2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

ben transferden sonra hic belirtim olmadi ve adet agrisi gibi sancim vardi....birde koskocaman sivilcem olmustu.. üzülmüstüm ama bosuna.... :) kizim annesine SImsIki tutunmustu....Kafaniza takmayin....Rabbime dua edin .....insallah hepiniu Anne olursunuz

ben transferden sonra hic belirtim olmadi ve adet agrisi gibi sancim vardi....birde koskocaman sivilcem olmustu.. üzülmüstüm ama bosuna.... :) kizim annesine SImsIki tutunmustu....Kafaniza takmayin....Rabbime dua edin .....insallah hepiniu Anne olursunuz

Amin,canim

Insalalh bizimkilerde bize simsiki tutunurda bizde senin gibi diger arkadaslara bu yolda emek veren umut oluruz...

Pharmacea, paylasim icin cok tesekur ederim, verdin bilgiler hepimizin merak etti beleritilerin hepsi cok guzel bir liste haline gelmis, tekrar paylasim icin tesekurler....

kızlar günaydınnnn
hayatımda ilk defa regl olmayı bu kadar heyecanla bekliyorum bugün d.kontrol hapını bırakalı 4. günüm inşallah bugün hasta olurumda yarın iğnelere başlanır üffff zaman geçmiyormu ne yoksa bizemi öyle geliyor

kızlar günaydınnnn
hayatımda ilk defa regl olmayı bu kadar heyecanla bekliyorum bugün d.kontrol hapını bırakalı 4. günüm inşallah bugün hasta olurumda yarın iğnelere başlanır üffff zaman geçmiyormu ne yoksa bizemi öyle geliyor

günaydın canım.aynen bende öyleyim sürekli lavaboya gidiyorum.doktorum 5 nisanda başlıcaz dedi ama ne gelen var ne giden.nası olacak bilmiyorum.

günaydın canım.aynen bende öyleyim sürekli lavaboya gidiyorum.doktorum 5 nisanda başlıcaz dedi ama ne gelen var ne giden.nası olacak bilmiyorum.

ben şimdi regl oldum inan bana hayatımda adet olduğuma bukadar sevineceğim akıma gelmezdi yarın iğnelere başlanıyor hadi sıra sende inşallah bugün sende regl olursunda 5 inde birlikte başlarız iğnelere
ALLAH hepimizin yardımcısı olsun

ben şimdi regl oldum inan bana hayatımda adet olduğuma bukadar sevineceğim akıma gelmezdi yarın iğnelere başlanıyor hadi sıra sende inşallah bugün sende regl olursunda 5 inde birlikte başlarız iğnelere

bende aynı şeyi hissetmiştim.her ay gelmesin dediğim şimdi gelsin diye dua etmiştim ve çok sevindim :60:yarın kontrolüm var.bakalım yumoşlar ne durumda:49::49::49:

bende aynı şeyi hissetmiştim.her ay gelmesin dediğim şimdi gelsin diye dua etmiştim ve çok sevindim :60:yarın kontrolüm var.bakalım yumoşlar ne durumda:49::49::49:

hadi hayırlısı inşallah iyidir, benim de kontrol perşembe bakalım neler olacak? :18::18::18:

ya benimde sivilcelerim çıktı yaa yüzümde bugün 3.günümdü 1 nisanda oldu transferim bu yazıyı okyunca rahatladım..adet zamanndaki gibi bacaklarım ağrıdı birde bu gece
hayrlısı bakalım...:49:

gözümüz aydın canım.bende öğleden sonra oldum.yarın başlıcaz hayırlısıyla...sen hangi iğneye kaç doz başlayacaksın?

inşallah 1. kalitede sepet sepet yumurtaların olmuştur canım

inşallah benimde dileğim o diğer tedavilerimde öyleydi umarım bunda da sorn çıkmaz:21::21:
hadi hayırlısı inşallah iyidir, benim de kontrol perşembe bakalım neler olacak? :18::18::18:

inşallah canım...yarın yazarım sonucu...inşallah seninkilerde iyidir...perşembe mutlaka yaz...:49::49:

kızlarr kimse yok mu?
yarın için yemek yapıyorum bi bakayım dedim napıyorsunuz...malum yarın kontrolüm var.karnım çok şiş parmaklarımda dolma parmak oldu:20::20:bu sefer erkenden şiştim..en kötüsüdeee iştahım açıldı:39::39: oysa ki benim kilo almamam lazım napacağım yaa:18::18:kendime çok kızıyorum şimdi:47::47:16 kilo verdim tedaviye başlamak için ve 2 gündür iştahım çok açık offf of:50::84::85::57:

canım iyi geceler bende bi bakim dedim kim va rkim yok
ooo baya kilo vermişsin sen
yemeyle almazsın o kadr merak etme
bende şiştim çok fena
1 gün daha bitti...

bende şiştim çok fena
1 gün daha bitti...

ya korkuyorum yinede şeker hastasıyım ya çok çabuk alıyorum...birde şekerimin çıkmaması lazım o yüzden endişeliyim:18::18:transferden sonra gün saymak zor oluyor ama geçiyor bee...sayılı gün az kaldı azz:49::49:

kızlarr kimse yok mu?
yarın için yemek yapıyorum bi bakayım dedim napıyorsunuz...malum yarın kontrolüm var.karnım çok şiş parmaklarımda dolma parmak oldu:20::20:bu sefer erkenden şiştim..en kötüsüdeee iştahım açıldı:39::39: oysa ki benim kilo almamam lazım napacağım yaa:18::18:kendime çok kızıyorum şimdi:47::47:16 kilo verdim tedaviye başlamak için ve 2 gündür iştahım çok açık offf of:50::84::85::57:

Merhaba Nisa;cim bende anca gec girebiliyorum, benimde yarin kotrol var, dananin kopcagi gun, bakalim hersey yolunda giderse ins. carsamba transfer v, o istah problemi ilaclardan olsa gerek bendede var canim, hep yemek istiyom vallahi zor firenliyom, 3 yada 4 kilo almisimdir. Dikkat edelim yine....:47::47:

bende şiştim çok fena
1 gün daha bitti...

gulsum, gunler geciyor vallahi....

nasil hersey yolunda ins, bebisler daha erken belirti vermez ama az kaldi bakalim, hayirlisi

kizlar dun doktora gittim
14 tane yumurtam varmis rahim kalinligida 10 mus
cuma allah izin verirse tp;iycaklar
sali falanda transfer olur heralde
ne olur benim icin dua edin
allaha emanet olun
benim embiryolara pgd de yapilcak dua edinde saglikli embiryom ciksinda
ayyyyyyy minik bebegime kavusayim
hepiniz allah emanet olun

selam arkadaşlar.aranızda yeni sayılırım.bende adet olmayı bekliyorum.normalde çok sık olurdum tüp bebeğe karar verdik şimdi de olmuyorum.ben polikistik overim eşimde de sorun var dua edin.ikinci denemem olucak.

Back
X