Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben transferden sonra hic belirtim olmadi ve adet agrisi gibi sancim vardi....birde koskocaman sivilcem olmustu.. üzülmüstüm ama bosuna.... :) kizim annesine SImsIki tutunmustu....Kafaniza takmayin....Rabbime dua edin .....insallah hepiniu Anne olursunuz
kızlar günaydınnnn
hayatımda ilk defa regl olmayı bu kadar heyecanla bekliyorum bugün d.kontrol hapını bırakalı 4. günüm inşallah bugün hasta olurumda yarın iğnelere başlanır üffff zaman geçmiyormu ne yoksa bizemi öyle geliyor
günaydın canım.aynen bende öyleyim sürekli lavaboya gidiyorum.doktorum 5 nisanda başlıcaz dedi ama ne gelen var ne giden.nası olacak bilmiyorum.
ben şimdi regl oldum inan bana hayatımda adet olduğuma bukadar sevineceğim akıma gelmezdi yarın iğnelere başlanıyor hadi sıra sende inşallah bugün sende regl olursunda 5 inde birlikte başlarız iğnelere
ALLAH hepimizin yardımcısı olsun
bende aynı şeyi hissetmiştim.her ay gelmesin dediğim şimdi gelsin diye dua etmiştim ve çok sevindimyarın kontrolüm var.bakalım yumoşlar ne durumda
![]()
bende aynı şeyi hissetmiştim.her ay gelmesin dediğim şimdi gelsin diye dua etmiştim ve çok sevindimyarın kontrolüm var.bakalım yumoşlar ne durumda
![]()
ya benimde sivilcelerim çıktı yaa yüzümde bugün 3.günümdü 1 nisanda oldu transferim bu yazıyı okyunca rahatladım..adet zamanndaki gibi bacaklarım ağrıdı birde bu geceben transferden sonra hic belirtim olmadi ve adet agrisi gibi sancim vardi....birde koskocaman sivilcem olmustu.. üzülmüstüm ama bosuna.... :) kizim annesine SImsIki tutunmustu....Kafaniza takmayin....Rabbime dua edin .....insallah hepiniu Anne olursunuz
ben şimdi regl oldum inan bana hayatımda adet olduğuma bukadar sevineceğim akıma gelmezdi yarın iğnelere başlanıyor hadi sıra sende inşallah bugün sende regl olursunda 5 inde birlikte başlarız iğnelere
ALLAH hepimizin yardımcısı olsun
inşallah 1. kalitede sepet sepet yumurtaların olmuştur canım
hadi hayırlısı inşallah iyidir, benim de kontrol perşembe bakalım neler olacak? :18::18::18:
canım iyi geceler bende bi bakim dedim kim va rkim yok
ooo baya kilo vermişsin sen
yemeyle almazsın o kadr merak etme
bende şiştim çok fena
1 gün daha bitti...
kızlarr kimse yok mu?
yarın için yemek yapıyorum bi bakayım dedim napıyorsunuz...malum yarın kontrolüm var.karnım çok şiş parmaklarımda dolma parmak oldubu sefer erkenden şiştim..en kötüsüdeee iştahım açıldı
oysa ki benim kilo almamam lazım napacağım yaa:18::18:kendime çok kızıyorum şimdi
16 kilo verdim tedaviye başlamak için ve 2 gündür iştahım çok açık offf of
:84::85:
![]()
canım iyi geceler bende bi bakim dedim kim va rkim yok
ooo baya kilo vermişsin sen
yemeyle almazsın o kadr merak etme
bende şiştim çok fena
1 gün daha bitti...