2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

kızlar birde bendende histeroskopi istendi ama ben son gün rapor almak için tetkiklerimi yaptırdığım devlet hastanesine gittiğimde bir profla muhatap oldum..ve kendisine doktorumun histeroskopi istediğini birde kendisinin raporlarıma bakmasını rica ettim.ve bana çok kızdı.neden histeroskopi istemişler dedi.senin buna ihtiyacın yok git doktoruna söyle histeroskopiyi bulan benim.ve senin buna ihtiyacın yok.benim de kafam karıştı ve yaptırmadım.doktorumada eşim arayıp anlattı oda siz bilirisiniz demiş.adet olunca arayın 2. günü başlıyalım demiş.bekliyoruz adeti ama içimde hala şüphe var.inş keşke yaptırsaydım dememe gerek kalmadan bebişlerim gelir sağlıkla yaa

topin hayırlı olmasını dleyerekten bende balıklama atlıyorum
ilk denemem transfer günü 0 transferle sonlandı rezerve azlığı ve sperm sorunumuz var....
ikinciside mart sonunda tedaviye başlıyacağım büyük bir olasılıkla aksi birşey olmazsa nisan ortalarındada transferim gerçekleşecek bu sefer çok umutluyum doktorumu değiştirdim daha bilgili ve tecrübeli olduğuna inanıyorum inşallahhhh bahar çiçekleri gibi hepimiz yavrularımızla açacağız :49:

inşş canım inş yaaaa.bende adet olmayı bekliyorum başlamak için.

gulsum, gunler geciyor vallahi....

nasil hersey yolunda ins, bebisler daha erken belirti vermez ama az kaldi bakalim, hayirlisi
canımm teşekkür ederim zeynebimmm
valla maaşallah:nazar::nazar::nazar: bi sıkıntı yok iyi gidiyor ben 8.günden korkuyorum:26:
çünkü ilk denemem pozitifti ama 8.günden 12.güne kadar kanamam olmştu.hayrlısı artık:49:

bende bir cumartesi adet olmştum,,transferinde nisanda olur büyük ihtimal,mayısda da hamile olduğunu öğrenirisn:49:

ay inşallah canım ya bu yazıyı okuması bile güzel :) inşallah Allah söyletmiştirde gerçek olur.puregona başladım 150 ml.perşembe günü kontrole gidicem bakalım yumoşlarım kaç tane ve kaç mm olacaklar.he bide e2 ye bakılacak ona göre ilacın dozu ayarlanacak.doktorum eşimede banada antibiyotik verdi bir günlük onları içtik.folik asit verdi ona başladım.perşembede 3 tane iğne verecekmiş erken çatlamayı önleyici.perşembe günü yine gelişmeleri bildiririm size.

ay inşallah canım ya bu yazıyı okuması bile güzel :) inşallah Allah söyletmiştirde gerçek olur.puregona başladım 150 ml.perşembe günü kontrole gidicem bakalım yumoşlarım kaç tane ve kaç mm olacaklar.he bide e2 ye bakılacak ona göre ilacın dozu ayarlanacak.doktorum eşimede banada antibiyotik verdi bir günlük onları içtik.folik asit verdi ona başladım.perşembede 3 tane iğne verecekmiş erken çatlamayı önleyici.perşembe günü yine gelişmeleri bildiririm size.

hadi canım ınşş
yaz bize gelişmeleri
nerde yaptırıyorsun denemeyi

canımm teşekkür ederim zeynebimmm
valla maaşallah:nazar::nazar::nazar: bi sıkıntı yok iyi gidiyor ben 8.günden korkuyorum:26:
çünkü ilk denemem pozitifti ama 8.günden 12.güne kadar kanamam olmştu.hayrlısı artık:49:

allah yardimcimiz olsun kardesim, ins. 9 ay hic kanama olmayizda, bebis kucagimiza aliriz...

Arkadaslar, yarin Rabbim nasip ederse transferim olcak, Lutfen bana dua edin,, hersey yolunda gitsin cok heycanliyim...

Son ziplamalarimi, ev islerimi gordum, okulu ayarladim... Alisverisimi yaptim, bu arada egliyetimide halletim.... Dualariniz bekliyorum arkadaslar rabbim dorduncu denmede yuzumu guldurur ins,. butun listede tranfer olcagi, sonuc bekleyen bu yolda emek veren tum arkadaslarin yar ve yardimciisi olsun

Arkadaslar uzum suyununda tup bebek'de cok faydali oldunu duydunuzmu yada uzum suyu icen arkadaslar varmi, bende aldim bir hafta kadar hergun bir bardak icmeyi dusunuyorum, kari var zarari yok gibi, yarin doktorada sorcam.. ondan sonra yazarim size yine..

kizlar dun doktora gittim
14 tane yumurtam varmis rahim kalinligida 10 mus
cuma allah izin verirse tp;iycaklar
sali falanda transfer olur heralde
ne olur benim icin dua edin
allaha emanet olun
benim embiryolara pgd de yapilcak dua edinde saglikli embiryom ciksinda
ayyyyyyy minik bebegime kavusayim
hepiniz allah emanet olun

hayırlı uğurlu olsun canım.burda herkes birbirine duacı.Allah hepimizin dualarını kabul eder inşallah.

