin bu kadar yükselip düşmesi ne anlama geliyor bilmiyorumm yedim bitirdim kendimi bugün doktorum kesin bişi demiyor hatta ona kalsa ümit bile yok. ama neden sebebp nee anlamıyorum nette bakıyorum bazen ikizse biri düşerse değer düşer filan yazıyor bir umut arıyorum ama ne olur yarabbim bir mucize verrr:14::14:
:58::58::58::58::58::58:

malesef negatif...çok üzgünüm...

bu 4. denemeden çok umutluydum ama yine nasip değilmiş...

:43::43::43::43::43:

sudenaz canım bugün ikimizde üzüldük canım ne diyeceğimizi bilmiyorum sözün bittiği yerdeyim... mevlamdan yangınımıza bir su bekliyorum

kızlar bişey sorucam ilk denemede bana 2 tane embriyo transfer ettiler ama hücreleri hakkında falan hiç bilgi vermediler aslında aynı merkezde herkeze söylemişler ben çok heyecanlı ve acemi olduğum için hiç bi şey sormadım sonucu aldıktan sonra memlektteki doktorum anlaşmalı o sordu dondurulmuşları var mı diye yok demişler şimdi yeniden başladık zaten olsaydı da oraya gitmezdim ama SİZLERE SORMAK İSTEDİĞİM YUmurtalarım kalitesiz olduğundan mı dondurulmadı

canım nasıl degerin kaçta şuan ? merak ettim kaça gelince kalp atışı vs duyulup görülüyorkiiii:26::26:

canım ya senindi dimi sonucu düşük çıkıp sonradan yükselen?kaçıncı gün transferiydi seninki?kaç hücreli konuldu? bide kaçıncı gün hangi değerlerin yazabilirmisin.belki banada umut olur.

evet canım 9.gün değerim 18 di
11.gün 42
13.gün 71
sonra 1 hafta yaptrmadık
bir hasta sonra 612 çıktı
2 gün sonra 3000 çıktı

kızlar hiç bişeyi dert etmeyin şu anlamda söylüyorum biz ne yaparsak yapalım Rabbim ne isterse o oluyor ben 2 kez yaşadım negati hatta aşılama ile 3 negatf..çok zor bliyorum

benim 2.gün transferiydi
hücresini bilmiyorum söylemediler bende sorgulamadım bundan önce hep biliyordum bunuda bilmiyeyim dedim

şükürler olsun kesemizi gördük birde kalbimizi duyarsak artık hamileyim diyeceğim
Rabbim ınş duyurur
kimseye evlat acısı yaşatmasın Rabbim
en kısa zamanda herkes hamiş kalsın ınşş:49::49::49::49:

canım nasıl degerin kaçta şuan ? merak ettim kaça gelince kalp atışı vs duyulup görülüyorkiiii:26::26:

canım dünkü değerim 9 bin çıkmş:nazar::nazar:
kalp atışı ile ilgili bi dğer duymadım ama varsa bilmem
kese 1500 ve üstünde görülüyor ama kalp atışı hakkında bişey duymadım
keseden 15 gün sonra dedi dr um bana
ınş duyarız

cleaxn 0.6 da kullanıyorum her akşam ödüm kopuyor bişey olcak diye
bende pıhtılaşma var ınş sorun olmaz

kızlar aranızda daha önce histeroskopi çektiren var mı?nasıl bi işlem bana anestezi vereceğim sana dedi doktorum.sonrasında çok ağrı oluyor mu?bir de kaça çekiyorlar bilen var mı?:52::53:

canım sadece histereskomi yoksa laparoskopide varmı sadece histereskopi ise korkulacak bişey yok narkoz alıyosun zaten hiç bişey hissetmiyosun uyandıktan sonra iki üç saat içinde eve dönüyosun normal hayatına dönüyosun aynı yumurta toplama işlemi gibi yani ağrın felen olmuyo laparoskopide ise göbek deliğinden bide kasıktan iki delik toplam üç delikten girip kamerayla bakıyolar bu operasyan biraz daha ağrılı oluyo yani histereskopi daha kolay anlıcan gibi inşallah yardımcı olabilmişimdir

evet canım 9.gün değerim 18 di
11.gün 42
13.gün 71
sonra 1 hafta yaptrmadık
bir hasta sonra 612 çıktı
2 gün sonra 3000 çıktı

kızlar hiç bişeyi dert etmeyin şu anlamda söylüyorum biz ne yaparsak yapalım Rabbim ne isterse o oluyor ben 2 kez yaşadım negati hatta aşılama ile 3 negatf..çok zor bliyorum

benim 2.gün transferiydi
hücresini bilmiyorum söylemediler bende sorgulamadım bundan önce hep biliyordum bunuda bilmiyeyim dedim

şükürler olsun kesemizi gördük birde kalbimizi duyarsak artık hamileyim diyeceğim
Rabbim ınş duyurur
kimseye evlat acısı yaşatmasın Rabbim
en kısa zamanda herkes hamiş kalsın ınşş:49::49::49::49:

sen bana umutsun ya
9.gun 6.5
11.gun 26.6
13.gun 59.9
19.gun yaptırcam bidaha yani sali hayırlısı ınsallah.....

cnm nasılsın aklım hep sende valıdeme eşime soledım onlar bıle ole uzulduler kı ya sen benden 2 gun once 12sınde transferın olmustu degerlerını bı yazsana bakalım katlanmasına mı dıkkat etmedık
9.gun 65 dı senın...

cnm nasılsın aklım hep sende valıdeme eşime soledım onlar bıle ole uzulduler kı ya sen benden 2 gun once 12sınde transferın olmustu degerlerını bı yazsana bakalım katlanmasına mı dıkkat etmedık
9.gun 65 dı senın...

canım çok kötüyüm içim yangın yeriii... 9.gün 65.30 du 13. gün 282 ydi doktor tamam gerek yok tekrar teste mayıs 10 da gel keseye bakalım dedi dün içime kurt girdi biliyorsun bir yaptırayım dedim ve şokkk 94.70 bugün 17. günüm dokoturm yapılacak birşey yok dedi ve ben anlam vermiyorum ilacın dozunu arttırmak yada başka birşey olmazmı gözgöre göre ölümünü izliyorum şimdi sol bacağıma ağrı girdii karnımın içi gurul gurul bebeğim savaşı bırakıyor galiba çok az kahverengi lekem geldi biraz önce ... yıkldım canım yıkıldımm bebeğim elelrimin arasından kayıp gidiyor

Back
X