2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

canımm yeter artık kendini harap ettin bir de başka yönlerden düşünn bana dr. demişti ki 2. tüp bebek te
kan değerim 3000 lerden 600 e düştü kanamayla sağlıklı olmayan bebek düşer bunda da bir hayır var belki sakat olacaktı bunları düşün demişti inşallah senin bebeğin sağlıklı ve seninledir canım ama bunlarıda gözden geçir arkadaşımm rabbiminn bir bildiği var dualarımızda rabbim hayırlısı ise nasip et diyoruzz demekki senin için hayırlı olan buu canımm lütfenn yeterr aartıkk yıpratma kendini beterin beteri var canımmm:2::2::2:

canımm yeter artık kendini harap ettin bir de başka yönlerden düşünn bana dr. demişti ki 2. tüp bebek te
kan değerim 3000 lerden 600 e düştü kanamayla sağlıklı olmayan bebek düşer bunda da bir hayır var belki sakat olacaktı bunları düşün demişti inşallah senin bebeğin sağlıklı ve seninledir canım ama bunlarıda gözden geçir arkadaşımm rabbiminn bir bildiği var dualarımızda rabbim hayırlısı ise nasip et diyoruzz demekki senin için hayırlı olan buu canımm lütfenn yeterr aartıkk yıpratma kendini beterin beteri var canımmm:2::2::2:

bilmemmi canım Allah herkesten razı olsun ... Rabbime isyan etmiyorum canım kesinlikle .. sadece şok içindeyim üzüntüm çok şuan :14::14::14::14: maddi olarak çok sarsıldık buda üzüyor eşimin durumu oda yıkıldı onu görünce daha da kötü oluyorum.. estrofem kullanıyormuydun benim kanamam pondanmı olmuyor acaba

bilmemmi canım Allah herkesten razı olsun ... Rabbime isyan etmiyorum canım kesinlikle .. sadece şok içindeyim üzüntüm çok şuan :14::14::14::14: maddi olarak çok sarsıldık buda üzüyor eşimin durumu oda yıkıldı onu görünce daha da kötü oluyorum.. estrofem kullanıyormuydun benim kanamam pondanmı olmuyor acaba

yok canımm ben sadece jel kullanıyordum ozaman genetik tanı yapılmamıştı hiç bir iğne kullanmıyordummm:19:

canım çok kötüyüm içim yangın yeriii... 9.gün 65.30 du 13. gün 282 ydi doktor tamam gerek yok tekrar teste mayıs 10 da gel keseye bakalım dedi dün içime kurt girdi biliyorsun bir yaptırayım dedim ve şokkk 94.70 bugün 17. günüm dokoturm yapılacak birşey yok dedi ve ben anlam vermiyorum ilacın dozunu arttırmak yada başka birşey olmazmı gözgöre göre ölümünü izliyorum şimdi sol bacağıma ağrı girdii karnımın içi gurul gurul bebeğim savaşı bırakıyor galiba çok az kahverengi lekem geldi biraz önce ... yıkldım canım yıkıldımm bebeğim elelrimin arasından kayıp gidiyor

duzenlı katlanmıs halbukı bugun 17.gunun ya nasıl olur anlamıyorum bılemıyorum ole bı sok yasattın kı dekopa ya cok dınleme kendını once sevınıp sonra uzulmek daha kotu anlıyorum senı ama bak donmusların varrrrrr cok sukur dekopa ya burda donmusu olmayıp da negatıf alanlar var onlar napsın bıtanem nolur harap etme kendını bıtanem nolursun ya.....

kızlar ben bu gün erkenn yatcamm dekopaya ve diğer arkadaşlara çok üzüldüm rabbim kimsenin canını yakmasınn çok zor çokkkk İYİ GECELER yarın test yapacak arkadaşların ALLAH YARDIMCISI olsun:58:

dekopa canım çok üzüldüm inşallah testde bi yanlışlık olmuştur herşey kaldığı yerden devam eder eğer öyleysede allahın bir bildiği vardır bunlar bizim için bir sınav inşallah bu sınavıda başarıyla geceriz yüce rabbim o çok istediğimiz evlatları bize mükafat olarak verir allah hepimizin yardımcısı olsun