Ayet'el Kursi

اَللهُ لآ اِلَهَ اِلاَّ هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ لاَ تَاْخُذُهُ سِنَةٌ وَلاَ نَوْمٌ لَهُ مَا فِي السَّمَوَاتِ وَمَا فِي اْلاَرْضِ مَنْ ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِنْدَهُ اِلاَّ بِاِذْنِهِ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ اَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَلاَ يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِنْ عِلْمِهِ اِلاَّ بِمَا شَآءَ وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَوَاتِ وَاْلاَرْضَ وَلاَ يَؤُدُهُ حِفْظُهُمَا وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ

Bismillahirrahmanirrahim

Allâhü lē ilēhe illē hüvel hayyul kayyûm. Lē te'huzühû sinetüv-ve lē nevm. Lehû mē fis-semēvēti vemē fil ard. Menzellezî yeşfeu indehû illē biiznih. yağlemü mē beyne eydîhim vemē [k]halfehüm velē yühîtûne bişey'im-min ilmihî illē bimē şē'. Vesia kürsiyyu hüssemēvēti vel ard. Velē yeûdühû hifzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm

"Bahar Cicekleri Gibi Hepimiz Yavrularimizla Acacagiz"

Nergis

ISIM YAS DENEME SAYISI TEDAVI MERKEZI BEBIS ISIMLERI Transfer GUNU

Ayse............31................2............... ..Bursa Art.....................Elif...................... ...........?

Nisa.............25...............3...........Prof . Remi Ibrahimoglu........ Ecrin Nisa ve Emirhan........?

Silanaz.......24.5............4.........The Ottawa Fertility C....... Almira Naz ve Efecan...............6 Nisan............18:nazar::nazar::nazar::nazar: Nisan

Yesim..........23.............1...........Prof. Refahattin Yuzel.............Nisan ve Ruzgar.................?

Kardelen......25..............1....... Holanda UMC PGG Li IVF............Berra ve Melik....................?

Tugba..........30..............2..........Antalya Tup Bebek......................Duru ve Mert.................?

Ankara_06....27.............3..........Dr. Serap Yalti............ bebis isimelri bekliyoruzz...........1 Nisan..........13 Nisan

Dilhusar.........30............2........Bahceci Tup Bebek............................................. .............?

Zeynep26......29............2........ Izmir Smyrnaart Merkezi........ bebis isimleri bekliyoruz........?

Glcnnn..........27............1.......... GAziantep SAnko T.M............................................... .....?

Nisnur...........29.......................Fertijin Bebek............................................. .................?

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
:emir_bebek::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49:

Ayet'el Kursi

اَللهُ لآ اِلَهَ اِلاَّ هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ لاَ تَاْخُذُهُ سِنَةٌ وَلاَ نَوْمٌ لَهُ مَا فِي السَّمَوَاتِ وَمَا فِي اْلاَرْضِ مَنْ ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِنْدَهُ اِلاَّ بِاِذْنِهِ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ اَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَلاَ يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِنْ عِلْمِهِ اِلاَّ بِمَا شَآءَ وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَوَاتِ وَاْلاَرْضَ وَلاَ يَؤُدُهُ حِفْظُهُمَا وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ

Bismillahirrahmanirrahim

Allâhü lē ilēhe illē hüvel hayyul kayyûm. Lē te'huzühû sinetüv-ve lē nevm. Lehû mē fis-semēvēti vemē fil ard. Menzellezî yeşfeu indehû illē biiznih. yağlemü mē beyne eydîhim vemē [k]halfehüm velē yühîtûne bişey'im-min ilmihî illē bimē şē'. Vesia kürsiyyu hüssemēvēti vel ard. Velē yeûdühû hifzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm

"Bahar Cicekleri Gibi Hepimiz Yavrularimizla Acacagiz"

Nergis

ISIM YAS DENEME SAYISI TEDAVI MERKEZI BEBIS ISIMLERI Transfer GUNU

Ayse............31................2............... ..Bursa Art.....................Elif...................... ...........?

Nisa.............25...............3...........Prof . Remi Ibrahimoglu........ Ecrin Nisa ve Emirhan........?

Silanaz.......24.5............4.........The Ottawa Fertility C....... Almira Naz ve Efecan...............6 Nisan............18 Nisan

Yesim..........23.............1...........Prof. Refahattin Yuzel.............Nisan ve Ruzgar.................?

Kardelen......25..............1....... Holanda UMC PGG Li IVF............Berra ve Melik....................?

Tugba..........30..............2..........Antalya Tup Bebek......................Duru ve Mert.................?

Ankara_06....27.............3..........Dr. Serap Yalti............ bebis isimelri bekliyoruzz...........1 Nisan..........13 Nisan

Dilhusar.........30............2........Bahceci Tup Bebek............................................. .............?

Zeynep26......29............2........ Izmir Smyrnaart Merkezi........ bebis isimleri bekliyoruz........?