Kızlar bugünde hayırlı haber yokmu:59: Rabbim sevindeirseydi bugün yapanları keşke..:59: Kızlar listeyide göremiyorum nerde kimler hamişş İnşallah Rabbim bebişlerinizi sizlere bagışlasınn hayırlı bi şekilde gelsinler annelerine ..Bizlerede inşallah nasip etsin Rabbimm kendiliğinen :49:

nazeyse canım sen nasılsın nasıl gidiyo hamilelik benim kanamam başladı yarın merkeze gidiyoruz benim için dua etde doktor güzel bişeyler söylesin belki eşimde ikna olur böylelikle kızlar hepinizde dua istiyorum lütfen

cnm pekı adetın ne zamandı nısanın 1ı mı?
24 nisandı canım adet 5 gün geçmişti.. :14::14:
dekopa canım çok üzüldüm inşallah testde bi yanlışlık olmuştur herşey kaldığı yerden devam eder eğer öyleysede allahın bir bildiği vardır bunlar bizim için bir sınav inşallah bu sınavıda başarıyla geceriz yüce rabbim o çok istediğimiz evlatları bize mükafat olarak verir allah hepimizin yardımcısı olsun

keşke öyle bir mucize olsa canımm. allah razı olsun canım.. benim bebeğim bir şok yaşatıp burdayım dedi bizi havalra uçurdu.. şimdi bir şok yaşattı yıktı bizi. bu sefer çok umutluydum oldu ama devam etmedii.. Rabbim acımızı dindirsin isteyen herkese evlat versin:59:

nazeyse canım sen nasılsın nasıl gidiyo hamilelik benim kanamam başladı yarın merkeze gidiyoruz benim için dua etde doktor güzel bişeyler söylesin belki eşimde ikna olur böylelikle kızlar hepinizde dua istiyorum lütfen

cnm ben de sana sorcaktım nasılsın dıyr....
hayatım ben gebeyım dıyemıyorum kı bılıyosun degerım yerlerde surunuyo yanı allah yardımcın olsun hep dua edıyorum ama esının dusunmemesı garıp orda donmuslar var yanı onlar ne gune duruyo kı anlamadım....esını ıkna et cnm hayırlısı olsun hakkında gt konus kanaman basladı en azından bak saglıklı gelısecek her sey uzun zaman adet olmamak da var ılaclardan...dualarım senınle kesınlıkle ıkna et esını.....

24 nisandı canım adet 5 gün geçmişti.. :14::14:

keşke öyle bir mucize olsa canımm. allah razı olsun canım.. benim bebeğim bir şok yaşatıp burdayım dedi bizi havalra uçurdu.. şimdi bir şok yaşattı yıktı bizi. bu sefer çok umutluydum oldu ama devam etmedii.. Rabbim acımızı dindirsin isteyen herkese evlat versin:59:

cnm bnm ya...allah yardımcın olsun eskı adetıne 28 mı koydun sımdı duzenımız degısmıyo mu

ayyy bugun cok kotu haberler geldı ama ya....ole fenayım kı....resmen nazar degdırdık bız kendımıze bı ıyı haber alamadık....yarın kım yapcak test?

dekopa cnm nasıl adetını belırledın 24 dıosun son adetın neydı ya yumurtlamanın ustune 14 koyulmuyo mu eskı adete gore mı

kizlae ya ben cok korkuym

bana bi cvp verirmisiniz
benim 11 gun degerim 608 cikmisti bidahada tekrar edilmedi su an ohss olmusum
acaba benimde kimyasal gebelik falan olabilirmi ya
10 mayis randevum var
ne olur bana dua edin
gogus siskinligim disindada hicbiseyim yok

nasıll olayımm canımm hep bir belirti arayışına devamm ne kadar daa aramıycam desemde yok olmuyorr ALLAH yardımcımız olsunn artıkk snn nasılsınn hailelelik nasıl gidiyorrrr:49::49::49::49:

bende hala beklemedeyim canım ...kağıtta pozitif çıktı ama insanın içinde hep bir tedirginlik oluyor...keseyi görmedik daha kalp atışlarını duyacakmıyız sağlıkla devam edecek mi hep sorular hep beklemeler zor canım yine beklemek zorrrrrr