Glcnnn..........27............1.......... GAziantep SAnko T.M............................................... .....?

Nisnur...........29.......................Fertijin Bebek............................................. .................?

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
:49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49:

Arkadaslar, ben sanirim iki yada uc gun transferde sonra interente giremiycem, liste ile ilgilenirsiniz, yeni arkadaslari eklersiniz.....

Arkadaslar, yarin Rabbim nasip ederse transferim olcak, Lutfen bana dua edin,, hersey yolunda gitsin cok heycanliyim...

Son ziplamalarimi, ev islerimi gordum, okulu ayarladim... Alisverisimi yaptim, bu arada egliyetimide halletim.... Dualariniz bekliyorum arkadaslar rabbim dorduncu denmede yuzumu guldurur ins,. butun listede tranfer olcagi, sonuc bekleyen bu yolda emek veren tum arkadaslarin yar ve yardimciisi olsun

canım yaa demek büyük gün geldi.Allah gönlüne göre versin bu sefer yüzün gülsün inşallah.dualarımız seninle ve diğer tüm arkadaşlarla...

kızlar birde bendende histeroskopi istendi ama ben son gün rapor almak için tetkiklerimi yaptırdığım devlet hastanesine gittiğimde bir profla muhatap oldum..ve kendisine doktorumun histeroskopi istediğini birde kendisinin raporlarıma bakmasını rica ettim.ve bana çok kızdı.neden histeroskopi istemişler dedi.senin buna ihtiyacın yok git doktoruna söyle histeroskopiyi bulan benim.ve senin buna ihtiyacın yok.benim de kafam karıştı ve yaptırmadım.doktorumada eşim arayıp anlattı oda siz bilirisiniz demiş.adet olunca arayın 2. günü başlıyalım demiş.bekliyoruz adeti ama içimde hala şüphe var.inş keşke yaptırsaydım dememe gerek kalmadan bebişlerim gelir sağlıkla yaa

canım inan aynı şeyleri bende yaşadım.bende de pco var.geçen sene 1 aşılama 1 tüp bebek denedik olmadı.geçen sene çektirdiğim rahim filmini bu yeni merkeze götürdüm bakar bakmaz histeroskopi istediler.başka hastanede doktorlara sorduk hiç gerek yok dediler.eşimde bunu duyunca hiç istemedi.bizde yaptırmadık.bugün başladık tedaviye.için rahat olsun.biz ne yaparsak yapalım sonuçta Allah'ın dediği olacak biz bol bol dua edelim.

Kızlar benide eklermisiniz listeye..Ya kızlar normalde lucrine adetin 21. günü başlanırmışş ben 15.günü başladımm ve erken bıraktım hapı 17.günde d.kontrol hapını bıraktımm bugünde adet oldum ama kafam çokkk karışıık yaa neden dengesini bozuyor bünyeminn daha çok doktorumm...Anlamadımmm Yardımcı olun lütfen çevremde hiç tüp bebek yaptıran yokk sorular kafamı karıştırıyor çookkk..

gözümüz aydın canım.bende öğleden sonra oldum.yarın başlıcaz hayırlısıyla...sen hangi iğneye kaç doz başlayacaksın?

hadi gözün aydın tatlım
puregon 300 doz vuruluyorum cumartesiye kontrol var sana hangi ilacı verdiler seninle aynı tarihte başladık büyük ihtimalle transferlerimizde aynı tarihe denk gelecek hayırlısı ALLAH tan
ya kızlar bişey sorucam bu iğnelerin içinde yarım kalanları nasıl birleştiriyorduk

selam arkadaşlar.aranızda yeni sayılırım.bende adet olmayı bekliyorum.normalde çok sık olurdum tüp bebeğe karar verdik şimdi de olmuyorum.ben polikistik overim eşimde de sorun var dua edin.ikinci denemem olucak.
canım doktorun kim...hayırlı olsun inşallah tedavinn..hoşgeldin aramıza bu arada:71::71:

canım yaptırma diyen doktora ne yapman gerektiğini sormadın mı?:44::44:canım bence biraz daha araştırma yap.çünkü kafanda şüphe varsa tedavi boyunca olumsuz düşünmene neden oluyor.kendimden biliyorum canım

hadi hayırlısı canımmm...:49::49:bende son zıplamalarımı yapıyorum:55:duam seninle ve bu işin içerisinde olan herkesle canım:3:

hadi gözün aydın tatlım
puregon 300 doz vuruluyorum cumartesiye kontrol var sana hangi ilacı verdiler seninle aynı tarihte başladık büyük ihtimalle transferlerimizde aynı tarihe denk gelecek hayırlısı ALLAH tan
ya kızlar bişey sorucam bu iğnelerin içinde yarım kalanları nasıl birleştiriyorduk

bende 225 vuruyorum canım...yarın kontrolüm var...birleştirmeyi yarın gösterecekler....hemen mi gerekli sana..yarın yazardım ama geç dönüyorum...kontrolüm akşam üstü:46::46:

Son düzenleme:
Back
X