canım çok kötüyüm içim yangın yeriii... 9.gün 65.30 du 13. gün 282 ydi doktor tamam gerek yok tekrar teste mayıs 10 da gel keseye bakalım dedi dün içime kurt girdi biliyorsun bir yaptırayım dedim ve şokkk 94.70 bugün 17. günüm dokoturm yapılacak birşey yok dedi ve ben anlam vermiyorum ilacın dozunu arttırmak yada başka birşey olmazmı gözgöre göre ölümünü izliyorum şimdi sol bacağıma ağrı girdii karnımın içi gurul gurul bebeğim savaşı bırakıyor galiba çok az kahverengi lekem geldi biraz önce ... yıkldım canım yıkıldımm bebeğim elelrimin arasından kayıp gidiyor

parça parça oluyor içim, yazdığın her satırı okudukça:2:
üzülme diyemiyorum çünkü için yanıyor biliyorum anlamsız olur üzülme demek
hayırlısını diliyorum senin için...eğer hayırlısı buysa ilerde yaşayacakların daha ağır gelecekse ömrüne kayıp gitsin, ama hayırlısıyla mucizen olsun tutunsun istiyorum bebişin,
Rabbim yardımcın olsun bitanem:71:

cleaxane göbekten günde bir tane transferin ertesi gününden başladım
progynex kalçadan ama göbeğim ve kalçam mosmor oldu teste kadar devam edecekmişim bakalım
bide göbekte bantım var alttan sıvı fitil haplarım :)

bende kullanıyorum canım diğer ilaçların yanısıra göbekten kalçadan teste kadar devam et demişti dr. şimdide yine devam et dedi bakalım keseyi görünce ne diyecek bilmiyorum ama 12. haftaya kadar devam ettiriyoruz dedi hemşire

Offff kizlar pc ve telde acikti ama gunduz is yogundu eve gelince de evde islerim ve aksam misafirim vardiii.su oldum ama bitanelerimm zeynep kyr sudenazz nisa yazmayi unuttugum yoktur unarimm canlarimm sakin morall bosmakk yok saten bosmuosunuzz.planlar yapilmis bile:1:Kislarr bnde varim sizle anne olmaya insaallahh.gelelim asil bni sarsan olaya dekopaammm cnmm bn ne dijem bilemiomm cok yikildim sasirdim inannamiom hala.umarim yanlislik vrdirrr lutfen allahimm.sabret dua et herseyin allahtan geldigini unutma vereckte alacakta odur hepimizii ama umarimmm kotuu dsndugumuz seyy olmayacakkkkk.kiyamam sana cnmsinnn.kislar HSGrahim filmi cektreceklerr bis op transfer derknn muayene cok oldugumuz icin bisey farketmioo bn cok korkmustum masada 15 dk susmami ve ikna etmeyi bekledilerr.baktimm hmn bitti.bnde ne agru ne siizi ne kanama hicbisicik olmadii. Sadece hsgden snra agir kaldirmijan agr is yapmicann bebisimm.dekopacimmm gonlun rahat olsunn bise iii biseyoerr yaz da icimm rahatlasin biras.senin orda cok uzuldugunu dsndikce hele bide elimden bisey gelmeyince kahroluommm sonuca o bisimmm bebeimisss allahimdann istiyorum hisi birakmasinnn

kızlar değerim 95 e düşmüş çok üzgünümm şuan kabus gördüp uyanmak istiyorum :14::14::14::14: neden böyle oldu anlayamadım hiçbir sorun yoktu doktoruma hala ulaşamadım

aaaaaaaaaa çoooook şaşırdımmmm okuyunca beynimden vurulmuşa döndüm yaaaa bu kadar yaklaşmışken çookkk yıkıcııı Rabbimden sabır diliyorum canım hakkımızda en hayırlısını o bilir
bende daha öncede normal yoldan hamile kalıp düşük yapmıştım öğrendiklerimden çıkan sonuç vücut hatayı kabul etmiyor gözden kaçmadığı müddetçe yolunda gitmeyen birseyleri farkedince vücut bebeği beslemeyi bırakıyor ....demekki seninde böyle bir durum olmuş canım çook üzüldüm
Rabbim en kısa zaman da anne olmayı nasip etsin canım
kendi adımada korkmaya başladım eşimde morfoloji problemi var dr lar hamile kalabilirsin ama morfolojiden dolayı düşük de yapabilirsin demişlerdi tüp bebeğe başlamadan çook önce içimde hala tedirginlikleri var biliyosun bende keseyi görmek için gün sayıyorum ama beklerken de içim içimi yiyor .en kısa zaman da yeni bir başlangıç için maddi manevi toparlanmanı diliyorum canım

Back
X